Relax Gaming Slots Review (2021) – TNT Tumble, Snake Arena και πολλά άλλα!

Χαλαρώστε τα παιχνίδια είναι ένας πάροχος κουλοχέρηδων καζίνο με επίσης παιχνίδια πόκερ και μπίνγκο στην επιλογή τους. Το Relax Gaming ιδρύθηκε το 2010 από τους Patrik Österåker και Jani Tekoniemi με τη φιλοδοξία να γίνει ο κορυφαίος τεχνικός πάροχος λύσεων παιχνιδιών υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τον ιστότοπό τους.

Η Relax Gaming έχει γραφεία στο Ελσίνκι, Φινλανδία (Έναρξη 2011), Ταλίν, Εσθονία (Έναρξη 2012), Μάλμο, Σουηδία (Έναρξη 2016), Μάλτα (Ξεκινώντας το 2018) και Βελιγράδι, Σερβία (Έναρξη 2018).

Κατά τη διάρκεια των ετών, η Relax Gaming έχει πλέον εξελιχθεί σε εταιρεία με περισσότερους από 100 υπαλλήλους.

Το Relax Gaming διαθέτει άδειες τζόγου από τη MGA (Αρχή τυχερών παιχνιδιών της Μάλτας) και το UKGC (Επιτροπή τυχερών παιχνιδιών του Ηνωμένου Βασιλείου).

Κουλοχέρης Money Train από το Relax Gaming.

Κουλοχέρης Money Train από το Relax Gaming.

Χαλαρώστε το λογότυπο Gaming

Βαθμολογία χρηστών Relax Gaming slots:

Νέοι κουλοχέρηδες Relax Gaming

Εδώ είναι μερικά από τα πιο πρόσφατα παιχνίδια κουλοχέρη Relax Gaming που παρουσιάστηκαν.

1. TNT Tumble (Δημοσίευση Απριλίου 2020)

TNT Tumble είναι ένα ολοκαίνουργιο κουλοχέρη που κυκλοφόρησε την 1η Απριλίου 2020. Ο στόχος σας είναι να εκραγείτε μέσα από στρώματα από σκοτεινή πέτρα και να συλλέξετε πολύτιμους κρυστάλλους.

Ο πίνακας αυλακώσεων αποτελείται από 5 x 7 σύμβολα και δεν υπάρχουν παραδοσιακές νικητήριες γραμμές. Αντ ‘αυτού, πρέπει να έχετε 3 έως 7 παρακείμενα σύμβολα σε μια γραμμή: οριζόντια ή κάθετη. Έτσι, για παράδειγμα, 4 σύμβολα σε τετράγωνο σχήμα δεν υπολογίζονται ως νίκη, μόνο οι γραμμές.

Κουλοχέρη TNT Tumble από το Relax Gaming.

Κουλοχέρη TNT Tumble από το Relax Gaming.


Η δομή των συμβόλων καταρρέει, οπότε όταν κερδίζετε, αυτά τα σύμβολα εξαφανίζονται. Περισσότερα σύμβολα πέφτουν από την κορυφή των κυλίνδρων και μπορείτε να προκαλέσετε περισσότερες νίκες.

Εάν όλα τα σκοτεινά πέτρινα μπλοκ στο κύριο παιχνίδι καταστρέφονται, το Δυνατότητα δωρεάν περιστροφών απονέμεται.

Στο Free Spins, ορισμένα μπλοκ σκοτεινής πέτρας είναι ειδικά και περιέχουν επιπλέον περιστροφές ή πρόσθετους πολλαπλασιαστές. Υπάρχουν τρεις διαφορετικές λειτουργίες Free Spin το οποίο μπορείτε να επιλέξετε ένα πριν από την έναρξη των δωρεάν περιστροφών:

 1. Πολλαπλασιαστής: Τα ειδικά πέτρινα μπλοκ περιέχουν πολλαπλασιαστές 1x, 2x ή 3x (πτητικότητα: πολύ υψηλή).
 2. Πολλαπλασιαστές & Επιπλέον περιστροφές: Τα ειδικά πέτρινα μπλοκ περιέχουν πρόσθετους πολλαπλασιαστές ή επιπλέον περιστροφές (Πτητικότητα: Υψηλή).
 3. Επιπλέον περιστροφές: Τα ειδικά πέτρινα μπλοκ περιέχουν 1, 2, 3, 5 ή 10 επιπλέον περιστροφές (μεταβλητότητα: μεσαίο).

