Πρόβλεψη τιμής Stellar Lumens (XLM / USD) για το 2021: Bearish Correction in Play

XLM / USD – Σύνοψη προβλέψεων

Πρόβλεψη XLM / USD: H1 2021

Τιμή: 0,6065 $ – 0,8105 $

Προγραμματιστές τιμών: Αδύναμο δολάριο, Συμμετρική διάκριση τριγώνου, Bullish καταπίεση

Πρόβλεψη XLM / USD: 1 Έτος

Τιμή: 0,8105 $ – 1,2609 $

Προγράμματα οδήγησης τιμών: MACD & Υποστήριξη EMA, επέκταση Fibonacci 161,8% και 227,20%

Πρόβλεψη XLM / USD: 3 έτη

Τιμή: 1,2900 $ – 0,8105 $

Προγραμματιστές τιμών: Ένδειξη υπεραγοράς, bearish διόρθωση

 

Το ζεύγος κρυπτογράφησης XLM / USD παρουσίασε πρόσφατα μια ισχυρή ανοδική τάση, ακολουθώντας τα βήματα των ομολόγων του. Επί του παρόντος, το ζεύγος XLM / USD διαπραγματεύεται στο επίπεδο των 0,4066 δολαρίων, έχοντας αποκτήσει 32,55% τον προηγούμενο μήνα. Λαμβάνοντας υπόψη την απόδοση των τελευταίων έξι μηνών, το ζεύγος XLM / USD κέρδισε + 0,3098 $, ανεβαίνοντας μαζικά κατά 320,21%. Ταυτόχρονα, το Stellar Lumens κέρδισε + 0,3460 $, αυξάνοντας κατά 571,22% κατά την περίοδο ενός έτους. 

Προς το παρόν, το γράφημα τιμών ζωντανής τιμής XLM / USD δείχνει ότι η Stellar Lumens (XLM) διαπραγματεύεται στα 0,4066 $. Το ανώτατο όριο αγοράς της Stellar Lumens είναι 11,21 δισ. USD. 

 

Τρέχουσα τιμή XLM / USD:XLM / USD $

 

Πρόσφατες αλλαγές στην τιμή XLM / USD

Περίοδος  Αλλαγή ($) Αλλαγή (%)
30 μέρες  +0.3254 32,55%
6 μήνες  +0.30984 320,21%
1 χρόνος  +0.34605 571,22%

 

 


Η κρυπτογράφηση, Stellar Lumens, δημιουργήθηκε για να παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα παραβίασης των εγγενών ορίων κατά την πραγματοποίηση διεθνών συναλλαγών. Συγκεκριμένα, τα όρια θα μπορούσαν να οριστούν ως ο μεγάλος χρόνος συναλλαγής και τα υψηλά τέλη που σχετίζονται με αυτό. Οι προγραμματιστές Stellar δημιούργησαν ένα νόμισμα για να λύσουν τα παραπάνω εμπόδια, παρέχοντας έναν φτηνό και γρήγορο τρόπο αποστολής και λήψης χρημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο. Ωστόσο, το δίκτυο Stellar δημιούργησε την κρυπτογράφηση για να λειτουργεί εντός του συστήματος. Οι προγραμματιστές του νομίσματος Lumen κατάλαβαν ότι οι άνθρωποι σε πολλές περιοχές του κόσμου δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και όπου αυτές οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες, είναι πολύ δαπανηρές.. 

Έχοντας υπόψη αυτό το όραμα, οι προγραμματιστές της XLM κατέστησαν τις οικονομικές τους υπηρεσίες προσβάσιμες με δύο απλές απαιτήσεις πρόσβασης στο Διαδίκτυο και υλικού. Το Lumen σχεδιάστηκε για να γεφυρώσει τα κενά μεταξύ των διαφόρων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και να υποστηρίξει το υπάρχον χρηματοπιστωτικό σύστημα, αντί να τα προκαλέσει. Το XLM διαθέτει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που του επιτρέπει να δημιουργεί ένα συγχρονισμένο περιβάλλον για όλα τα είδη χρηματοοικονομικών δικτύων.

Το Stellar είναι μια αποκεντρωμένη περιοχή ανταλλαγής peer-to-peer, η οποία χρησιμοποιεί το Lumen ως κέρμα στην πλατφόρμα. Από την κυκλοφορία του στην Stellar Platform το 2014, το Lumen (XLM) έχει εξελιχθεί στα 20 πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα. Το Stellar, το οποίο ξεκίνησε από τον συνιδρυτή της Ripple, Jed McCaleb, ήταν αρχικά γνωστό ως «το μυστικό έργο Bitcoin». Η τρέχουσα κεφαλαιοποίηση της αγοράς είναι 11,21 δισ. Δολάρια. Τα τελευταία έξι χρόνια, το δίκτυο Stellar κατάφερε να κερδίσει την προσοχή διαφόρων εταιριών υψηλού προφίλ. Η Stellar τροφοδοτεί εφαρμογές και συστήματα πληρωμών για ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου, όπως η IBM και η Deloitte.

