Πρόβλεψη τιμών Ethereum (ETH) για το 2020: Θα συνεχίσει να αυξάνεται το ETH / USD το 4ο τρίμηνο;

Τα κρυπτονομίσματα χρησιμοποιούνται ως αντιστάθμιση έναντι του πληθωρισμού, λόγω της αποκεντρωμένης φύσης τους. Οι οικονομικές επιπτώσεις της επιδημίας του κορανοϊού έχουν στείλει τους επενδυτές σε αναζήτηση περιουσιακών στοιχείων που μπορούν να προσφέρουν καταφύγιο κατά τις διακυμάνσεις του χρηματιστηρίου. Ο λόγος πίσω από την πρόσφατη αύξηση του δεύτερου δημοφιλέστερου κρυπτονομίσματος οφείλεται στην αβεβαιότητα που έχει επιμείνει σε σχέση με τα πρωτοφανή προγράμματα νομισματικής χαλάρωσης από την Federal Reserve.

Διαβάστε την τελευταία ενημέρωση στο Ethereum Τιμή 2021 Πρόβλεψη

 

Το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο, το Ethereum, έχει σημειώσει εκρηκτική απόδοση των τιμών τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, με το νόμισμα να αυξάνεται από 232 $ σε τοπικό υψηλό των 407 $.

Οι προγραμματιστές του Ethereum παρουσίασαν το τελικό testnet του ETH 2.0, το οποίο είναι γνωστό ως Medalla, στις 4 Αυγούστου. Επί του παρόντος, πάνω από 20.000 επικυρωτές έχουν ενταχθεί στο δίκτυο και 3.670 βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής. Το δίκτυο δεν υποστηρίζει το πραγματικό ETH. Ωστόσο, έχουν κατατεθεί περισσότερα από 650.000 δοκιμαστικά κέρματα για στοιχήματα. 

Η Medalla δεν θα χρησιμοποιήσει το πραγματικό ETH, ούτε θα κερδίσει πραγματικές ανταμοιβές στοιχήματος. Το δίκτυο στοχεύει αποκλειστικά στην προετοιμασία του δεύτερου μεγαλύτερου νομίσματος κρυπτογράφησης, από την άποψη της κεφαλαιοποίησης, για τη μετάβαση στον μηχανισμό συναίνεσης απόδειξης συμμετοχής.

Επιπλέον, την Πέμπτη, ο διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων ψηφιακού νομίσματος, Grayscale, δήλωσε ότι η εταιρεία έχει δηλώσει δημόσια δήλωση εγγραφής στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC), στο Έντυπο-10, για το Ethereum Trust της Εταιρείας.

 

Ρεύμα ETH / USD Τιμή:  $

Πρόσφατες αλλαγές στην τιμή Ethereum

Τα τελευταία χρόνια, το Ethereum έχει γίνει ένα από τα κέρματα με την καλύτερη απόδοση, αφού ανέκτησε από 90 $ τον Μάρτιο, σε 407 $ τον Αύγουστο. Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα. Μετά από ένα εξαιρετικά δυνατό ράλι τις τελευταίες δύο εβδομάδες, το ETH σημείωσε άνοδο, σημειώνοντας κέρδη, αλλά εκτύπωσε ένα σημάδι αντιστροφής στις καθυστερημένες συνεδρίες, ακολουθούμενο από την τεχνική διόρθωση, η οποία συνεχίζεται. Από τον Ιούνιο έως τον Ιούλιο, το ETH / USD παρουσίασε άνοδο κατά 53,58%, εκ των οποίων τα περισσότερα κέρδη σημειώθηκαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες του Ιουλίου. Την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, οι τιμές ETH / USD μειώθηκαν κατά 2,16%. Με τη σειρά του, αυτό θέτει την ακόλουθη ερώτηση: ποια είναι η πιθανή τιμή Ethereum?