Κουλοχέρη TNT Tumble από το Relax Gaming.

Όταν αποκτήσετε τη δυνατότητα Δωρεάν περιστροφές, έχετε αυτήν την επιλογή διαφορετικών παιχνιδιών μπόνους. Η μεταβλητότητα ποικίλλει από πολύ υψηλή έως μεσαία. Αν θέλετε να κυνηγήσετε μεγαλύτερες νίκες (αλλά πιο σπάνια), επιλέξτε Πολύ Υψηλή ή Υψηλή, αλλά αν θέλετε να εξασφαλίσετε μεσαίες νίκες (αλλά πιο συχνά), επιλέξτε Μεσαία.

Σε όλους τους διαφορετικούς τρόπους, η εκκαθάριση κάθε τρίτης πλήρους σειράς από σκούρα πέτρινα μπλοκ (κανονικά και ειδικά) σας δίνει +2 δωρεάν περιστροφές.

Μπορείτε επίσης να αγοράστε τη δυνατότητα Δωρεάν περιστροφές χωριστά. Η τιμή είναι 70x συνολικό επίπεδο στοιχήματος.

Κουλοχέρη TNT Tumble από το Relax Gaming.

Αυτή είναι η δυνατότητα Δωρεάν Περιστροφές (Πολλαπλασιαστής). Οι μωβ πολύτιμοι λίθοι κρύβουν διαφορετικούς πολλαπλασιαστές σε αυτήν τη λειτουργία. Όταν τρυπήσετε όλες τις μαύρες πέτρες, θα αποκαλυφθούν περισσότερα στρώματα πετρών με περισσότερα μπόνους.

Κουλοχέρη TNT Tumble από το Relax Gaming.

Εδώ είναι η μέση δυνατότητα δωρεάν περιστροφών (πολλαπλασιαστής & Επιπλέον περιστροφές). Οι σκοτεινές πέτρες με μωβ πολύτιμους λίθους κρύβουν πολλαπλασιαστές και κυανοί πολύτιμοι λίθοι κρύβουν επιπλέον περιστροφές.

Άγρια σύμβολα υποκατάστατα όλων των συμβόλων στους κυλίνδρους. Είναι πιθανό να δημιουργηθούν σε στοιβαγμένα τμήματα σε κάθε στήλη. Υπάρχει ένα κόλπο στο Wilds καθώς δεν καταστρέφονται από νίκη. Αντίθετα, καταστρέφονται όταν πέφτουν στην κάτω σειρά και περιλαμβάνονται στη νίκη.

Τα μπαλαντέρ είναι επίσης το σύμβολο με την υψηλότερη πληρωμή ταυτόχρονα. Οι νίκες Pure Wild αξιολογούνται μόνο εάν δεν υπάρχουν παρακείμενα σύμβολα πληρωμής στη δεδομένη κατεύθυνση.

Όταν ένα Μπλοκ TNT καταστρέφεται, καταστρέφει επίσης κάθε άλλο σκοτεινό πέτρινο μπλοκ σε αυτή τη σειρά οριζόντια.

Κουλοχέρη TNT Tumble από το Relax Gaming.

Εδώ είναι τα σύμβολα Wild που παίζουν το δρόμο τους προς τις σκοτεινές πέτρες.

Συμπερασματικά TNT Tumble είναι ένα πολύ διασκεδαστικό και καλοφτιαγμένο κουλοχέρη. Η διάταξη των κουλοχέρηδων είναι πολύ ξεχωριστή με πλακέτες κουλοχέρηδων 5 x 7 και σκοτεινές πέτρες στις οποίες μπορείτε να τρυπήσετε.

Επίσης, το παιχνίδι μπόνους Free Spins είναι πολύ ωραίο και μπορείτε επίσης να επιλέξετε από 3 διαφορετικούς τρόπους.

Το TNT Tumble είναι πολύ καλά μελετημένο με χαλαρωτική μουσική υπόκρουση, αλλά αρκετή δράση με εκρηκτικά τούβλα για να σας κρατήσει αφοσιωμένους και για μεγαλύτερες περιόδους.

Και οι δύο μπράβο για το TNT Tumble, εξαιρετική δουλειά!

