Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Πρόβλεψη τιμής Ripple (XRP) Q4 2020: Bearish βραχυπρόθεσμα, Bullish μακροπρόθεσμα

Το Ripple (XRP), το οποίο συν-ιδρύθηκε από τους Chris Larsen και Jed McCaleb, ιδρύθηκε το 2012. Ξεκίνησε σε ένα ελάχιστο επίπεδο, αλλά ζωντανεύει τον Μάρτιο του 2017, όταν σύμφωνα με τις περισσότερες πλατφόρμες μεσιτών της Ripple, σημείωσε άνοδο από 0,0005 $ σε 0,07, το οποίο δεν φαίνεται να μοιάζει πολύ, αλλά ήταν το πρώτο σημάδι ότι αυτό το κρυπτονομίσμα καθιερώθηκε και ότι θα μπορούσε να επιβιώσει. Το 2017 μετατράπηκε σε μια μαζικά ανοδική χρονιά για τα ψηφιακά νομίσματα, με το Bitcoin να αυξάνεται πολύ κοντά στα 20.000 $ τον Δεκέμβριο, από κάτω από 1.000 $ νωρίτερα εκείνο το έτος, ενώ το Ripple αυξήθηκε από περίπου 0,20 $ σε 3,30 $, πράγμα που σημαίνει αύξηση κατά 15 φορές σε μερικούς μήνες. Αλλά το XRP / USD στη συνέχεια έκανε μια ισχυρή αντιστροφή προς τα κάτω, όπως δείχνουν τα παρακάτω διαγράμματα XRP, και έκτοτε, δεν μπόρεσε να μετατραπεί ξανά σε bullish στα μεγαλύτερα διαγράμματα χρονικού πλαισίου. Οι κινούμενοι μέσοι όροι συνεχίζουν να περιορίζουν αυτό το cryptocurrency, τερματίζοντας τις ανοδικές αναδρομές και ωθώντας την τιμή χαμηλότερα. Ως αποτέλεσμα, η τεχνική εικόνα δεν φαίνεται πολύ ελπιδοφόρα για το Ripple, αλλά τα βασικά φαίνονται λίγο πιο ενδιαφέροντα για τους αγοραστές, οπότε ας ρίξουμε μια ευρύτερη ματιά στους παράγοντες που ενδέχεται να επηρεάσουν το XRP / USD και να προβλέψουμε τη μελλοντική κατεύθυνση για αυτό altcoin.

 

Διαβάστε την τελευταία ενημέρωση στο Ripple (XRP) Τιμή 2021 Πρόβλεψη

 

Τρέχουσα τιμή XRP / USD: $

Πρόσφατες αλλαγές στην τιμή κυματισμού

Περίοδος Αλλαγή ($) Αλλαγή %
30 μέρες -0,053 $ -17,4%
3 μήνες +0,057 $ +22,8%
6 μήνες +0,109 $ +43,6%
1 χρόνος 0,063 $ 20,1%
5 χρόνια +0,243 $ +97,2%

Ripple Live Chart

XRP

 

Σύμφωνα με τη γενική συναίνεση, η αγορά κρυπτονομισμάτων ξεκίνησε με το Bitcoin το 2009. Ωστόσο, το ενδιαφέρον προκάλεσε μετά τη μεγάλη άνοδο το 2017, κατά τη διάρκεια του «χρυσού κρυπτονομίσματος». Ωστόσο, αυτή η άνοδος εξασθένησε όταν το Bitcoin έφτασε τα 20.000 δολάρια, λόγω των φήμων για κοινωνικές συναλλαγές και τα cryptos υποχώρησαν χαμηλότερα. ο XRP / USD έκανε επίσης μεγάλη αύξηση για αρκετές εβδομάδες, πριν υποχωρήσει επίσης. Παρόλο που, η διαφορά σε σύγκριση με άλλα κρυπτονομίσματα είναι ότι, ενώ τα περισσότερα μεγάλα κρυπτονομίσματα έχουν ξαναρχίσει την ανοδική τους τάση τώρα, αν και με πιο φυσιολογικό τρόπο από ό, τι είδαμε στο τέλος του 2017, το Ripple εξακολουθεί να είναι bearish. Από το 2018, τα υψηλά μειώνονται κάθε φορά και οι αγοραστές συνεχίζουν να πιέζουν για νέα χαμηλά. Το 100 SMA κρατά ένα καπάκι σε αυτό το ζευγάρι, πιέζοντας τους αγοραστές, όπως θα εξηγήσουμε στην τεχνική ανάλυση παρακάτω. Τα χρήματα ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων που συγκεντρώθηκαν πρόσφατα, έφεραν πίσω κάποια προσοχή σε αυτό το altcoin και η προσαρμογή του Ripple στις συναλλαγές ήταν πολλά υποσχόμενη, πράγμα που σημαίνει ότι τα βασικά δεν είναι τόσο άσχημα όσο δείχνουν τα τεχνικά γραφήματα, αλλά δεν βοηθούν το Ripple όλα αυτά πολύ. Έτσι, αυτή τη στιγμή, υπάρχει μια μάχη μεταξύ των θεμελιωδών και των τεχνικών παραγόντων για το Ripple, με τα τεχνικά να έχουν το πάνω χέρι για τη στιγμή.

