Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Monero Coin (XMR) Πρόβλεψη για το 2021: Θα συνεχίσει να αυξάνεται το XMR / USD το 2021; Εξηγούνται βασικοί παράγοντες!

Monero Coin (XMR) – Περίληψη προβλέψεων

Πρόβλεψη Monero: Q1 2021

Τιμή: 280– 300 $

Προγράμματα οδήγησης τιμών: Συμμετρική διάκριση μοτίβου

Πρόβλεψη Monero: Q2 2021

Τιμή: 360 έως 400 $

Προγράμματα οδήγησης τιμών: Bullish Engulfing, EMA Support και MACD Crossover

Πρόβλεψη Monero: 1 έτος

Τιμή: 800 $

Προγράμματα οδήγησης τιμής: Διπλή αντίσταση, Bearish διόρθωση

Ακριβώς όπως το Bitcoin και το Ethererum, η κρυπτογράφηση Monero παρουσίασε επίσης πρόσφατα μια δραματική ανοδική τάση. Λαμβάνοντας υπόψη την απόδοση του προηγούμενου μήνα, το ζεύγος XMR / USD κέρδισε + 150 $, ανεβαίνοντας σχεδόν 300%, για διαπραγμάτευση στα 220 $. Σε διάστημα έξι μηνών, το ζεύγος XMR / USD κέρδισε + 150 $, ή 273,54%, στο ετήσιο χρονικό πλαίσιο. Επί του παρόντος, το XMR / USD Το διάγραμμα ζωντανών τιμών δείχνει ότι η Monero (XMR) διαπραγματεύεται στα 198 $. Το ανώτατο όριο αγοράς της Monero είναι 3.653.624.934 USD, και επί του παρόντος κυκλοφορούν 17.837.278 σε XMR.. 

 

Ρεύμα XMR / USD Τιμή: $

Πρόσφατες αλλαγές στο Monero

Περίοδος  Αλλαγή ($) Αλλαγή (%)
30 μέρες  +42.73 30,94%
6 μήνες  +72.46 66,86%
1 χρόνος  +114.73 173,54%

Ζωντανό γράφημα Monero

Για τους αρχάριους, το Monero (XMR) είναι ένα κρυπτογράφηση που επικεντρώνεται στο να είναι ανιχνεύσιμο και ιδιωτικό. Με μερικούς βασικούς τρόπους, ο σχεδιασμός είναι διαφορετικός από το Bitcoin, αλλά μπορεί να γίνει κατανοητός ως κρυπτογράφηση όπως το Bitcoin. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αγοράσει και να πουλήσει πράγματα, και μπορεί να ανταλλαχθεί με άλλα νομίσματα ή μάρκες. Όπως αναφέρθηκε ήδη, το νόμισμα XMR Monero εστιάζει στην προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ανωνυμίας, επομένως οι συναλλαγές με νομίσματα XMR μπορούν να ανωνυμοποιηθούν πλήρως, όπως φυσικά μετρητά. Το Monero δημιουργήθηκε το 2012 και είναι ένα πιρούνι του μπλοκ Bytecoin, το οποίο αρχικά ονομάστηκε Bitmonero.

Ένα από τα ενδιαφέροντα γεγονότα για το Monero (XMR) είναι ότι είναι εύχρηστο και έχετε πλήρη έλεγχο του νομίσματος και των συναλλαγών σας. Το Monero δεν έχει προκαθορισμένο όριο μεγέθους, παρόμοιο με το Bitcoin, πράγμα που σημαίνει ότι κακόβουλοι ανθρακωρύχοι μπορούν να φράξουν το σύστημα με δυσανάλογα τεράστια μπλοκ. Επιπλέον, το Monero (XMR) αναμένεται να είναι ένα από τα τρία κρυπτονομίσματα κορυφαίας απόδοσης το 2020, σύμφωνα με την ώρα του oracle, και η Monero αποκτά παγκόσμια αποδοχή μετά την πολιτική απορρήτου της. 

Είναι το Monero μια καλή επένδυση το 2021?

Σύμφωνα με τις προβλέψεις μας, το Monero (XMR) είναι πιθανό να διαπραγματευτεί ανοδικά και η τιμή του αναμένεται να αυξηθεί απότομα, όπως τα κρυπτονομίσματα, Bitcoin και Ethereum. Επί του παρόντος, η τιμή του Monero είναι 193,42 $, αλλά μέχρι το τέλος του 2021, η τιμή του Monero αναμένεται να ανέλθει στο επίπεδο των 460 $.