Πρόβλεψη Ethereum: Q4 2020 Πρόβλεψη Ethereum: 1 Έτος Πρόβλεψη Ethereum: 3 χρόνια
Τιμή: 602 $

Προγραμματιστές τιμών: 38,2% Fibonacci retracement, Ενίσχυση του ασφαλούς καταφυγίου σε χρυσό, BTC (θετική συσχέτιση).

 


Τιμή: 760 $

Προγράμματα οδήγησης τιμών: 50% επέκταση Fibonacci, ανάκτηση COVID19, περικοπές επιτοκίου Fed

Τιμή: 1,136 $

Προγράμματα οδήγησης τιμών: 50 υποστήριξη EMA, ολοκλήρωση μοτίβου W 

Ζωντανό γράφημα Ethereum

ETH / USD 

ETH / USD Παράγοντες που επηρεάζουν τις τιμές του Ethereum

Το Ethereum (ETH / USD) είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο, με άθροισμα κεφαλαιοποίησης αγοράς 43,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων και περίπου 11 δισεκατομμύρια δολάρια σε καθημερινές συναλλαγές. Η άνοδος των τιμών ETH / USD θα μπορούσε να αποδοθεί στην αυξημένη δραστηριότητα blockchain, η οποία οδήγησε σε αύξηση των τελών συναλλαγής Ethereum, στο υψηλότερο επίπεδο από το 2018. Από τότε, οι τιμές του Ethereum παρέμειναν στην ανοδική πορεία και πρόσφατα , πέρασαν το επίπεδο των 400 $, το οποίο είναι το υψηλότερο από τον Αύγουστο του 2018. Ας συζητήσουμε τις προβλέψεις του Ethereum σύμφωνα με διάφορες πηγές.

Τον περασμένο χρόνο, το Ethereum επέζησε ενόψει του σκληρού ανταγωνισμού. Ενώ η σκληρή λαϊκή μετάβαση την έσπρωξε, η έκρηξη του DeFi έριξε το ETH σε μια δυσάρεστη στιγμή. Η πολυαναμενόμενη μετάβαση απόδειξης συμμετοχής και το Ethereum 2.0 παρέχουν υποστήριξη το 2020.

Τα παρακάτω είναι μερικοί παράγοντες που έχουν αναφερθεί, που θα επηρεάσουν την τιμή του Ethereum στο μέλλον.

  • Τα κέρδη που προέρχονται από τις χρεώσεις συναλλαγών blockchain Ethereum
  • Το υψηλό δυναμικό για χρήση του Ethereum ως εξασφάλισης σε χρηματοοικονομικές εφαρμογές στην αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (DeFi)
  • Η χρήση του στα κύρια κανάλια πληρωμών, όπως το σημείο πώλησης και οι διαδικτυακές αγορές
  • Τα διακριτικά ETH, οι αποκεντρωμένες ανταλλαγές και τα προγράμματα επιβράβευσης 
  • Η κερδοσκοπική διαπραγμάτευση του κρυπτονομίσματος

Ο συνιδρυτής της Reddit Alexis Ohanian – 1.500 $

Στον χώρο της κρυπτογράφησης, τα λόγια του συνιδρυτή της Reddit, Alex Ohanian, έχουν πολύ βάρος. Είναι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον του BTC και άλλων κρυπτονομισμάτων. Λέει ότι είναι πολύ αισιόδοξος για το Ethereum, απλώς και μόνο επειδή οι άνθρωποι στηρίζονται σε αυτό. Προβλέπει ότι η αξία του νομίσματος θα αυξηθεί, φτάνοντας τελικά το επίπεδο των $ 1.500. Σύμφωνα με τη συνέντευξή του στο Forbes, αγαπά το Ethereum επειδή οι προγραμματιστές δημιουργούν έργα πραγματικού κόσμου στο blockchain.

