UniSwap (UNI / USD) Πρόβλεψη τιμών για το 2021 και μελλοντικές προβλέψεις |

UNI / USD – Περίληψη προβλέψεων

Πρόβλεψη UNI / USD: H1 2021

Τιμή: 55 $

Προγραμματιστές τιμών: Χαμηλότερο δολάριο, Συμμετρική διάκριση τριγώνου, ανοδική κατάρρευση

Πρόβλεψη UNI / USD: 1 έτος

Τιμή: 55 $ – 76 $

Προγράμματα οδήγησης τιμών: MACD & Υποστήριξη EMA, επέκταση Fibonacci 161,8% και 227,20%

Πρόβλεψη UNI / USD: 3 έτη

Τιμή: 150 $

Προγραμματιστές τιμών: Ένδειξη υπεραγοράς, Bearish διόρθωση

Το UNI / USD διαπραγματεύεται σε επίπεδο 30,13 $, παρουσιάζοντας μια ισχυρή ανοδική τάση, ακολουθώντας τα βήματα των ομολόγων του. Επί του παρόντος, το ζεύγος UNI / USD διαπραγματεύεται στο επίπεδο των 30,13 $, προσθέτοντας 36,83% τον προηγούμενο μήνα. Λαμβάνοντας υπόψη την απόδοση των τελευταίων τριών μηνών, το ζεύγος UNI / USD κέρδισε + 25,21 $, ανεβαίνοντας μαζικά κατά 489,58%. Ταυτόχρονα, το Stellar Lumens έχει προσθέσει + 29,39 $ για αύξηση κατά 842,12% κατά την περίοδο των έξι μηνών. Επί του παρόντος, το διάγραμμα τιμών ζωντανής τιμής UNI / USD υποδηλώνει ότι το Stellar Lumens (XLM) διαπραγματεύεται στα 30,48 $. Το ανώτατο όριο αγοράς της Uniswap είναι 15.928.743.103 $

 

Ρεύμα UNI / USD Τιμή: $

Πρόσφατες αλλαγές στις τιμές Uniswap:

Περίοδος  Αλλαγή ($) Αλλαγή (%)
30 μέρες  +8.17 36,83%
3 μήνες  +25.21 489,58%
6 μήνες  +29.39 842,12%

 

Το χρηματοπιστωτικό σύστημα του κόσμου έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από την αγορά κρυπτογράφησης τα τελευταία χρόνια. Το Cryptocurrency θεωρείται το πρώτο πιο αναπόσπαστο μέρος του οικοσυστήματος crypto και το δεύτερο μέρος έχει ανατεθεί στην DeFi ή την αποκεντρωμένη χρηματοδότηση. Στην αγορά κρυπτογράφησης, το λανσάρισμα του DeFi είναι η πιο εμφανής προσθήκη, καθώς σε αντίθεση με όλα τα παραδοσιακά οικονομικά. Το DeFi είναι ένα είδος χρηματοδότησης που δεν βασίζεται σε κεντρικούς διαμεσολαβητές όπως τα χρηματιστήρια και οι τράπεζες. Το DeFi είναι πλήρως αποκεντρωμένο και λειτουργεί μέσω λογισμικού ανοιχτού κώδικα που μπορεί να επηρεαστεί μόνο από τη συναίνεση των χρηστών του. Επί του παρόντος, το Ethereum θεωρείται το πιο διάσημο πρωτόκολλο DeFi στον κόσμο και έχει κυριαρχήσει στην αγορά DeFi. Ωστόσο, σχεδόν το 50% της αγοράς DeFi κεφαλαιοποιείται από την Uniswap, η οποία μόλις κυκλοφόρησε το φυσικό της νόμισμα UNI τον Σεπτέμβριο του 2020.