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε: Απρίλιος 2020

RTP (Επιστροφή στον παίκτη): 96,11%

Διαφορά: Μεσαίο / Υψηλό

Διάταξη: 5 x 7

Γραμμές στοιχημάτων / συνδυασμοί:

Μέγιστη νίκη: 2088x στοίχημα

2. Snake Arena (Δημοσίευση Δεκεμβρίου 2019)

Snake Arena είναι ένας κουλοχέρης 5 x 5 με κανονικές 30 γραμμές νίκης. Το παιχνίδι είναι ένας κουλοχέρης με θέμα τη φαντασία με μερικά στοιχεία στυλ κόμικ στα γραφικά.

Κουλοχέρη Snake Arena από το Relax Gaming.

Κουλοχέρη Snake Arena από το Relax Gaming.

ο Δυνατότητα δωρεάν περιστροφών ενεργοποιείται με την προσγείωση του Snakehead στον κύλινδρο 1 και το σύμβολο Knight σε οποιονδήποτε κύλινδρο.

Κουλοχέρη Snake Arena από το Relax Gaming.

Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Δωρεάν Περιστροφές. Απλώς πρέπει να προσγειώσετε την κεφαλή του φιδιού στον κύλινδρο1 και το σύμβολο του ιππότη σε οποιονδήποτε κύλινδρο όπως εδώ.

Κατά τη λειτουργία Δωρεάν περιστροφές, ένα σύμβολο του Ιππότη θα προσγειωθεί σε κάθε γύρισμα. Πριν από μια νέα περιστροφή, το Φίδι κινείται προς το σύμβολο του Ιππότη.

 • Εάν το Φίδι φτάσει στον Ιππότη, θα το φάει και το Φίδι θα μεγαλώσει σε μήκος. Ένα νέο γύρισμα θα ξεκινήσει επίσης τότε.
 • Εάν το σώμα του φιδιού είναι στο δρόμο, το φίδι θα καταρρεύσει και η λειτουργία Δωρεάν περιστροφές θα τερματιστεί.
 • Εάν το Φίδι γεμίσει όλες τις θέσεις στους τροχούς 2-5, η λειτουργία Δωρεάν Περιστροφές θα λήξει και επιπλέον έπαθλο των 1000x στοίχημα θα απονεμηθεί.

Κουλοχέρη Snake Arena από το Relax Gaming.

Αυτό είναι το παιχνίδι μπόνους Free Spins. Το φίδι θα κινηθεί προς τον Ιππότη. Το Φίδι μεγαλώνει ένα με κάθε ιππότης. Το φίδι λειτουργεί ταυτόχρονα ως ένα μεγάλο σύμβολο Wild.

Κουλοχέρη Snake Arena από το Relax Gaming.

Όταν το φίδι συντρίψει τον εαυτό του, η λειτουργία Δωρεάν περιστροφές θα τερματιστεί.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε τη δυνατότητα Δωρεάν Περιστροφές με τιμή στοιχήματος 70x. Το ποσοστό RTP (Return to player) είναι επίσης το ίδιο 96,25% στη δυνατότητα δωρεάν περιστροφών που αγοράσατε.

Το σύμβολο του Ιππότη και οποιοδήποτε μέρος του Φιδιού είναι Άγρια σύμβολα και αντικαθιστά όλα τα άλλα σύμβολα.

ο Χαρακτηριστικό Wild Chase ενεργοποιεί τυχαία. Το φίδι κρυφοκοιτάζει πάνω από έναν τυχαίο κύλινδρο και ο ιππότης κρυφοκοιτάζει κάτω από έναν κύλινδρο ταυτόχρονα. Αυτό επαναλαμβάνεται έως και τρεις φορές.

Αν ρίξουν μια ματιά στους ίδιους τροχούς, αυτός ο κύλινδρος γίνεται Wild και η διαδικασία επαναλαμβάνεται.

Στο Wild Chase, 1-5 από τους τροχούς θα γίνουν Wild Reels.

Κουλοχέρη Snake Arena από το Relax Gaming.

Εδώ είναι το κύριο παιχνίδι κουλοχέρη Snake Arena.

Συμπερασματικά Snake Arena είναι αρκετά ωραίο κουλοχέρη. Τα γραφικά, τα κινούμενα σχέδια και το παιχνίδι λειτουργούν καλά. Από την άλλη πλευρά, το Snake Arena δεν έχει λίγη προσωπικότητα κατά τη γνώμη μου. Υπάρχουν μόνο ένα φίδι και ένας ιππότης και φαίνονται αρκετά ήπια. Δεν είμαι επαγγελματίας σχεδιαστής κουλοχέρηδων, αλλά κάτι θα μπορούσε να γίνει καλύτερα εδώ.