Πρόβλεψη κυματισμού: Q4 2020 Πρόβλεψη κυματισμού: 1 έτος Πρόβλεψη κυματισμού: 3 χρόνια
Τιμή: 78-80 $ 

Προγράμματα οδήγησης τιμών: Covid-19, Risk Sentiment, RBI Rates

                                                                                    

Τιμή: 78-80 $ 

Προγράμματα οδήγησης τιμών: Covid-19, Risk Sentiment, RBI Rates

                                                                                              

Τιμή: 88-90 $

Προγράμματα οδήγησης τιμών: Οδηγοί τιμών: πληθωρισμός, οικονομική ανάκαμψη, αναπτυσσόμενες αγορές, δράσεις RBI, πληθωρισμός

Πρόβλεψη τιμών κυματισμού για τα επόμενα πέντε χρόνια

Τα ψηφιακά νομίσματα επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες, τους οποίους μπορούμε να ομαδοποιήσουμε σε τέσσερις κατηγορίες. 1. Βασικές αρχές για κάθε ψηφιακό νόμισμα 2. Τεχνικά στοιχεία 3. Το συναίσθημα για την αγορά κρυπτογράφησης στο σύνολό του και 4. Η απόδοση του δολαρίου ΗΠΑ, η οποία έγινε όλο και πιο σημαντική φέτος ιδιαίτερα. Η Ripple είχε μια επιτυχημένη εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων στα τέλη του 2019, η οποία μετέτρεψε αυτήν την ανοδική πορεία για αρκετούς μήνες, αλλά στη συνέχεια το ευρύτερο συναίσθημα της αγοράς κρυπτογράφησης το αντιμετώπισε τον Μάρτιο, καθώς ξέσπασε ο κοροναϊός και το USD εντάχθηκε στο πάρτι, βοηθώντας το XRP / USD σε τριπλή αξία. Αν και η τεχνική εικόνα δεν φαίνεται πολύ ελπιδοφόρα για το Ripple, τα βασικά φαίνονται πιο φωτεινά μακροπρόθεσμα, όπως έχουν δείξει πρόσφατα νέα.

Πρόσφατες εξελίξεις για το Ripple

Η Ripple Labs είναι η μητρική εταιρεία της Ripple, η οποία ξεκίνησε ως OpenCoin το 2012. Από τον Αύγουστο του 2020, όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση της αγοράς, στα 11 δισεκατομμύρια δολάρια, η Ripple είναι το τέταρτο μεγαλύτερο altcoin. Παρέχει στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ένα μέσο μεταφοράς αξίας παγκοσμίως, μεταξύ διαφόρων νομισμάτων fiat. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα νόμισμα γέφυρας στο οποίο βασίζεται το προϊόν ρευστότητας και ανταλλαγής xRapid της Ripple. Το XRP Ledger είναι το DLT που παρέχει επαληθεύσιμους διακανονισμούς XRP και είναι ανοιχτός σε όλους. Έτσι, ένα από τα πλεονεκτήματα του Ripple είναι ότι είναι πολύ προσαρμοστικό για το ευρύτερο κοινό, καθώς είναι ψηφιακό νόμισμα και δίκτυο πληρωμών.   