Τον Νοέμβριο του 2018, ένας πρώην μηχανολόγος μηχανικός στη Siemens, ο Hayden Adams δημιούργησε το Uniswap στο οποίο πολλοί διάσημοι επενδυτές επιχειρηματικών κεφαλαίων, όπως η Square ventures LLC, Andreessen Horowitz, Paradigm Venture Capital και ParaFi. Η μεγαλύτερη επένδυση που πραγματοποιήθηκε στο Uniswap έγινε από το Ethereum Foundation με 100.000 $.

Οι αποκεντρωμένες ανταλλαγές (DEX) έχουν αφαιρέσει πολλά εμπόδια για τα κεντρικά ιδρύματα, αλλά έχουν επίσης τα δικά τους προβλήματα που πρέπει να ξεπεραστούν. Το πιο σημαντικό και κρίσιμο πρόβλημα στις αποκεντρωμένες ανταλλαγές είναι η ρευστότητα. Η Uniswap έχει λύσει το πρόβλημα της ρευστότητας για ανταλλαγές σε κάποιο βαθμό, καθώς επιτρέπει στους DEX να ανταλλάσσουν μάρκες χωρίς να βασίζονται στην ρευστότητα που δημιουργείται από αγοραστές και πωλητές.

Το Uniswap βασίζεται στο πρωτόκολλο Ethereum και επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιήσουν την ανταλλαγή ενός διακριτικού ERC20. Το Uniswap δεν χρεώνει καμία αμοιβή για διακριτικά και λειτουργεί ως δημόσιο αγαθό, σε αντίθεση με άλλες παρόμοιες πλατφόρμες. Το Uniswap είναι οικονομικά αποδοτικό, πράγμα που σημαίνει λιγότερες χρεώσεις στο Uniswap σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες λόγω του κύριου χαρακτηριστικού που το διαφοροποιεί από άλλους, δηλαδή, εξαλείφει τον μεσάζοντα. Με απλά λόγια, το Uniswap επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν συναλλαγές χωρίς την ανάγκη για μεσάζοντες που τελικά μειώνουν το κόστος της διαδικασίας.


Το πρωτόκολλο Uniswap έχει ένα εγγενές διακριτικό που ονομάζεται UNI που δίνει στους κατόχους του δικαιώματα διακυβέρνησης. Αυτό σημαίνει ότι ο κάτοχος της UNI μπορεί να ψηφίσει για αλλαγές στο πρωτόκολλο. Το token κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2020. Το Uniswap είναι το μεγαλύτερο πρωτόκολλο DeFi στον κόσμο με μερίδιο αγοράς 2,9 τρισεκατομμυρίων δολαρίων και αντιπροσωπεύει περίπου το 49,6% του συνολικού ορίου αγοράς DeFi.

Απενεργοποίηση Πρόβλεψη τιμής για τα επόμενα 5 χρόνια

Το Uniswap, που αναπτύχθηκε από τον Hayden Adams, ξεκίνησε το έτος 2021 με τιμή διαπραγμάτευσης 4,97 $. Το UNI / USD άρχισε να βελτιώνεται καθώς η τάση ήταν ανοδική. Τον τελευταίο καιρό, το UNI / USD έφτασε τα 34,77 $ για να καταγράψει ένα νέο υψηλό όλων των εποχών στις 7 Μαρτίου 2021. Μπορεί ακόμη και να αυξηθεί υψηλότερα με συγκεκριμένες εξελίξεις με το πρωτόκολλό του και η τιμή μπορεί να αυξάνεται σταθερά κάθε μήνα. Έτσι, η Uniswap θα μπορούσε να διαπραγματευτεί στα 75 $ στα τέλη του 2021.

Η Uniswap θα μπορούσε να εγκαινιάσει το έτος 2022 στα 78 $, καθώς μια ανοδική τάση στο crypto αναμένεται να συνεχίσει την άνοδο της. Το Uniswap μπορεί να προσελκύσει το επίκεντρο των εμπόρων καθώς παρουσιάζει έναν απλό τρόπο ανταλλαγής νομισμάτων. Έτσι, το Uniswap θα μπορούσε να κλείσει το 2022 κάπου περίπου $ 180.