Ωστόσο, η δυνατότητα Δωρεάν Περιστροφές είναι αρκετά μοναδική και η κίνηση του Φιδιού είναι ενδιαφέρουσα για παρακολούθηση.

Με μια μικρή προσπάθεια το Snake Arena θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιτυχία. Αλλά ως έχει, λειτουργεί εντάξει και αξίζει να δοκιμάσετε αν σας αρέσουν οι κουλοχέρηδες με θέμα τη φαντασία με μια μικρή κωμική προσέγγιση.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε: Δεκέμβριος 2019

RTP (Επιστροφή στον παίκτη): 96,25%

Διαφορά: Υψηλός

Διάταξη: 5 x 5

Γραμμές στοιχημάτων: 30

Μέγιστη νίκη: 2758x

Τα πιο ενδιαφέροντα κουλοχέρητα Relax Gaming

Εδώ είναι μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα κουλοχέρητα Relax Gaming που βρήκα από την επιλογή. Όλα αξίζουν τον έλεγχο!

1. Money Train (Δημοσίευση Αυγούστου 2019)

Τρένο με χρήματα είναι ένας κουλοχέρης 5 κυλίνδρων με δυτική ταινία που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2019. Υπάρχουν ληστές τρένων, πυροβολισμοί και χρέη. Υπάρχουν 40 γραμμές πληρωμής και το παιχνίδι παίζεται πάντα με όλες τις γραμμές πληρωμής ενεργές.

Η γενική δυτική αίσθηση είναι εξαιρετική, ειδικά η μουσική σε εξοχικό στιλ απλώς το καρφώνει.

Κουλοχέρης Money Train από το Relax Gaming.

Κουλοχέρης Money Train από το Relax Gaming.

Άγριο σύμβολο υποκατάστατα όλων των άλλων συμβόλων. Υπάρχουν επίσης δευτερεύοντα σύμβολα (ταιριάζει στην τράπουλα) και μεγάλα σύμβολα (οι ληστές τραπεζών).

ο Γύρος μπόνους καλαθιού χρημάτων ενεργοποιείται από την προσγείωση Σύμβολο μπόνους στους κυλίνδρους 1, 3 και 5. Μόλις ξεκινήσει ο γύρος μπόνους, τα τρία σύμβολα μπόνους θα αποκαλύψουν μια τιμή που κρατά έναν πολλαπλασιαστή και θα σας απονείμει 3 δωρεάν περιστροφές.

Κουλοχέρης Money Train από το Relax Gaming.

Η προσγείωση με τρία σύμβολα μπόνους θα σας δώσει τον γύρο μπόνους καλαθιού χρημάτων.

Στο Γύρος μπόνους καλαθιού χρημάτων κάθε νέο σύμβολο μπόνους που προσγειώνεται θα επαναφέρει τον μετρητή περιστροφής πίσω στο 3. Στον γύρο μπόνους Money Cart μπορείτε επίσης να ξεκλειδώσετε σε επιπλέον τροχούς.

Κατά τη διάρκεια του γύρου μπόνους μπορείτε να προσγειώσετε αυτά τα επιπλέον σύμβολα:

 • Σύμβολο μπόνους: Αποκαλύπτει μια αξία ως πολλαπλασιασμός στοιχήματος.
 • Σύμβολο ασφαλούς χρήματος: Αποκαλύπτει μια αξία ως πολλαπλασιασμός στοιχήματος.
 • Σύμβολο πληρωτή: Αποκαλύπτει μια τιμή ως πολλαπλασιασμός στοιχήματος και την προσθέτει σε όλα τα άλλα ορατά σύμβολα στους τροχούς.
 • Σύμβολο επίμονου πληρωτή: Αποκαλύπτει μια τιμή ως πολλαπλασιασμός στοιχήματος και την προσθέτει σε όλα τα άλλα ορατά σύμβολα για αυτό το γύρισμα και κάθε γύρισμα που θα ακολουθήσει.
 • Σύμβολο συλλέκτη: Αποκαλύπτει μια τιμή ως πολλαπλασιασμός στοιχήματος και, στη συνέχεια, συλλέγει όλες τις ορατές τιμές στους τροχούς και τις προσθέτει στη δική της αξία.
 • Σύμβολο μόνιμου συλλέκτη: Αποκαλύπτει μια τιμή ως πολλαπλασιασμός στοιχήματος και στη συνέχεια συλλέγει όλες τις ορατές τιμές στους τροχούς και τις προσθέτει στη δική της τιμή στο τέλος αυτού του γύρου και κάθε γύρισμα που ακολουθεί.
 • Σύμβολο διεύρυνσης: Αποκαλύπτει μια τιμή ως πολλαπλασιασμός στοιχήματος και ανοίγει και επιπλέον κύλινδρο.
 • Σύμβολο Tumbleweed: Δεν έχει τιμή και δεν επαναφέρει τον μετρητή περιστροφής.

