Πρόβλεψη τιμής Dash (DAS) Q4 2020: Θα παραμείνει η υποστήριξη;

Το cryptocurrency, Dash, το οποίο ξεκίνησε ως ένα πιρούνι του Bitcoin το 2014, ονομάζεται XCoin, Darkcoin και τελικά Dash, σημείωσε άνοδο πάνω από 1.500 $ το 2017, όπως και όλα τα κρυπτονομίσματα, με επικεφαλής τον Bitcoin, που ξεκίνησαν εκείνο το έτος στα 10 $ περίπου και αυξάνονταν πάνω από 1.600 $, καθώς η χρυσή ώθηση για ψηφιακά νομίσματα έφτασε στο αποκορύφωμά της. Όμως, η χρυσή βολή έληξε μόλις ξεκίνησε το 2018 και έκτοτε, η τιμή του DASH / USD μειώθηκε και τώρα αντιμετωπίζει τη μακροπρόθεσμη ζώνη στήριξης από περίπου 37 έως 38 $.

Η τεχνική εικόνα δεν φαίνεται ελπιδοφόρα για τους Dash bulls. τα υψηλά έχουν μειωθεί και οι τεχνικοί δείκτες παρέχουν αντίσταση σε υψηλότερα χρονικά διαγράμματα. Ένα από τα πιο πτωτικά σημάδια είναι το γεγονός ότι, ενώ άλλα μεγάλα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin και το Ethereum έχουν αυξηθεί από τον Μάρτιο, η Dash ήταν στάσιμη και οι πωλητές δοκίμασαν το μειονέκτημα τον Σεπτέμβριο. Αυτό μας αφήνει με μια bearish προκατάληψη για τον Dash.  

 

 

Ρεύμα DAS Τιμή: $

Πρόσφατες αλλαγές στην τιμή Dash

Περίοδος Αλλαγή ($) Αλλαγή %
30 μέρες -4.52  -6,7%
3 μήνες -3.22 -4,7%
6 μήνες -14.45 -21,2%
1 χρόνος +10.30 +15,1%
3 χρόνια +62.40 +91,8%

 

 

Έτσι, η τιμή και τα γραφήματα [[DAS]] δείχνουν προς τα κάτω, και ούτε οι βασικές αρχές είναι πολύ ελπιδοφόρες. Η ομάδα Dash είπε τον Οκτώβριο ότι το Dash δεν πρέπει να θεωρείται ως νόμισμα απορρήτου, το οποίο έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτό που υποστήριζε η Dash στην αρχή. Αυτό όμως δεν είχε σημαντικό αντίκτυπο, αν και η πίεση προς τα κάτω παραμένει.

Έτσι, παρά την Dash που συνεργάζεται με την Secure Digital, προκειμένου να προσφέρει διευκολύνσεις συναλλαγών μέσω του OTC γραφείου τους, κάνοντας κάποιες περαιτέρω βελτιώσεις και η αγορά κρυπτογράφησης αυξάνεται από τον Μάρτιο, οι αγοραστές δεν δείχνουν μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτό το altcoin, κάτι που δεν δείχνει λαμπρό μέλλον καθώς τα πράγματα στέκονται τώρα.    

 

Πρόβλεψη Dash: Q4 2020 Πρόβλεψη παύλας: 1 έτος Πρόβλεψη παύλας: 3 χρόνια
Τιμή: 80 $ – 85 $

Προγράμματα οδήγησης τιμών: Dash Sentiment, συσχέτιση USD, τεχνικοί δείκτες


                                

Τιμή: 40 $ – 45 $ 

Προγράμματα οδήγησης τιμών: Τεχνική Ανάλυση, Crypto Market Sentiment

                                                                       

Τιμή: 180 $ – 200 $

Προγράμματα οδήγησης τιμών: Dash Developments, Crypto Market Sentiment, Dash Sentiment, Global Events

Ζωντανό γράφημα Dash

DAS

 

Πρόβλεψη τιμής Dash για τα επόμενα 5 χρόνια

Πρόσφατες εξελίξεις για DASH / USD

Υπήρξαν τόσο θετικές όσο και αρνητικές εξελίξεις για το Dash, αν και οι αγορές δεν έχουν επικεντρωθεί πολύ στις βασικές αρχές. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το Dash έχει θεωρηθεί ως κρυπτογράφηση με επίκεντρο την ανωνυμία, μαζί με τους Monero και ZCash, αλλά η ομάδα Dash το έριξε όλα αυτά στις αρχές Οκτωβρίου. Ο Fernando Gutierrez, CMO του Dash Core Group, έκανε την ακόλουθη δήλωση στο Cointelegraph όταν ρωτήθηκε εάν η Dash θα πρέπει να διατηρήσει το καθεστώς απορρήτου της: 

“Όχι, το Dash είναι ένα κρυπτογράφηση πληρωμών, με έμφαση στη χρηστικότητα, το οποίο περιλαμβάνει ταχύτητα, κόστος, ευκολία χρήσης και προστασία των χρηστών μέσω προαιρετικού απορρήτου.”

