Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

8 κορυφαίες μετοχές Blockchain & Crypto για επένδυση το 2021

αποθέματα blockchain

Τα κρυπτονομίσματα βρίσκονται στο επίκεντρο των αξιόλογων επενδύσεων. Ακόμη και οι κύριες εταιρείες που κάποτε επέκριναν την επένδυση αγοράζουν τώρα ψηφιακά στοιχεία. Η τελευταία είναι η Tesla, ο κατασκευαστής ηλεκτρικών οχημάτων που αγοράζει Bitcoin αξίας 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Περισσότερες τέτοιες επενδύσεις αναμένεται να ρέουν στο διάστημα το 2021.

Καθώς τα κρυπτονομίσματα γίνονται πιο δημοφιλή, το blockchain, η τεχνολογία στην οποία βασίζονται, είναι πιθανό να αναπτυχθεί επίσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι μετοχές blockchain ενδέχεται να είναι δυνητικά βιώσιμες επενδυτικές επιλογές το 2021 και ακόμη και πέραν αυτής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένοι επενδυτές το βρίσκουν πιο επικερδές να επενδύουν απευθείας στην τεχνολογία στην οποία βασίζονται τα cryptos και μπορείτε δείτε τις τιμές εδώ προκειμένου να αναλύσουμε την αγορά για να πάρουμε την καλύτερη επενδυτική απόφαση.

Σε αυτό το άρθρο, επισημαίνουμε τις κορυφαίες μετοχές blockchain και crypto που πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αγοράσετε το 2021. Αυτές είναι οι μετοχές με τις υψηλότερες δυνατότητες να κερδίσετε με βάση τη συνάφεια των επιχειρηματικών τους μοντέλων. Τούτου λεχθέντος, ας ρίξουμε μια βουτιά και να δούμε τις κορυφαίες μετοχές blockchain και crypto για αγορά το 2021.

1. NVIDIA

Nvidia - μετοχές κρυπτογράφησης

Εάν έχετε κάποιο μέτρο περιέργειας σχετικά με την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων, πρέπει να έχετε ακούσει NVIDIA. Η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην κατασκευή γραφικών μονάδων επεξεργασίας (GPUs). Παρόλο που τα GPU χρησιμοποιούνται για πολλούς σκοπούς, όπως τα παιχνίδια, το AI και πολλά άλλα, ορισμένα από τα GPU της NVIDIA χρησιμοποιούνται για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων όπως το Bitcoin.

Όπως ίσως γνωρίζετε, η τιμή του Bitcoin έχει εκραγεί πρόσφατα και όποτε συμβεί αυτό, οι ανθρακωρύχοι έχουν απίστευτα κέρδη. Ως αποτέλεσμα, πολλοί αποφάσισαν να κάνουν ένα άλμα στην πισίνα εξόρυξης για να πάρουν το δικό τους μερίδιο στα κέρδη. Αυτό μεταφράζεται άμεσα σε υψηλότερη ζήτηση για εργαλεία εξόρυξης, όπως GPU, και ένα από τα πρώτα μέρη που πρέπει να ακολουθήσετε είναι το NVIDIA.

Αυτό σημαίνει ότι όσο η εξόρυξη παραμένει κερδοφόρα (και πιθανότατα θα είναι πάντα), η NVIDIA θα συνεχίσει να κερδίζει, και κατά συνέπεια οι μετοχές θα αυξηθούν ως αποτέλεσμα. Δεν μπορείτε να ορυχεία απευθείας, αλλά μπορείτε να επωφεληθείτε από τον αναπτυσσόμενο κλάδο αγοράζοντας τα αποθέματα της εταιρείας το 2021.

2. MasterCard

Μετοχές Mastercard

Το όνομα MasterCard είναι ένα νοικοκυριό όταν πρόκειται για πιστωτικές κάρτες και πληρωμές, αλλά υπάρχουν περισσότερα. Ακόμα κι αν είναι μια παλιά εταιρεία πληρωμών παλαιού τύπου, η Mastercard ενισχύει το παιχνίδι της για να ακολουθήσει τον ταχέως εξελισσόμενο τεχνολογικό κόσμο που βασίζεται στο blockchain.

