Αυτές είναι οι πιο βραβευμένες κρυπτικές βρύσες τον Φεβρουάριο του 2021

βρύσες κρυπτογράφησης

Οι βρύσες Bitcoin υπάρχουν ως ένας εύκολος τρόπος δωρεάν κρυπτογράφησης. Υπάρχουν δεκάδες από αυτά στο Διαδίκτυο στους οποίους ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση και να αποκτήσει τα αγαπημένα τους κρυπτονομίσματα χωρίς να πληρώσει. Σε ορισμένους ιστότοπους, θα πρέπει να εκτελέσετε μερικές εργασίες για να λάβετε κρυπτογράφηση σε αντάλλαγμα, ενώ σε άλλους, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιστρέψετε έναν τροχό ή και τα δύο.

Ενώ όλες οι βρύσες κρυπτογράφησης προσφέρουν δωρεάν κρυπτονομίσματα, μερικές είναι καλύτερες από άλλες. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε αυτά που δίνουν τις περισσότερες ανταμοιβές. Είτε απλά περιστρέφετε τον τροχό είτε εκτελείτε εργασίες, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτές οι βρύσες θα σας προσφέρουν την καλύτερη αμοιβή.

Δωρεάν Dogecoin

δωρεάν dogecoin - μία από τις καλύτερες κρυπτογραφικές βρύσες

Το Dogecoin έχει πρόσφατα καταλάβει τον χώρο κρυπτογράφησης. Πολλοί άνθρωποι ξαφνικά έχουν αναπτύξει ενδιαφέρον για την κρυπτογράφηση μετά από άνοδο 300% σε μια μέρα. Εάν είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους και θα θέλατε να αποκτήσετε κάποιο DOGE δωρεάν, Δωρεάν Dogecoin είναι το μέρος για να πάτε.

Αυτή η βρύση δίνει αποκλειστικά το Dogecoin και είναι ένα από τα καλύτερα. Με αυτό, μπορείτε να κερδίσετε έως και 145000 DOGE με ένα γύρισμα. Σε όρους δολαρίου, μπορείτε να κερδίσετε έως και $ 15 σε μια ώρα και μπορείτε να κερδίσετε κάθε ώρα για να κερδίσετε περισσότερα. Αυτή η βρύση διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα παραπομπής στο οποίο μπορείτε να κερδίσετε το 50% του ποσού των παραπομπών σας από τις περιστροφές τους. Παίρνετε επίσης ένα δωρεάν εισιτήριο λαχειοφόρων αγορών κάθε φορά που μια από τις παραπομπές σας περιστρέφεται. Μπορείτε να επιλέξετε να παραδίδεται το Dogecoin σας στο προσωπικό σας πορτοφόλι κάθε εβδομάδα ή να το αποσύρετε χειροκίνητα στο πορτοφόλι σας.

Μπόνους Bitcoin

καλύτερες βρύσες κρυπτογράφησης

Με αυτήν τη βρύση, οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν έως και 5000 Satoshis κάθε 15 λεπτά όταν γυρίζουν τον τροχό. Δεν απαιτεί καθόλου εργασίες, απλά περιστροφές και είναι μια από τις πιο γενναιόδωρες βρύσες Bitcoin στο διαδίκτυο. Το μπόνους παραπομπής σας πληρώνει 50% όσων κερδίζουν οι φίλοι σας. Η βρύση προσθέτει 5% του συνολικού υπολοίπου του πορτοφολιού σας στο λογαριασμό σας κάθε βράδυ, αρκεί να κάνετε τουλάχιστον μία αξίωση κάθε μέρα.

Δωρεάν βρύση

FreeFaucet - μία από τις καλύτερες βρύσες κρυπτογράφησης

Αυτή είναι μια από τις βρύσες κρυπτονομισμάτων πολλαπλών νομισμάτων που προσφέρουν τόσο Bitcoin όσο και altcoin. Η λήψη κρυπτονομισμάτων είναι τόσο εύκολη όσο κάνοντας κλικ στο κουμπί αξίωσης στον ιστότοπο. Δωρεάν βρύση προς το παρόν υποστηρίζει 17 cryptos. Αυτά περιλαμβάνουν τα κορυφαία, όπως Bitcoin, Ethereum, XRP και το πρόσφατα δημοφιλές – Dogecoin. Θα βρείτε εύκολα ένα από τα αγαπημένα σας ανάμεσά τους.

Ένα πράγμα που ξεχωρίζει αυτόν τον ιστότοπο είναι ότι δεν σας δίνει μόνο δωρεάν κρυπτογράφηση, αλλά παρέχει εκπαίδευση σχετικά με τα κρυπτονομίσματα, ώστε να μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτόν τον κλάδο. Μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα συμμετέχοντας σε μερικές απλές εργασίες, όπως έρευνες, προβολή διαφημίσεων κ.λπ..

