Habanero Slots Review (2021) – London Hunter, Loony Blox και πολλά άλλα!

Χαμπανέρο είναι κατασκευαστής λογισμικού παιχνιδιών καζίνο που ιδρύθηκε το 2010. Η εταιρεία έχει γραφεία στην Ουκρανία, τη Βουλγαρία, τη Νότια Αφρική και τις Φιλιππίνες. Τα αυλάκια Habanero και τα συστήματα backend έχουν πιστοποιηθεί από το Δοκιμές BMM και Εργαστήρια iTech που αξιολογούν τη δικαιοσύνη των διαδικτυακών παιχνιδιών.

Μέχρι το τέλος του 2016, όλα τα παιχνίδια Habanero άλλαξαν σε HTML5. Το HTML5 παρέχει ομαλό και μοντέρνο gaming που λειτουργεί χωρίς προσθήκες σε όλες τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των tablet και των κινητών συσκευών.

Κουλοχέρης London Hunter από το Habanero.

Αυτό είναι το κουλοχέρη του London Hunter από την Habanero.

Λογότυπο Habanero

Βαθμολογία χρηστών κουλοχέρηδων Habanero:

Χαρακτηριστικά παιχνιδιού κουλοχέρη Habanero

Ακολουθούν ορισμένες δυνατότητες των κουλοχέρηδων Habanero.

 • Η επιλογή κουλοχέρηδων Habanero έχει 105 τίτλους αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν επίσης 13 επιτραπέζια παιχνίδια όπως μπλάκτζακ, ρουλέτα και μπακαρά και 10 παιχνίδια βίντεο πόκερ.
 • Τα παιχνίδια Habanero υποστηρίζουν 21 γλώσσες.
 • Τα παιχνίδια εκτελούνται με σύγχρονη τεχνολογία HTML5 χωρίς να απαιτείται λήψη προγραμμάτων οδήγησης ή προσθηκών. Οι υποδοχές HTML5 λειτουργούν επίσης καλά σε όλες τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των επιτραπέζιων συσκευών, των τραπεζιών και των κινητών τηλεφώνων.
 • Το Habanero διαθέτει πιστοποιητικά ή άδειες για 16 αγορές: Βουλγαρία, Κροατία, Εσθονία, Νήσος του Μαν, Λετονία, Μάλτα, Ρουμανία, Σουηδία, Κολομβία, Δανία, Γιβραλτάρ, Ιταλία, Λιθουανία, Πορτογαλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο.
 • Οι κουλοχέρηδες Habanero έχουν δοκιμαστεί από Δοκιμές BMM και Εργαστήρια iTech για τυχαιότητα και δικαιοσύνη παιχνιδιού.
 • Ορισμένα παιχνίδια έχουν πολύ υψηλά ποσοστά RTP (Return to player), όπως το London Hunter (περισσότερα παρακάτω) με 97,94%.
 • Ορισμένες οθόνες πληροφοριών χαρακτηριστικών υποδοχών είναι δυσνόητες και χρειάζονται ανάγνωση ξανά για πολλές φορές.

Νέοι κουλοχέρηδες Habanero

Εδώ είναι μερικά από τα νεότερα κουλοχέρηδες Habanero.

1. Loony Blox

Loony Blox είναι ένας ολοκαίνουργιος κουλοχέρης με κωμικό στιλ που ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2020.

Το Loony Blox διαθέτει ένα δροσερό Χαρακτηριστικό χαρακτήρα. Κατά τη διάρκεια του βασικού παιχνιδιού, ο χαρακτήρας Elephant, Dog ή Bunny είναι ορατός στην οθόνη για έως και 250 περιστροφές. Μετά από αυτό ο χαρακτήρας θα αντικατασταθεί από έναν άλλο χαρακτήρα.

Κουλοχέρη Loony Blox από τον Habanero.

Αυτό είναι το κουλοχέρη Loony Blox. Εδώ το χαρακτηριστικό είναι ο σκύλος (ή οτιδήποτε άλλο;), που θα ενεργοποιήσει τις νίκες για να πληρώσει και τους δύο τρόπους.