Γιατί να αγοράσετε το Monero (XMR)? 

Η Monero έχει κεφαλαιοποίηση αγοράς περίπου 2,553 δισεκατομμυρίων, και κατατάσσεται 14η μεταξύ όλων των κρυπτονομισμάτων με ανώτατο όριο αγοράς. Γι ‘αυτό οι χρήστες είναι σίγουροι για τις προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξη. Και πέρα ​​από αυτό, το Monero, όπως και άλλα cryptos, θα πρέπει να αξιολογηθεί ως κάτι περισσότερο από απλή μέθοδο πληρωμής.

Εδώ είναι μερικά σημαντικά πλεονεκτήματα του Monero:

Μυστικότητα – Η μυστικότητα θεωρείται ως ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του νομίσματος Monero XMR. Οι εφάπαξ διευθύνσεις και οι υπογραφές κλήσης επιτρέπουν στους αποστολείς και τους παραλήπτες να καλύψουν τις διαδρομές συναλλαγών τους. Με το Monero, οι χρήστες είναι σίγουροι ότι οι αγορές και οι μεταφορές τους προστατεύονται από δημόσιες διαρροές. Εκτός από αυτό, οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται με το Monero είναι επίσης ασφαλείς από χάκερ. Εάν ένας χάκερ καταφέρει να ανακαλύψει τις συγκεκριμένες διευθύνσεις ενός από τα μέρη, το μέλος του συστήματος θα μπορούσε να αρνηθεί τη συναλλαγή λόγω συγκαλύψεων.

Ασφάλεια – Το σύστημα απόδειξης εργασίας και το blockchain καθιστούν δυνατή την εξαίρεση πλαστογράφησης συναλλαγών ή σοβαρών επιθέσεων DDoS. Το λογισμικό Monero (XMR) εκτελείται σε Mac, Windows, Android, Linux και FreeBSD.

Επενδυτικό δυναμικό – Εκτός από την κρυπτογράφηση, το Monero (XMR) είναι επίσης ένα εξαιρετικό επενδυτικό εργαλείο. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι η τιμή του Monero (XMR) αυξήθηκε από 1 $ σε 300 $ μεταξύ του 2016 και του Μαρτίου 2018. Από τότε που δημιουργήθηκε, η αξία του κρυπτογράφησης αυξήθηκε κατά 8.900%. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί κορυφαίοι ειδικοί προτείνουν ότι το XMR πρέπει να χρησιμοποιηθεί για χαρτοφυλάκια επενδύσεων, καθώς είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα και εμπιστευτικά κρυπτονομίσματα.

Ισχυρή κοινότητα – Κανένα cryptocurrency δεν θα θεωρηθεί ποτέ μη δημοφιλές όσο υπάρχει μια κοινότητα ανθρακωρύχων, ομάδων χρηστών και προγραμματιστών. Αξίζει να αναφερθεί ότι πολλές ομάδες προγραμματιστών συμμετέχουν επί του παρόντος στη δημιουργία και την εφαρμογή νέων δυνατοτήτων έργου. Οι ανθρακωρύχοι και οι απλοί χρήστες συμμετέχουν επίσης στη συζήτηση του μέλλοντος της Monero. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες παγκοσμίως χρησιμοποιούν XMR καθημερινά, καθιστώντας τον ημερήσιο όγκο συναλλαγών εξαιρετικό.

Ταχύτητα συναλλαγής – Αυτό είναι το αγαπημένο μου. ο μέσος χρόνος μεταφοράς νομισμάτων από τη μία διεύθυνση στην άλλη διαρκεί μόλις 2 έως 30 λεπτά. Όταν μιλάτε για το δίκτυο Bitcoin, ο χρόνος μεταφοράς θα μπορούσε να είναι τόσο υψηλός όσο δύο ώρες (με ένα ελαφρώς φορτωμένο mempool). Το Monero είναι μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση στα σύγχρονα συστήματα τραπεζικής μεταφοράς με υψηλό επίπεδο προστασίας της ιδιωτικής ζωής.

Χαμηλές προμήθειες – Η προμήθεια δεν υπερβαίνει το 0,05% του μεταφερόμενου ποσού. Οι παραδοσιακές τραπεζικές μεταφορές, από την άλλη πλευρά, ενδέχεται να κοστίζουν έως και 1% ή και περισσότερο.