Έτσι, ο στόχος σας στον γύρο μπόνους είναι να συγκεντρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερους πολλαπλασιαστές για να αυξήσετε τη νίκη σας.

Κουλοχέρης Money Train από το Relax Gaming.

Αυτός είναι ο γύρος μπόνους Money Cart.

Κουλοχέρης Money Train από το Relax Gaming.

Ο στόχος σας είναι να συγκεντρώσετε όσο περισσότερους πολλαπλασιαστές μπορείτε. Είναι επίσης δυνατό να ξεκλειδώσετε δύο επιπλέον τροχούς για να ενισχύσετε τα κέρδη σας όπως εδώ – αν είστε τυχεροί.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε τον γύρο μπόνους Money Cart ξεχωριστά στην τιμή του στοιχήματος 80x. Σημειώστε ότι το RTP (Επιστροφή στον παίκτη) είναι το στοίχημα μπόνους 98,00%, που είναι απλά εξαιρετικό!

Η μέγιστη πληρωμή είναι 20.000 x στοίχημα στο κουλοχέρη Money Train, οπότε υπάρχει πιθανότητα να κερδίσετε τεράστια έπαθλα εάν είστε τυχεροί.

Εν κατακλείδι, το Money Train είναι πολύ απλό αλλά πολύ διασκεδαστικό κουλοχέρη με τόνους δυτικού κινηματογραφικού πνεύματος. Το RTP είναι σε μέσο επίπεδο στο κύριο παιχνίδι (96,2%), αλλά ο γύρος μπόνους Money Cart διατηρεί ένα εξαιρετικό RTP 98,0%. Το παιχνίδι μπόνους μπορεί επίσης να αγοραστεί ξεχωριστά στην τιμή του στοιχήματος 80x.

Κατά τη γνώμη μου, το Money Train είναι ένας από τους καλύτερους κουλοχέρηδες με θέμα τη Δύση εκεί έξω. Οι συστάσεις μου!

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε: Αύγουστος 2019

RTP (Επιστροφή στον παίκτη): 96,2% (98,0% για το γύρο μπόνους Money Cart ως αγορά)

Διαφορά: Υψηλός

Διάταξη: 5 x 4

Γραμμές στοιχημάτων: 40

Μέγιστη νίκη: 20 000x στοίχημα

1. Ας ετοιμαστούμε να Rumble (Δημοσιεύθηκε τον Αύγουστο του 2019)

Ας ετοιμαστούμε να Rumble είναι ένας κουλοχέρης με θέμα το μποξ με τον θρυλικό δακτυλογραφητή Μάικλ Μπάφερ. Είναι η φωνή της γνωστής φράσης «Ας ετοιμαστούμε να Rumble!». Ο αδελφός του είναι ο εκφωνητής του UFC Bruce Buffer.

Η υποδοχή του Let’s Ready to Rumble παρέχει έναν πίνακα τροχών 6 x 4 με Sticky Respin, Wild Stacks και ειδικά χαρακτηριστικά Rumble Spin. Η μέγιστη νίκη είναι 2389,4 x το στοίχημα σε αυτόν τον κουλοχέρη.

Ας ετοιμαστούμε για κουλοχέρη από το Relax Gaming.

Αυτός είναι ο κουλοχέρης Let’s Ready to Rumble της Relax Gaming.

Δεν υπάρχουν κανονικοί τρόποι νίκης, αλλά το σύστημα βραβείων καλείται Συνδεδεμένοι τρόποι. Παίρνετε μια νίκη εάν έχετε μόλις 3 ή περισσότερα σύμβολα συνδεδεμένα στους παρακείμενους κυλίνδρους ξεκινώντας από τα αριστερά στον κύλινδρο 1. Τα σύμβολα πρέπει επίσης να είναι το πολύ μία σειρά παραπάνω, μία σειρά κάτω ή στην ίδια σειρά μεταξύ τους.

Η συνολική αίσθηση είναι κάπως συναρπαστική και αδρεναλίνη. Ειδικά η μουσική υπόκρουση μου θυμίζει το Rocky 1 και το τραγούδι Eye of the Tiger από το θρυλικό συγκρότημα Survivor.