Αυτές είναι οι διαφορετικές δυνατότητες για χαρακτήρες:

 • Εάν το Ελέφαντας είναι ορατό: Κάθε σύμβολο μπαλαντέρ που εμφανίζεται σε έναν νικηφόρο συνδυασμό επεκτείνεται σε όλες τις θέσεις στον κύλινδρο.
 • Εάν το Σκύλος είναι ορατό: Οι νίκες πληρώνουν αμφότερα.
 • Εάν το Λαγουδάκι είναι ορατό: Οποιοδήποτε 2 – 5 κύλινδροι θα κλειδώσει για οποιαδήποτε τυχαία περιστροφή και προσγείωση με πανομοιότυπα σύμβολα.

Κουλοχέρη Loony Blox από τον Habanero.

Ο χαρακτήρας Elephant θα επιτρέψει στα σύμβολα Wilds να επεκταθούν σε ολόκληρο τον κύλινδρο.

ο Χαρακτηριστικό χάρτη ενεργοποιείται εάν οποιοδήποτε από τα σύμβολα χαρακτήρων εμφανίζεται σε έναν νικηφόρο συνδυασμό κατά τη διάρκεια του βασικού παιχνιδιού. Στη συνέχεια, τα 3 διαφορετικά σύμβολα αυτοκινήτου θα μετακινηθούν για 1 κουκκίδα για κάθε σύμβολο χαρακτήρα ενεργοποίησης. Εάν υπάρχουν πολλές κατευθύνσεις, θα επιλεγεί μία μόνο κατεύθυνση τυχαία.

Κουλοχέρη Loony Blox από τον Habanero.

Αυτό είναι το χαρακτηριστικό χάρτη. Εάν χτυπήσετε οποιοδήποτε από τα σύμβολα χαρακτήρων (σκύλος, ελέφαντας ή λαγουδάκι), το αυτοκίνητο που ανήκει στον χαρακτήρα θα μετακινήσει το ποσό που έχετε στα σύμβολα. Εάν το αυτοκίνητο σταματήσει σε ένα πράσινο σημείο, θα λάβετε το παιχνίδι μπόνους 12 δωρεάν περιστροφών.

Παίρνετε ένα Παιχνίδι μπόνους 12 δωρεάν περιστροφών εάν ένα από τα 3 σύμβολα αυτοκινήτου θα προσγειωθεί στο σύμβολο της Πράσινης κουκίδας. Οποιοδήποτε σύμβολο αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπόνους ενεργοποιεί τα σύμβολα χαρακτήρων κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπόνους. Επίσης, πολλοί χαρακτήρες μπορούν να συνδυαστούν κατά τη διάρκεια του Παιχνιδιού Μπόνους.

Κουλοχέρη Loony Blox από τον Habanero.

Έτσι φαίνεται το παιχνίδι μπόνους.

Συνολικά, το Loony Blox έχει πολύ ωραία και ειδικά χαρακτηριστικά όπως οι χαρακτήρες και το χαρακτηριστικό χάρτη. Η γενική αίσθηση είναι πραγματικά χαρούμενη και η μουσική και τα γραφικά μοιάζουν από υψηλής ποιότητας καρτούν της Disney.

Επίσης, το ποσοστό RTP (Return to player) είναι αρκετά καλό με 96,71%. Σίγουρα ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον κουλοχέρη εάν είστε σε κουλοχέρηδες με θέμα κόμικ.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε: Φεβρουάριος 2020

RTP (Επιστροφή στον παίκτη): 96,71%

Διαφορά: Υψηλός

Διάταξη: 5 x 3

Γραμμές στοιχημάτων / συνδυασμοί: 243

2. Άγρια φορτηγά

Άγρια φορτηγά είναι κουλοχέρης άντλησης τεστοστερόνης με δροσερά φορτηγά, κρανία, έμβολα και καπνό ντίζελ. Και καλά παλιά καπελάκια μπέιζμπολ με φλόγες και ασαφή ζάρια φυσικά. Ως βενζίνη, αυτό είναι ένα παιχνίδι για μένα!

Υποδοχή Wild Trucks από το Habanero.

Πρόκειται για κουλοχέρη άντλησης αδρεναλίνης Wild Trucks από το Habanero.

Εάν συλλέξετε 4 από τα Φορτηγά με σειρά Κόκκινο – Κίτρινο – Μωβ – Πορτοκαλί – Μπλε αντίστοιχα στους τροχούς, θα σας απονεμηθεί ένα πλήρες σύμβολο Wild. Το Wild συμβαίνει τυχαία σε οποιοδήποτε κύλινδρο.

Το σύμβολο μπαλαντέρ αντικαθιστά όλα τα σύμβολα.

