Quickspin Slots Review (2021) – Εδώ είναι οι καλύτερες κουλοχέρηδες Quickspin!

Κουίνσπιν είναι ένα σουηδικό στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών που έχει γραφεία και στη Μάλτα, το Κίεβο, την Ουκρανία και τη Στοκχόλμη, Σουηδία. Το Quickspin ιδρύθηκε το 2011 από τρία (ανώνυμα) παιδιά στη Στοκχόλμη που αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να αρχίσουν να δημιουργούν τα παιχνίδια που τους αρέσουν. σύμφωνα με την ιστοσελίδα Quickspin.

Το 2016 η Quickspin εξαγοράστηκε από τον γίγαντα της βιομηχανίας Playtech, τον μεγαλύτερο προμηθευτή λογισμικού τυχερών παιχνιδιών στον κόσμο. Το Quickspin απασχολεί περίπου 100 άτομα από 29 χώρες, οπότε είναι αρκετά αξιοπρεπής πάροχος παιχνιδιών καζίνο αυτές τις μέρες.

Το Quickspin έχει 62 κουλοχέρηδες αυτή τη στιγμή κατά τη σύνταξη αυτού του άρθρου. Θα κυκλοφορήσουν 12 κουλοχέρηδες το 2020, οπότε το Quickspin είναι αρκετά ενεργό στη δημοσίευση νέων τίτλων.

Κουλοχέρης Nero's Fortune από τον Quickspin.

Εδώ είναι το παιχνίδι Flames of Nero Bonus από το επικό κουλοχέρη Nero’s Fortune που δημοσιεύτηκε τον Μάρτιο του 2020.

Λογότυπο Quickspin

Βαθμολογία χρηστών κουλοχέρηδων Quickspin:

Νέες κουλοχέρηδες Quickspin

Εδώ είναι μερικά από τα πιο πρόσφατα κουλοχέρη Quickspin που παρουσιάστηκαν.

1. Ο Βασιλείς του Πάνθηρα

Βασιλεία του Πάνθηρα είναι μια επωνυμία Amazon με θέμα το τροπικό δάσος που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2020. Η υποδοχή είναι γεμάτη από πολύ συναρπαστική αίσθηση ζούγκλας και ζώα ζούγκλας όπως πάνθηρες, πιθήκους, παπαγάλοι και βάτραχοι. Δεν είμαι βιολόγος και δεν έχω πάει ποτέ στο Amazon, αλλά το Panther’s Reign αισθάνεται αρκετά αξιόπιστο με αυτήν την έννοια.

Κουλοχέρη Panther's Reign από τον Quickspin.

Κουλοχέρη Panther’s Reign από τον Quickspin.

Τα γραφικά, οι ήχοι και η μουσική εκτελούνται άψογα κατά τη γνώμη μου και η αίσθηση της ζούγκλας είναι υπέροχη. Επίσης, τα κινούμενα σχέδια και τα ειδικά εφέ λειτουργούν πολύ καλά και βλέπω ότι το Quickspin έχει κάποιο ταλέντο εκεί.

Η μουσική αποτελείται από απλούς ήχους ατμοσφαιρικής χορδής στο κανονικό παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπόνους δωρεάν περιστροφών, το soundtrack γίνεται πιο έντονο με τύμπανα ζούγκλας. Αυτό λειτουργεί πολύ καλά και δημιουργεί μια καλή αίσθηση στην υποδοχή του Panther’s Reign.


Το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι επίσης πολύ εύκολο στη χρήση και τα κουμπιά επισημαίνονται με καθαρό τρόπο. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία Γρήγορης περιστροφής αν θέλετε κάποια πιο γρήγορη δράση.

Υπάρχουν 50 σταθερές γραμμές νίκης και η δομή των κυλίνδρων είναι 5 x 4 με μεμονωμένους τροχούς στη θέση κάθε συμβόλου.

Κουλοχέρη Panther's Reign από τον Quickspin.

Εδώ μπορείτε να δείτε τα πράσινα σύμβολα Scatter. Εάν λάβετε 3 ή περισσότερα Scatters, αυτό θα ενεργοποιήσει το Παιχνίδι Μπόνους Δωρεάν Περιστροφών.