Διευθύνων Σύμβουλος του deVere Group, Nigel Green 2.500 $

Ο επικεφαλής του ομίλου deVere, Nigel Green, είναι εξαιρετικά πεπεισμένος ότι η τιμή ETH θα φθάσει τα 2.500 $ το 2020. Βασίζει τις προβλέψεις του σε τρία βασικά: την αύξηση της δημοτικότητας και της χρήσης έξυπνων συμβολαίων και την υψηλότερη ζήτηση για ψηφιακά νομίσματα, και αυτός πιστεύει ότι η DeFi θα αυξήσει τις τιμές ETH / USD.

Διαδικτυακός αναλυτής, Bobby Ullery – αύξηση 700%

Ο διαδικτυακός αναλυτής, Bobby Ullery, πιστεύει ότι η τεχνολογία blockchain θα παίξει σύντομα πολύ μεγαλύτερο ρόλο στο διεθνές εμπόριο και τη συνολική οικονομία. Λέει ότι το Bitcoin και το Ethereum θα κατέχουν το 25% του συνόλου της βιομηχανίας κρυπτογράφησης. Προβλέπει ότι η συνολική κεφαλαιοποίηση και των δύο κορυφαίων κρυπτονομισμάτων θα φτάσει τα 4,5 τρισεκατομμύρια δολάρια το 2020. Αυτό σημαίνει ότι, για να γίνει πραγματικότητα η πρόβλεψή του, το Ethereum θα πρέπει να αυξηθεί πάνω από 700% έως το τέλος του τρέχοντος έτους.

Ιδρυτής της Ark Capital, Brian Schuster 100.000 $

Ο επικεφαλής ιδρυτής λύσεων της Ark Capital LLC παρουσιάζει μια υψηλή εικόνα του Ethereum – πιστεύει ότι θα φτάσει στην τιμή των 100.000 $ ανά κέρμα. Είπε ότι η ETH θα χρησιμοποιηθεί τελικά ως αντικατάσταση του χρυσού, ως κατάστημα αξίας και ότι θα φτάσει τα επιβλητικά 100.000 $ ανά κέρμα. Είπε επίσης ότι οι δυνατότητες της πλατφόρμας της Ethereum μπορεί τελικά να οδηγήσουν σε να γίνει ένα είδος ψηφιακής πατρίδας για όλα τα μελλοντικά νομίσματα.

Ανάλυση Fractal – Το Ethereum θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 1.000 $

Ο έμπορος / αναλυτής, γνωστός ως CryptoWolf, μοιράστηκε ένα γράφημα twitter που δείχνει τη μακροοικονομική δράση της Ethereum, από τα υψηλά του 2018 έως τώρα. Τα αποτελέσματα ήταν σχεδόν όμοια με τη δραστηριότητα τιμών του Bitcoin, από τα υψηλότερα επίπεδα του 2014 έως την αρχή της περιόδου ταύρων 2016-17.

Η λεγόμενη «Ανάλυση Fractal» προέβλεπε ότι το Ethereum θα έφτανε τα 1.000 δολάρια, πιθανότατα στα μέσα του 2021 ή προς το τέλος αυτού του έτους. Ο έμπορος που έκανε αυτήν την πρόβλεψη είναι ο ίδιος που προέβλεψε, λίγες μέρες μετά τη συντριβή του Μαρτίου, ότι το BTC ήταν πιθανό να ανακάμψει στο επίπεδο πριν από το σφάλμα. Προέβλεψε επίσης την τρέχουσα έξοδο ETH.

Bitcoin εναντίον Ethereum

Αυτή την εβδομάδα, οι τιμές του Ethereum μειώθηκαν κατά 2,16%, λόγω της διόρθωσης και της κερδοφορίας των τελευταίων δύο εβδομάδων, όταν το Ethereum αυξήθηκε κατά 64,21%, στο υψηλό των 12 μηνών, πάνω από το επίπεδο των 400 $. Από την άλλη πλευρά, οι τιμές Bitcoin αυτής της εβδομάδας ανέκαμψαν στο υψηλό τους το 2020 στα 11.392 $. Η συσχέτιση μεταξύ Bitcoin και Ethereum βρίσκεται στο 0,68, σύμφωνα με την έκθεση CoinPredictor. Αυτός ο συσχετισμός εκτιμήθηκε με βάση τη διακύμανση των τιμών και των δύο κρυπτονομισμάτων κατά τις τελευταίες 100 ημέρες.