Υποδοχή Wild Trucks από το Habanero.

Οι μπαλαντέρ επεκτείνονται σε πλήρη κυλίνδρους.

Εάν χτυπήσετε το ίδιο σύμβολο φορτηγού στους τροχούς 1, 3 και 5, που προκαλεί α Παιχνίδι μπόνους δωρεάν περιστροφών. Επίσης τα σύμβολα μπαλαντέρ μπορούν να αντικαταστήσουν τα φορτηγά σε αυτήν την περίπτωση.

Το ποσό των δωρεάν περιστροφών βασίζεται στον τύπο φορτηγού. Εάν χτυπήσετε αυτά τα φορτηγά στους τροχούς 1, 3, 5 παίρνετε:

 • Το κόκκινο φορτηγό απονέμει 25 δωρεάν περιστροφές.
 • Το κίτρινο φορτηγό απονέμει 20 δωρεάν περιστροφές.
 • Το πορφυρό φορτηγό απονέμει 15 δωρεάν περιστροφές.
 • Το πορτοκαλί φορτηγό απονέμει 12 δωρεάν περιστροφές.
 • Το μπλε φορτηγό απονέμει 10 δωρεάν περιστροφές.

Υπάρχει επίσης ένα τεράστιο Τζάκποτ δωρεάν περιστροφών. Εάν πατήσετε το σύμβολο μπαλαντέρ στους τροχούς 1, 3 και 5, θα κερδίσετε 75 δωρεάν περιστροφές!

Υποδοχή Wild Trucks από το Habanero.

Το παιχνίδι δωρεάν περιστροφών μπόνους είναι πολύ γενναιόδωρο με έως και 25 ή ακόμη και 75 δωρεάν περιστροφές!

Κατά τη διάρκεια του Παιχνιδιού Μπόνους Δωρεάν Περιστροφών, εάν στην ίδια σειρά εμφανίζονται 2 ή περισσότερα από τα ίδια σύμβολα Φορτηγών, όλα τα σύμβολα μεταξύ του ίδιου αριστερού και δεξιού συμβόλου Φορτηγών θα αλλάξουν σε Σύμβολο Φορτηγού προτού απονεμηθούν οι πληρωμές. Αυτό ισχύει για το σύμβολο φορτηγού με τη μεγαλύτερη και τη μεγαλύτερη πληρωμή μόνο για κάθε σειρά.

Εν κατακλείδι, το Wild Trucks είναι ένα φρέσκο ​​κουλοχέρη με καλό πνεύμα. Επίσης, τα χαρακτηριστικά μπόνους είναι ενδιαφέροντα και συνεχίζουν τη ροή. Το συναίσθημα είναι ότι υπάρχει κάτι που συμβαίνει συνεχώς, οπότε υπάρχουν πολλές δυνατότητες σε αυτόν τον κουλοχέρη. Οι προτάσεις μου για τα άγρια ​​φορτηγά!

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε: Ιούνιος 2019

RTP (Επιστροφή στον παίκτη): 96,71%

Διαφορά: Υψηλός

Διάταξη: 5 x 3

Γραμμές στοιχημάτων / συνδυασμοί: 15

Οι πιο δημοφιλείς κουλοχέρηδες Habanero

Εδώ είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς κουλοχέρηδες Habanero.

1. Τρόποι της τύχης

Τρόποι της τύχης είναι 5 κουλοχέρηδες με κουλοχέρη με ιαπωνικό σαμουράι με μοναδικό πλέγμα τροχών 3-3-4-4-4. Τα κορυφαία 3 σύμβολα στους τροχούς 3, 4 και 5 είναι πάντα το ίδιο τυχαίο σύμβολο, εκτός από το σύμβολο Άλογο.

Το παιχνίδι έχει πολύ ωραία παλιά ιαπωνική ατμόσφαιρα με ήρεμη μουσική και δροσερά κινούμενα σχέδια. Το συναίσθημα είναι συναρπαστικό και καλοφτιαγμένο.

Τρόποι της τύχης Κουλοχέρη από Habanero.

Αυτός είναι ο κουλοχέρης Ways of Fortune από τον Habanero.

ο Σύμβολο Σαμουράι είναι το Άγριο σύμβολο και αντικαθιστά όλα τα σύμβολα εκτός από το σύμβολο Άλογο.