Το έργο Peer-to-Peer καθυστέρησε                                                     

Μιλώντας για ένα προσαρμοστικό νόμισμα, το 2019, έγινε προσπάθεια από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα όπως η UBS Group AG, η Barclays Plc, η Credit Suisse και η Banco de Santander, να δημιουργήσουν μια εταιρεία. Τα ιδρύματα χρηματοδότησαν το έργο των 50 εκατομμυρίων λιρών. Η ιδέα ήταν / είναι μια λύση peer-to-peer να προσφέρει νομισμένα νομίσματα. Το όνομα της εταιρείας είναι Fnality και σκοπός του είναι να προσφέρει στις τράπεζες τη λύση που χρειάζονται, δηλαδή το Νόμισμα διακανονισμού κοινής ωφέλειας. Όμως, η προσπάθεια έχει πλέον καθυστερήσει, καθώς αναμένουν έγκριση από τους κανονισμούς. Σύμφωνα με τον Rhomaios Ram, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Fnality International, ο πρώτος χρόνος απόκρισης από τους ρυθμιστές θα είναι το πρώτο εξάμηνο του 2021, που είναι σχεδόν ένα χρόνο μακριά, και αυτό δεν είναι καν το τελικό βήμα.  

Συγκεντρώθηκαν κονδύλια ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων

Η Ripple είχε μια καλή χρονιά το 2019. Στην πραγματικότητα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ripple Brad Garlinghouse την αναφέρθηκε ως το «ισχυρότερο έτος ανάπτυξης μέχρι σήμερα». Το δίκτυο πληρωμών RippleNet αυξήθηκε σε πάνω από 300 πελάτες το 2019 και συνεργάστηκε επίσης με το MoneyGram. Η Ripple πραγματοποίησε αρχικά μια επένδυση αξίας 30 εκατομμυρίων δολαρίων και αργότερα αγόρασε 20 εκατομμύρια δολάρια σε μετοχές MoneyGram, στα 4,10 $, που είναι το ένα τρίτο πάνω από την τιμή της αγοράς. Αυτό σημαίνει ποσοστό 10% στο MoneyGram. Η εταιρεία εμβασμάτων, από την άλλη πλευρά, συμφώνησε να χρησιμοποιήσει τα προϊόντα της Ripple για διασυνοριακούς διακανονισμούς.

Αυτή ήταν μια ωραία κίνηση από ένα στέλεχος του Ripple, αλλά δεν ήταν όλα. Η Ripple συγκέντρωσε κεφάλαια 200 εκατομμυρίων δολαρίων στο τέλος του 2019, με την εταιρεία SBI Holdings και την εταιρεία VC Route 66 Ventures της Ιαπωνίας να συμμετέχουν στον γύρο χρηματοδότησης της σειράς-C, με επικεφαλής την εναλλακτική εταιρεία επενδύσεων περιουσιακών στοιχείων Tetragon. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ripple Brad Garlinghouse είπε: «Είμαστε σε μια ισχυρή οικονομική θέση να εκτελέσουμε ενάντια στο όραμά μας. Καθώς η ανάπτυξη άλλων στο χώρο του blockchain έχει επιβραδυνθεί ή ακόμη και κλείσει, έχουμε επιταχύνει την δυναμική και την ηγετική θέση της βιομηχανίας σε όλο το 2019. ” Πράγματι, το 2019 ήταν μια καλή χρονιά βασικά για το Ripple και το συναίσθημα βελτιώθηκε για αυτό το altcoin, παρά την καθυστέρηση στο έργο Utility Settlement Coin.