Η Stellar δεν πέτυχε ποτέ σημαντική ανάπτυξη για χρόνια μετά την κυκλοφορία της. Ωστόσο, άρχισε να αυξάνεται τον Δεκέμβριο του 2017, ξεπερνώντας την τιμή των 0,10 δολαρίων. Τον Ιανουάριο του 2018, το XLM ξεπέρασε τα 0,50 $ και στα μέσα του 2018, οι τιμές του XLM έφτασαν στο υψηλό όλων των εποχών στα 0,8755 $. Ωστόσο, η άνοδος ήταν σύντομη και οι τιμές σύντομα επέστρεψαν στο επίπεδό τους και ήταν σχετικά σταθερές καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2020. Η αξία του XLM σήμερα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγκριθεί με αυτό που άξιζε το 2018. Έχει αυξηθεί σημαντικά σε σύγκριση με τα πρώτα δύο χρόνια της ύπαρξής του. Πρόσφατα, η Stellar έγινε το 9ο μεγαλύτερο κρυπτογράφηση και ένα από τα νομίσματα με την καλύτερη απόδοση μεταξύ των συναδέλφων του. Αυξήθηκε περισσότερο από 160% την περασμένη εβδομάδα.

Πρόβλεψη τιμών XLM / USD για τα επόμενα 5 χρόνια

Το έτος 2020 ήταν μια μοναδική χρονιά για το Stellar, λόγω της πανδημίας των κορωνών και της οικονομικής κρίσης. Τόσο οι παγκόσμιοι όσο και οι εσωτερικοί παράγοντες συνέχισαν να αυξάνουν την αξία του XLM το 2020. Τον Απρίλιο του 2020, το Ίδρυμα Stellar Lumens κυκλοφόρησε την έκθεσή του για το πρώτο τρίμηνο του 2020, παρουσιάζοντας αξιοσημείωτη ανάπτυξη του οικοσυστήματος. Η έκθεση πρότεινε ότι η συνολική χρήση των Stellar Lumens και ο όγκος συναλλαγών είχε αυξηθεί το πρώτο τρίμηνο του 2020 σε σύγκριση με το τρίμηνο του 2019. Ωστόσο, ο συνολικός αριθμός των εγγεγραμμένων Stellar λογαριασμών μειώθηκε κατά περίπου 1,79% μεταξύ του 4ου τριμήνου του 2019 και του πρώτου τριμήνου του 2020. Αυτό σημαίνει ότι η αυξημένη δραστηριότητα στον όγκο συναλλαγών οφείλεται στους υπάρχοντες χρήστες. 

Κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2020, αναφέρθηκε αύξηση 113% στις καθημερινές δραστηριότητες της Stellar. Ένα άλλο γεγονός που υποστήριξε το Stellar Lumens ήταν η χρήση του δικτύου της εταιρείας από την CoinQvest για την επεξεργασία διεθνών πληρωμών. Αυτό επέτρεψε μια ταχύτερη και φθηνότερη διαδικασία συναλλαγής, καθώς η Stellar μπόρεσε να μεταφέρει εκατομμύρια δολάρια σε λίγα δευτερόλεπτα και στην τιμή λίγων λεπτών. Αυτό έκανε το Stellar πολύ αποδοτικό τόσο για τον αποστολέα όσο και για τον παραλήπτη, παρά το γεγονός ότι χωρίζονται από χιλιάδες μίλια.

Τον Ιούλιο, η εταιρεία ανακοίνωσε συνεργασία με τη Samsung, η οποία επέτρεψε την πρόσβαση Stellar blockchain σε smartphone Samsung Galaxy. Ο ιδιοκτήτης και δημιουργός του Stellar, Jed McCaleb, ανέφερε ότι είχαν συνεργασία με 30 τράπεζες και επιχειρήσεις, και αυτό συνέβαλε επίσης στη δύναμη του Stellar Lumens. Η XLM διαπραγματεύτηκε εντός του εύρους 0,08 $ – 0,10 $ έως τα μέσα Νοεμβρίου. Ωστόσο, οι τιμές κινήθηκαν τόσο πάνω όσο και κάτω στο τέλος του έτους, αλλά έκλεισαν το έτος στα 0,12 $.