ο Σύμβολο αλόγου είναι το Σύμβολο διασποράς. Εάν χτυπήσετε σύμβολα 3, 4 ή 5 αλόγων οπουδήποτε στους τροχούς, θα λάβετε 10, 15 ή 20 δωρεάν περιστροφές αντίστοιχα.

Τρόποι της τύχης Κουλοχέρη από Habanero.

Κάποιο παιχνίδι του κουλοχέρη Ways of Fortune.

Τρόποι της τύχης Κουλοχέρη από Habanero.

Έτσι φαίνεται το παιχνίδι μπόνους δωρεάν περιστροφών.

Συνολικά, το Ways of Fortune είναι αρκετά καλό κουλοχέρη με μοναδικό πλέγμα τροχών. Τα χαρακτηριστικά μπόνους θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο συναρπαστικά κατά τη γνώμη μου. Ωστόσο, ο κουλοχέρης λειτουργεί εξαιρετικά στο σύνολό του και αξίζει να δοκιμάσετε για κάθε ανεμιστήρα Σαμουράι.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε: Ιούλιος 2018

RTP (Επιστροφή στον παίκτη): 96,64%

Διαφορά: Χαμηλός

Διάταξη: 3-3-4-4-4

Γραμμές στοιχημάτων: 576

2. Άλμα!

Αλμα! είναι 5 κουλοχέρηδες κουλοχέρης με ενδιαφέρουσα δομή κυλίνδρων 2-2-3-4-4. Οι τροχοί είναι μεταβλητοί και συνεχίζουν να αυξάνονται σε σειρές για κάθε ανταπόκριση που λαμβάνετε.

ο Σύμβολο καπέλο τζόκερ είναι το σύμβολο Wild και αντικαθιστά όλα τα σύμβολα. Ο Τζόκερ μπορεί να εμφανιστεί μόνο μία φορά στην οθόνη κατά τη διάρκεια του βασικού παιχνιδιού.

Αλμα! κουλοχέρης από το Habanero.

Αυτό είναι άλμα! κουλοχέρης από το Habanero.

Επίσης, οποιοδήποτε Σύμβολο τζόκερ θα απονείμει ένα εκ νέου περιστροφή. Οποιαδήποτε νίκη κατά τη διάρκεια των απαντήσεων θα απονέμει άλλο. Οι τροχοί θα επεκταθούν σε κάθε ρεπίνα.

Αλμα! κουλοχέρης από το Habanero.

Οι κύλινδροι θα επεκταθούν σε σειρές μετά από κάθε εκ νέου περιστροφή.

ΕΝΑ παιχνίδι μπόνους 7 δωρεάν περιστροφών θα απονεμηθεί μία φορά αφού παιχτούν με επιτυχία 4 επαναλήψεις. Το παιχνίδι μπόνους έχει μεγαλύτερους τροχούς με πλήρες πλέγμα συμβόλων 5 x 4.

Το σύμβολο του Τζόκερ κολλάει στους τροχούς κατά τη διάρκεια των απαντήσεων και του παιχνιδιού μπόνους και μεταβαίνει σε γειτονικό μπλοκ κάθε γύρισμα (όπου οι τροχοί έχουν το ίδιο μέγεθος).

Αλμα! κουλοχέρης από το Habanero.

Αυτό είναι το παιχνίδι μπόνους δωρεάν περιστροφών που θα παιχτεί με πλήρη 5 x 4 τροχούς.

ο Στοίβα το χαρακτηριστικό είναι ενδιαφέρον. Οποιοδήποτε σύμβολο νίκης στην οθόνη ενεργοποιεί το αντίστοιχο σύμβολο στην οθόνη Stacked Spin πάνω από τους τροχούς. Μόλις ενεργοποιηθούν όλα τα σύμβολα, θα ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα Stacked Spin.

Σε αυτό το χαρακτηριστικό 5 του ίδιου τυχαίου συμβόλου (εξαιρουμένου του Τζόκερ) θα εμφανιστεί οπουδήποτε στην οθόνη πριν προσγειωθούν οι τροχοί.

Αλμα! ο κουλοχέρης ήταν μια ωραία έκπληξη. Ο κουλοχέρης είναι αρκετά απλός, αλλά είναι συναρπαστικός με τους μεταβλητούς τροχούς και τα ρεπίσιν. Επίσης συνεχίζεται το κυνήγι για τη στοίβα. Αν είστε σε κουλοχέρηδες φρούτων, Πηδήξτε! είναι υπέροχο με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε: Σεπτέμβριος 2018

RTP (Επιστροφή στον παίκτη): 96,66%

Διαφορά: Υψηλός

Διάταξη: 2-2-3-4-4

Γραμμές στοιχημάτων: 1024

Υψηλότεροι κουλοχέρηδες RTP Habanero

Αυτά είναι τα υψηλότερα ποσοστά κουλοχέρη RTP (Return to player) που βρήκα από το Habanero.

