8 πιο επιτυχημένα ICO όλων των εποχών από ROI | Μέρος Ι

επιτυχημένες ICO

Βλέποντας ότι οι νέοι ICO ξεκινούν καθημερινά, υπάρχουν πολύ λίγοι από αυτούς που καταφέρνουν να κερδίσουν την επιτυχία του Bitcoin, αφήνοντας μια αγορά γεμάτη από περισσότερα ανεπιτυχή ή δόλια έργα.

Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τους επενδυτές να αναζητήσουν την επόμενη μεγάλη αίσθηση κρυπτογράφησης. Παρόλο που δεν υπάρχει ακριβής τύπος που να εγγυάται την επιτυχία, υπήρξαν πολλά διακριτικά που ξεκίνησαν μέσω αρχικών προσφορών νομισμάτων έχουν αποδώσει εξαιρετικά και κατάφεραν να μείνουν στην προσοχή των επενδυτών.

Στο σημερινό άρθρο, θα εξετάσουμε τους πιο επιτυχημένους ICO όλων των εποχών που κατάφεραν να παράγουν τα πιο σημαντικά στοιχεία απόδοσης επένδυσης για τους πρώτους επενδυτές τους.

ΝΧΤ

Η NXT ήταν μια από τις πρώτες νεοσύστατες εταιρείες blockchain που συγκέντρωσαν επιτυχία. Κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2013, σε μια αρχική προσφορά κερμάτων που πραγματοποιήθηκε στο BitcoinTalk Φόρουμ, όπου κατάφερε να συγκεντρώσει Bitcoin αξίας περίπου 16.800 $.

Η κρυπτογράφηση σχεδιάστηκε για να χρησιμεύσει ως πλατφόρμα blockchain που επιτρέπει σε μικρές επιχειρήσεις, εταιρείες, Σχετική εικόνακαι οι τράπεζες αναπτύσσουν τις αποκλειστικές εφαρμογές blockchain.

Ένα νόμισμα NXT είχε αξία 0,0000168 $ στο ντεμπούτο του στο ICO. Η υψηλότερη τιμή για ένα διακριτικό NXT κορυφώθηκε στα 2,15 $ USD, με αποτέλεσμα την επιβλητική απόδοση 1.477.000% εκείνη την εποχή.

ΙΩΤΑ  

Το έργο IOTA είναι ένα μοναδικό έργο blockchain που συνδυάζει το Internet of Things με στοιχεία blockchain. Είναι το μόνο κρυπτογράφηση που δεν χρησιμοποιεί ένα πλήρες blockchain. Αντ ‘αυτού, εφαρμόζει μια νέα τεχνολογία που ονομάζεται Μπλέξιμο, που επιλύει τα ζητήματα επεκτασιμότητας και τελών συναλλαγής.

Η αρχική προσφορά κερμάτων πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2015, στο οποίο εξασφάλισε περισσότερα από 400.000 $ σε κεφάλαια. Τα διακριτικά IOTA πωλήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου για λιγότερο από 0,001 $, φτάνοντας συνολικά ένα δισεκατομμύριο μάρκες IOTA. Το διακριτικό MIOTA έφτασε στα 5,69 δολάρια ΗΠΑ και παρόλο που δεν ήταν τόσο υψηλό σε σύγκριση με κάποιους άλλους ICO, έφερε απόδοση επένδυσης 332.500% στους πρώτους επενδυτές του.

Αιθέριο  

Αιθέριο είναι πιθανώς ένα από τα πιο γνωστά blockchain στην αγορά. Η πλατφόρμα κυκλοφόρησε το 2013 από τη Vitalik Buterin και δημιουργήθηκε για να υποστηρίζει έξυπνες συμβάσεις και αποκεντρωμένες εφαρμογές (DApps).

Αποτέλεσμα εικόνας για λογότυπο Ethereum png

Λόγω του δυναμικού της Ethereum για διάφορους κλάδους, το εγγενές ψηφιακό νόμισμά του, Αιθέρας, έχει δει μια απίστευτη ανάπτυξη από τις ημέρες του ICO.


Η αρχική προσφορά νομισμάτων έκανε το ντεμπούτο του το καλοκαίρι του 2014, όπου πωλήθηκαν 11,9 εκατομμύρια μάρκες Ether, αυξάνοντας 16 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ σε μόλις 42 ημέρες. Η τιμή στην οποία προσφέρθηκε ο Ether ήταν 0,311 $ USD.

Τον Ιανουάριο του 2018, η ETH έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών στα 1.417 USD, με αποτέλεσμα να έχει απόδοση επένδυσης σχεδόν 457.000%, καθιστώντας έναν από τους πιο επιτυχημένους ICO όλων των εποχών.

ΝΕΟ

Η NEO, πρώην AntShares, είναι η πρώτη δημόσια εκκίνηση blockchain της Κίνας. Είναι μια άλλη πλατφόρμα DApp και έξυπνης σύμβασης που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν τα δικά τους διακριτικά ή «πλατφόρμες έξυπνων περιουσιακών στοιχείων».