Για να βελτιώσει την ποιότητα της υπηρεσίας της, η εταιρεία συνεργάστηκε με την εταιρεία blockchain R3 για να διευκολύνει τις διασυνοριακές πληρωμές για εκατομμύρια χρήστες της. Αυτό θα μειώσει το κόστος των συναλλαγών καθώς και το χρόνο που απαιτείται για τη διευθέτηση των συναλλαγών. Επιπλέον, η Mastercard επέτρεψε στις εταιρείες κρυπτογράφησης να εκδίδουν κάρτες πληρωμής κρυπτογράφησης στην πλατφόρμα της, γεγονός που το καθιστά σχετικό στην επανάσταση της κρυπτογράφησης. Τα αποθέματα Mastercard αναμένεται, επομένως, να αυξηθούν σε αξία φέτος και θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν μια βιώσιμη επένδυση για το έτος.

3. DocuSign

Αποθέματα DocuSign

DocuSign είναι μια εταιρεία που επιτρέπει την ηλεκτρονική υπογραφή εγγράφων. Εάν έχετε υποβάλει ποτέ αίτηση για οτιδήποτε στο διαδίκτυο που απαιτεί να υπογράψετε τα διαπιστευτήριά σας στο διαδίκτυο, τότε ενδέχεται να έχετε συναντήσει αυτήν την υπηρεσία. Η εταιρεία έχει ενσωματώσει το blockchain στην επιχείρησή της από το 2015 και χρησιμοποιεί το blockchain Ethereum για να διευκολύνει τις συμφωνίες μεταξύ ανθρώπων.

Η χρήση του blockchain μειώνει το κόστος της επιχειρηματικής δραστηριότητας και είναι αξιόπιστο, επομένως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος υπογραφής συμφωνιών. Το Ethereum είναι το νούμερο ένα blockchain για έξυπνες συμβάσεις συμβάσεων και περισσότεροι άνθρωποι το χρησιμοποιούν καθημερινά για αυτό το σκοπό, επομένως δεν πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός ότι τα αποθέματα της DocuSign ενδέχεται να εκραγούν στο εγγύς μέλλον.

4. Αμαζόνα

Amazon - μετοχές κρυπτογράφησης

Αμαζόνα είναι σαν το Tiger Woods των διαδικτυακών πωλήσεων. Η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε εταιρεία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων μέσω των πωλήσεων, αλλά υπάρχουν περισσότερα. Το Amazon είναι επίσης ένας γίγαντας στο χώρο του blockchain. Παρέχει μια κορυφαία υποδομή cloud βασισμένη σε blockchain γνωστή ως Amazon Web Service. Αυτή η υποδομή επιτρέπει σε άλλους ανθρώπους να δημιουργούν και να διαχειρίζονται τα δικά τους δίκτυα blockchain.

Αν και η πτυχή του blockchain εξακολουθεί να είναι μόνο ένα μικρό ποσοστό ολόκληρης της επιχείρησης της εταιρείας, φανταστείτε τι θα συμβεί όταν η Amazon ενσωματώνει τελικά το blockchain στην πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου της με δισεκατομμύρια καθημερινούς χρήστες. Εάν θέλετε να κερδίσετε στο μέλλον, οι μετοχές blockchain της Amazon είναι ο τρόπος να πάτε.

5. Microsoft

Αυτός είναι ο γίγαντας λογισμικού υπολογιστών γνωστός για τη συνάφεια με τους υπολογιστές με Windows. Ωστόσο, πέρα ​​από τους υπολογιστές, ΜΗ Microsoft έχει επίσης εξελιχθεί σε τεχνολογία blockchain, καθιστώντας το όλο πιο σημαντικό σήμερα. Ανέπτυξε το Azure cloud, μια υπηρεσία που χρησιμοποιεί Ethereum blockchain για ενημερώσεις κώδικα. Καθώς το Ethereum γίνεται πιο δημοφιλές, το Azure είναι πιθανό να ακολουθήσει και να οδηγήσει σε σημαντική ανάπτυξη των αποθεμάτων του.