1. London Hunter (RTP 97,94%)

Κυνηγός του Λονδίνου είναι κουλοχέρης με θέμα τον ατμό πανκ με 5 κυλίνδρους με παλιά βικτοριανά συναισθήματα στο Λονδίνο. Υπάρχουν σύμβολα με μουστάρχες κυρίες με τεράστια όπλα λέιζερ… και φυσικά δεινόσαυρους. Το θέμα είναι πολύ ενδιαφέρον και ανανεώνει το κλασικό θέμα.

Κουλοχέρης London Hunter από το Habanero.

Αυτό είναι το κουλοχέρη του London Hunter από την Habanero.

ο Σύμβολο δεινοσαύρων είναι το σύμβολο Wild και αντικαθιστά όλα τα σύμβολα. Εμφανίζεται μόνο στους κυλίνδρους 1 και 5.

Άγρια επέκταση ενεργοποιείται όταν το Δεξαμενή δεξιού καυσίμου γεμίζει με χωρητικότητα στο βασικό παιχνίδι. Απενεργοποιείται όταν συμβαίνει η επέκταση.

Τι σημαίνει το Wild Expansion; Όταν είναι ενεργό, κάθε σύμβολο δεινοσαύρου μαζί με το σύμβολο του μουστάκι ενεργοποιεί το σύμβολο του δεινοσαύρου 2 × 2 Μέγεθος.

Επίσης, μπορούν να προκύψουν 2 επεκτάσεις εάν εμφανιστούν 2 σύμβολα Μουστάκι Μαν μαζί με 2 σύμβολα δεινοσαύρων.

ο Δυνατότητα πολλαπλασιαστή ενεργοποιείται όταν το Δεξαμενή αριστερού καυσίμου γεμίζει με χωρητικότητα στο βασικό παιχνίδι. Απενεργοποιείται όταν συμβεί οποιαδήποτε νίκη. Όλες οι νίκες πολλαπλασιάζονται 3x όταν είναι ενεργός.

Σας χορηγείται ένα Παιχνίδι μπόνους με 10 δωρεάν περιστροφές εάν ένα σύμβολο μουστάκι άνδρα εμφανίζεται στον κύλινδρο 1, το σύμβολο λέιζερ όπλου εμφανίζεται στον κύλινδρο 2 και ένα σύμβολο δεινόσαυρου εμφανίζεται στον κύλινδρο 5. Το Wild Expansion ενεργοποιείται πάντα στο παιχνίδι μπόνους.

Κουλοχέρης London Hunter από το Habanero.

Αυτό είναι το παιχνίδι μπόνους δωρεάν περιστροφών στο London Hunter.

Το παιχνίδι μπόνους ξεκινά από τον πολλαπλασιαστή x1. Επιπλέον x1 πολλαπλασιαστές απονέμονται εάν το Left Fuel Tank γεμίζει με χωρητικότητα στο χαρακτηριστικό. Επίσης, +2 επιπλέον δωρεάν περιστροφές απονέμονται εάν το δεξί δεξαμενή καυσίμου γεμίσει με χωρητικότητα στο χαρακτηριστικό.

Και οι δύο δεξαμενές καυσίμου θα γεμίσουν σε χωρητικότητα κατά τη διάρκεια 2 – 6 περιστροφών στο χαρακτηριστικό.

Γενικά το London Hunter είναι ένα πολύ δροσερό κουλοχέρη με φρέσκο ​​θέμα. Επίσης, το ποσοστό RTP (Return to player) είναι πολύ καλό με 97,94%.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε: Απρίλιος 2017

RTP (Επιστροφή στον παίκτη): 97,94%

Διαφορά: Μεσαίο

Διάταξη: 5 x 3

Γραμμές στοιχημάτων: 25

Προτεινόμενα καζίνο Bitcoin με κουλοχέρηδες Habanero

Αυτά τα καζίνο Bitcoin προσφέρουν κουλοχέρηδες Habanero στην επιλογή τους.