Αυτό δημιουργεί συνολικά 466 συνδεδεμένους τρόπους και έως 1436 κατά τη διάρκεια της λειτουργίας Rumble Spin.

Ας ετοιμαστούμε για κουλοχέρη από το Relax Gaming.

Εδώ είναι το Rumble Spin σε δράση. Κατά τη διάρκεια του γύρου οτιδήποτε μπορεί να συμβεί, εδώ το Cross Wilds και ο άλλος μπόξερ χτυπά!

ο Rumble Spin δυνατότητα μπορεί να ενεργοποιηθεί τυχαία σε κάθε περιστροφή. Κατά τη διάρκεια του γύρου, ένας τυχαίος αριθμός των παρακάτω χαρακτηριστικών πρόσθετων θα βελτιώσει το γύρισμα:

 • Cross Wilds είναι ένα χαρακτηριστικό όπου 3-5 σύμβολα Wild τοποθετούνται τυχαία στους τροχούς. Μπορεί να ενεργοποιηθεί έως και 8 φορές σε μία περιστροφή Rumble.
 • Στο Άνω άγρια μια τελευταία στοίβα μπαλαντέρ τοποθετείται στον τελευταίο κύλινδρο.
 • Άγριο γάντζο είναι ένα χαρακτηριστικό που μετακινεί τη στοίβα Wild από τον τελευταίο κύλινδρο στους τροχούς 2 ή 3. Εάν η περιοχή του ενεργού κυλίνδρου είναι μεγαλύτερη από την στοίβα Wild, επεκτείνει επίσης τη στοίβα για να γεμίσει τον πλήρη ενεργό κύλινδρο.
 • Fight τίτλου Η λειτουργία θα επεκτείνει την περιοχή αναπαραγωγής προσθέτοντας 2 ακόμη σειρές κάτω από την περιοχή αναπαραγωγής. Αυτό θα αυξήσει τον αριθμό των συνδεδεμένων τρόπων στο 1436.

Ας ετοιμαστούμε για κουλοχέρη από το Relax Gaming.

Το Rumble Spin μπορεί να οδηγήσει σε τεράστια ποσότητα Wilds στους τροχούς όπως εδώ.

ο Κολλώδης περιστροφή Η δυνατότητα μπορεί να ενεργοποιηθεί τυχαία σε έναν νικηφόρο συνδυασμό. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας Sticky Spin όλα τα σύμβολα που κερδίζουν μπαστούνια και σας απονέμεται επανάληψη. Σας απονέμονται επιπλέον περιστροφές έως ότου προσφέρετε άλλα σύμβολα που προσθέτουν στην αρχική νίκη.

Ας ετοιμαστούμε για κουλοχέρη από το Relax Gaming.

Αυτό είναι το χαρακτηριστικό Sticky Spin όπου τα σύμβολα που κερδίζουν κολλάνε και μπορείτε να συλλέξετε πολύ περισσότερα όπως εδώ τα σύμβολα μικροφώνου.

Μπαλαντέρ στοίβες Το χαρακτηριστικό σημαίνει ότι 2-5 Wild Stacks τοποθετούνται τυχαία το καθένα καλύπτοντας έναν πλήρη κύλινδρο.

Ας ετοιμαστούμε για κουλοχέρη από το Relax Gaming.

Το Wild Stacks μπορεί να σας απονείμει πολλές τσάντες σάρωσης που είναι στοίβες γεμάτες Wilds.

Συμπερασματικά Ας ετοιμαστούμε να Rumble κουλοχέρης είναι ένα πολύ ωραίο κουλοχέρη με ένα μοναδικό θέμα πυγμαχίας. Επίσης, ο θρυλικός εκφωνητής πυγμαχίας Michael Buffer φέρνει πραγματικά μεγάλη αξιοπιστία σε αυτόν τον κουλοχέρη.

Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός διαφορετικών ειδικών χαρακτηριστικών και το παιχνίδι κουλοχέρη λειτουργεί καλά.

Λίγα μειονεκτήματα σε αυτήν την υποδοχή είναι αρκετά χαμηλό RTP με 96,14% και χαμηλή διακύμανση. Αυτό σημαίνει ότι έχετε περισσότερες μικρότερες νίκες, αλλά δεν μπορείτε να κερδίσετε τεράστια ποσά από αυτόν τον κουλοχέρη (περίπου 2400x) σε σύγκριση με, για παράδειγμα, το Relax Gaming’s Money Train όπου μπορείτε να κερδίσετε έναν τεράστιο πολλαπλασιαστή 20 000x.