Σε 5 χρόνια, το Uniswap αναμένεται να αυξήσει περαιτέρω τη βάση χρηστών του. Μπορεί να επικεντρωθεί σε νεότερα σχέδια βελτίωσης του πρωτοκόλλου του ώστε να γίνει πιο φιλικό προς τον χρήστη. Επομένως, η τιμή Uniswap είναι πιθανό να κλιμακωθεί σε νεότερα ύψη, εάν οι αγοραστές καταφέρουν να διατηρήσουν την κυριαρχία τους με την πάροδο των ετών. Μπορεί να επιτύχει περισσότερους επενδυτές καθώς παράγει υψηλότερη ρευστότητα. Μέχρι το τέλος των πέντε ετών, η Uniswap είναι πιθανό να διαπραγματευτεί κάπου γύρω στα $ 300.

Παράγοντες UNI / USD που επηρεάζουν τις τιμές Uniswap:

  • Αναβαθμισμένες εκδόσεις Uniswap:

Η νέα επανάληψη του πρωτοκόλλου Uniswap με την ονομασία Uniswap V2 κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2020 μετά την αρχική του κυκλοφορία V1 τον Νοέμβριο του 2018. Η τρίτη έκδοση του Uniswap αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα του 2021 και είναι γνωστή ως V3. Η έκδοση 3 του Uniswap θα μειώσει το κόστος της διαδικασίας και θα την κάνει πιο γρήγορη και πιο αξιόπιστη.

Δύο από τους πιο βιώσιμους παράγοντες που εμπλέκονται στον καθορισμό των τιμών του νομίσματος Uniswap UNI είναι το περιβάλλον της γενικής αγοράς και η κυκλοφορία της έκδοσης Uniswap. Προηγουμένως όταν κυκλοφόρησε η Έκδοση 2, οι αγορές αυξήθηκαν υψηλότερα λόγω βελτιωμένων χαρακτηριστικών του Uniswap. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι η κυκλοφορία του Uniswap Version 3 θα αποδειχθεί επίσης επωφελής για την UNI, καθώς οι προοπτικές της έχουν ήδη αρχίσει να διατιμούνται.

  • Γενικό περιβάλλον αγοράς:

Εκτός από τις αναβαθμισμένες εκδόσεις του Uniswap, εξωτερικοί παράγοντες όπως τα ανταγωνιστικά νομίσματα και ο βασιλιάς της αγοράς κρυπτογράφησης, το Bitcoin, διαδραματίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στην αύξηση των τιμών του νομίσματος UNI. Το Bitcoin δέχτηκε πίεση μετά το πέρασμα του επιπέδου των 40.000 δολαρίων, αλλά το περιβάλλον δεν είναι ακόμα τόσο κακό και θα μπορούσε να βελτιωθεί περαιτέρω, κάτι που θα ωθήσει επίσης τις τιμές των κερμάτων της UNI.

Επιπλέον, με την υπεύθυνη διοίκηση Biden, οι προοπτικές για την αγορά κρυπτογράφησης έχουν αρχίσει να ενισχύονται τώρα. Επειδή οι δύο κύριες ρυθμιστικές αρχές SEC και OCC έχουν τώρα δύο φιλικά προς την κρυπτογράφηση στελέχη που ονομάζονται Gary Gensler και Michael S. Barr. Οι προοπτικές της αγοράς κρυπτογράφησης να γίνουν πιο διάσημες και γνωστές υπό την εξουσία αυτών των στελεχών έχουν αυξηθεί και αυτό θα μπορούσε επίσης να ευνοήσει τις τιμές νομισμάτων της UNI στο μέλλον.