XMR / USD – Παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή του νομίσματος Monero (XMR)

Αυτοί οι παράγοντες που επηρεάζουν θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε την αγορά και να προβλέψετε περιόδους ανάπτυξης ή πτώσης, με βάση τα τρέχοντα γεγονότα. Οι προβλέψεις βασίζονται συνήθως στις αρχές της τεχνικής ανάλυσης. Παρ ‘όλα αυτά, όλοι πρέπει να κατανοήσουμε διαφορετικούς παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την τιμή ενός συγκεκριμένου περιουσιακού στοιχείου, το οποίο με τη σειρά του, μας επιτρέπει να λαμβάνουμε λογικές επενδυτικές αποφάσεις, με βάση τα μεταβαλλόμενα γεγονότα.

 Ας ρίξουμε μια ματιά στους τρεις πιο σημαντικούς παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την τιμή του Monero Coin:

1- Προμήθεια και ζήτηση:

Η σχέση μεταξύ προσφοράς και ζήτησης θα μπορούσε να θεωρηθεί βασικός παράγοντας που θα επηρεάζει πάντα την τιμή του Monero Coin. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η σχέση μεταξύ προσφοράς και ζήτησης εξαρτάται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες. Με απλά λόγια, η τιμή ενός περιουσιακού στοιχείου θα μειωθεί εάν η προσφορά είναι μεγαλύτερη από τη ζήτηση και, αντίστροφα, θα αυξηθεί εάν η ζήτηση είναι μεγαλύτερη από την τιμή. 

1: Κόστος συναλλαγής (PoW / PoS) 

2: Σύστημα ανταμοιβής 

3: Δυσκολία εξόρυξης (ποσοστό Hash) 

4: Κυκλοφορία νομισμάτων 

5: Πιρούνια (Αλλαγές κανόνα)

2 – Αγορές μετοχών:

Υπάρχουν διάφοροι τύποι ειδήσεων ή γεγονότων που επηρεάζουν τις αγορές κρυπτονομισμάτων, είτε αρνητικά είτε θετικά.

Επιτρέψτε μου να μοιραστώ ορισμένα βασικά σημεία:

Εγώ) Κανονισμοί: Κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο αρχίζουν να κατανοούν τα κρυπτονομίσματα ως νόμιμα περιουσιακά στοιχεία ή ως πραγματικά νομίσματα. Με αυτόν τον τρόπο, τα ταξινομούν και πειραματίζονται με ρυθμιστικά μέτρα για την αρχική κατηγορία περιουσιακών στοιχείων. Τα κανονιστικά μέτρα στις μεγαλύτερες αγορές της κρυπτογράφησης είναι υποχρεωμένα να καθορίσουν τις τιμές. Κανονιστικά μέτρα που θα μπορούσαν να περιορίσουν τη χρήση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων λαμβάνονται συνήθως άσχημα από την αγορά.

ii) Παραβιάσεις ασφαλείας: Το πεδίο ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων είναι διάσημο για παραβιάσεις ασφαλείας από ομάδες χάκερ που βγάζουν μεγάλα χρηματικά χρήματα με αυτόν τον τρόπο. Έτσι, η επικίνδυνη κατάσταση των αγορών κρυπτογράφησης συνήθως στέλνει τιμές από επίπεδο υποστήριξης σε επίπεδο υποστήριξης κάθε φορά που γίνονται γνωστές ειδήσεις σχετικά με την εισβολή.

iii) Τρέχουσες υποθέσεις:  Όταν οι σύγχρονοι επενδυτές εισέρχονται στον χώρο των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, αυτές οι ειδήσεις διαδραματίζουν επίσης βασικό ρόλο στην επιρροή των τιμών των ψηφιακών στοιχείων. Περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να αντισταθμίζουν τα cryptos, προκειμένου να διασφαλίσουν την αξία τους από την αβεβαιότητα που παρουσιάζουν τα παραδοσιακά συστήματα.

3 – Επιτόκιο

Δεδομένου ότι τα κρυπτονομίσματα δεν δίνουν στους επενδυτές πληρωμές τόκων, τα αυξανόμενα επιτόκια τείνουν να κάνουν το ψηφιακό νόμισμα λιγότερο ελκυστικό για τους εμπόρους της αγοράς. Εάν η Federal Reserve καθορίσει υψηλότερα επιτόκια, οι τιμές κρυπτογράφησης τείνουν να υπονομεύονται, καθώς οι επενδυτές της αγοράς μεταφέρουν τα χρήματά τους από κερδοσκοπικές επενδύσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ισχυρότερο δολάριο ΗΠΑ έχει ιστορικά βλάψει την αξία των κρυπτονομισμάτων και ότι η αύξηση των επιτοκίων θα χρησιμεύσει μόνο για την ενίσχυση του USD. 

