Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Επεξήγηση Altcoins: Περιγραφές 4 φράσεων από 30 πιο δημοφιλή νομίσματα

altcoins

Υπάρχουν επί του παρόντος συνολικά πάνω από 7.000 κρυπτονομίσματα. Αυτά έχουν διαφορετικές λειτουργίες και έχουν σχεδιαστεί για να επιτελούν συγκεκριμένους ρόλους στη μεταφορά της τεχνολογίας blockchain σε εφαρμογές πραγματικής ζωής καθώς οι χρήστες αλληλεπιδρούν με κρυπτονομίσματα.

Όλα τα κρυπτονομίσματα ταξινομούνται ως μάρκες ή κέρματα. Ενώ νομίσματα όπως το Bitcoin έχουν τα δικά τους blockchain και χρησιμοποιούνται κυρίως για πληρωμές, τα tokens βασίζονται σε άλλα blockchain και χρησιμοποιούνται για διάφορους σκοπούς. Σε αυτό το άρθρο, θα δώσουμε σύντομες περιγραφές 30 επιλεγμένων altcoins. Αυτά είναι:

1. Ethereum (ETH)

λογότυπο ethereum

Το Ethereum (ETH) είναι το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτογράφηση με κεφαλαιοποίηση της αγοράς, που δημιουργήθηκε από διάφορες προσωπικότητες κρυπτογράφησης, συμπεριλαμβανομένων των Vitalik Buterin, Gavin Wood και ιδρυτή Cardano – Charles Hoskinson. Το ETH χρησιμοποιείται στο blockchain Ethereum για να αλληλεπιδράσει με έξυπνα συμβόλαια και DApps ενσωματωμένα στο δίκτυο. Το δίκτυο Ethereum υποστηρίζει πολλά άλλα cryptos γνωστά ως ERC20 cryptocurrencies. Μέχρι στιγμής, το ETH είναι ένα από τα altcoins με την καλύτερη απόδοση.

2. Tether (USDT)

Το Tether (USDT) είναι το τρίτο μεγαλύτερο κρυπτογράφηση μετά την εκτόπιση του XRP. Ανήκει σε μια κατηγορία altcoins γνωστή ως stablecoins. Η Tether υπήρξε κορυφαία στην τάξη για αρκετά χρόνια μέχρι πρόσφατα όταν άρχισε να χάνει την κυριαρχία της. Κυκλοφορεί κυρίως στο Omni Layer του blockchain του Bitcoin και συνδέεται με το δολάριο των Ηνωμένων Πολιτειών, γεγονός που καθιστά την τιμή του σχετικά σταθερή, εξ ου και το όνομα.

3. Κυματισμός (XRP)

Κυματισμός-εικονίδιο

Το XRP είναι η εγγενής κρυπτογράφηση που χρησιμοποιείται στο δίκτυο πληρωμών Ripple γνωστή ως RippleNet. Το δίκτυο Ripple είναι ένα κατανεμημένο καθολικό και είναι ένα από τα κορυφαία δίκτυα που διευκολύνουν τη διασυνοριακή μεταφορά χρημάτων. Το XRP είναι πλέον το 4ο μεγαλύτερο κρυπτογράφηση μετά το Tether. Από τη συντριβή του από την υψηλή τιμή όλων των εποχών του 2017, αγωνίζεται να ανακάμψει, αλλά παραμένει μια από τις χειρότερες επιδόσεις.

4. Bitcoin Cash (BCH)

Λογότυπο μετρητών Bitcoin

Το Bitcoin Cash (BCH) είναι ένα cryptocurrency που βγήκε από το Bitcoin κατά τη διάρκεια του hardfork του 2017. Δημιουργήθηκε για να χρησιμεύσει ως ηλεκτρονικό χρήμα peer-to-peer, το οποίο πιστεύουν οι υποστηρικτές του ότι ήταν η αρχική ιδέα πίσω από το Bitcoin. Η BCH έχει μικρότερα τέλη συναλλαγών και επεξεργάζεται συναλλαγές πιο γρήγορα από το Bitcoin, αλλά το Bitcoin εξακολουθεί να είναι το πιο δημοφιλές από όλα τα κρυπτονομίσματα. Όπως το Bitcoin, έχει περιορισμένη προσφορά 21 εκατομμυρίων νομισμάτων.