Σχόλιο αγοράς

Ρυθμιστική δραστηριότητα

 • Το Office of Comptroller of the Currency (OCC) όρισε τον Brian Brooks ως ενεργό ελεγκτή. Η Brooks σκοπεύει να παρουσιάσει έναν νέο χάρτη πληρωμών, με την ελπίδα να δημιουργήσει ένα ενιαίο ομοσπονδιακό πλαίσιο για εταιρείες τεχνολογίας να προσφέρουν υπηρεσίες που παραδοσιακά προσφέρονται από τράπεζες. Το OCC εξέδωσε επίσης μια Προηγμένη Ανακοίνωση Προτεινόμενης Ρύθμισης, ζητώντας σχόλια σχετικά με, μεταξύ άλλων, την υιοθέτηση δραστηριοτήτων που σχετίζονται με κρυπτογράφηση από τις αμερικανικές τράπεζες. 
 • Ο πρώην πρόεδρος της CFTC J. Christopher Giancarlo δημοσίευσε μια εφημερίδα που εξηγεί γιατί το XRP δεν πρέπει να θεωρείται ασφάλεια σύμφωνα με το αμερικανικό δίκαιο και το δικαστικό προηγούμενο. Ηγείται επίσης του The Digital Dollar Project, το οποίο δημοσίευσε μια Λευκή Βίβλο σχετικά με την πρότασή της για κοινή πρωτοβουλία δημόσιου-ιδιωτικού τομέα για τη δημιουργία ψηφιακού νομίσματος κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ (CBDC). 
 • Το Γραφείο Προστασίας Χρηματοοικονομικών Καταναλωτών (CFPB) δημοσίευσε τον τελικό κανόνα εμβασμάτων, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, ειδικά το XRP μέσω του ODL, μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στη μείωση του κόστους των διασυνοριακών εμβασμάτων.
 • Το Υπουργείο Οικονομικών της Ινδίας πρότεινε τη νομική απαγόρευση των κρυπτονομισμάτων και την επιβολή αυστηρών κυρώσεων σε πολίτες που χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση. Αυτό ακολουθεί προηγούμενη δράση της Ινδικής Τράπεζας Αποθεμάτων που εξέδωσε διευκρινιστική δήλωση ότι οι εμπορικές τράπεζες της Ινδίας μπορούν να παρέχουν τραπεζικές υπηρεσίες σε εμπόρους και εταιρείες που ασχολούνται με κρυπτονομίσματα. 
 • Η Διακυβερνητική Οικονομική Ομάδα Εργασίας (IFWG) της Νότιας Αφρικής δημοσίευσε ένα έγγραφο θέσης που προτείνει ένα αυστηρό πλαίσιο κρυπτογράφησης για την περιοχή. 
 • Ο Επίτροπος της SEC, Hester Peirce, διορίστηκε για άλλη πενταετή θητεία στον οργανισμό κινητών αξιών. Η Caroline Crenshaw διορίστηκε επίσης για να καλύψει μια δημοκρατική κενή θέση στην Επιτροπή. Οι ακροάσεις επιβεβαίωσης είχαν προγραμματιστεί για τον Ιούλιο του 2020.
 • Η ΕΕ επιδιώκει να δημιουργήσει ένα νέο ρυθμιστικό καθεστώς για ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, που θα καλύπτει τα μη ρυθμιζόμενα περιουσιακά στοιχεία σε stablecoin. 

Κινήσεις της αγοράς

 • Ο επενδυτής μακροεντολών Paul Tudor Jones αγόρασε το Bitcoin ως αντιστάθμιση έναντι του πληθωρισμού και είπε ότι το αμοιβαίο κεφάλαιο του μπορεί να διατηρήσει τόσο χαμηλό μονοψήφιο ποσοστό των περιουσιακών του στοιχείων σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin.
 • Η JPMorgan προσέφερε τραπεζικούς λογαριασμούς σε ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων που ξεκινούν με Gemini και Coinbase. 
 • Από περίπου 800 θεσμικούς ερωτηθέντες σε έρευνα Fidelity, το 36% δήλωσε ότι κατείχε είτε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία ή παράγωγα.
 • Το Τμήμα Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Νέας Υόρκης παραχώρησε το BitLicense στην Eris X.
 • Οι χρήστες απέσυραν πάνω από 220 εκατομμύρια δολάρια σε BTC από ανταλλαγές πριν και λίγο μετά το μισό του Μαΐου.

Παίκτες της βιομηχανίας

 • Η Κίνα ολοκλήρωσε την ανάπτυξη αρχιτεκτονικής του ψηφιακού γιουάν. Η ταχεία ανάπτυξη του ψηφιακού γιουάν προκάλεσε πρωτοσέλιδα γύρω από τη δυνητική μεγάλη επιρροή και ηγεσία της Κίνας στον κλάδο των πληρωμών.
 • Η Λαϊκή Τράπεζα της Κίνας (PBOC) ανακοίνωσε ένα πιλοτικό πρόγραμμα για τη δοκιμή του νέου ψηφιακού γιουάν με 19 τοπικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των αμερικανικών αλυσίδων Starbucks, Subway και McDonald’s.
 • Η PayPal και η Venmo σχεδιάζουν να προσθέσουν κρυπτογραφικές αγορές και πωλήσεις στις πλατφόρμες τους. 
 • Η Βραζιλία ανέστειλε την υπηρεσία πληρωμών WhatsApp, μόλις μια εβδομάδα μετά την αρχική διάθεση. 
 • Η Visa υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την M-Pesa της Safaricom.
 • Η Binance ξεκίνησε μια εφαρμογή πληρωμών κρυπτογράφησης στη Νιγηρία.  
 • Η Revolut ανακοίνωσε ότι διαθέτει κρυπτογράφηση σε όλους τους επτά εκατομμύρια πελάτες της.
Πηγή: Ripple.com