Τεχνική Ανάλυση – XMR / USD Trades Symmetrical Triangle Pattern – Brace for a Breakout

Επί του παρόντος, το ζεύγος XMR / USD διαπραγματεύεται με ισχυρή ανοδική τάση κοντά στο επίπεδο των $ 200 και η τεχνική πλευρά του XMR / USD φαίνεται επίσης αρκετά ανοδική. Το ζεύγος XMR / USD έχει δημιουργήσει ένα ανοδικό κανάλι στο καθημερινό χρονικό πλαίσιο, το οποίο αναμένεται να παρέχει αντίσταση γύρω στο επίπεδο των $ 210. Το κλείσιμο ενός μοτίβου τριών λευκών στρατιωτών στο καθημερινό χρονικό πλαίσιο υποστηρίζει μια ισχυρή ανοδική τάση μεταξύ των επενδυτών. Ωστόσο, το MACD και το RSI προτείνουν ότι η Monero έχει εισέλθει στη ζώνη υπεραγοράς. Θα πρέπει να δείξει λίγη διόρθωση πριν από την περαιτέρω συνέχιση της ανοδικής τάσης. Έτσι, το ζεύγος XMR / USD μπορεί να ακολουθήσει ξανά μέχρι το επίπεδο Fibonacci ύψους 177 $ (38,2%), πριν τοποθετήσει επιπλέον στοιχήματα. Από την άλλη πλευρά, ένα breakout στα 177 $ θα μπορούσε να επεκτείνει μια bearish διόρθωση μέχρι το επίπεδο Fibo 61,8% των $ 157. Στην υψηλότερη πλευρά, μια bullish breakout στα 210 $ θα μπορούσε να οδηγήσει τις τάσεις αγοράς μέχρι το επίπεδο των 287 $.

XMR / USD – Ημερήσιο γράφημα – Σετ καναλιών προς τα πάνω που θα παραβιαστεί

Το ζεύγος XMR / USD έκλεισε ένα συμμετρικό μοτίβο τριγώνου που επεκτείνει την αντίσταση στο επίπεδο των $ 200 στο μηνιαίο χρονικό πλαίσιο. Λαμβάνοντας υπόψη την πρόσφατη ανοδική τιμή, το XMR / USD είναι πιθανό να κλείσει ένα κερί που κατακλύζει το bullish στο μηνιαίο χρονικό πλαίσιο, και αν συμβεί αυτό, ενδέχεται να δούμε τη συνέχεια μιας ανοδικής τάσης στο ζεύγος XMR / USD. Στην υψηλότερη πλευρά, μια bullish breakout στα 200 $ θα μπορούσε να οδηγήσει σε απότομες αγορές στο ζεύγος XMR / USD. Ωστόσο, το ζεύγος πρέπει να κλείσει μερικά κεριά έξω από το συμμετρικό μοτίβο τριγώνου, για να επιβεβαιώσει το ξεμπλοκάρισμα του μοτίβου. 

XMR / USD – Μηνιαίο γράφημα – Συμμετρικό μοτίβο τριγώνου στο Play

Οι κορυφαίοι και καθυστερημένοι δείκτες, όπως οι κινητές μέσες τιμές, RSI και MACD, υποστηρίζουν μια τάση αγοράς στο μηνιαίο χρονικό πλαίσιο. Επί του παρόντος, η τιμή αγοράς XMR / USD διαπραγματεύεται κοντά στα 200 $, διατηρώντας τις 50 περιόδους EMA, γεγονός που υποδηλώνει μια τάση αγοράς. Επιπλέον, οι τιμές MACD και RSI διατηρούνται επίσης σε μια ζώνη αγοράς, πάνω από 0 και 50 αντίστοιχα, υποδηλώνοντας μια ισχυρή ανοδική τάση μεταξύ των εμπόρων. Μια bullish breakout στο επίπεδο των $ 200 θα μπορούσε να ανοίξει περισσότερο χώρο για μια τάση αγοράς για το ζεύγος XMR / USD, μέχρι 470 $, στα μέσα του 2021 και αργότερα, κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, και ενδέχεται να δούμε μια bearish διόρθωση στο XMR / USD έως το εύρος των 270 $. 

Για το έτος 2021, ας στηρίξουμε, παρακολουθώντας στενότερα τη θεμελιώδη πλευρά της αγοράς, για να καταγράψουμε οποιαδήποτε αλλαγή στα συναισθήματα του XMR. Καλή τύχη!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me