5. Κέρμα Binance (BNB)

Το Binance Coin (BNB) κυκλοφόρησε μέσω μιας αρχικής προσφοράς νομισμάτων (ICO) το 2017. Αν και αρχικά κυκλοφόρησε ως κρυπτογράφηση ERC20, αργότερα ανταλλάχθηκε με το BEP2 BNB και τώρα τρέχει στην Binance Chain. Υπάρχουν 200 εκατομμύρια BNB και δεν εξορύσσονται επειδή το Blockchain χρησιμοποιεί τον μηχανισμό συναίνεσης του Βυζαντινού Σφάλματος Ανοχής (BFT). Η BNB είναι σήμερα ένα από τα κέρματα με την καλύτερη απόδοση το 2020.

6. Σύνδεσμος αλυσίδας (LINK)

ΚΡΙΚΟΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ

Το Chainlink (LINK) είναι ένα από τα altcoins που έφτασαν στα 10 κορυφαία κρυπτονομίσματα το 2020. Είναι το εγγενές σύμβολο για το αποκεντρωμένο δίκτυο Chainlink Oracle. Το LINK έχει σχεδιαστεί για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ έξυπνων συμβολαίων και πραγματικών δεδομένων. Είναι ένα από τα altcoins που οι αναλυτές θεωρούν ότι έχουν μεγάλες δυνατότητες ως επένδυση, αν και έχει μειωθεί πρόσφατα.

7. Νόμισμα Crypto.com (CRO)

Το CRO είναι ένα από τα νέα μέλη των δέκα κορυφαίων κρυπτονομισμάτων. Κυκλοφόρησε το 2016 από την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων – Crypto.com για να επιταχύνει την παγκόσμια μετάβαση σε κρυπτογράφηση. Είναι ένα από τα κορυφαία altcoins στο τρίτο τρίμηνο του 2020 και γενικά το έτος, αφού ανέβηκε γρήγορα για να συμμετάσχει στους πρώτους δέκα. Η ανταλλαγή Crypto.com έχει την έδρα της στο Χονγκ Κονγκ και διαχειρίζεται την αλυσίδα Crypto.com.

8. Litecoin (LTC)

Το Litecoin είναι ένα από τα πρώτα altcoins που δημιουργήθηκαν μετά το Bitcoin. Συχνά έχει περιγραφεί ως το ασήμι στο χρυσό του Bitcoin λόγω τόσων ομοιότητας που μοιράζονται. Δημιουργήθηκε από τον Charlie Lee, το Litecoin είχε ως στόχο να διορθώσει μερικές από τις αδυναμίες του Bitcoin, όπως αργές συναλλαγές και υψηλές χρεώσεις. Είναι επίσης αρκετά δημοφιλές στους εμπόρους, επειδή ένας καλός αριθμός τους το δέχεται ως πληρωμή.

9. Cardano (ADA)

λογότυπο cardano

Cardano είναι το 10ο μεγαλύτερο cryptocurrency με κεφαλαιοποίηση της αγοράς. Ιδρύθηκε το 2017 από τον συνιδρυτή της Ethereum Charles Hoskinson, το έργο Cardano στοχεύει στην επίτευξη ασφάλειας, διαφάνειας και δικαιοσύνης. Το ADA είναι το εγγενές διακριτικό του blockchain και έχει αποκτήσει κάποια δημοτικότητα ακόμη και σε εμπόρους. Το όραμα της Hoskinson είναι να καταστήσει το ADA το νούμερο ένα κρυπτογράφηση στο μέλλον, επιφέροντας μαζική υιοθέτηση μέσω πραγματικών περιπτώσεων χρήσης του κρυπτονομίσματος.