Το συναίσθημα Covid-19 και η σχέση με το Bitcoin και την Crypto Market

Ο coronavirus έχει επηρεάσει επίσης την αγορά ψηφιακού νομίσματος. Το ξέσπασμα του ιού στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ δεν έγινε δεκτό από αυτήν την αγορά και είδαμε μια μεγάλη συντριβή από τα μέσα Φεβρουαρίου έως τα μέσα Μαρτίου. Αυτό δείχνει ότι τα ψηφιακά νομίσματα δεν θα συγκρατήσουν την πίεση σε περιόδους κρίσης, όπως ελπίζαμε. Το Ripple συνετρίβη επίσης, με το XRP / USD να πέφτει από περίπου 0,35 $ σε 0,11 $, πράγμα που σημαίνει απώλεια των δύο τρίτων της αξίας του.

 Το Bitcoin κέρδισε αξία από τον Φεβρουάριο, πριν από τη συντριβή

Αυτό ήταν σύμφωνο με την ευρύτερη αγορά κρυπτογράφησης, αλλά η ανάκαμψη από τότε δεν ήταν ακριβώς σύμφωνη με την αγορά. Ενώ η αξία του Ethereum έχει αυξηθεί περισσότερο από 5 φορές από το χαμηλό του Μαρτίου, και το Bitcoin έχει αυξηθεί σχεδόν 4 φορές, φτάνοντας τα 12.500 $, XRP / USD δεν έχει αντισταθμίσει τις απώλειες αυτής της συντριβής και η αξία της έχει αυξηθεί λιγότερο από 3 φορές. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάποια απόκλιση μεταξύ του Ripple και της υπόλοιπης αγοράς κρυπτογράφησης, συμπεριλαμβανομένου του Bitocin. Βασικά, το Ripple υστερεί σε ανοδικές στιγμές, και πιθανότατα θα είναι από τους πρώτους που θα μετατραπούν σε bearish όταν τελειώσει η bullish momentum, κάτι που συμβαίνει ήδη. 

Ripple-USD Συσχέτιση

Πριν από το 2017, το διάγραμμα για το Ripple και τα περισσότερα κρυπτονομίσματα ήταν μια ευθεία γραμμή, οπότε δεν έχει νόημα να κοιτάξουμε το ιστορικό του XRP / USD νωρίτερα από το 2017. Συγκρίνοντάς το με τον δείκτη USD DXY, μπορούμε να δούμε ότι υπήρξε μια απότομη πτώση για το τελευταίο το 2017, το οποίο πήρε ρυθμό από το Μάιο έως τον Αύγουστο Αυτό κράτησε μέχρι το τέλος του έτους. Είδαμε μια ισχυρή αύξηση στο XRP / USD από το Μάιο έως τον Ιούλιο, η οποία έδειξε συσχέτιση με την πτώση του DXY, αλλά στη συνέχεια η αύξηση σταμάτησε, πράγμα που σημαίνει ότι η συσχέτιση χάθηκε. Ο Δεκέμβριος 2017 και το τρίτο τρίμηνο του 2018 ήταν εξαιρετικοί για την αγορά κρυπτογράφησης στο σύνολό της, με τα περισσότερα ψηφιακά νομίσματα να αυξάνονται υψηλότερα και να αντιστρέφονται χαμηλότερα, επομένως δεν μπορούμε να μιλήσουμε για συσχέτιση. Ωστόσο, από το δεύτερο τρίμηνο του 2018 έως τις αρχές του 2020, η Ripple σημείωσε σταθερή πτώση, ενώ η DXY σημείωσε σταθερή ανοδική τάση, η οποία δείχνει και πάλι συσχέτιση. Φέτος, η συσχέτιση αυξήθηκε περαιτέρω, με το USD να αυξάνεται κατά τον αρχικό πανικό τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, στη συνέχεια αντιστρέφεται χαμηλότερα και παραμένουν bearish μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Το XRP / USD σημείωσε σημαντική πτώση κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου και των αρχών Μαρτίου, όπως έχουμε ήδη εξηγήσει, αλλά έγινε ανοδική μέχρι τα τέλη Αυγούστου και έχει υποχωρήσει χαμηλότερα από τότε. Έτσι, η συσχέτιση μεταξύ του Ripple και του USD έχει αυξηθεί, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να συγκρίνουμε και τα δύο περιουσιακά στοιχεία κατά τη διαπραγμάτευση του Ripple, αλλά μένει να δούμε αν η συσχέτιση παραμένει μετά τον κοροναϊό. 