Κατά τις πρώτες εβδομάδες του 2021, οι Stellar Lumens σημείωσαν αύξηση της ζήτησής τους καθώς οι έμποροι άρχισαν να μετακινούνται από το Ripple (XRP) στο Lumens (XLM). Το Ripple περνούσε δύσκολες στιγμές λόγω αγωγών SEC, που ανάγκασαν τους εμπόρους να μετακινηθούν στο δίκτυο πληρωμών Stellar blockchain. Επιπλέον, ο Stellar άρχισε να συνεργάζεται με την ουκρανική κυβέρνηση για να ψηφιοποιήσει το εθνικό νόμισμα fiat, το οποίο ενίσχυσε τη δύναμη του Stellar Lumens. Ο Ιανουάριος 2021 ήταν ένας εξαιρετικός μήνας για το Stellar καθώς, κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, η αξία του XLM αυξήθηκε κατά περίπου 60% τις τελευταίες ημέρες του μήνα. Πρόσφατα, η Stellar έφτασε στο υψηλότερο επίπεδό της σε δύο χρόνια, στα 0,40 $ και αυτή η άνοδος στις τιμές Stellar την έβαλε στην πρώτη λίστα των 10 μεγαλύτερων κρυπτονομισμάτων στον κόσμο. Οι προοπτικές για το Stellar κατά τη διάρκεια του 2021 και τα επόμενα χρόνια φαίνεται να είναι ανοδικές και μπορεί να οδηγήσουν τις τιμές τους στα 1,290 $. Ωστόσο, οι ακόλουθοι παράγοντες ενδέχεται να διαδραματίσουν ουσιαστικό ρόλο στην απόφαση της κίνησης του XLM / USD το 2021. 

Παράγοντες που επηρεάζουν το Stellar Lumens:

Κοινωνικές επιπτώσεις – Όντας ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, είναι λίγο ασυνήθιστο το Stellar να βρίσκεται στην αγορά κρυπτογράφησης. Ο οργανισμός Stellar δεν σχεδιάζει να χειριστεί τις λειτουργίες του για χρηματική ανταμοιβή, αλλά οι στόχοι του οργανισμού περιλαμβάνουν την εξάλειψη της φτώχειας και την οικονομική ένταξη ατόμων χωρίς τράπεζες. Ως αποτέλεσμα, ο κοινωνικός αντίκτυπος παίζει ζωτικό ρόλο στην αξία του XLM. Επειδή ο οργανισμός Stellar είχε ελάχιστο αντίκτυπο μέχρι τώρα, και λόγω της κοινωνικής τους αποστολής, οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν τις επενδύσεις σε Stellar Lumens. Μαζί με την IBM, η Stellar ανέλαβε ένα έργο στο Νότιο Ειρηνικό για την παροχή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, ειδικά σε απομακρυσμένα νησιά. Η Stellar συμμετείχε ενεργά σε τέτοια έργα και έφτασε στο προσκήνιο, πράγμα που σημαίνει ότι, στο μέλλον, αναμένονται καλά πράγματα από τις τιμές Stellar.

Ανταγωνιστικά νομίσματα – Το Bitcoin είναι ένας από τους βασιλιάδες των κρυπτονομισμάτων και επίσης ηγέτης της αγοράς Πολλά altcoins έχουν προσπαθήσει να το εκτοξεύσουν, αλλά έχουν αποτύχει κάθε φορά, καθώς το Bitcoin έχει τεράστιο αντίκτυπο στην αγορά. Τα περισσότερα κρυπτονομίσματα συσχετίζονται θετικά με το Bitcoin, συμπεριλαμβανομένου του Stellar, πράγμα που σημαίνει ότι τυχόν αλλαγές στο Bitcoin θα επηρεάσουν την αγορά και τις αστρικές τιμές. Επιπλέον, το Stellar είναι επίσης γνωστό ως ένα σκληρό πιρούνι του Ripple (XRP), λόγω της ομοιότητας μεταξύ των δύο νομισμάτων. Τα Altcoins θεωρούνται ισχυροί ανταγωνιστές, πράγμα που σημαίνει ότι οι αλλαγές στο Ripple μπορούν εύκολα να αλλάξουν τις τιμές του XLM. Αυτό σημαίνει ότι οι τιμές τόσο του Bitcoin όσο και του Ripple θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την προβολή της τιμής Stellar Lumens.