10. Νόμισμα USD (USDC)

Το USDC είναι ένα stablecoin που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2018 ως «ψηφιακό χρήμα για την ψηφιακή εποχή». Ακριβώς όπως το Tether (USDT), είναι συνδεδεμένο με το δολάριο ΗΠΑ, και κάθε νόμισμα υποστηρίζεται από ένα δολάριο που διατηρείται στο ταμείο. Το USDC δημιουργήθηκε ως ψηφιακό χρήμα για μια κοινωνία χωρίς μετρητά, στην οποία ο κόσμος μετατρέπεται σταδιακά. Η κοινοπραξία πίσω από το USDC λέει ότι είναι ιδανική για πληρωμές εμπόρων ως ψηφιακά μετρητά.

11. EOS (EOS)

Το EOS είναι το εγγενές διακριτικό για το EOS Blockchain, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2018. Η τιμή του είναι περίπου 2,66 $ και έχει κεφαλαιοποίηση αγοράς 2,489,353,150 $. Ο κύριος στόχος της EOS είναι να φέρει την επεκτασιμότητα σε άλλα blockchain, αυξάνοντας τον αριθμό των συναλλαγών ανά δευτερόλεπτο. Οι ίδιοι οι ιδρυτές έχουν θέσει στόχο 1 εκατομμύριο συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο για το blockchain.

12. Tron (TRX)

tron λογότυπο png

Το Tron είναι το εγγενές διακριτικό που χρησιμοποιείται στο blockchain Tron και επικεντρώνεται στη δημιουργία και ανάπτυξη έξυπνων συμβολαίων. Ιδρύθηκε από τον Justin Sun που είναι ο σημερινός Διευθύνων Σύμβουλος, το Tron κυκλοφόρησε αρχικά στο blockchain Ethereum πριν μεταναστεύσει στο δικό του blockchain το 2018. Το TRX είναι σήμερα το 16ο μεγαλύτερο κρυπτογράφηση με κεφαλαιοποίηση αγοράς. Υπάρχουν 100 δισεκατομμύρια TRX με κυκλοφορία πάνω από 70 δισεκατομμύρια.

13. Monero (XMR)

Monero (XMR)

Το Monero ανήκει σε μια κατηγορία κρυπτονομισμάτων που είναι γνωστά ως νομίσματα απορρήτου. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πραγματοποίηση πλήρως ανώνυμων συναλλαγών σε αντίθεση με το Bitcoin. Η ομάδα του Monero το δημιούργησε με το απόρρητο και την προστασία των χρηστών ως πρωταρχικό στόχο να προστατεύσει τους χρήστες από την παρακολούθηση. Η XMR κατατάσσεται σήμερα ως το 15ο μεγαλύτερο κρυπτογράφηση με σχεδόν 18 εκατομμύρια νομίσματα σε κυκλοφορία.

14. Τέζος (XTZ)

Νόμισμα Tezos png

Το Tezos είναι ένα άλλο δίκτυο blockchain που ειδικεύεται σε έξυπνες συμβάσεις. Παρόλο που μοιάζει με Ethereum, υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού της Tezos που το ξεχωρίζουν. Η δομή διακυβέρνησης του δικτύου είναι τέτοια ώστε τα μέλη της κοινότητας να ψηφίζουν για την εφαρμογή οποιωνδήποτε αναβαθμίσεων, καθιστώντας το hardfork απίθανο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Tezos χρησιμοποιεί ένα είδος Proof of Stake γνωστό ως «ψήσιμο» που είναι διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο.

15. Neo (NEO)

ΝΕΟ κέρμα png

Το Neo blockchain δημιουργήθηκε έχοντας κατά νου ένα πράγμα – για να θέσει τα θεμέλια για το μελλοντικό Διαδίκτυο. Το νόμισμα NEO είναι το εγγενές διακριτικό που χρησιμοποιείται στο blockchain και χρησιμοποιείται στο οικοσύστημα NEO. Η NEO ενθαρρύνει επίσης τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν έξυπνα συμβόλαια και DApps στο blockchain. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του blockchain είναι το συνεχώς εξελισσόμενο οικοσύστημα που κάνει τη συνάφειά του διαχρονική.