3 ή περισσότερα σύμβολα Scatter (το πράσινο στολίδι) ενεργοποιούν δωρεάν περιστροφές. Αν πάρεις 3 σύμβολα διασποράς, θα σας απονεμηθούν 5 δωρεάν περιστροφές. Κάθε πρόσθετο σύμβολο Scatter θα απονέμει +1 Δωρεάν Περιστροφές για έως και 22 Δωρεάν Περιστροφές.

Κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών, οποιοσδήποτε συνδυασμός νίκης ενεργοποιεί το Λειτουργία απόκρισης. Τυχόν σύμβολα σε μια γραμμή νίκης είναι κλειδωμένα και τα υπόλοιπα θα γυρίσουν ξανά. Η λειτουργία τελειώνει όταν δεν εμφανίζονται πλέον σύμβολα που κερδίζουν.

Κουλοχέρη Panther's Reign από τον Quickspin.

Αυτό είναι το χαρακτηριστικό Respin σε δράση στο Παιχνίδι Μπόνους Δωρεάν Περιστροφών. Τα σύμβολα νίκης είναι κλειδωμένα και έως ότου δεν έχετε πλέον σύμβολα νίκης, εξαργυρώνετε το έπαθλο.

Επίσης κατά τη διάρκεια του Δωρεάν περιστροφές, μέχρι και 7 Άγρια σύμβολα μπορεί να προστεθεί τυχαία στους τροχούς στην αρχή της νέας περιστροφής.

Κουλοχέρη Panther's Reign από τον Quickspin.

Συνεχίζεται δωρεάν παιχνίδι μπόνους περιστροφών.

Άγρια σύμβολα αντικαταστήστε όλα τα σύμβολα εκτός από τα σύμβολα Scatter. Τα μπαλαντέρ είναι επίσης ένα από τα σύμβολα με τις υψηλότερες πληρωμές. Δυνατότητα Wild Spray εμφανίζεται τυχαία. Μέχρι 10 τυχαία μπαλαντέρ τοποθετούνται στους τροχούς κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

Βασιλεία του Πάνθηρα είναι ένα κουλοχέρη πολύ υψηλής ποιότητας με αρκετά χαρακτηριστικά μπόνους για να διατηρήσει το παιχνίδι ενδιαφέρον ενδιαφέρον. Υψηλή διακύμανση σημαίνει ότι μπορείτε να κερδίσετε μεγάλα σε αυτό το κουλοχέρη αν είστε τυχεροί. Αυτός ο κουλοχέρης είναι μια απόδειξη ότι το Quickspin είναι σε θέση να παράγει μερικούς κουλοχέρηδες υψηλού επιπέδου, εξαιρετική δουλειά!

Το ποσοστό RTP (Return to player) είναι σε μέσο επίπεδο με 96,25%.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε: Φεβρουάριος 2020

RTP (Επιστροφή στον παίκτη): 96,25%

Διαφορά: Υψηλός

Διάταξη: 5 x 4

Γραμμές στοιχημάτων / συνδυασμοί: 50 (σταθερό)

Μέγιστη νίκη: 5202x στοίχημα

2. Wild Cauldron (Δημοσίευση Ιανουαρίου 2020)

Άγριο καζάνι είναι ένας κουλοχέρης με δομή 6 x 4 με πολλές ενδιαφέρουσες ανατροπές στο παιχνίδι. Το παιχνίδι μου θυμίζει λίγο την υποδοχή Reactoonz από το Play’n GO.

Κουλοχέρης Wild Cauldron από τον Quickspin.

Κουλοχέρης Wild Cauldron από τον Quickspin.

Σύμβολο κλειδώματος είναι ένα χαρακτηριστικό όπου οποιοσδήποτε συνδυασμός νίκης είναι κλειδωμένος και συσσωρεύεται στο κάτω μέρος των τροχών. Στη συνέχεια, όλα τα μη κερδισμένα σύμβολα αφαιρούνται και αντικαθίστανται από νέα σύμβολα.

Κάθε ντουλάπι με νικηφόρο συνδυασμό θα αυξήσει τον αριθμό των τρόπων στο πλυντήριο προσθέτοντας 1 επιπλέον σειρά συμβόλων. Το μέγιστο είναι 8 σειρές.

Κουλοχέρης Wild Cauldron από τον Quickspin.

Εδώ μπορείτε να δείτε τη δυνατότητα κλειδώματος συμβόλων κλειδώματος όπου τα σύμβολα νίκης είναι κλειδωμένα και πέφτουν κάτω στο κάτω μέρος των τροχών. Στη συνέχεια, περισσότερα σύμβολα πέφτουν από πάνω και μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερα κέρδη.