Ωστόσο, η ομάδα στο Skew είπε ότι η βραχυπρόθεσμη συσχέτιση μεταξύ Ethereum και Bitcoin μειώθηκε σταδιακά. Η πτώση θα μπορούσε να σηματοδοτήσει το τέλος μιας τριετούς υψηλής συσχέτισης μεταξύ BTC και ETH. Η συσχέτιση του Ethereum με το Bitcoin μειώθηκε σημαντικά το 2017 και πριν από τον ανοδικό κύκλο σε ολόκληρο το crypto.

Σύμφωνα με το Bloomberg, οι προοπτικές για το Ethereum παραμένουν εντυπωσιακές. Αναφέρθηκαν στο ράλι του ως «κερδοσκοπικό», δηλώνοντας, αντιθέτως, ότι η άνοδος του Bitcoin βασίστηκε σε σταθερή βάση. Η έκθεση έδειξε ότι η Ethereum αντιμετώπιζε μεγάλο ανταγωνισμό από παρόμοιες πλατφόρμες κρυπτογράφησης και περίπου 6.000 εμπορεύσιμα νομίσματα. Το Bloomberg παρέμεινε σταθερά αισιόδοξο για το Bitcoin, δηλώνοντας ότι οι ιδιότητες που μοιάζουν με χρυσό και η αυξημένη θεσμική ζήτηση έχουν προκαλέσει αύξηση των τιμών του.

Αποδίδουν την εκτίμηση του Ether στην επιτυχία του χώρου DeFi, όπως και με άλλες έξυπνες πλατφόρμες συμβάσεων. ο ανταγωνισμός θα γίνει πιο σκληρός. Το θέμα είναι ότι, όσον αφορά τον κόσμο των επαγγελματιών επενδυτών, η Ether δεν έχει σαφές σημείο πώλησης, όπως η περιορισμένη προσφορά Bitcoin.

Την Παρασκευή, η Weiss Rating αποθάρρυνε το Bitcoin και έθεσε το Ethereum ως το κορυφαίο cryptocurrency. Η εταιρεία αξιολόγησης ενημέρωσε τη γενική κατάταξη των ψηφιακών στοιχείων, βάσει παραγόντων όπως η υιοθέτηση, η τεχνολογία, η δυναμική της αγοράς και ο επενδυτικός κίνδυνος. Ο Weiss έβαλε το Ethereum στην πρώτη θέση, ακολουθούμενο από Bitcoin (BTC), Cardano (ADA), Litecoin (LTC) και Stellar (XLM).

Δολάριο ΗΠΑ και Ethereum

Η άνοδος του Ethereum θα μπορούσε επίσης να σχετίζεται με το διογκούμενο δολάριο ΗΠΑ, που προκλήθηκε από τους φόβους για κατάρρευση της οικονομίας των ΗΠΑ. Η υπερθέρμανση του χρηματιστηρίου και η αποτυχία της κυβέρνησης των ΗΠΑ να συμφωνήσουν σε ένα πακέτο ερεθίσματος COVID-19, ώθησαν τους εμπόρους να επενδύσουν περισσότερο στην ασφάλεια των σκληρών περιουσιακών στοιχείων, όπως ο χρυσός ή τα κρυπτονομίσματα όπως το Ethereum και το Bitcoin. 

Το Ethereum μπορεί τελικά να είναι έτοιμο για ένα άλλο αισιόδοξο συναίσθημα, καθώς ο προγραμματιστής του Ethereum, Hudson Jameson, αναμένει ότι η αύξηση του αριθμού των επικυρωτών θα συνεχιστεί. Ενθαρρύνει πολύ τη δημοσιότητα γύρω από την επερχόμενη κυκλοφορία του ETH 2.0.

 

Τεχνική Ανάλυση – Μπορούμε να Αναμένουμε μια Πτωτική Διόρθωση στο Ethereum – ETH / USD?

