Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Πρόβλεψη τιμής Tezos Q4 2020: Λείπει η πρόσφατη ζήτηση σε Cryptos

Η Tezos (XTZ), η οποία κατατάσσεται στην 18η θέση με κεφαλαιοποίηση της αγοράς, στα 1,55 δισ. Δολάρια περίπου στις 15 Νοεμβρίου 2020, ξεκίνησε τη ζωή στα μέσα του 2018, η οποία δεν ήταν η καλύτερη στιγμή για κρυπτονομίσματα, καθώς η αγορά ψηφιακού νομίσματος βρισκόταν στη μέση ένα σημαντικό μειονέκτημα, μετά την άνοδο στα τέλη του 2017. Ως αποτέλεσμα, ακολούθησε τα κύρια κρυπτονομίσματα τους πρώτους μήνες της ζωής του, χάνοντας περισσότερο από το 90% της αξίας του μέχρι τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.

Όμως, ζωντανεύει το 2019, καθώς η χρήση του αυξήθηκε και η αγορά κρυπτογράφησης άρχισε να αναβιώνει για άλλη μια φορά και τον Αύγουστο του 2020 έφτασε τα 4,38 δολάρια. Ωστόσο, δεν επωφελήθηκε από την άνοδο της αγοράς ψηφιακού νομίσματος τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, όταν το Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα σημείωσαν άνοδο, γεγονός που εγείρει ερωτήματα. Αλλά το 20 SMA διατηρεί την υποστήριξη στο μηνιαίο γράφημα και υπάρχουν κάποιες θεμελιώδεις εξελίξεις για το Tezos, οπότε ελπίζουμε ότι η ανοδική δυναμική θα συνεχιστεί, αν και δεν είναι τώρα τόσο σίγουρο.

Διαβάστε την τελευταία ενημέρωση στο Tezos (XTZ / USD) Τιμή 2021 Πρόβλεψη

 

 

Πρόσφατες αλλαγές στην τιμή του Tezos

Περίοδος Αλλαγή ($) Αλλαγή %
30 μέρες +0,44 +19,9%
3 μήνες -0,92 -25,8%
6 μήνες -0.16 -5,7%
1 χρόνος +1.32 +100%
3 χρόνια -1.36 -0,34%

 

Παράγοντες που επηρεάζουν την Τέζο 

Όπως και με όλα τα άλλα κρυπτονομίσματα, η Tezos επηρεάζεται από το συναίσθημα στην αγορά κρυπτογράφησης, αν και, τους τελευταίους μήνες, έχει μείνει πίσω από άλλα μεγάλα altcoins, τα οποία έχουν αυξηθεί υψηλότερα, ενώ το XTZ / USD έχει υποχωρήσει χαμηλότερα, διαπραγματεύεται περίπου $ 2. Εκτός από αυτό, οι βασικές αρχές του δικτύου είναι λίγο πιο φωτεινές, καθώς η Tezos συνεργάζεται με ορισμένες τράπεζες στην Ευρώπη, με στόχο να γίνει το blockchain της επιλογής για μεγάλες ευρωπαϊκές κεντρικές τράπεζες. Ωστόσο, μένει να δούμε πώς θα πάει αυτό, γιατί η αντίδραση των αγορών στις ειδήσεις δεν ήταν πολύ αισιόδοξη.  

Πρόγνωση Tezos: Q4 2020 Πρόγνωση Tezos: 1 Έτος Πρόγνωση Tezos: 3 χρόνια
Τιμή: 2,80 $

Προγράμματα οδήγησης τιμών: Το συναίσθημα της αγοράς κρυπτογράφησης, Technicals

                            

Τιμή: 3,40-3,60 $ 

Προγράμματα οδήγησης τιμών: Είσοδος στην αγορά των κεντρικών τραπεζών, ανάπτυξη Tezos, Crypto market

Τιμή: 8-10 $

Προγράμματα οδήγησης τιμών: Εξελίσσεται στην Τέζο, το συναίσθημα της αγοράς κρυπτογράφησης

                     

Ζωντανό γράφημα Tezos

ΤΕΖΟΣ

 

Πρόβλεψη Τιμής Τεζός για τα επόμενα 5 χρόνια

Πρόσφατες εξελίξεις για το Tezos

Το δίκτυο Tezos χρησιμοποιεί έναν μηχανισμό Proof-of-Stake (POS), τον οποίο υιοθετεί επίσης το Ethereum, καθώς είναι απλούστερο στη χρήση από το Proof-of-Work (PoW) και απαιτεί λιγότερη ενέργεια. Το δίκτυο Tezos είναι ένα αποκεντρωμένο έξυπνο δίκτυο συμβάσεων και εφαρμογών. Διαθέτει ένα στρώμα διακυβέρνησης on-chain, προκειμένου να επιτρέψει αποτελεσματικές αναβαθμίσεις δικτύου και να παρέχει μια διαφανή κοινότητα ενδιαφερομένων.    