16. Stellar Lumens (XLM)

λογότυπο αστρικών lumens png

Το Stellar είναι ένα ανοιχτό δίκτυο που διευκολύνει τη μεταφορά και αποθήκευση αξίας. Ακριβώς όπως το Ripple από το οποίο έφυγε ο συνιδρυτής του Jed McCaleb, κάνει τις διασυνοριακές πληρωμές απρόσκοπτες και φθηνές. Ο κεντρικός στόχος του Stellar είναι να χρησιμοποιήσει το εγγενές διακριτικό του, το Lumens, για να γεφυρώσει τα νομίσματα κρυπτογράφησης και fiat για να διευκολύνει την κίνηση της αξίας μεταξύ των δύο. Το ενδιαφέρον για το Stellar είναι η ταχύτητα και το χαμηλό κόστος των συναλλαγών της.

17. NEM (XEM)

Λογότυπο NEM

Το NEM (New Economic Movement) είναι ένα blockchain διπλού επιπέδου που κυκλοφόρησε το 2015. Σε αντίθεση με τα κρυπτονομίσματα που εξορύσσονται συμβατικά, το μητρικό νόμισμα – το XEM «συλλέγεται» μέσω ενός συστήματος γνωστού ως απόδειξη της σημασίας (POI). Οι κάτοχοι XEM που συμμετέχουν καθορίζονται από τον αριθμό των κερμάτων που κατέχουν, γεγονός που τους δίνει «σημασία». Το NEM υποστηρίζει πολλαπλά καθολικά και επεξεργάζεται κλήσεις API μέσω του συστήματος NEM Smart Asset.

18. VeChain (ΕΕΚ)

λογότυπο νομισμάτων vechain

Το VeChain είναι μια αλυσίδα εφοδιασμού με τεχνολογία blockchain. Ξεκίνησε το 2016, το δίκτυο στοχεύει στην επίλυση ζητημάτων αλυσίδας εφοδιασμού χρησιμοποιώντας την κατανεμημένη διακυβέρνηση και την τεχνολογία Internet of Things (IoT). Το VeChain χρησιμοποιεί δύο μάρκες, VET και VTHO για να αυξήσει την αποτελεσματικότητα, την ιχνηλασιμότητα και τη διαφάνεια των αλυσίδων εφοδιασμού. Το οικοσύστημα μειώνει επίσης το κόστος που σχετίζεται με αυτές τις διαδικασίες και δίνει μεγαλύτερο έλεγχο σε μεμονωμένους χρήστες.

19. IOTA (MIOTA)

IOTA-εικονίδιο

Το IOTA είναι ένα κατανεμημένο καθολικό όπως το Ripple, αλλά ακόμη καλύτερα επειδή είναι στην πραγματικότητα ένα blockchain. Ταυτόχρονα, δεν είναι ένα συμβατικό blockchain που έρχεται με περιορισμούς όπως τα τέλη. Η τεχνολογία της IOTA γνωστή ως Tangle είναι ένα σύστημα κόμβων που επιβεβαιώνουν τις συναλλαγές με τρόπο που αυξάνει την ταχύτητα και αποτρέπει τη συμφόρηση. Ο στόχος του δικτύου είναι να διευκολύνει τις συναλλαγές μεταξύ συσκευών IoT στο μέλλον.

20. Dash (DASH)

Λογότυπο παύλας png

Το Dash είναι ένα δίκτυο blockchain με επίκεντρο τις πληρωμές που ιδρύθηκε το 2014 όταν διαμορφώθηκε από τη Litecoin. Το δίκτυο διαθέτει κόμβους δύο επιπέδων και αποκεντρωμένη διακυβέρνηση έργου (Masternodes). Το εγγενές νόμισμα DASH χρησιμοποιείται για τη διευκόλυνση του διακανονισμού άμεσων πληρωμών μέσω της υπηρεσίας InstantSend με το PrivateSend να προσφέρει μια επιλογή για ιδιωτικές συναλλαγές. Το DASH έχει γίνει πολύ δημοφιλές σε χώρες όπως η Βενεζουέλα όπου ο υπερπληθωρισμός έχει επηρεάσει τα νομίσματα.