Οι πληρωμές συμβόλων κυμαίνονται από 3 έως 6 σύμβολα του ίδιου είδους. Δεν υπάρχουν παραδοσιακές νικητήριες γραμμές, αλλά τα σύμβολα πρέπει απλά να είναι το ένα δίπλα στο άλλο, ξεκινώντας από τον αριστερότερο κύλινδρο.

Έτσι, η κάθετη θέση του συμβόλου δεν έχει σημασία, αλλά δεν μπορεί να υπάρξουν κενά για τη νίκη που θα δοθεί.

ο Σύμβολο διασποράς είναι το πράσινο σύμβολο φίλτρου. Αν πάρεις 4 ή περισσότερα σύμβολα Scatter, που θα προκαλέσει το Παιχνίδι μπόνους δωρεάν περιστροφών. Τα ποσά των δωρεάν περιστροφών έχουν ως εξής:

 • 4 σύμβολα διασποράς – 8 δωρεάν περιστροφές
 • 5 σύμβολα διασποράς – 10 δωρεάν περιστροφές
 • 6 σύμβολα διασποράς – 12 δωρεάν περιστροφές

Κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών, η προσγείωση 2 συμβόλων Scatter θα σας απονείμει +2 επιπλέον περιστροφές. Επίσης κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών, το σύμβολο κλειδώματος Tumble και οι Wild πολλαπλασιαστές είναι μόνιμοι, οπότε στο τέλος των δωρεάν περιστροφών έχετε πιθανώς έναν πίνακα κουλοχέρηδων 8 x 6 και έναν ενεργό πολλαπλασιαστή.

Κουλοχέρης Wild Cauldron από τον Quickspin.

Εδώ είναι το παιχνίδι δωρεάν περιστροφών μπόνους. Το σύμβολο κλειδώματος Tumble και ο πολλαπλασιαστής είναι μόνιμο κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών, έτσι ώστε να αυξηθούν τα κέρδη σας.

Κουλοχέρης Wild Cauldron από τον Quickspin.

Παιχνίδι μπόνους δωρεάν περιστροφών σε δράση. Τα σύμβολα που κερδίζουν πρόκειται να πέσουν κάτω.

Άγρια σύμβολα υποκατάστατα όλων των συμβόλων εκτός από τα σύμβολα Scatter. Όλα τα Wilds αυξάνουν το Κερδίστε πολλαπλασιαστή με x1. Ο μέγιστος πολλαπλασιαστής είναι x7.

Συμπερασματικά Άγριο καζάνι είναι πολύ διασκεδαστικό και πολύ καλοφτιαγμένο κουλοχέρη με συνεχή δράση. Παίρνετε μικρότερες νίκες αρκετά συχνά, αλλά οι μεγαλύτερες νίκες φαίνεται να συμβαίνουν πολύ σπάνια καθώς υπαινίσσεται η υψηλή διακύμανση. Το παιχνίδι δωρεάν περιστροφών μπόνους ήταν επίσης δύσκολο να ενεργοποιηθεί, αλλά οι πληρωμές στο παιχνίδι μπόνους ήταν πραγματικά υψηλές στις δοκιμές μου.

Αν σας αρέσει το Reactoonz ή άλλα κουλοχέρηδες με πολλά σύμβολα να πέφτουν και να εκρήγνυνται, αυτό θα μπορούσε να είναι το κουλοχέρη για εσάς.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε: Ιανουάριος 2020

RTP (Επιστροφή στον παίκτη): 96,09%

Διαφορά: Υψηλός

Διάταξη: 6 x 4

Γραμμές στοιχημάτων: 4096 στο βασικό παιχνίδι, έως 262144 όταν υπάρχουν περισσότερες σειρές στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια των νικών

Μέγιστη νίκη: 21,120x στοίχημα

Οι πιο ενδιαφέρουσες κουλοχέρηδες Quickspin

Εδώ είναι μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες κουλοχέρηδες Quickspin που βρήκα από την επιλογή. Όλα αξίζουν τον έλεγχο!

1. Θεία Όνειρα (Έκδοση Ιανουαρίου 2019)

Θεία Όνειρα είναι ένας κουλοχέρης με μέγιστη ηρεμία και χαλάρωση. Η αίσθηση είναι πραγματικά ήρεμη με απαλά γραφικά και ατμοσφαιρική και χαλαρωτική μουσική. Φαίνεται ότι βρίσκεστε σε ένα πολυτελές ασιατικό σπα και ονειρεύεστε για παράδειγμα τα Θεία Όνειρα. Ας δούμε τώρα το κουλοχέρη!