Επίσης, το παιχνίδι μπόνους δωρεάν περιστροφών θα μπορούσε να έχει περισσότερες περιστροφές, για παράδειγμα 10 δωρεάν περιστροφές. Αλλά ως έχει, τα χαρακτηριστικά μπόνους λειτουργούν καλά κατά τη γνώμη μου.

Ας ετοιμαστούμε να Rumble είναι ένας απαραίτητος κουλοχέρης για όλους τους οπαδούς του μποξ ή του MMA εκεί έξω Αυτό είναι ένα χτύπημα!

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε: Αύγουστος 2019

RTP (Επιστροφή στον παίκτη): 96,14%

Διαφορά: Χαμηλός

Διάταξη: 6 x 4

Γραμμές στοιχημάτων: 466

Μέγιστη νίκη: 2389,4 x στοίχημα

Πιο ενδιαφέρουσες κουλοχέρηδες – Γρήγορες επιλογές

Ακολουθούν μερικές γρήγορες επιλογές από την επιλογή υποδοχής Relax Gaming με μικρότερες εισαγωγές.

Κουλοχέρη Zombie Circus από το Relax Gaming.

Ζόμπι τσίρκο είναι ένα τρομακτικό κουλοχέρη 5 x 3 που συνδυάζει τους θρύλους των τρελών κλόουν δολοφόνων με ζόμπι. Ενδιαφέρον μείγμα, αλλά γιατί όχι; RTP: 96,92%.

Κουλοχέρη King of Kings από το Relax Gaming.

Ένας ακόμη κουλοχέρης με θέμα την Αρχαία Αίγυπτο από το Relax Gaming: ο βασιλιάς των Βασιλιάδων! RTP: 96,0%, Υψηλή διακύμανση και μέγιστη νίκη είναι 5000x.

Κουλοχέρη Powerspin από το Relax Gaming.

Powerspin είναι ένα κλασικό κουλοχέρη 3 x 3 με μοντέρνα πινελιά. Ωστόσο, το RTP είναι αρκετά χαμηλό με 94,86%.

Υποδοχή Wildchemy από το Relax Gaming.

Wildchemy θα σας διδάξει κάποια χημεία σε μορφή κουλοχέρηδων. RTP: 96,02%, μεσαία διακύμανση και μέγιστη νίκη 500x.

Erik the Red slot από το Relax Gaming.

Το Erik the Red είναι ένας κουλοχέρης με θέμα τα Βίκινγκς με αρκετά καλό RTP 96,95%. Η διακύμανση είναι χαμηλή / μεσαία σε αυτό το κουλοχέρη.

Υψηλότεροι κουλοχέρηδες RTP Relax Gaming

Αυτά είναι τα υψηλότερα ποσοστά ποσοστού RTP (Return to player) Βρήκα από το Relax Gaming. Η λίστα είναι διατεταγμένη από το υψηλότερο RTP έως το χαμηλότερο ποσοστό RTP.