  • Δημοτικότητα:

Το Uniswap είναι η μεγαλύτερη εφαρμογή αποκέντρωσης στο blockchain Ethereum. Τα πλεονεκτήματα του Uniswap το έκαναν δημοφιλές και το βοήθησαν να κερδίσει σε χρόνο ρεκόρ. Τα χαρακτηριστικά του Uniswap, όπως φιλικές προς τον χρήστη λειτουργίες, ενσωμάτωση εξωτερικού πορτοφολιού, χαμηλές χρεώσεις, πλήρης έλεγχος των ιδιωτικών κλειδιών και συγκριτικά υψηλή ρευστότητα κατέστησαν το πρωτόκολλο Uniswap δημοφιλές και αύξησε τις τιμές νομισμάτων UNI σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Το έργο Uniswap αναπτύχθηκε σε μόλις μισό χρόνο με πολύ μικρό επενδυτικό κεφάλαιο μόλις 100.000 $. Η μικρή επένδυση χρόνου και χρήματος έκανε το Uniswap το πιο δημοφιλές και αξιόπιστο αποκεντρωμένο χρηματιστήριο.

Η συνεχιζόμενη αυξανόμενη δημοτικότητα του Uniswap θα μπορούσε να αποδοθεί στο χαρακτηριστικό του Uniswap που έχει εξαλείψει τον ενδιάμεσο από την εξίσωση. Αυτή η βασική λειτουργία του Uniswap να παρέχει συγκριτικά υψηλή ρευστότητα παίζει σημαντικό ρόλο στην αύξηση των τιμών του νομίσματος UNI σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Uniswap το 2020:

Στις 17 Σεπτεμβρίου, η Uniswap εισήλθε στην αγορά με τιμή διαπραγμάτευσης 2,94 $ και σε μόλις δύο ημέρες από την αρχική της κυκλοφορία, το νόμισμα της UNI άρχισε να εισάγεται σε διάφορα χρηματιστήρια σε όλο τον κόσμο, τα οποία αύξησαν την τιμή του στα 6,96 $. Τον Σεπτέμβριο, το UNI έπεσε στα 3,98 $ και, στη συνέχεια, στο τέλος του μήνα, επέστρεψε στα 5,02 $.  

Στις αρχές Οκτωβρίου, οι τιμές της UNI αποσύρθηκαν από την αγορά και μειώθηκαν στα 2,57 $. Ωστόσο, παρέμεινε μεταξύ $ 2 και $ 3 έως τα τέλη Οκτωβρίου. Παραδόξως, στις αρχές Νοεμβρίου, το κέρμα του UNI έπεσε στα 1,80 $ λόγω της μαζικής πίεσης πώλησης και στα μέσα Νοεμβρίου, οι τιμές έφτασαν στο επίπεδο αντίστασης τους και παρέμειναν στα 3 $ με ορισμένες παραλλαγές μέχρι τον Δεκέμβριο. Μέχρι το τέλος του έτους, το νόμισμα της UNI διαπραγματεύτηκε στα 4,62 δολάρια.

Uniswap το 2021:

Την 1η Ιανουαρίου 2021, το νόμισμα UNI διαπραγματεύτηκε στα 4 $ και έως τις 11 Ιανουαρίου οι τιμές του νομίσματος UNI έφτασαν τα $ 8. Με την έναρξη της Πρωτοχρονιάς, η δημοτικότητα του Uniswap άρχισε να αυξάνεται και, ως εκ τούτου, το κέρμα UNI συνέχισε να σημειώνει κέρδη. Έως τις 18 Ιανουαρίου, οι τιμές έφτασαν τα 10 $ και στο τέλος Ιανουαρίου, οι τιμές της UNI πέρασαν το επίπεδο των 19 $.

Ο Φεβρουάριος ήταν ένας τεράστιος μήνας για το κέρμα της UNI καθώς πλησιάζει η έναρξη της αναβάθμισης V3, η δημοτικότητα του Uniswap αυξάνεται μέρα με τη μέρα που τελικά βοηθά την αξία του νομίσματος UNI. Το κέρμα UNI πέρασε το επίπεδο αντίστασης των 20 $ την 1η Φεβρουαρίου και έφτασε τα 23 $ στις 8 Φεβρουαρίου. Στις 7 Μαρτίου, το κέρμα του UNI έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών στα 34 $.