Υιοθεσία – Το Stellar διαθέτει μια πολύ παρόμοια πλατφόρμα με το PayPal και αυτή η δυνατότητα του Stellar το καθιστά ιδανικό για μικροπληρωμές, συναλλαγές στο εξωτερικό και ανταλλαγές νομισμάτων. Ο οργανισμός Stellar στοχεύει να γίνει η κύρια πλατφόρμα για ψηφιακές πληρωμές και ανταλλαγές νομισμάτων. Πρόσφατα, η Samsung έχει δημιουργήσει μια συνεργασία με τη Stellar και με την αυξημένη υιοθέτηση των επιχειρήσεων υψηλού προφίλ, η αξία του altcoin αναμένεται να αυξηθεί σύντομα, καθώς η υιοθέτηση θα αυξήσει τη ζήτηση για το Stellar, το οποίο τελικά θα αυξήσει τις τιμές του. Οι τρέχουσες προοπτικές της Stellar δείχνουν ότι η Stellar ανοίγει το δρόμο για να γίνει η πλατφόρμα μετάβασης για ψηφιακές πληρωμές και η υιοθέτησή της είναι πιθανό να αυξηθεί, αυξάνοντας σύντομα τις τιμές της XLM.

Τεχνική Ανάλυση – Brace για μια Bearish διόρθωση σε XLM / USD? 

Η τεχνική πλευρά του XLM / USD παρουσιάζει μια ισχυρή ανοδική τάση στο μηνιαίο γράφημα. Ο Stellar σχημάτισε ένα συμμετρικό μοτίβο τριγώνου που επέκτεινε την αντίσταση στην περιοχή περίπου 0,2397 $. Τον Ιανουάριο του 2021, το ζεύγος XLM / USD αυξήθηκε δραματικά, παραβιάζοντας το μοτίβο του τριγώνου με ένα λαμπερό κερί. Η bullish breakout του ζεύγους XLM / USD προκάλεσε δραματικές αγορές στο ζεύγος XLM / USD, οδηγώντας σε υψηλό στα 0,6072 $. Αν και το ζεύγος δείχνει μια πτωτική διόρθωση αυτή τη στιγμή, οι πιθανότητες συνέχισης της ανοδικής τάσης παραμένουν αρκετά σταθερές.

Στην υψηλότερη πλευρά, το ζεύγος XLM / USD ενδέχεται να αντιμετωπίσει άμεση αντίσταση στα 0,4391 $, το οποίο επεκτείνεται κατά διπλό κορυφαίο επίπεδο. Μια bullish breakout στο επίπεδο 0,4391 θα μπορούσε να οδηγήσει σε περαιτέρω αγορές στο ζεύγος XLM / USD, μέχρι τα επόμενα επίπεδα αντίστασης των 0,5421 και 0,6434. Ο εκθετικός κινητός μέσος όρος των 20 περιόδων υποστηρίζει μια ανοδική τάση στο Stellar. Το μηνιαίο MACD και το RSI προτείνουν μια ισχυρή ανοδική τάση στο Stellar. Ως εκ τούτου, μια bullish breakout στα 0,6434 θα μπορούσε να οδηγήσει το ζεύγος XLM / USD προς το επίπεδο 0,8075, που επεκτάθηκε κατά 161,80% επίπεδο επέκτασης Fibonacci. Στο μηνιαίο χρονικό πλαίσιο, το ζεύγος XLM / USD είναι πιθανό να βρει υποστήριξη στα 0,3410 και 0,2397, που επεκτάθηκε από ένα επίπεδο αντίστασης γραμμής τάσης που είχε παραβιαστεί προηγουμένως. 

Ρίξτε μια ματιά στο εβδομαδιαίο χρονικό πλαίσιο, το ζεύγος XLM / USD έχει εισέλθει στη ζώνη υπεραγοράς και τώρα κατευθύνεται εν μέσω κέρδους από τους επενδυτές. Στην κάτω πλευρά, το Stellar είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει το 0,4056, το οποίο σηματοδοτεί ένα επίπεδο Fibonacci 38,2%, ενώ η πτώση των bearish στα 0,4056 θα μπορούσε να οδηγήσει σε περισσότερες πωλήσεις μέχρι τα επίπεδα 0,3433 και 0,2811, τα οποία επεκτείνονται κατά 50% και 61,8% Fibonacci επίπεδα υποχώρησης αντίστοιχα. Παρ ‘όλα αυτά, το ζεύγος XLM / USD είναι πιθανό να συνεχίσει να διαπραγματεύεται ανοδικά, καθώς οι κορυφαίοι και οι δείκτες καθυστέρησης υποστηρίζουν μια τάση αγοράς. Μια σειρά εκθετικών κινητών μέσων όρων, όπως οι περίοδοι EMA 20, 50 και 100, υποστηρίζουν το ζεύγος σε περίπου 0,1350, 0,1760 και 0,2823 αντίστοιχα. Ας εξετάσουμε το ενδεχόμενο να παραμείνουμε ανοδικοί πάνω από την περιοχή 0,2758, για να φτάσουμε τα επίπεδα μακροπρόθεσμων στόχων των 0,6084 και 0,7580. Καλή τύχη.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map