Μιλώντας για την τεχνική πλευρά της αγοράς, η Ethereum διαπραγματεύεται με μια ισχυρή ανοδική τάση, έχοντας φτάσει στο επίπεδο των 422 δολαρίων. Στο μηνιαίο χρονικό πλαίσιο, το Ethereum παραβίασε το επίπεδο αντίστασης διπλής κορυφής των 300 $ και διασχίζει επίσης το επίπεδο επαναφοράς Fibonacci 23,6% των 400 $. Το πρόσφατο ανοδικό κερί καταπίεσης στο μηνιαίο χρονικό πλαίσιο υποδηλώνει μεγάλες αποδόσεις της περαιτέρω αγοράς στο Ethereum.

Ρίξτε μια ματιά στη μακροπρόθεσμη πρόβλεψη για το Ethereum, το δεύτερο ζεύγος κρυπτογράφησης με τις περισσότερες συναλλαγές φαίνεται ανοδικό. Στην υψηλότερη πλευρά, το Ethereum μπορεί να βρει την επόμενη αντίστασή του στα 602 $ περίπου, το οποίο σηματοδοτεί 38,2% Fibonacci retracement, ενώ ένα bullish crossover των 602 $ θα μπορούσε να οδηγήσει την τιμή Ethereum στα 761,50 $. Πάνω από αυτό, $ 911,46 είναι πιθανό να λειτουργήσει ως η επόμενη αντίσταση.

ETH / USD Bullish Engulfing, RSI και MACD – Όλα προτείνουν αγορά

Στο μηνιαίο διάγραμμα, ο εκθετικός κινούμενος μέσος όρος των 50 περιόδων υποδηλώνει μια ισχυρή ανοδική τάση, αλλά ταυτόχρονα, προτείνει επίσης μεγάλες πιθανότητες για μια bearish διόρθωση, καθώς η αξία του παραμένει σε επίπεδο που απέχει πολύ από την τρέχουσα τιμή αγοράς 265 $.

ETH / USD Fibonacci Retracement 

Όσον αφορά την πρόβλεψη τιμών Ethereum στα μέσα του 2021, μπορούμε να περιμένουμε ότι οι τιμές του Ethereum θα μειωθούν στα 600 $, μετά από μια πτωτική διόρθωση, ειδικά μετά την ολοκλήρωση της αναδρομής Fibonacci 50%. Αμέσως μετά τη δοκιμή του επιπέδου στήριξης των 600 $, η τιμή ETH / USD θα μπορούσε να αυξηθεί ακόμη υψηλότερα, μέχρι τα 1,142 $, τα επόμενα χρόνια. Η πρόσφατη ανοδική τάση, η τριπλή υποστήριξη στα 87 $ και μια σειρά κεριών Doji πάνω από αυτό το επίπεδο υποστηρίζουν όλες τις ανοδικές προκαταλήψεις στο ETH / USD.

ETH / USD – Πρόβλεψη 3 ετών – Κυριαρχίες Bullish Bias

Σε αυτήν την ενημέρωση, διερευνήσαμε πολλές εκπληκτικές προβλέψεις και απόψεις ορισμένων διάσημων ειδικών στο χώρο της κρυπτογράφησης. Καθένας από αυτούς έχει ένα ισχυρό επιχείρημα στο κατάστημα, καθιστώντας το όλο πιο συναρπαστικό να παρατηρήσουμε τι πρόκειται να χαλαρώσετε κοντά στα τέλη του 2020. Όσοι βλέπουν μια bullish εκδήλωση παίζουν διελκυστίνδα με εκείνους που προβλέπουν μια πτωτική εξέλιξη. Ας στηρίξουμε για το δεύτερο εξάμηνο του έτους, παρακολουθώντας στενότερα τη θεμελιώδη πλευρά της αγοράς, προκειμένου να αποτυπώσουμε οποιαδήποτε αλλαγή στα συναισθήματα του Ethereum.

Καλή τύχη! 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map