Τεχνική Ανάλυση – Bearish Correction in Play, Brace to Capture Buying 

Η τεχνική πλευρά του UNI / USD παρουσιάζει μια ισχυρή ανοδική τάση στο εβδομαδιαίο γράφημα. Το Uniswap δημιούργησε ένα ανοδικό κανάλι που επεκτείνει την αντίσταση στην περιοχή περίπου 34,90 $. Τον τελευταίο καιρό, το ζεύγος UNI / USD έκλεισε ένα bullish κερί καταπίεσης στο εβδομαδιαίο χρονικό πλαίσιο που υποδηλώνει πιθανότητες ανοδικής τάσης στο ζεύγος. Η bullish breakout του ζεύγους προκάλεσε δραματικές αγορές μέχρι τα 41,40 $. Αν και το ζεύγος δείχνει μια πτωτική διόρθωση αυτή τη στιγμή, οι πιθανότητες συνέχισης της ανοδικής τάσης παραμένουν αρκετά σταθερές.

Στην υψηλότερη πλευρά, το ζεύγος UNI / USD ενδέχεται να αντιμετωπίσει άμεση αντίσταση στο επίπεδο των 41,40 $, το οποίο επεκτείνεται από ένα ανοδικό κανάλι στο εβδομαδιαίο χρονικό πλαίσιο. Μια bullish breakout στο επίπεδο των 41,40 $ θα μπορούσε να οδηγήσει σε περαιτέρω αγορές στο ζεύγος μέχρι τα επόμενα επίπεδα αντίστασης των 47,54 $ και 55,39 $. Ο εκθετικός κινητός μέσος όρος των 20 περιόδων υποστηρίζει ανοδική τάση στο Uniswap. Τα εβδομαδιαία MACD και RSI προτείνουν μια ισχυρή ανοδική τάση στο Uniswap. Επομένως, μια bullish breakout στα 34,91 $ θα μπορούσε να οδηγήσει το UNI / USD στο επίπεδο των 55,39 $, που επεκτάθηκε κατά ένα επίπεδο επέκτασης Fibonacci 161,80%. 

Ρίξτε μια ματιά στο ημερήσιο χρονικό πλαίσιο, το ζεύγος UNI / USD έχει εισέλθει στη ζώνη υπεραγοράς και τώρα κατευθύνεται χαμηλότερα εν μέσω κερδοφορίας των επενδυτών. Στην κάτω πλευρά, το Uniswap είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει ένα άμεσο επίπεδο στήριξης των 29,64 $, το οποίο σηματοδοτεί ένα επίπεδο Fibonacci 38,2%, ενώ η πτώση των bearish στα 0,2964 μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερες πωλήσεις μέχρι τα επίπεδα των 27,90 και 26,17 $, τα οποία επεκτείνονται κατά 50 % και 61,8% επίπεδα Fibonacci retracement αντίστοιχα. Παρ ‘όλα αυτά, το UNI / USD είναι πιθανό να συνεχίσει να διαπραγματεύεται ανοδικά, καθώς οι κορυφαίοι και οι δείκτες καθυστέρησης υποστηρίζουν μια τάση αγοράς. Μια σειρά εκθετικών κινητών μέσων όρων, όπως η περίοδος EMA 20, 50 και 100, υποστηρίζει το ζεύγος στα 23.736 $. Ας εξετάσουμε το ενδεχόμενο να παραμείνουμε ανοδικοί πάνω από την περιοχή των 23,75 $, για να φτάσουμε τα επίπεδα μακροπρόθεσμων στόχων των 34,63 $ και των 41,30 $. Καλή τύχη.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map