21. Ethereum Classic (ETC)

Ethereum-Classic-εικονίδιο

Το Ethereum classic είναι ένα πιρούνι του αρχικού Ethereum blockchain που ήρθε ως αποτέλεσμα του hardfork το 2016. Όπως το Ethereum, επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν dapps για να τρέχουν με τεχνολογία blockchain, αλλά όπως το Boitcoin, δεν ανήκει σε κανέναν. Ο κύριος στόχος της δημιουργίας του ήταν να καταστήσει το dapps όσο το δυνατόν πιο εύκολο και ευέλικτο. Το εγγενές νόμισμά του ETC είναι πλέον ο αριθμός 33 με ανώτατο όριο αγοράς.

22. Zcash (ZEC)

Zcash

Το Zcash είναι μια αποκεντρωμένη κρυπτογράφηση με επίκεντρο την προστασία της ιδιωτικής ζωής που ξεκίνησε το 2016 από την Zooko Wilcox-O’Hearn και βασίζεται στο πρωτόκολλο Zerocoin. Το δίκτυο επιτρέπει στους χρήστες την επιλογή να χρησιμοποιούν θωρακισμένες ή διαφανείς συναλλαγές. Αντί να δημοσιεύει λεπτομέρειες για τις συναλλαγές Zcash, χρησιμοποιείται μια απόδειξη μηδενικής γνώσης που ονομάζεται zk-SNARKs για να βεβαιωθεί ότι όλες οι συναλλαγές είναι νόμιμες. Το cryptocurrency ZEC είναι σήμερα το 27ο μεγαλύτερο από CoinMarketCap σειρά κατάταξης.

23. Οντολογία (ΟΝΤ)

Το Ontology είναι ένα δίκτυο blockchain που είναι τόσο κατανεμημένο καθολικό όσο και έξυπνο σύστημα συμβάσεων. Τα δημόσια blockchain του είναι προσαρμόσιμα ώστε να ταιριάζουν σε διαφορετικές πραγματικές εφαρμογές, καθώς το δίκτυο είναι γνωστό ως πάροχος δημόσιων blockchain υψηλής απόδοσης. Όπως το Dash, το δίκτυο χρησιμοποιεί διπλά tokens, ONT και ONG. Το κέρμα ONT μπορεί να χρησιμοποιηθεί για στοίχημα με συναίνεση, ενώ το ONG είναι ένα διακριτικό χρησιμότητας που χρησιμοποιείται για υπηρεσίες on-chain

24. Binance USD (BUSD)

binance-usd-busd-λογότυπο

Το Binance USD είναι ένα stablecoin με υποστήριξη USD που κυκλοφόρησε στις 5 Σεπτεμβρίου 2019 για να συγχωνεύσει τη σταθερότητα του δολαρίου με την τεχνολογία blockchain. Είναι εγκεκριμένο και ρυθμίζεται πλήρως από το Υπουργείο Οικονομικών της Νέας Υόρκης (NYDFS). Λόγω της σχετικής σταθερότητάς του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την online πληρωμή αγαθών και υπηρεσιών. Το BUSD κατατάσσεται 31 με κεφαλαιοποίηση αγοράς στο CoinMarketCap.

25. Dogecoin (DOGE)

Dogecoin_Logo

Το Dogecoin είναι ένα πιρούνι Litecoin που δημιουργήθηκε το 2013 ως διασκεδαστικό κρυπτογράφηση με λιγότερο αυστηρή επιστημονική εστίαση όπως φαίνεται στο Bitcoin. Το νόμισμα δημιουργήθηκε από τους Μπίλι Μάρκους και Τζάκσον Πάλμερ με βάση το δημοφιλές “doge” Internet meme. Ένα διασκεδαστικό γεγονός για το Doge είναι ότι ο αμερικανός δισεκατομμυριούχος Elon Musk έχει επανειλημμένα κάνει tweet ότι είναι το αγαπημένο του κρυπτονομίσμα. Ήταν επίσης κάποτε Διευθύνων Σύμβουλος για μερικές ώρες.