CasinoBonusFeatures Μεταβείτε στον ιστότοπο

1. Καζίνο BitStarz

BitStarz logo Japan Level Up Adventure

2 δωρεάν περιστροφές BTC + 180

Το μπόνους πρώτης κατάθεσης είναι 152% μέχρι και 2 BTC + 180 δωρεάν περιστροφές. Το συνολικό μπόνους είναι 6 BTC + 180 δωρεάν περιστροφές. Χωρίς μπόνους κατάθεσης: 20 δωρεάν περιστροφές. Στοιχήματα: 40x μπόνους.

Υποστηρίζονται κουλοχέρηδες Habanero

Αξιόπιστο καζίνο από το 2014

2600+ παιχνίδια καζίνο

Γρήγορες καταθέσεις και αναλήψεις

Αναθεώρηση BitStarz

Πάρε μέρος τώρα

2. Καζίνο mBit

Λογότυπο mBit Casino

2 δωρεάν περιστροφές BTC + 100

Το μπόνους πρώτης κατάθεσης είναι 150% μέχρι και 2 BTC + 100 δωρεάν περιστροφές. Το συνολικό μπόνους είναι 6 BTC + 100 δωρεάν περιστροφές. Χωρίς μπόνους κατάθεσης: 50 δωρεάν περιστροφές. Στοιχήματα: 40x μπόνους.

Υποστηρίζονται κουλοχέρηδες Habanero

Γρήγορη και άπταιστη ιστοσελίδα

2528 παιχνίδια καζίνο

96 κουλοχέρηδες τζάκποτ

Αναθεώρηση mBit Casino

Πάρε μέρος τώρα

3. Καζίνο 7Bit

Λογότυπο 7Bit Casino

1,5 BTC + 100 δωρεάν περιστροφές

Το μπόνους πρώτης κατάθεσης είναι 100% έως 1,5 BTC + 100 δωρεάν περιστροφές. Το συνολικό μπόνους είναι 5 BTC + 100 δωρεάν περιστροφές. Στοιχήματα: 40x.

Υποστηρίζονται κουλοχέρηδες Habanero

Έμπειρο καζίνο από το 2014

704 παιχνίδια καζίνο

39 κουλοχέρηδες τζάκποτ

Αναθεώρηση καζίνο 7Bit

Πάρε μέρος τώρα

4. King Billy Casino

Λογότυπο του King Billy Casino

1,5 BTC + 200 δωρεάν περιστροφές

Το μπόνους πρώτης κατάθεσης είναι 155% μέχρι και 1,5 BTC + 200 δωρεάν περιστροφές στο Wolf Moon Rising. Το συνολικό μπόνους είναι 5,5 BTC + 200 δωρεάν περιστροφές. Στοιχήματα: 30x μπόνους.

Υποστηρίζονται κουλοχέρηδες Habanero

Αποκλειστικό μπόνους: 155%

Χαμηλό στοίχημα μπόνους: 30x

3500+ παιχνίδια καζίνο

Κριτική του King Billy

Πάρε μέρος τώρα

5. Καζίνο FortuneJack

Λογότυπο καζίνο FortuneJack

1,5 BTC + 250 δωρεάν περιστροφές

Το μπόνους πρώτης κατάθεσης είναι 110% έως 1,5 BTC + 250 δωρεάν περιστροφές. Το συνολικό μπόνους είναι 5 BTC + 250 δωρεάν περιστροφές. Χωρίς μπόνους κατάθεσης: 25 δωρεάν περιστροφές. Στοιχήματα: 40x μπόνους.

Υποστηρίζονται κουλοχέρηδες Habanero

Εξαιρετικό συνολικό καζίνο

1492 παιχνίδια καζίνο

4 δικά αποδεδειγμένα δίκαια παιχνίδια

Αναθεώρηση FortuneJack

Πάρε μέρος τώρα

6. Καζίνο Betcoin.ag

Λογότυπο καζίνο Betcoin.ag

1 BTC + 10 δωρεάν περιστροφές

Το μπόνους πρώτης κατάθεσης είναι 100% έως 1 BTC + 10 δωρεάν περιστροφές. Το συνολικό μπόνους είναι 3 BTC + 12 δωρεάν περιστροφές. Στοιχήματα: 50x.