Όμως, η Τεζός μπορεί να έχει μειωθεί σε κάποιο βαθμό από τη ζήτηση, καθώς τα νομίσματα DeFi έχουν γίνει πιο διαδεδομένα. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες εξελίξεις, οι οποίες ενδέχεται να κάνουν το δίκτυο Tezos αρκετά δημοφιλές στην Ευρώπη. Νωρίτερα το 2020, η Banque de France ανακοίνωσε ότι η γαλλική επενδυτική τράπεζα Societe Generale, καθώς και άλλοι οργανισμοί, θα εργαστούν σε ένα έργο για τη διενέργεια διατραπεζικών διακανονισμών στην Ευρώπη, χρησιμοποιώντας ένα ψηφιακό νόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας. Αυτό θα μπορούσε να είναι μεγάλη είδηση ​​εάν υλοποιηθεί, αν και η μέχρι τώρα αντίδραση ήταν ελάχιστη, όπως είδαμε τότε, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι έμποροι δεν είναι πολύ αισιόδοξοι γι ‘αυτό, αν και είναι ακόμα λίγο νωρίς να πει.    

 

Τεχνική Ανάλυση – Οι Κινητοί Μέσοι θα συνεχίσουν να ωθούν το XTZ / USD?

Η Τέζος ξεκίνησε τη ζωή σε μια κακή στιγμή, στα τέλη Ιουνίου 2018, όταν η αγορά κρυπτονομισμάτων σημείωσε μεγάλη άνοδο, μετά τη μεγάλη άνοδο στα τέλη του 2017. Ξεκίνησε περίπου στα 4 $ και ανέβηκε στα 4,38 $, αλλά στη συνέχεια άρχισε να πτώση, που έπεσε στα 0,325 $ μέχρι τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, όπου παρέμεινε για μερικούς μήνες, σχηματίζοντας αρκετά μικρά κηροπήγια doji, τα οποία είναι ανοδικά σήματα αναστροφής, μετά την πτώση. Η τιμή αντιστράφηκε υψηλότερα στις αρχές του 2019 και έκτοτε βρίσκεται σε ανοδική τάση.

 Η ανοδική τάση επαναλαμβάνεται και πάλι στην Tezos

Το 20 SMA (γκρι) παρείχε αντίσταση για ένα μήνα τον Δεκέμβριο του 2019, αλλά έσπασε τον Ιανουάριο του 2020, μετατράπηκε σε υποστήριξη αμέσως. Διατήρησε για δεύτερη φορά τον Μάρτιο, όταν ξέσπασε ο κοροναϊός, γεγονός που έστειλε την αγορά κρυπτογράφησης χαμηλότερη, λόγω της αβεβαιότητας. Αλλά αργότερα, η παγκόσμια αβεβαιότητα αποδείχθηκε θετική για τα ψηφιακά νομίσματα και το XTZ / USD ανέβηκε στα 4,33 δολάρια μέχρι τον Αύγουστο. Ωστόσο, η αύξηση δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αγορά τους επόμενους μήνες και η τιμή αντιστράφηκε χαμηλότερα, μειώνοντας ξανά το SMA 20 στο μηνιαίο διάγραμμα. Το 20 SMA εξακολουθεί να ισχύει, κάτι που αποτελεί καλό σημάδι για τους αγοραστές.

 

 Η ανοδική κίνηση του Νοεμβρίου εξακολουθεί να φαίνεται αρκετά αδύναμη 

Στο εβδομαδιαίο γράφημα βλέπουμε ότι το 20 SMA παρείχε αντίσταση όταν η τιμή μειώθηκε, αλλά έσπασε στις αρχές του 2019, λίγο πριν από το 50 SMA (κίτρινο). Το 50 SMA μετατράπηκε σε υποστήριξη και κράτησε μετά τη μεγάλη πτώση τον Μάρτιο του 2020. Κράτησε ξανά για αρκετές εβδομάδες τον Σεπτέμβριο / Οκτώβριο, αλλά τελικά σπάστηκε, αν και το 100 SMA (πράσινο) μετατράπηκε σε υποστήριξη Όμως, η ανάκαμψη δεν φαίνεται πολύ πειστική, δεδομένου ότι το 50 SMA έχει μετατραπεί σε αντίσταση σε αυτό το γράφημα, οπότε σύμφωνα με το εβδομαδιαίο γράφημα, το μέλλον δεν είναι πολύ σίγουρο τώρα, καθώς η τιμή έχει κολλήσει μεταξύ αυτών των 2 MA στο στιγμή.   

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me