Πρόβλεψη τιμών EOS Q4 2020: EOS Trading σε ένα Bearish Triangle

Το EOS είναι ένα σύστημα μπλοκ αλυσίδας παρόμοιο με το Ethereum. Δημιουργήθηκε στα τέλη του 2017 και η κεφαλαιοποίηση της αγοράς ανήλθε στα 2,68 δισεκατομμύρια δολάρια από τον Οκτώβριο του 2020. Είχε μια καλή πορεία τους πρώτους μήνες της ζωής του. Ήρθε την κατάλληλη στιγμή, λίγο πριν ξεκινήσει το “Gold Rush” για κρυπτονομίσματα. Όπως γνωρίζουμε, το Bitcoin αυξήθηκε κοντά στα 20 $, ενώ το EOS / USD αυξήθηκε από κάτω από 3 $ σε 18,50 $ τον Ιανουάριο του 2018. Στη συνέχεια, η τιμή σημείωσε πτώση κάτω από τα 4 $, αλλά σημείωσε άνοδο για άλλη μια φορά τους πρώτους μήνες του ίδιου έτους , ενώ η υπόλοιπη αγορά κρυπτογράφησης υποχώρησε χαμηλότερα. Η EOS έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο τον Απρίλιο του 2018, ξεπερνώντας τα 23,30 $, αλλά από τότε έχει μια μακροπρόθεσμη bearish τάση και η κατάσταση δεν φαίνεται πολύ ελπιδοφόρα, με ένα bearish τρίγωνο να σχηματίζεται σε μεγαλύτερα χρονικά διαγράμματα.   

 

Πρόσφατες αλλαγές στην τιμή EOS / USD

Περίοδος Αλλαγή ($) Αλλαγή %
30 μέρες +0,09  +3,4%
3 μήνες -0.35

-11,7%
6 μήνες -0.11 -4,0%
1 χρόνος -0,61 -18,7%
Από το 2017 +2.23 +531,5%

Παράγοντες που επηρεάζουν το EOS 

Η τεχνική εικόνα δεν φαίνεται πολύ φωτεινή για το EOS, καθώς η τάση παρέμεινε ανοδική από τον Απρίλιο του 2018, με τα υψηλά να μειώνονται και τους κινούμενους μέσους όρους να παρέχουν αντίσταση κατά τη διάρκεια της ανατροπής. Η πρόσφατη δράση τιμών δεν φαίνεται πολύ αισιόδοξη για το EOS / USD, καθώς άλλα σημαντικά κρυπτονομίσματα αυξάνονται με σημαντικό ρυθμό, ενώ το EOS μειώνεται από τον Αύγουστο. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες θετικές εξελίξεις για το EOS, όπως το “EOSIO για επιχειρήσεις”, το οποίο στοχεύει τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά ταυτόχρονα, υπάρχουν επίσης ανησυχίες σχετικά με την αποκέντρωση των μεριδίων, με το μεγαλύτερο μερίδιο οντοτήτων που κυβερνούν η αλυσίδα βρίσκεται κυρίως στην Κίνα.     

 

Πρόβλεψη EOS / USD: 4ο τρίμηνο 2020 Πρόβλεψη EOS / USD: 1 έτος Πρόβλεψη EOS / USD: 3 έτη
Τιμή: 3 $ – 3,20 $

Προγράμματα οδήγησης τιμών: Τεχνικά θέματα, συναίσθημα αγοράς Crypto, συναίσθημα EOS

    

Τιμή: 4,50 $ – 5 $

Προγράμματα οδήγησης τιμών: Προσαρμογή του EOS για τις επιχειρήσεις, το συναίσθημα της αγοράς Crypto

Τιμή: 8 $ – 10 $ 

Προγράμματα οδήγησης τιμών: Νέες εξελίξεις από την EOS, το μερίδιο των μετόχων, την αγορά Crypto


Ζωντανό γράφημα EOS / USD

EOS / USD

Πρόβλεψη τιμών EOS για τα επόμενα 5 χρόνια

Πρόσφατες εξελίξεις για το EOS / USD

Το EOS τρέχει στο σύστημα EOS.IO, το οποίο είναι ένα αποκεντρωμένο σύστημα blockchain που επιτρέπει τη φιλοξενία και την εκτέλεση αποκεντρωμένων εφαρμογών ή Dapps και την ανάπτυξη του Dapps στην πλατφόρμα του. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, αυτό το σύστημα δικτύου είναι παρόμοιο με αυτό του Ethereum, αλλά ενώ το Ethereum ψάχνει να μετακινηθεί από το POW απόδειξης της εργασίας στο απόδειξη πονταρίσματος, το EOS λειτουργεί ήδη σε POS, γεγονός που το καθιστά φθηνότερο από την εξόρυξη.