Το Divine Dreams έχει μια κανονική δομή υποδοχής 5 x 3, αλλά ο 6ος κύλινδρος είναι ξεχωριστός. Αυτό είναι ένα Μπόνους Εξέλικτρο που περιστρέφεται σε κάθε γύρο του παιχνιδιού και θα δείχνει έναν πολλαπλασιαστή αν κερδίσετε.

Κουλοχέρη Divine Dreams από την Quickspin.

Κουλοχέρη Divine Dreams από την Quickspin.

Το Bonus Reel μπορεί επίσης να σας δώσει επιπλέον μπόνους εκτός από τον πολλαπλασιαστή. Εδώ αναφέρονται όλα τα μπόνους:

 • Κερδίστε πολλαπλασιαστές μπορεί να κερδηθεί από x1 έως x10.
 • Γιν Γιανγκ Γουάιλντς σας απονέμει 2 Wild με έναν τυχαίο πολλαπλασιαστή μεταξύ x1 έως x10. Είναι διαθέσιμο κατά τη διάρκεια του βασικού παιχνιδιού, Δωρεάν περιστροφές και τα Ιερά Respins.
 • Ιερά Respins (το σύμβολο Super Respin) αποτελούνται από δύο μέρη:
 • Σούπερ Ρεπίν μπορεί να χτυπηθεί στο παιχνίδι βάσης και δωρεάν περιστροφές. Αυτό επιτρέπει στους πολλαπλασιαστές μεταξύ x4 έως x10 και x20.
 • Κατά τη διάρκεια του Super Respin, μπορείτε να πατήσετε ένα Mega Respin. Αυτό σας επιτρέπει να πιάσετε τους πολλαπλασιαστές ανώτατου επιπέδου που είναι x7, x8, x9, x10, x20 και x30.

Κουλοχέρη Divine Dreams από την Quickspin.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα του τρόπου λειτουργίας του Bonus Reel. Υπάρχουν πολλαπλασιαστές μεταξύ x1 έως x10 και μια ευκαιρία να κερδίσετε ένα Super Respin όπως εδώ.

Υπάρχουν επίσης Θεία δωρεάν περιστροφές. Μπορούν να ξεκλειδωθούν εάν πιάσετε σύμβολα 3, 4 ή 5 δωρεάν περιστροφών. Θα σας ανταμείψουν 8, 12 ή 20 δωρεάν περιστροφές αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια των Θεϊκών Δωρεάν Περιστροφών, μπορείτε να προσγειώσετε τις +3 περιστροφές στον 6ο κύλινδρο για να ξεκλειδώσετε +3 περιστροφές.

Κουλοχέρη Divine Dreams από την Quickspin.

Εδώ είναι οι θεϊκές δωρεάν περιστροφές σε δράση. Από εκεί μπορείτε επίσης να κερδίσετε ένα Super Respin, και από το Super Respin μπορείτε να κερδίσετε ένα Mega Respin όπως εδώ. Αυτό ξεκλειδώνει πολλαπλασιαστές έως και x30.

Κουλοχέρη Divine Dreams από την Quickspin.

Αυτό είναι το Mega Respin σε δράση.

Συμπερασματικά Θεία Όνειρα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι κουλοχέρη με ολόκληρο το χαλαρό και ήρεμο θέμα να εκτελείται τέλεια. Οι δυνατότητες μπόνους ταιριάζουν επίσης καλά και δεν διαθέτουν υπερβολική δράση για αυτό το είδος κουλοχέρη. Ακόμα, θα έχετε ενθουσιασμό, αλλά όλα μαλακώνουν και λειτουργεί καλά εδώ.

Η διαφορά έχει οριστεί σε υψηλή, ώστε να μπορείτε να κερδίσετε μεγάλα αν είστε τυχεροί (αλλά λιγότερο συχνά φυσικά). Το ποσοστό RTP (Return to player) είναι κατά μέσο όρο ή καλό επίπεδο με 96,51%, το οποίο είναι πάντα ωραίο.

Αν θέλετε να ηρεμήσετε και να κάνετε μια χαλαρή συνεδρία κουλοχέρη, τα Divine Dreams θα σας φέρουν σίγουρα αυτό. Μου άρεσε πολύ αυτό το κουλοχέρη, καλοδουλεμένο Quickspin!