Αυτό δεν ταιριάζει καλά με την κατάσταση ασφαλείας που κάποτε είχε, αλλά φαίνεται ότι οι αξιωματούχοι της Dash το αλλάζουν από ένα ασφαλές / ανώνυμο κρυπτογράφηση σε ένα πιο εύκολο, με το οποίο μπορεί κανείς να κάνει συναλλαγές. Έχουν συνάψει μια νέα συνεργασία ρευστότητας με τις Secure Digital Markets. Η SDM ρυθμίζεται από την FINTRAC στον Καναδά και είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα συναλλαγών ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων για ιδρύματα. Η SDM έχει ολοκληρώσει πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε μεταβιβάσεις ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων χωρίς συνταγή (OTC). Με αυτήν τη νέα συνεργασία, η SDM θα βοηθήσει τους θεσμικούς επενδυτές να αγοράσουν, να πουλήσουν και να ανταλλάξουν το Dash μέσω του γραφείου Secure Digit Markets OTC.

Ο Pasta, ένας από τους προγραμματιστές του Dash Core Group, εξήγησε την ανάπτυξη του Dash Core v0.16.0.1, το οποίο είναι έτοιμο για ανάπτυξη από χειριστές κόμβων. Αυτές οι βελτιώσεις θα είναι υποχρεωτικές για όλους τους Dash masternode και τους ανθρακωρύχους, και περιλαμβάνει μεθόδους επιβεβαίωσης για το κατάλληλο λογισμικό κατόχου masternode και υψηλότερα επίπεδα ανωνυμίας κατά τη χρήση βελτιώσεων διεπαφής PrivateSend και πορτοφολιού. Η Dash συνεργάστηκε επίσης με το Taurus.io, το οποίο είναι χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων στο Μεξικό, για να κυκλοφορήσει η πρώτη χρεωστική κάρτα crypto Visa στη Λατινική Αμερική, αλλά όπως είπαμε, αυτό δεν έχει καμία επίδραση στην τιμή.

Τεχνική Ανάλυση – Θα προωθήσει το MA DASH / USD κάτω από την Υποστήριξη?

Όπως δείχνει το μηνιαίο γράφημα στην κορυφή αυτού του άρθρου, το DASH / USD αυξήθηκε περισσότερο από 15.000% το 2017, από περίπου 10 $ σε 1.570 $. Αλλά το κύμα τελείωσε με εκείνο το έτος και το 2018, η αγορά κρυπτογράφησης κατέρρευσε, τραβώντας τον Dash. Το DASH / USD έχασε σχεδόν όλα τα κέρδη του το 2018, αλλά μια βάση διαμορφώθηκε σε περίπου 37 έως 38 $. Εκτός από την άνοδο τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, τα υψηλά συνεχίζουν να γίνονται χαμηλότερα και το 20 SMA (γκρι) παρέχει αντίσταση στο μηνιαίο γράφημα. Έχει τρυπηθεί μερικές φορές, αλλά δεν έχει σπάσει, καθώς δεν βλέπουμε κανένα κηροπήγιο που να έχει κλείσει πάνω του. Έτσι, το 20 SMA διατηρεί την πίεση προς τα κάτω για το DASH / USD.  

 

Το εύρος γίνεται πιο περιορισμένο για το Dash

Στο εβδομαδιαίο διάγραμμα χρονικού πλαισίου, το 20 SMA παρείχε υποστήριξη κατά τη διάρκεια της ανοδικής κίνησης, πριν από το 2018. Αλλά αυτός ο κινητός μέσος όρος έσπασε μετά τη μεγάλη αντιστροφή τον Φεβρουάριο του 2018 και η τιμή για το DASH / USD παρέμεινε κάτω από όλους τους κινούμενους μέσους όρους από τότε. Τώρα, το 100 SMA (πράσινο) παραμένει η απόλυτη αντίσταση στο εβδομαδιαίο γράφημα. Απέρριψε την τιμή τον Ιούλιο / Αύγουστο και ανέστρεψε το Dash χαμηλότερα. Η υποστήριξη στα $ 37 διατηρήθηκε ξανά αυτή τη φορά, αλλά η πίεση παραμένει προς τα κάτω, οπότε δεν πιστεύουμε ότι θα διαρκέσει για πολύ καιρό, καθώς η Dash δεν επωφελήθηκε από την ανοδική δυναμική στις αγορές κρυπτογράφησης των τελευταίων μήνες.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map