Freebitcoin.io

καλύτερες βρύσες κρυπτογράφησης

Εάν αναζητάτε τις πιο βραβευμένες βρύσες Bitcoin, σίγουρα δεν μπορείτε να την αγνοήσετε. Freebitcoin.io σας δίνει Bitcoin αξίας 300 $ σε μία ώρα. το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γυρίσετε. Εγγυάται επίσης ένα μπόνους 50% στα κέρδη παραπομπής σας, το οποίο είναι ένα σημαντικό μπόνους λαμβάνοντας υπόψη το πόσο μπορούν να κάνουν. Αποσύρετε τα Bitcoin σας στο προσωπικό σας πορτοφόλι μόλις φτάσετε στο ελάχιστο ποσό χωρίς ταλαιπωρία και το χρησιμοποιείτε για ό, τι θέλετε.

Moremoney.io

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτή τη βρύση πληρώνει κυριολεκτικά περισσότερα από τα περισσότερα στο χώρο. Με ένα ωριαίο γύρισμα, μπορείτε να κερδίσετε $ 500 σε Bitcoin. Υπάρχει ένα μπόνους παραπομπής 25% για εσάς εάν παραπέμψετε τους φίλους σας στη βρύση και αρχίσουν να κερδίζουν, αλλά υπάρχουν ακόμη περισσότερα. Μπορείτε να αποκτήσετε λίγο περισσότερο Bitcoin εκτελώντας απλές εργασίες, όπως επίσκεψη σε σύντομους συνδέσμους, ολοκλήρωση PTC και προσφορές. Δεν υπάρχει όριο στο πόσα μπορείτε να κερδίσετε με αυτήν τη βρύση, επειδή μπορείτε να γυρίσετε όσες φορές θέλετε και να αναφέρετε όσους φίλους θέλετε.


Allcoins.pw

Ψάχνετε για ένα πορτοφόλι πολλαπλών νομισμάτων? Allcoins.pw είναι ένα από τα καλύτερα. Όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι μια βρύση για όλα τα νομίσματα, αλλά οι περισσότερες ανταμοιβές πληρώνονται σε Bitcoin. Υπάρχει η κλασική βρύση και επίσης η αυτόματη βρύση. Μπορείτε να παίξετε πολλά παιχνίδια για να κερδίσετε BTC, τα οποία μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε σε άλλα κρυπτονομίσματα εντός της βρύσης, αν θέλετε. Υπάρχει επίσης μια λειτουργικότητα για την εξόρυξη του Monero, η οποία πληρώνει επίσης ανταμοιβές εξόρυξης σε Bitcoin. Οι ανταμοιβές μπορούν να αποσυρθούν στο FaucetHub ή στο προσωπικό σας πορτοφόλι.

Βρύση ES

Αυτή είναι μια από τις γνωστές βρύσες κρυπτογράφησης που υποστηρίζουν 13 κρυπτονομίσματα που μπορούν να ληφθούν δωρεάν. Έχει ένα μικρό διάστημα διεκδίκησης 5 λεπτών, που σημαίνει ότι μπορείτε να γυρίζετε πιο συχνά και ενδεχομένως να κερδίζετε περισσότερα. Σε αντίθεση με πολλές βρύσες, πρέπει να λύσετε ένα captcha αντί να περιστρέψετε έναν πραγματικό τροχό. Εκτός από τα κρυπτονομίσματα, η βρύση έχει τα δικά της νομίσματα Νομίσματα ES, τα οποία μπορείτε επίσης να κερδίσετε και να μετατρέψετε εύκολα σε οποιοδήποτε από τα υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε προσφορές και PTC για να κερδίσετε περισσότερα, και μπορείτε να εξορύξετε τη δική σας κρυπτογράφηση. Οι χρήστες του Coinbase αποσύρουν τις ανταμοιβές τους δωρεάν.

Τζάκι

Τζάκι δίνει δωρεάν ανταμοιβές σε 8 κρυπτονομίσματα, όπως Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Litecoin, Dash, Tron, Zcash και Digibyte. Θα ανταμειφθείτε κυρίως για την εκτέλεση απλών εργασιών, όπως έρευνες, προσφορές και παρακολούθηση παιχνιδιών. Επιπλέον, μπορείτε να λάβετε ανταμοιβές επίτευξης και έναν αριθμό άλλων, καθώς και μπόνους παραπομπής για όλους τους φίλους σας που προσθέτετε στη βρύση. Μπορείτε εύκολα να αποσύρετε τις ανταμοιβές σας όποτε θέλετε.

συμπέρασμα

Αυτές είναι οι βρύσες κρυπτογράφησης με υψηλές πληρωμές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε δωρεάν ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία τον Φεβρουάριο του 2021. Είτε είστε νέοι σε κρυπτονομίσματα είτε θέλετε απλώς να αποκτήσετε περισσότερα χωρίς να πληρώσετε για αυτές, αυτές οι βρύσες θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τον στόχο σας. Μπορεί να μην είναι πολύ, αλλά δεν βλάπτει να κάνει διασκεδαστικά πράγματα και να ανταμειφθείτε για αυτό, οπότε δοκιμάστε το.

Προτεινόμενη εικόνα: thecareercookbook.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map