 1. Επικό τζόκερ – Κυκλοφόρησε Νοέμβριος 2018 – Ποικιλία: Άγνωστη – Μέγιστη νίκη: Άγνωστη – RTP: 97,0%
 2. Ο Erik the Red – Κυκλοφόρησε Οκτ 2018 – Διακύμανση: Χαμηλή / Μεσαία – Μέγιστη νίκη: Άγνωστη – RTP: 96,96%
 3. Ζόμπι τσίρκο – Κυκλοφόρησε Οκτ 2018 – Ποικιλία: Άγνωστη – Μέγιστη νίκη: Άγνωστη – RTP: 96,92%
 4. Ξύπνημα δράκων – Κυκλοφόρησε Μάρτιος 2019 – Διακύμανση: Μεσαίο – Μέγιστη νίκη: Άγνωστο – RTP: 96,96%
 5. Είναι ώρα! – Κυκλοφόρησε Οκτ 2019 – Ποικιλία: Άγνωστη – Μέγιστη νίκη: Άγνωστη – RTP: 96,74%
 6. Μέγα μάσκες – Κυκλοφόρησε Μαρ 2020 – Ποικιλία: Μεσαία / Υψηλή – Μέγιστη νίκη: Άγνωστη – RTP: 96,61%
 7. The Great Pigsby – Κυκλοφόρησε Ιαν 2019 – Ποικιλία: Άγνωστη – Μέγιστη νίκη: Άγνωστη – RTP: 96,55%
 8. Caveman Bob – Κυκλοφόρησε Μάιος 2019 – Διακύμανση: Άγνωστη – Μέγιστη νίκη: 500x στοίχημα – RTP: 96,49%
 9. Συλλογή ηρώων – Κυκλοφόρησε Φεβρουάριος 2020 – Διακύμανση: Μεσαία / Υψηλή – Μέγιστη νίκη: 400x στοίχημα – RTP: 96,45%
 10. Ανάψτε τη νύχτα – Κυκλοφόρησε Ιούνιος 2019 – Διακύμανση: Μεσαία / Υψηλή – Μέγιστη νίκη: Άγνωστη – RTP: 96,39%
 11. Temple Tumble Megaways – Κυκλοφόρησε Φεβρουάριος 2019 – Ποικιλία: Υψηλή – Μέγιστη νίκη: 7767,7x στοίχημα – RTP: 96,25%
 12. Snake Arena – Κυκλοφόρησε Δεκέμβριος 2019 – Ποικιλία: Υψηλή – Μέγιστη νίκη: 2758x στοίχημα – RTP: 96,25%
 13. Τρένο με χρήματα – Κυκλοφόρησε Αυγ 2019 – Ποικιλία: Υψηλή – Μέγιστη νίκη: Άγνωστη – RTP: 96,2%
 14. Ας ετοιμαστούμε να Rumble – Κυκλοφόρησε Σεπ 2019 – Ποικιλία: Χαμηλή – Μέγιστη νίκη: στοίχημα 466x – RTP: 96,14%
 15. TNT Tumble – Κυκλοφόρησε Απρ 2020 – Ποικιλία: Μεσαία / Υψηλή – Μέγιστη νίκη: 2088x στοίχημα – RTP: 96,11%
 16. Πύργος Tumble – Κυκλοφόρησε Μαρ 2019 – Ποικιλία: Άγνωστο – Μέγιστη νίκη: 5150x στοίχημα – RTP: 96,11%
 17. Wildchemy – Κυκλοφόρησε Μαρ 2019 – Ποικιλία: Μεσαίο – Μέγιστη νίκη: 500x στοίχημα – RTP: 96,02%
 18. ο βασιλιάς των Βασιλιάδων – Κυκλοφόρησε Απρ 2019 – Ποικιλία: Υψηλή – Μέγιστη νίκη: 5000x στοίχημα – RTP: 96,0%
 19. Powerspin – Κυκλοφόρησε Αύγουστος 2019 – Ποικιλία: Άγνωστη – Μέγιστη νίκη: Άγνωστη – RTP: 94,86%

Προτεινόμενα καζίνο Bitcoin με κουλοχέρηδες Relax Gaming

Αυτά τα καζίνο Bitcoin προσφέρουν κουλοχέρηδες Relax Gaming στην επιλογή τους.

CasinoBonusFeatures Μεταβείτε στον ιστότοπο

1. King Billy Casino

Λογότυπο του King Billy Casino

1,5 BTC + 200 δωρεάν περιστροφές

Το μπόνους πρώτης κατάθεσης είναι 155% μέχρι και 1,5 BTC + 200 δωρεάν περιστροφές στο Wolf Moon Rising. Το συνολικό μπόνους είναι 5,5 BTC + 200 δωρεάν περιστροφές. Στοιχήματα: 30x μπόνους.

Υποστηρίζονται υποδοχές χαλάρωσης τυχερού παιχνιδιού

Αποκλειστικό μπόνους: 155%

Χαμηλό στοίχημα μπόνους: 30x

3500+ παιχνίδια καζίνο

Κριτική του King Billy

Πάρε μέρος τώρα

Κριτικές χρηστών

Ακολουθεί η σύνοψη βαθμολογίας χρήστη των κουλοχέρηδων Relax Gaming:

Πώς σας αρέσει το Relax Gaming; Παρακαλώ μοιραστείτε τις σκέψεις σας παρακάτω στη φόρμα σχολίων!

Τελικές σκέψεις

Αυτό ήταν το άρθρο μας σχετικά με τους κουλοχέρηδες Relax Gaming. Μη διστάσετε να στείλετε αλληλογραφία, να γράψετε ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή να γράψετε τα σχόλια ή τις προτάσεις σας εδώ!

Ευχαριστούμε που το διαβάσατε!

Πηγές για αυτό το άρθρο:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map