Η EOS δεν χρεώνει μεμονωμένους πελάτες για συναλλαγές και έχει τη δυνατότητα να προσφέρει 1 εκατομμύριο συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο (TPS) και μεγάλη επεκτασιμότητα. Χρησιμοποιεί αντ ‘αυτού τον πληθωρισμό, την οποία η κοινότητα του EOC ψήφισε για μείωση από 5% σε 1%. Ωστόσο, ένα ζήτημα για την EOS αυτήν τη στιγμή, είναι η συγκέντρωση μεγάλου μέρους των μετόχων της στην Κίνα, γεγονός που το καθιστά λιγότερο κερδοφόρο για άλλους συμμετέχοντες και επίσης λιγότερο δημοκρατικό. Η EOS κυκλοφόρησε τώρα το “EOSIO for Business”, έχοντας μοντελοποιήσει το λογισμικό του με το Blockchain-as-a-Service (BaaS) σε μια έκδοση που επικεντρώνεται στις επιχειρήσεις. Το LimeChain δημιούργησε το εργαλείο EOSLIME αφού έλαβε μια επιχορήγηση EOS VC, για να βοηθήσει στην προσαρμογή μιας υπάρχουσας μονάδας EOSIO ή στην ανάπτυξη ενός ολόκληρου συστήματος.

Τεχνική Ανάλυση – Οι κινούμενοι μέσοι όροι συνεχίζουν να μειώνουν το EOS / USD?

 

Το 20 SMA παρέχει αντίσταση για το EOS το 2020

Το EOS δημιουργήθηκε τη σωστή στιγμή, στα τέλη του 2017, όταν μόλις ξεκίνησε η άνοδος των κρυπτονομισμάτων. Το ζεύγος EOS / USD σημείωσε άνοδο κατά το Δεκέμβριο του ίδιου έτους και τον Ιανουάριο του 2018, αλλά υποχώρησε χαμηλότερα τους επόμενους δύο μήνες. Τον Απρίλιο, είδαμε μια άλλη τεράστια αύξηση που έφτασε την τιμή στα 23,30 $. Έκτοτε, η πίεση ήταν προς τα κάτω και οι υψηλότερες υποτροπές γίνονται όλο και πιο αδύναμες κάθε φορά. Ωστόσο, μια ζώνη στήριξης σχηματίστηκε γύρω στο επίπεδο 1,50 $, το οποίο διατηρείται από τα τέλη του 2018, και αυτό έχει σχηματίσει ένα φθίνουσα τρίγωνο, μαζί με την πτωτική γραμμή τάσης. Το 20 SMA βοηθά επίσης να κρατήσει το EOS χαμηλότερο στο μηνιαίο γράφημα και παρέχει αντίσταση σε υποτροπές πρόσφατα, παρά το γεγονός ότι έχει τρυπηθεί μερικές φορές.

 

Το στοχαστικό είναι πλέον υπερπωλημένο και εμφανίζεται στο εβδομαδιαίο γράφημα

Στο εβδομαδιαίο διάγραμμα, η πτωτική τάση είναι επίσης ορατή, με τα υψηλά να μειώνουν κάθε φορά, υποδεικνύοντας την πίεση πώλησης, αν και οι πωλητές δεν έχουν καταφέρει να κάνουν νέα χαμηλά. Σε αυτό το χρονικό πλαίσιο, το 100 SMA υπήρξε η απόλυτη αντίσταση για το EOS / USD, έχοντας παράσχει αντίσταση τον Φεβρουάριο του 2020, απορρίπτοντας την τιμή και αντιστρέφοντάς το, μετά από ένα κηροπήγιο doji κάτω από αυτό, το οποίο είναι ένα πτωτικό σήμα αναστροφής μετά το ακολουθήστε ξανά υψηλότερα. Το 100 SMA απέρριψε την τιμή και πάλι τον Αύγουστο, καθώς ο στοχαστικός δείκτης έγινε υπερβολικός. Αλλά τώρα, το στοχαστικό έχει υπερπωληθεί και στρέφεται προς τα πάνω, οπότε μπορεί να δούμε μια αναδρομή υψηλότερη στο 100 SMA μέχρι το τέλος του έτους, και μετά μια άλλη απόρριψη και μια πτωτική αντιστροφή.    

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map