Ο πρώτος κύκλος του ICO πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2015, πουλώντας 17,5 εκατομμύρια μάρκες για $ 550,000 USD. Τότε, το διακριτικό εξακολουθούσε να πωλείται κάτω από το ANS ticker, αλλά μετονομάστηκε το 2017 σε NEO. Το διακριτικό ANS / NEO είχε αρχική τιμή διακριτικού 0,032 USD.

Ένα δεύτερο πλήθος πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2016 για τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης της πλατφόρμας. Πωλήθηκαν 22,5 εκατομμύρια μάρκες NEO και 4,5 εκατομμύρια $ συγκεντρώθηκαν.

Η τιμή της NEO έφτασε στο αποκορύφωμά της στα 196,85 $ στις 15 Ιανουαρίου 2018, πράγμα που σήμαινε απόδοση 615.056,25%, καθιστώντας το παράδειγμα του πόσο επιτυχημένες πρέπει να γίνουν ICO.

Spectrecoin

Spectrecoin είναι ένα ψηφιακό νόμισμα, Proof-of-Stake (PoS), το οποίο εστιάζει στην προστασία της ιδιωτικής ζωής, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν ανώνυμα συναλλαγές.Αποτέλεσμα εικόνας για λογότυπο Spectrecoin png

Το cryptocurrency ξεκίνησε στα τέλη του 2016, όταν τα ανώνυμα ψηφιακά νομίσματα άρχισαν να προσελκύουν επενδυτές κρυπτογράφησης. Η XSPEC είχε αρχική αξία 0,001 $ USD και στην υψηλότερη τιμή όλων των εποχών πωλήθηκε για 6,56 $, με αποτέλεσμα απόδοση 655.900,00% εκείνη τη στιγμή.

Στράτης

Το Stratis είναι μια πλατφόρμα blockchain-as-a-service (BaaS) που επιτρέπει την ανάπτυξη εφαρμογών blockchain για επιχειρηματική χρήση.

Η αρχική προσφορά νομισμάτων ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2016, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει ψηφιακό νόμισμα αξίας 600.000 $. Το διακριτικό του Stratis, STRAT, πωλήθηκε στην αρχική τιμή των 0,007 $ ανά διακριτικό. Η υψηλή τιμή όλων των εποχών ήταν 22,66 $ στις 9 Ιανουαρίου 2018.

Τη στιγμή της σύνταξης αυτού του άρθρου, η Stratis διαπραγματεύεται στα 0,865911 $. Αυτό σηματοδοτεί την απόδοση επένδυσης 38,600 τοις εκατό για τους κατόχους πρώιμων μαρκών εντός δύο ετών.

Κιβωτός

Θα συνεχίσουμε τη λίστα επιτυχημένων ICO με την Ark. Το έργο έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει “λύσεις all-in-one blockchain” σε προγραμματιστές, χρήστες και νεοσύστατες επιχειρήσεις.

Κατά τη διάρκεια του Ark ICO, το έργο κατάφερε να συγκεντρώσει 942.000 $ και ένα διακριτικό ARK πωλήθηκε για 0,01 $. Αρχικά προσφέρθηκε στην τιμή των 0,04 $, στα υψηλότερα επίπεδα, ανέβηκε σχεδόν στα 11 $, παρέχοντας απόδοση επένδυσης άνω του 35.000%.Σχετική εικόνα

Η Ark ξεκίνησε την πώληση token της τον Νοέμβριο του 2016, όταν ήταν μια από τις λίγες λύσεις all-in-one blockchain στην αγορά. Αυτό οδήγησε σε αύξηση περίπου 950.000 δολαρίων – πολλά για τα τέλη του 2016, όταν η αγορά ICO ήταν ουσιαστικά λιγότερο ανεπτυγμένη.

Στόρτζ

Στόρτζ ήταν από τα πρώτα έργα blockchain που προσφέρουν αποκεντρωμένες λύσεις αποθήκευσης cloud. Το διακριτικό άρχισε να διαπραγματεύεται το φθινόπωρο του 2014, μετά το πρώτο ICO. Συλλέχθηκαν 461.000 $ και ένα διακριτικό είχε αξία 0,009 $.

Το 2017, ο Storj πραγματοποίησε ένα ακόμη crowdfunding, εξασφαλίζοντας 30 εκατομμύρια $ και άλλα 3 εκατομμύρια $ σε χρηματοδότηση σπόρων. Το υψηλό όλων των εποχών ήταν 2,96 $, με αποτέλεσμα απόδοση επένδυσης σχεδόν 33.000%. Παρόλο που τα δύο δολάρια δεν είναι τόσο εντυπωσιακά, η απόδοση της επένδυσής της το καθιστά φιλοξενούμενο στη λίστα επιτυχημένων ICO.

Τελικές σκέψεις

Με αυτό, ολοκληρώνουμε τη λίστα των 8 πιο επιτυχημένων ICO σύμφωνα με την απόδοση της επένδυσής τους. Η επένδυση σε ένα νέο έργο συνεπάγεται πάντα τους κινδύνους της, αλλά υπάρχουν αρκετές μάρκες εκεί έξω που έχουν τη δυνατότητα να αποφέρουν σημαντικά κέρδη.

Προτεινόμενη εικόνα: Thechinfamily

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map