6. τετράγωνο

τετράγωνο είναι μια εταιρεία χρηματοοικονομικής τεχνολογίας γνωστή για την επεξεργασία πληρωμών με πιστωτική κάρτα. Ωστόσο, έχει τεχνολογία blockchain ως σημαντικό μέρος της επιχείρησής της. Η εταιρεία διαθέτει ένα σκέλος αφιερωμένο στην ανάπτυξη Bitcoin, γνωστό ως Square crypto. Είναι επίσης ο κάτοχος της εφαρμογής Cash, μιας εφαρμογής peer-2-peer πληρωμής που έχει ενσωμάτωση BTC, επιτρέποντας στους χρήστες να στέλνουν, να λαμβάνουν και να αποθηκεύουν Bitcoin. Αυτό καθιστά τα αποθέματά της ένα από αυτά με απίστευτες δυνατότητες για μελλοντική ανάπτυξη στον χώρο των blockchain.

7. Όμιλος CME

CME είναι η μόνη κύρια πλατφόρμα συναλλαγών εμπορευμάτων που διαπραγματεύεται επίσης μελλοντικά συμβόλαια BTC. Με το αυξανόμενο ενδιαφέρον για την BTC, η εταιρεία αναμένεται να δει αυξημένα έσοδα και οι μέτοχοι της θα μπορούσαν να ωφεληθούν πάρα πολύ.

Το χρηματιστήριο είναι επίσης πιθανό να αυξήσει τον αριθμό των μελλοντικών κρυπτονομισμάτων στην πλατφόρμα του, γεγονός που θα αυξήσει περαιτέρω τα έσοδα. Αν ψάχνετε για δυνητικά κερδοφόρα αποθέματα blockchain, το CME Group είναι αυτό που πρέπει να λάβετε υπόψη.

8. BroadRidge

Μετοχές κρυπτογράφησης BroadRidge

ΕυρύςΚορυφογραμμή είναι μια καναδική εταιρεία blockchain που διαχειρίζεται πολλές επιχειρήσεις που σχετίζονται με το blockchain. Προστατεύεται τακτικά από mainstream τράπεζες, όπως η JP Morgan, οι οποίες χρησιμοποιούν τεχνολογία κατανεμημένων καθολικών. Η προστασία αυτών των τραπεζικών γίγαντων καθιστά τα μετοχικά crypto της BroadRidge μια βιώσιμη επενδυτική επιλογή που πρέπει να λάβετε υπόψη στην επενδυτική σας περιπέτεια.

συμπέρασμα

Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες μετοχές blockchain και crypto που πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αγοράσετε το 2021. Ενώ υπάρχουν σίγουρα άλλοι τρόποι επένδυσης σε επιχειρήσεις blockchain, όπως ICO, STOs και άλλοι, πολλές από αυτές τις μεθόδους εξακολουθούν να μην ρυθμίζονται στις περισσότερες αγορές. Προτιμάτε τα χρήματά σας να επενδυθούν αμέσως; Εάν χρειάζεστε λίγη ώθηση για να ξεκινήσετε, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε διαδικτυακές πλατφόρμες διαχείρισης πλούτου, όπως το Einvestment, μπορεί να συγκεντρώσει λογαριασμούς υψηλού επιτοκίου για πιο άνετες και ασφαλείς επενδύσεις. Οι επαγγελματίες διευθυντές μπορούν να διαφοροποιήσουν τα χρηματοοικονομικά σας μέσα σε ένα μεγάλο επένδυση υψηλής απόδοσης χαρτοφυλάκιο.

Σημείωση: Αυτή η ανάρτηση δημοσιεύθηκε αρχικά στις 9 Φεβρουαρίου 2020 και ενημερώθηκε πλήρως για την πληρότητα και την ακρίβεια του περιεχομένου στις 11 Φεβρουαρίου 2021.

Προτεινόμενη εικόνα: marconisociety.org

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me