Υποστηρίζονται κουλοχέρηδες Habanero

Γρήγορες καταθέσεις και αναλήψεις

Πολλά επιτραπέζια παιχνίδια

Επίσης ζωντανά πόκερ

Αναθεώρηση Betcoin.ag

Πάρε μέρος τώρα

7. Καζίνο BetChain

Λογότυπο καζίνο BetChain

1 δωρεάν περιστροφές BTC + 200

Το μπόνους πρώτης κατάθεσης είναι 150% έως 1 BTC + 200 δωρεάν περιστροφές. Το συνολικό μπόνους είναι 2 BTC + 200 δωρεάν περιστροφές. Χωρίς μπόνους κατάθεσης: 20 δωρεάν περιστροφές. Στοιχήματα: 50x.

Υποστηρίζονται κουλοχέρηδες Habanero

2346 παιχνίδια καζίνο

210 κουλοχέρηδες τζάκποτ

Πολλά αποδεδειγμένα δίκαια παιχνίδια

Αναθεώρηση BetChain

Πάρε μέρος τώρα

8. CryptoWild Casino

Λογότυπο καζίνο Cryptowild

1 δωρεάν περιστροφές BTC + 150

Το μπόνους πρώτης κατάθεσης είναι 200% έως 1 BTC + 150 δωρεάν περιστροφές. Το συνολικό μπόνους είναι 4 BTC + 150 δωρεάν περιστροφές, στοιχηματισμός: 60x. Χωρίς μπόνους κατάθεσης: 20 δωρεάν περιστροφές με τον κωδικό μπόνους 20FREE, στοιχήματα 40x.

Υποστηρίζονται κουλοχέρηδες Habanero

Εξαιρετικό αποκλειστικό μπόνους 200%

1000+ παιχνίδια καζίνο

67 παιχνίδια βίντεο πόκερ

Κριτική CryptoWild

Πάρε μέρος τώρα

9. Bitcoin Penguin Casino

Λογότυπο Bitcoin Penguin

0,2 BTC + 40 δωρεάν περιστροφές

Το μπόνους πρώτης κατάθεσης είναι 150% έως 0,2 BTC + 40 δωρεάν περιστροφές. Το συνολικό μπόνους είναι 0,4 BTC + 65 δωρεάν περιστροφές. Στοιχήματα: 45x.

Υποστηρίζονται κουλοχέρηδες Habanero

Το πεπειραμένο καζίνο ιδρύθηκε το 2014

558 παιχνίδια καζίνο

Αναθεώρηση Bitcoin Penguin

Πάρε μέρος τώρα

10. Καζίνο Oshi

Λογότυπο του Oshi Casino

1,25 BTC + 180 δωρεάν περιστροφές

Το μπόνους πρώτης κατάθεσης είναι 100% έως 1,25 BTC + 180 δωρεάν περιστροφές. Το συνολικό μπόνους είναι 5 BTC + 225 δωρεάν περιστροφές. Στοιχήματα: 40x.

Υποστηρίζονται κουλοχέρηδες Habanero

Τεράστιο ποσό παιχνιδιών

2528 παιχνίδια καζίνο

57 κουλοχέρηδες τζάκποτ

Αναθεώρηση καζίνο Oshi

Πάρε μέρος τώρα

11. Καζίνο του Άρη

Λογότυπο Mars Casino

1 δωρεάν περιστροφές BTC + 50

Το μπόνους πρώτης κατάθεσης είναι 100% έως 1 BTC + 50 δωρεάν περιστροφές. Το συνολικό μπόνους είναι 2 BTC + 50 δωρεάν περιστροφές. Στοιχήματα: 40x.

Υποστηρίζονται κουλοχέρηδες Habanero

741 παιχνίδια καζίνο

16 κουλοχέρηδες τζάκποτ

Κριτική του Καζίνο Mars

Πάρε μέρος τώρα

Κριτικές χρηστών

Ακολουθεί η σύνοψη βαθμολογίας χρήστη των κουλοχέρηδων Habanero:

Πώς σας αρέσουν τα κουλοχέρηδες Habanero; Παρακαλώ μοιραστείτε τις σκέψεις σας παρακάτω στη φόρμα σχολίων!

Τελικές σκέψεις

Αυτό ήταν το άρθρο μας για τους κουλοχέρηδες Habanero. Μη διστάσετε να στείλετε αλληλογραφία, να γράψετε ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή να γράψετε τα σχόλια ή τις προτάσεις σας εδώ!

Ευχαριστούμε που το διαβάσατε!

Πηγές για αυτό το άρθρο:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map