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε: Ιανουάριος 2019

RTP (Επιστροφή στον παίκτη): 96,51%

Διαφορά: Υψηλός

Διάταξη: 5 x 3

Γραμμές στοιχημάτων: 243

Μέγιστη νίκη: 7414x στοίχημα

2. Nero’s Fortune (Δημοσίευση Μαρτίου 2020)

Η τύχη του Nero είναι ένας κουλοχέρης για τον τελευταίο Ρωμαίο αυτοκράτορα της δυναστείας Julio-Claudian όπως τα κράτη της Wikipedia. Ο κουλοχέρης είναι γεμάτος ενθουσιασμό και δράση. Αν σας αρέσουν οι ιστορικές ταινίες με επικές μάχες και φαντασίωση, πιθανότατα θα σας αρέσει και αυτός ο κουλοχέρης.

Ο κουλοχέρης αποτελείται από πλακέτα κουλοχέρηδων 5 x 5 με λίγα επιπλέον χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά στο παιχνίδι.

Κουλοχέρης Nero's Fortune από τον Quickspin.

Κουλοχέρης Nero’s Fortune από τον Quickspin.

Εάν πιάσετε 3 ή περισσότερα σύμβολα Scatter Μπόνους (Σύμβολο BNS) θα ενεργοποιήσετε το Παιχνίδι μπόνους φλόγες του Nero.

Στο παιχνίδι μπόνους, Πολλαπλασιαστές τοποθετούνται κάτω από τυχαία επιλεγμένα σύμβολα για κάθε δωρεάν περιστροφή. Πολλαπλασιαστές που αποκαλύπτονται κάτω από ένα νικηφόρο σύμπλεγμα συγκεντρώνονται σε όλο το παιχνίδι μπόνους. Τα κέρδη των συστάδων συμβόλων πολλαπλασιάζονται με τη συσσωρευμένη τιμή πολλαπλασιαστή.

Κουλοχέρης Nero's Fortune από τον Quickspin.

Εδώ είναι η λειτουργία Burning Arrows στο παιχνίδι. Πολλαπλασιαστές με το σύμβολο X με τα κανονικά σύμβολα και αν κερδίσετε, θα κερδίσετε έναν πολλαπλασιαστή για κάθε X.

Ακολουθούν οι δωρεάν περιστροφές:

 • 3 σύμβολα Scatter Μπόνους – Βραβεία 10 Δωρεάν Περιστροφές.
 • 4 σύμβολα Scatter Μπόνους – Βραβεία 12 Δωρεάν Περιστροφές.
 • 5 σύμβολα μπόνους διασκορπισμού – Βραβεία 14 δωρεάν περιστροφές.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπόνους, δεν υπάρχουν σύμβολα Scatter Μπόνους στους τροχούς.

Κουλοχέρης Nero's Fortune από τον Quickspin.

Εδώ είναι το παιχνίδι Flames of Nero Bonus, το οποίο βασικά είναι το παιχνίδι μπόνους δωρεάν περιστροφών.

Άγριο σύμβολο υποκαθιστά όλα τα σύμβολα εκτός από τα σύμβολα Scatter Bonus.

Δυνατότητα Tumbling Reels σημαίνει ότι τυχόν σύμβολα που αποτελούν μέρος ενός νικηφόρου συμπλέγματος καταργούνται. Οι κενές θέσεις γεμίζουν με σύμβολα που πέφτουν από τα παραπάνω. Τυχόν νέες νίκες θα προστεθούν στην υπάρχουσα νίκη και αυτό μπορεί να συνεχιστεί για πολλές φορές. Η ανατροπή τελειώνει όταν δεν υπάρχουν νέες ομάδες που κερδίζουν.

ο Λειτουργία Burning Arrows σημαίνει ότι αφού αφαιρεθεί ένα νικηφόρο σύμπλεγμα από τους τροχούς, υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθεί πολλαπλασιαστής στις κενές θέσεις συμβόλων. Εάν εμφανιστεί ένα νικηφόρο σύμπλεγμα στα σημεία που χτυπά το βέλος, μπορείτε να αποκαλύψετε έναν πολλαπλασιαστή από εκεί.

Εάν αποκαλυφθούν πολλοί πολλαπλασιαστές, συσσωρεύονται μέχρι το τέλος της περιστροφής.

