Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Κορυφαίες εκδηλώσεις κρυπτονομισμάτων που δεν πρέπει να χάσετε μέχρι το τέλος του 2020

εκδηλώσεις κρυπτονομισμάτων

Η πανδημία COVID-19 έχει επηρεάσει όλους τους τομείς της παγκόσμιας οικονομίας και κυρίως τις σωματικές συναντήσεις. Αυτό έχει οδηγήσει σε μείωση του αριθμού των εκδηλώσεων που μπορούν να παρακολουθήσουν οι άνθρωποι σωματικά και η βιομηχανία κρυπτονομισμάτων / blockchain δεν παραμελείται. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη συμβάντα κρυπτογράφησης που θα πραγματοποιηθούν το 2020.

Καθώς απομένει το έτος με ένα ακόμη τέταρτο, έχουμε επιλέξει τις καλύτερες εκδηλώσεις, τόσο διαδικτυακές όσο και εκτός σύνδεσης, τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε πριν τελειώσει το έτος. Θα συζητήσουμε αυτά τα γεγονότα κρυπτογράφησης και θα σας δείξουμε γιατί δεν πρέπει να χάσετε κανένα από αυτά.

Ξεκλείδωμα Blockchain Forum

Ημερομηνία εκδήλωσης: 7 – 8 Οκτωβρίου

Τοποθεσία εκδήλωσης: ΗΑΕ

Ξεκλείδωμα Blockchain Forum διοργανώνει άλλη εκδήλωση τον Οκτώβριο. Αυτή θα είναι η τρίτη έκδοση του φόρουμ και υπόσχεται να είναι καλύτερα από αυτά που πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα φέτος. Θα πραγματοποιηθεί στα ΗΑΕ, τα οποία έχουν γίνει κόμβος για επενδύσεις blockchain. Η εκδήλωση θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη της τεχνολογίας blockchain στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αμερικής (MENA).

Τα θέματα για συζητήσεις πάνελ περιλαμβάνουν:

 • Ρύθμιση στοιχείων κρυπτογράφησης στην περιοχή MENA και αύξηση των ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων ·
 • Προσφορές διακριτικών ασφαλείας στην περιοχή MENA.
 • Πώς χρησιμοποιούν οι κυβερνήσεις MENA blockchain: συμπεριλαμβανομένων στρατηγικών και πολιτικών;
 • Πώς βλέπουν οι VC και οι θεσμικοί επενδυτές τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία;
 • Επένδυση σε νεοσύστατες εταιρείες
 • Πού βρίσκεται σήμερα η περιοχή MENA?
 • Κάνοντας το blockchain προσβάσιμο σε όλους BaaS.

Η εκδήλωση έχει επίσης αρκετές συνεδρίες δικτύωσης που εντάσσονται στα βασικά της προγράμματα, τα οποία θα δώσουν στους νέους επιχειρηματίες την ευκαιρία να συναντηθούν με κορυφαίες λήψεις στον κλάδο για να βοηθήσουν στην ενίσχυση της σταδιοδρομίας τους. Εάν αναζητάτε τη δυνατότητα να συνδεθείτε με τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες blockchain στον κόσμο και να βρείτε ευκαιρίες να επενδύσετε στην περιοχή MENA, αυτή η εκδήλωση είναι για εσάς.

Φόρουμ ζωής Blockchain

Ημερομηνία εκδήλωσης: 21 – 22 Οκτωβρίου

Τοποθεσία εκδήλωσης: Μόσχα, Ρωσία

Φόρουμ ζωής Blockchain διοργανώνει ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα blockchain παγκοσμίως. Φέτος, η εκδήλωση θα είναι ακόμη μεγαλύτερη, με 4000 συμμετέχοντες ήδη εγγεγραμμένοι. Η εκδήλωση θα επικεντρωθεί σε Blockchain, κρυπτονομίσματα και εξόρυξη.

Το φόρουμ θα φέρει κοντά ηγέτες της βιομηχανίας και εκείνους που μόλις ξεκινούν στον κλάδο. Είναι ένα πολύ εκπαιδευτικό φόρουμ που οδήγησε στην τεράστια ανάπτυξη του κλάδου στα τέσσερα χρόνια της ύπαρξής του. Εκείνοι που περιλαμβάνονται στη λίστα των παρευρισκομένων περιλαμβάνουν ιδιοκτήτες παγκόσμιων επιχειρήσεων, επενδυτές κεφαλαίων, ανθρακωρύχους, προγραμματιστές blockchain, κυβερνητικούς αξιωματούχους και ειδικούς καλεσμένους.

Η σειρά των ηχείων περιλαμβάνει:

 • Javier Sim, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Bithumb Global ·
 • Eric Benz, Διευθύνων Σύμβουλος, Changelly;
 • Xinxi Wang, Διευθυντής Litecoin
 • Roger Ver, CEO, Bitcoin.com.
 • Tone Vays, έμπορος και αναλυτής, μεταξύ άλλων.

Σύνοδος Κορυφής Εβδομάδας Blockchain του Παρισιού

Ημερομηνία εκδήλωσης: 9 – 10 Δεκεμβρίου

Τοποθεσία εκδήλωσης: Παρίσι, Γαλλία

Σύνοδος Κορυφής Εβδομάδας Blockchain του Παρισιού είναι ένα άλλο σημαντικό blockchain event της χρονιάς. Μέσα από αυτό, περισσότεροι από 1.700 επιχειρηματίες, επενδυτές και μέσα από όλο τον κόσμο συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν το blockchain και κρυπτονόμισμα και πώς να κάνουμε τη Γαλλία την πρώτη χώρα της G20 που θα δημιουργήσει ένα φιλικό προς τις επιχειρήσεις περιβάλλον για την ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία.