26. Διακριτικό βασικής προσοχής (BAT)

Διακριτικό βασικής προσοχής

Το Basic Attention Token (BAT) είναι μια αποκεντρωμένη ανταλλαγή διαφημίσεων ανοιχτού κώδικα που βασίζεται στην πλατφόρμα Ethereum. Ο κύριος στόχος είναι να τεθεί πίσω ο έλεγχος της διαφήμισης στα χέρια των χρηστών του Διαδικτύου. Το BAT χρησιμοποιείται για την επιβράβευση των χρηστών του Brave που εστιάζει στο απόρρητο. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν τις ανταμοιβές τους για να ενημερώσουν τους δημιουργούς περιεχομένου για το περιεχόμενό τους στο Διαδίκτυο.

27. BitTorrent (BTT)

BitTorrent

Το BitTorrent Token είναι το μεγαλύτερο αποκεντρωμένο πρωτόκολλο στον κόσμο με περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες. Η εταιρεία εξαγοράστηκε από την εταιρεία Blockchain Tron το 2019 και τώρα έχει τον Justin Sun ως CEO της. Το πρωτόκολλο BitTorrent χρησιμοποιεί το διακριτικό TRC-20 BTT για να συμβολίσει το αποκεντρωμένο πρωτόκολλο κοινής χρήσης αρχείων. Η Tron και το BitTorrent συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα αποκεντρωμένο διαδίκτυο χωρίς εμπόδια στην κοινή χρήση περιεχομένου.

28. 0x (ZRX)

0x-zrx-λογότυπο

Το 0x είναι ένα πρωτόκολλο που παρέχει ρευστότητα για ανταλλαγή διακριτικών από ομοτίμους στο δίκτυο Ethereum. Προσφέρει επίσης υποδομή για την κατασκευή έξυπνων συμβάσεων για τα οποία είναι γνωστό το Ethereum. Το διακριτικό ZRX επιτρέπει στους χρήστες 0x να συμμετέχουν σε βασικές αποφάσεις αναβάθμισης για το δίκτυο μέσω ψηφοφορίας. Οι κάτοχοι μπορούν επίσης να ποντάρουν τα στοιχήματά τους με τον κατασκευαστή ZRX για να κερδίσουν ανταμοιβές στο ETH.

29. Zilliqa (ZIL)

Το Ziliqa σχεδιάστηκε για να επιφέρει κλιμάκωση των δικτύων κρυπτογράφησης. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται θραύση στην οποία οι συναλλαγές χωρίζονται σε μικρότερα κομμάτια για την εύκολη επεξεργασία των ανθρακωρύχων. Αυτό αυξάνει τον αριθμό των συναλλαγών που μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία κάθε φορά. Η ομάδα της Zilliqa προβλέπει ότι η ταχύτητα συναλλαγής μπορεί να κλιμακωθεί έως και 1000 φορές μεγαλύτερη από την Ethereum μέσω αυτής της μεθόδου.

30. Augur (REP)

augur-rep-λογότυπο

Το Augur χρησιμοποιείται σε αγορές προβλέψεων σε ένα πρωτόκολλο που ανήκει και λειτουργεί από κατόχους του διακριτικού με βάση το Ethereum. Οι κάτοχοι του διακριτικού REP μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να στοιχηματίσουν στα αποτελέσματα διαφορετικών πραγμάτων αγοράζοντας μετοχές που υποστηρίζουν ή απορρίπτουν ορισμένα αποτελέσματα. Οι ανταμοιβές δίνονται με βάση το αποτέλεσμα του στοιχήματος χρησιμοποιώντας ένα δίκαιο, διαφανές και αποκεντρωμένο λογισμικό. Η REP είναι αυτή τη στιγμή η 69η μεγαλύτερη κρυπτογράφηση.

συμπέρασμα

Εάν είστε αρχάριος στον κόσμο της κρυπτογράφησης και δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτά τα altcoins, τώρα γνωρίζετε καλύτερα. Επίσης, ίσως έχετε βρεθεί εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν έχετε εξερευνήσει πάρα πολύ, αυτό το άρθρο έχει αρκετές πληροφορίες για να ξεκινήσετε και αν έχετε δει κάποια που σας ενδιαφέρουν, περισσότερη έρευνα μπορεί να γίνει για να εξοικειωθείτε με αυτούς.

Προτεινόμενη εικόνα: forex.academy

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me