Κουλοχέρης Nero's Fortune από τον Quickspin.

Κάποιο κανονικό παιχνίδι του Nero’s Fortune. Το σύμβολο BNS είναι το σύμβολο Bonus Scatter που μπορεί να ενεργοποιήσει το παιχνίδι μπόνους δωρεάν περιστροφών.

Σε γενικές γραμμές Η τύχη του Nero είναι ένα πραγματικά υψηλής ποιότητας κουλοχέρης με ενθουσιασμό και δράση. Η ποιότητα των κινούμενων σχεδίων και των ειδικών εφέ είναι ακριβώς σε άλλο επίπεδο. Πιστεύω επίσης ότι τα ίδια τα εφέ δεν έχουν σημασία, αλλά δημιουργούν μια πολύ καλή ατμόσφαιρα στον κουλοχέρη. Το συναίσθημα που πήρα ήταν κάτι σαν «προετοιμασία για τη μεγαλύτερη και πιο επική μάχη» ή κάτι τέτοιο.

Επίσης, η μουσική ταιριάζει στην υποδοχή σαν γάντι (ή σαν γροθιά στο μάτι όπως λέμε στα φινλανδικά). Είναι ήρεμο και γαλήνιο, αλλά εξακολουθεί να απειλεί με τον σωστό τρόπο.

Επίσης, τα χαρακτηριστικά μπόνους είναι πολύ άφθονα και είναι αρκετά μοναδικά τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου. Συνδυάζουν κάποια γνωστά στοιχεία, αλλά με έναν νέο τρόπο. Για παράδειγμα, όπως η δυνατότητα πολλαπλασιαστή Burning Arrows.

Το Nero’s Fortune είναι σαν να παρακολουθείτε μια καλή επική ταινία μάχης φαντασίας. Εάν σας αρέσουν τέτοια πράγματα, σίγουρα δοκιμάστε αυτήν την επική υποδοχή!

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε: Μάρτιος 2020

RTP (Επιστροφή στον παίκτη): 96,24%

Διαφορά: Υψηλός

Διάταξη: 5 x 5

Γραμμές στοιχημάτων:

Μέγιστη νίκη: 8168x στοίχημα

Υψηλότερες υποδοχές RTP Quickspin

Αυτά είναι τα υψηλότερα ποσοστά ποσοστού RTP (Return to player) Βρήκα από το Quickspin.

Η λίστα τακτοποιείται από το υψηλότερο RTP έως το χαμηλότερο ποσοστό RTP. Περιλαμβάνεται επίσης η ποικιλία.