Η φετινή εκδήλωση δεν θα είναι λιγότερο συναρπαστική, λαμβάνοντας υπόψη τους ακόλουθους ομιλητές:

 • Changpeng Zhao, Διευθύνων Σύμβουλος, Binance;
 • Ryan Selkis, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, Messari.
 • Eric Demuth, συνιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της Bitpanda
 • David E. Rutter, Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος του R3;
 • Edward Moncada, συνιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της Blockfolio, μεταξύ πολλών άλλων.

Θα υπάρχει επίσης μια διαδικτυακή έκδοση της συνόδου κορυφής, οπότε αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε τη ζωντανή, δεν έχετε τίποτα να χάσετε, καθώς μπορείτε να παρακολουθήσετε την ηλεκτρονική έκδοση από οπουδήποτε.

Διάσκεψη κορυφής LA Blockchain

Ημερομηνία εκδήλωσης: 6 – 7 Οκτωβρίου

Τοποθεσία εκδήλωσης: online

Διάσκεψη κορυφής LA Blockchain είναι μια εταιρεία που εστιάζει στις επιχειρήσεις και συγκεντρώνει προγραμματιστές, επενδυτές, ταμεία επιχειρηματικών κεφαλαίων, επενδυτές λιανικής, οικογενειακά γραφεία, επενδυτές ακινήτων, επιχειρηματίες εκκίνησης, εκδότες, ανταλλαγές, εμπόρους μεσιτών, παρόχους υπηρεσιών και μέλη των μέσων ενημέρωσης κάθε χρόνο. Η εκδήλωση πραγματοποιείται συνήθως στο συνεδριακό κέντρο του Λος Άντζελες, αλλά λόγω των περιορισμών COVID-19, θα πραγματοποιηθεί στο διαδίκτυο φέτος.

Μερικοί από αυτούς που θα μιλήσουν είναι:

 • Tim Draper, Draper Goren Hol;
 • Justin Sun, Διευθύνων Σύμβουλος Tron.
 • Yoni Asia, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του eToro.
 • Changpeng Zhao, Διευθύνων Σύμβουλος της Binance.
 • Brock Pierce, Πρόεδρος του Ιδρύματος Bitcoin.
 • Ο Thomas Lee, συνιδρυτής της Fundstrat.

Blockchain Expo Βόρεια Αμερική εικονική

Ημερομηνία εκδήλωσης: 3 – 4 Νοεμβρίου

Τοποθεσία εκδήλωσης: Online

Αυτό θα είναι ένα από τα σημαντικότερα, πλήρως διαδικτυακά γεγονότα blockchain το 2020. Η εκδήλωση θα συγκεντρώσει εμπειρογνώμονες για να συζητήσουν το οικοσύστημα blockchain και πώς να το προχωρήσουμε. Το κύριο επίκεντρο θα είναι οι μεγάλες βιομηχανίες που πρόκειται να διαταραχθούν περισσότερο από την τεχνολογία blockchain, συμπεριλαμβανομένων νομικών τομέων, λιανικής, χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, υγειονομικής περίθαλψης, ασφάλισης, ενέργειας, μουσικής, κυβέρνησης, ακινήτων και πολλά άλλα.

Αναμένεται να παρευρεθούν περισσότεροι από 1.000 συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων: CTOs, επικεφαλής καινοτομίας και τεχνολογίας, διευθυντές πληροφορικής, πάροχοι τηλεπικοινωνιών, προγραμματιστές, νεοσύστατες επιχειρήσεις, OEM, κυβερνήσεις, αυτοκίνητα, χειριστές, πάροχοι τεχνολογίας, επενδυτές, VC και πολλά άλλα περισσότερο.

Οι ομιλητές θα περιλαμβάνουν:

 • Andrew Peel, Επικεφαλής Ψηφιακών Αγορών, Morgan Stanley
 • Justin Schmidt, Αντιπρόεδρος & Επικεφαλής των Ψηφιακών Αγορών, Goldman Sachs
 • Leandro Nunes, Αντιπρόεδρος, Ανάπτυξη Προϊόντων & Καινοτομία, Mastercard.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πολυάριθμα ηχεία που θα εμφανιστούν στην ηλεκτρονική εκδήλωση, τα περισσότερα από τα οποία προέρχονται από βασικούς επιχειρηματικούς τομείς που επιθυμούν να εισέλθουν στο οικοσύστημα blockchain.

συμπέρασμα

Αυτές είναι οι καλύτερες εκδηλώσεις κρυπτογράφησης που μπορείτε να παρακολουθήσετε για το υπόλοιπο του 2020. Εάν δεν μπορείτε να πάτε στα ζωντανά, μπορείτε να σχεδιάσετε να συμμετάσχετε σε αυτές που θα πραγματοποιηθούν στο διαδίκτυο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ο υπολογιστής σας και το Διαδίκτυο για να συνδεθείτε σε αυτές τις υπέροχες εκδηλώσεις και μπορεί να έχετε μεγαλύτερη αξία από ό, τι νομίζετε.

Προτεινόμενη εικόνα: inyear.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me