Η συσχέτιση με το USD δεν ήταν πολύ ισχυρή από το 2017

Ωστόσο, η συσχέτιση έχει αυξηθεί φέτος

Τεχνική ανάλυση – Οι κινούμενοι μέσοι όροι θα συνεχίσουν να αυξάνουν το XRP / USD?

Οι SMA διατηρούν ζωντανή την πτωτική τάση

Δεδομένου ότι η αγορά κρυπτογράφησης δεν υπήρχε για πολύ καιρό, τα μεγαλύτερα διαγράμματα χρονικού πλαισίου, όπως τα μηνιαία γραφήματα, δεν βοηθούν πολύ στην ανάλυση. Το μόνο που μπορώ να δω είναι ότι το 20 SMA (γκρι) ξεπέρασε την τιμή για το XRP / USD από τον Νοέμβριο του 2018, όταν κινήθηκε πάνω από αυτό το επίπεδο. Έχει διαπεράσει αυτό το επίπεδο ξανά και ξανά, όπως τους τελευταίους δύο μήνες, αλλά η τιμή φαίνεται να έχει αντιστραφεί πίσω κάτω από αυτήν τώρα, κάνοντας την εικόνα πτωτική. Εκτός από το 20 SMA, το οποίο λειτουργεί ως αντίσταση, η ρύθμιση του γραφήματος φαίνεται πτωτική. Το XRP / USD δημιούργησε ένα κηροπήγιο doji τον Αύγουστο, το οποίο είναι ένα bearish σήμα αναστροφής μετά την ανάβαση τον Ιούλιο και ότι το κηροπήγιο ακολουθείται από ένα bearish candlestick τον Σεπτέμβριο μέχρι στιγμής, το οποίο ενισχύει το μοτίβο bearish charting reversing chart.

Το 200 SMA διατηρεί την τάση bearish στο εβδομαδιαίο χρονικό πλαίσιο

Στο εβδομαδιαίο γράφημα, ο ίδιος κινητός μέσος όρος λειτουργούσε ως κάποια μορφή υποστήριξης κατά τη διάρκεια του 2017, πριν από το “Gold Rush” τον Δεκέμβριο του 2018. Τον Φεβρουάριο του 2018, διατηρήθηκε ως υποστήριξη για αρκετό καιρό, για άλλη μια φορά, μετά τη μεγάλη αντιστροφή και Τώρα λειτουργεί ξανά ως υποστήριξη, μαζί με το 50 SMA (κίτρινο), για δύο εβδομάδες. Το 50 SMA έχει προσφέρει αντίσταση μερικές φορές, αλλά ενεργεί επίσης ως υποστήριξη αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, η απόλυτη αντίσταση από τον Δεκέμβριο του 2018 ήταν το 100 SMA (πράσινο). Μετατράπηκε σε αντίσταση αμέσως εκείνο τον μήνα, αφού έσπασε από ψηλά, τότε το ισχυρό retrace υψηλότερα σταμάτησε τον Μάιο του περασμένου έτους, φοβόταν τους αγοραστές το Φεβρουάριο του 2020 και παρέχει αντίσταση ξανά από τον Ιούλιο. Έτσι, το 100 SMA διατηρεί το XRP / USD κάτω και η τάση εξακολουθεί να είναι πτωτική εδώ, σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα μεγάλα κρυπτονομίσματα. Αλλά οι χρόνοι δεν είναι φυσιολογικοί τώρα, και τα άλλα 2 MA κρατούν από κάτω, οπότε το μέλλον δεν είναι πολύ σίγουρο προς το παρόν, αν και είναι πιθανό να διατηρήσει βραχυπρόθεσμα μια bearish προκατάληψη, πιθανώς μέχρι το Q2-Q3 του 2021 και τότε είναι πιθανή μια ανοδική αντιστροφή και μια σταθερή ανάβαση, καθώς ο Ripple προχωρά με σχέδια για το έργο Utility Settlement Coin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me