 1. Μεγάλος κακός λύκος – Διακύμανση: Υψηλή – RTP: 97,34%
 2. Νησί του θησαυρού – Διακύμανση: Μεσαίο – RTP: 97,07%
 3. Σινμπάντ – Διακύμανση: Χαμηλή / Μεσαία – RTP: 97,06%
 4. Mighty Arthur – Διακύμανση: Μεσαία / Υψηλή – RTP: 96,94%
 5. Genies Touch – Διακύμανση: Μεσαίο – RTP: 96,9%
 6. Πολικά πόδια – Διακύμανση: Μεσαία / Υψηλή – RTP: 96,84%
 7. Goldilocks – Διακύμανση: Μεσαία / Υψηλή – RTP: 96,84%
 8. Ιστορίες του Δρ Ντόλιτλ – Διακύμανση: Μεσαίο – RTP: 96,73%
 9. Wild Chase – Διακύμανση: Μεσαίο – RTP: 96,73%
 10. Πύλη νεράιδων – Διακύμανση: Μεσαίο – RTP: 96,66%
 11. Τρείς σωματοφύλακες – Διακύμανση: Μεσαία-Υψηλή – RTP: 96,64%
 12. Μαγιάνα – Διακύμανση: Super-High – RTP: 96,63%
 13. Ο Γκραντ – Διακύμανση: Υψηλή – RTP: 96,58%
 14. Σακούρα τύχη – Διακύμανση: Υψηλή – RTP: 96,58%
 15. Ανατολικά σμαράγδια – Διακύμανση: Super-High – RTP: 96,58%
 16. Κολλώδεις ληστές – Διακύμανση: Μεσαία – Υψηλή – RTP: 96,58%
 17. Ο Γκραντ – Διακύμανση: Υψηλή – RTP: 96,58%
 18. Βασιλιάς Κολοσσός – Διακύμανση: Μεσαίο – RTP: 96,57%
 19. Φωτιά – Διακύμανση: Μεσαία-Υψηλή – RTP: 96,57%
 20. Το ιερό δράκων – Διακύμανση: Μεσαίο – RTP: 96,55%
 21. Το επικό ταξίδι – Διακύμανση: Χαμηλή / Μεσαία – RTP: 96,54%
 22. Επτά υψηλά – Διακύμανση: Μεσαίο – RTP: 96,54%
 23. Φωτεινό – Διακύμανση: Μεσαίο – RTP: 96,54%
 24. Βόρειος ουρανός – Διακύμανση: Υψηλή – RTP: 96,53%
 25. Blast Jewel – Διακύμανση: Μεσαίο – RTP: 96,53%
 26. Κιβωτός του Μυστηρίου – Διακύμανση: Μεσαίο – RTP: 96,53%
 27. Εισιτήριο για τα αστέρια – Διακύμανση: Super-High – RTP: 96,52%
 28. Πλήρωμα Bigbot – Διακύμανση: Υψηλή – RTP: 96,51%
 29. Θεία Όνειρα – Διακύμανση: Υψηλή – RTP: 96,51%
 30. Sugar Trail – Διακύμανση: Μεσαίο – RTP: 96,5%
 31. Τιτάν Τάντερ – Διακύμανση: Μεσαία-Υψηλή – RTP: 96,5%
 32. Λέπερα Χιλς – Διακύμανση: Super-High – RTP: 96,49%
 33. Γοητεία των πειρατών – Διακύμανση: Υψηλή – RTP: 96,49%
 34. Κρυφή κοιλάδα – Διακύμανση: Μεσαίο – RTP: 96,47%
 35. Joker Strike – Διακύμανση: Μεσαία-Υψηλή – RTP: 96,64%
 36. Razortooth – Διακύμανση: Μεσαίο – RTP: 96,6%
 37. Ηφαίστειο Riches – Διακύμανση: Μεσαία / Υψηλή – RTP: 96,43%
 38. Δράκος Κυνηγός – Διακύμανση: Μεσαίο – RTP: 96,39%
 39. Οι νάνοι πήγαν άγρια – Διακύμανση: Μεσαία / Υψηλή – RTP: 96,38%
 40. Pied Piper – Διακύμανση: Μεσαία / Υψηλή – RTP: 96,32%
 41. Hot συγχρονισμός – Διακύμανση: Super-High – RTP: 96,29%
 42. Ο Ιβάν και ο Αθάνατος Βασιλιάς – Διακύμανση: Super-High – RTP: 96,29%
 43. Αίθουσα του βασιλιά του βουνού – Διακύμανση: Super-High – RTP: 96,29%
 44. Prime Zone – Διακύμανση: Μεσαίο – RTP: 96,28%
 45. Βασιλικός βάτραχος – Διακύμανση: Μεσαίο – RTP: 96,26%
 46. Κρανία προς τα πάνω – Διακύμανση: Υψηλή – RTP: 96,26%
 47. Βασιλεία του Πάνθηρα – Διακύμανση: Υψηλή – RTP: 96,25%
 48. Ο Πύργος του Ραπουνζέλ – Διακύμανση: Μεσαία / Υψηλή – RTP: 96,25%
 49. Κολλώδεις ληστές – Διακύμανση: Μεσαία / Υψηλή – RTP: 96,22%
 50. Δεύτερη απεργία – Διακύμανση: Μεσαία / Υψηλή – RTP: 96,22%
 51. Durian Dynamite – Διακύμανση: Super-High – RTP: 96,22%
 52. Η τύχη του Nero – Διακύμανση: Υψηλή – RTP: 96,21%
 53. Golden Glyph – Διακύμανση: Μεσαίο – RTP: 96,19%
 54. Κρίσταλ Βασίλισσα – Διακύμανση: Μεσαίο – RTP: 96,16%
 55. Άγριο καζάνι – Διακύμανση: Υψηλή – RTP: 96,09%
 56. Χρυσό εργαστήριο – Διακύμανση: Μεσαίο – RTP: 96,09%
 57. Φοίνιξ Σαν – Διακύμανση: Μεσαίο / Υψηλό – RTP: 96,08%
 58. Πάρτι παραλιών Spinions – Διακύμανση: Υψηλή – RTP: 96,04%

Προτεινόμενα καζίνο Bitcoin με κουλοχέρηδες Quickspin

Αυτά τα καζίνο Bitcoin προσφέρουν κουλοχέρηδες Quickspin στην επιλογή τους.

