Ιστορικά διαγράμματα τιμών Ethereum – Ιστορικό τιμών ETH

Το Ethereum είναι ένα blockchain που χρησιμοποιείται ειδικά για έξυπνη εκτέλεση συμβάσεων, αυτόνομους οργανισμούς και αποκεντρωμένες εφαρμογές. Όλοι έχουν ανοιχτή πρόσβαση σε ψηφιακό χρήμα και φιλικές προς τα δεδομένα υπηρεσίες μέσω του Ethereum. Είναι μια τεχνολογία που βασίζεται στην κοινότητα πίσω από χιλιάδες εφαρμογές και το cryptocurrency Ether (ETH). Ο Ether είναι επίσης γνωστός ως «token» επειδή, για να εκτελέσει ένα έξυπνο συμβόλαιο ή συναλλαγή χρησιμοποιώντας το blockchain Ethereum, πρέπει να περιλαμβάνει αρκετό «αέριο» ή αιθέρα για να εκτελέσει το πρόγραμμα. Σημαίνει ότι ο αιθέρας είναι μια τιμή που πρέπει να πληρώσει κανείς για να προγραμματίσει τον κώδικα στο Ethereum blockchain.

Το Ethereum εφευρέθηκε από τον Vitalik Buterin, ο οποίος ήταν μόλις ένας 18χρονος έφηβος το 2013. Η ιδέα του ήταν ενθουσιασμένος στην παγκόσμια κοινότητα blockchain και μετά από αυτό, ένας Βρετανός προγραμματιστής υπολογιστών, Gavin Wood, απέδειξε ότι το σύστημα που εφευρέθηκε από τον Buterin ήταν εφικτό για να δημιουργήσω. Μαζί, έγιναν τα πρώτα μέλη της ομάδας Ethereum και συγκέντρωσαν 18 εκατομμύρια δολάρια για την ανάπτυξη του έργου. Στις 30 Ιουλίου 2015, ξεκίνησαν την πρώτη έκδοση της πλατφόρμας κρυπτογράφησης Ethereum, που ονομάζεται Frontier. Στις 7 Αυγούστου 2015, ο Ether (ETH) προστέθηκε στο Kraken crypto exchange στα 2,77 $ ανά κέρμα. Το 2019, το DeFi έγινε ο μεγαλύτερος τομέας στο Ethereum, καθώς η δραστηριότητα στην αποκεντρωμένη χρηματοοικονομική αγορά και τα παιχνίδια αυξήθηκαν σημαντικά. Στις 4 Αυγούστου 2020, η Ethereum παρουσίασε το τελικό δοκιμαστικό δίκτυο Ethereum 2.0 που έκανε το δίκτυο ταχύτερο, φθηνότερο και πιο επεκτάσιμο.

Ρεύμα ETH / USD Τιμή: $

ETH / USD

 

Παράγοντες που επηρεάζουν ETH / USD

Κερδοφορία εξόρυξης:

Η κερδοφορία εξόρυξης έχει σημαντική επίδραση στις τιμές του Αιθέρα. Η κερδοφορία εξόρυξης είναι σχετικά υψηλή όταν η τιμή ETH κυμαίνεται μεταξύ $ 300 και $ 400. Οι ανθρακωρύχοι τείνουν να πωλούν τα κέρματά τους σε καλύτερη τιμή όταν η κερδοφορία είναι υψηλή. Εάν η κερδοφορία γίνει χαμηλή αφού πολλοί άνθρωποι ξεκινήσουν την εξόρυξη, άλλοι ανθρακωρύχοι θα κρατήσουν τα κέρματα για να περιμένουν να πουλήσουν έως ότου οι τιμές γίνουν πιο ευνοϊκές. Αυτό σημαίνει ότι η φύση της εξόρυξης τείνει να κυμαίνεται στις τιμές ETH / USD.

Πρόσφατες τάσεις:

Το Ethereum έγινε το δεύτερο πιο δημοφιλές cryptocurrency στον κόσμο στην αγορά όταν εξερράγη η δημοτικότητα του blockchain Ethereum. Οι τιμές του ETH έφτασαν τα 1400 $ τον Ιανουάριο του 2018 λόγω της αυξημένης δημοτικότητάς του. Ωστόσο, τελικά, οι τιμές μειώθηκαν και από τότε παρέμεινε πάνω από 300 $. Στην αγορά κρυπτονομισμάτων, οι πρόσφατες τάσεις που σχετίζονται με συγκεκριμένα κρυπτονομίσματα μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τις τιμές της.

Κανονισμοί:

Δεδομένου ότι πολλές συναλλαγές κρυπτονομισμάτων είναι διασυνοριακές συναλλαγές, επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από τους τροποποιημένους κανονισμούς σε οποιαδήποτε χώρα. Έτσι, κάθε φορά που η λέξη «κανονισμός» εμφανίζεται στην αγορά κρυπτονομισμάτων, επηρεάζει αρνητικά τις τιμές των κρυπτονομισμάτων. Τον Σεπτέμβριο του 2017, η Κίνα απαγόρευσε τις συναλλαγές ICO και κρυπτογράφησης που έκοψαν γρήγορα τις τιμές ETH σε σχεδόν 220 $ από 400 $.

Μετά από αυτό, οι απειλές της Νότιας Κορέας με τους κανονισμούς οδήγησαν επίσης σε σημαντική μείωση της εισροής επενδύσεων. Ωστόσο, εάν μια χώρα αλλάξει κανονισμούς για να αγκαλιάσει την αγορά κρυπτονομισμάτων, θα επηρεάσει θετικά τις τιμές ETH.


Ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων:

Οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων δεν διαθέτουν την απαραίτητη υποδομή για τη διαχείριση της ταχείας ανάπτυξης κρυπτονομισμάτων όπως το Ethereum, καθώς είναι σχετικά νέα. Ορισμένες ανταλλαγές προσφέρουν περιορισμένους λογαριασμούς, και μερικές έχουν σταματήσει να δέχονται νέους λογαριασμούς καθώς βελτιώνουν τις επιλογές υποστήριξής τους. Οι παραβιάσεις ασφάλειας και οι ενημερώσεις λογισμικού επηρεάζουν τις ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων και αυτές μπορούν να επηρεάσουν τις τιμές των κρυπτονομισμάτων.

Υιοθεσία:

Όποτε η Ethereum κερδίζει δημοτικότητα και μια μεγάλη εταιρεία την υιοθετεί, οι τιμές του Ethereum αυξάνονται. Επειδή η υιοθέτηση του Ethereum αντικατοπτρίζει την αυξημένη ζήτηση για τα κέρματα. Είναι τεχνικό ότι όταν περισσότεροι άνθρωποι υιοθετούν το νόμισμα, οι τιμές αυξάνονται, ειδικά όταν υπάρχει μεγάλη άφιξη του νέου χρήστη.

Μελλοντικό δυναμικό:

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το Ethereum επειδή το μελλοντικό δυναμικό του Ethereum είναι πολύ σταθερό. Είναι μια πλατφόρμα που έχει χιλιάδες εφαρμογές σε μια μεγάλη ποικιλία ανθρώπων. Οι εταιρείες τεχνολογίας ενσωματώνουν γρήγορα έξυπνες συμβάσεις, blockchains και αυτοματισμούς στις καθημερινές τους λειτουργίες και το Ethereum παρέχει μια πλατφόρμα για το σκοπό αυτό. Πολλές εταιρείες που χρησιμοποιούν έξυπνα συμβόλαια αναδύονται στην αγορά που έχει αυξήσει την τιμή του Ethereum.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map