CasinoBonusFeatures Μεταβείτε στον ιστότοπο

1. King Billy Casino

Λογότυπο του King Billy Casino

1,5 BTC + 200 δωρεάν περιστροφές

Το μπόνους πρώτης κατάθεσης είναι 155% μέχρι και 1,5 BTC + 200 δωρεάν περιστροφές στο Wolf Moon Rising. Το συνολικό μπόνους είναι 5,5 BTC + 200 δωρεάν περιστροφές. Στοιχήματα: 30x μπόνους.

Υποστηρίζονται κουλοχέρηδες Quickspin

Αποκλειστικό μπόνους: 155%

Χαμηλό στοίχημα μπόνους: 30x

3500+ παιχνίδια καζίνο

Κριτική του King Billy

Πάρε μέρος τώρα

2. Καζίνο FortuneJack

Λογότυπο καζίνο FortuneJack

1,5 BTC + 250 δωρεάν περιστροφές

Το μπόνους πρώτης κατάθεσης είναι 110% έως 1,5 BTC + 250 δωρεάν περιστροφές. Το συνολικό μπόνους είναι 5 BTC + 250 δωρεάν περιστροφές. Χωρίς μπόνους κατάθεσης: 25 δωρεάν περιστροφές. Στοιχήματα: 40x μπόνους.

Υποστηρίζονται κουλοχέρηδες Quickspin

Εξαιρετικό συνολικό καζίνο

1492 παιχνίδια καζίνο

4 δικά αποδεδειγμένα δίκαια παιχνίδια

Αναθεώρηση FortuneJack

Πάρε μέρος τώρα

3. Καζίνο Betcoin.ag

Λογότυπο καζίνο Betcoin.ag

1 BTC + 10 δωρεάν περιστροφές

Το μπόνους πρώτης κατάθεσης είναι 100% έως 1 BTC + 10 δωρεάν περιστροφές. Το συνολικό μπόνους είναι 3 BTC + 12 δωρεάν περιστροφές. Στοιχήματα: 50x.

Υποστηρίζονται κουλοχέρηδες Quickspin

Γρήγορες καταθέσεις και αναλήψεις

Πολλά επιτραπέζια παιχνίδια

Επίσης ζωντανά πόκερ

Αναθεώρηση Betcoin.ag

Πάρε μέρος τώρα

4. Καζίνο Oshi

Λογότυπο του Oshi Casino

1,25 BTC + 180 δωρεάν περιστροφές

Το μπόνους πρώτης κατάθεσης είναι 100% έως 1,25 BTC + 180 δωρεάν περιστροφές. Το συνολικό μπόνους είναι 5 BTC + 225 δωρεάν περιστροφές. Στοιχήματα: 40x.

Υποστηρίζονται κουλοχέρηδες Quickspin

Τεράστιο ποσό παιχνιδιών

2528 παιχνίδια καζίνο

57 κουλοχέρηδες τζάκποτ

Αναθεώρηση καζίνο Oshi

Πάρε μέρος τώρα

5. Bitcasino.io

Λογότυπο Bitcasino.io

1 μπόνους BTC

Το μπόνους πρώτης κατάθεσης είναι 100% έως 1 BTC. Το συνολικό μπόνους είναι 2 BTC. Στοιχήματα: 35x.

Υποστηρίζονται κουλοχέρηδες Quickspin

Lightning fast καζίνο λόμπι

Στοιχήματα χαμηλού μπόνους (35x)

2270 παιχνίδια καζίνο

Αναθεώρηση Bitcasino.io

Πάρε μέρος τώρα

Κριτικές χρηστών

Ακολουθεί η σύνοψη βαθμολογίας χρήστη των κουλοχέρηδων Quickspin:

Πώς σας αρέσει το Quickspin; Παρακαλώ μοιραστείτε τις σκέψεις σας παρακάτω στη φόρμα σχολίων!

Τελικές σκέψεις

Αυτό ήταν το άρθρο μας σχετικά με τους κουλοχέρηδες Quickspin. Μη διστάσετε να στείλετε αλληλογραφία, να γράψετε ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή να γράψετε τα σχόλια ή τις προτάσεις σας εδώ!

Ευχαριστούμε που το διαβάσατε!

Πηγές για αυτό το άρθρο:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map