Πρόβλεψη τιμής Bitcoin (BTC) για το 2021: Έχει γίνει το Bitcoin το απόλυτο ασφαλές καταφύγιο τώρα;

Bitcoin – Περίληψη προβλέψεων

Πρόβλεψη Bitcoin: H1 2021

Τιμή: 70.000 $ – 80.000 $

Οδηγοί τιμών: Αίσθημα αγοράς, Elon Musk / Tesla, COVID-19

Πρόβλεψη Bitcoin: 1 έτος

Τιμή: 100.000 $ – 120.000 $

Προγράμματα οδήγησης τιμών: Κατάσταση ασφαλούς καταφυγίου, Post COVID-19, κεντρικές τράπεζες της Hawkish

Πρόβλεψη Bitcoin: 3 χρόνια

Τιμή: 150.000 $ – 200.000 $

Παράγοντες τιμών: Συναίσθημα κινδύνου, κατάσταση ασφαλούς καταφυγίου, εξελίξεις Bitcoin, παγκόσμια οικονομία

 

Η άνοδος των κρυπτονομισμάτων ήταν ισχυρή κατά το μεγαλύτερο μέρος του Φεβρουαρίου, αλλά σταμάτησε τώρα, μετά τη μεγάλη υποχώρηση κατά την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Περισσότερα μεγάλα ονόματα εισέρχονται σε αυτήν την αγορά, καθώς ο Elon Musk περπατούσε στα μέσα Φεβρουαρίου, αφού έκανε τη συζήτηση μια εβδομάδα νωρίτερα, στέλνοντας Το Bitcoin ξεπερνά τα 50.000 $, φτάνοντας τα 58.300 $. Έλον Μόσκ που έθεσε το #Bitcoin σε ένα μήνυμα στο Reddit και η πρώτη αύξηση μετά την επιστροφή του Ιανουαρίου ήρθε αμέσως μετά. Το Bitcoin έκανε μια ανάκαμψη την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου, αφού υποχώρησε χαμηλότερα κατά τη διάρκεια του περασμένου μήνα. Βγήκε από τα υψηλά, αλλά αντιστράφηκε ξανά από κάτω από $ 30.000, όπου φαίνεται να έχει σχηματίσει μια ζώνη υποστήριξης πάνω από το επίπεδο των 29.000 $. Στη συνέχεια, η τιμή αυξήθηκε υψηλότερα, ανεβαίνοντας στα 38.000 $, καθώς ξεκίνησε η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου. Το μήνυμα του Elon Musk ήταν ένας από τους λόγους για το άλμα των 9.000 $ σε δύο ημέρες.

Μετά την άνοδο την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, οι επόμενες εβδομάδες ήταν bearish για το Bitcoin, υποχωρώντας από πάνω από 40.000 $. Όμως, η αδυσώπητη δυναμική των κρυπτογράφων τράβηξε το Bitcoin ξανά υψηλότερα, μαζί με το σχόλιο του Elon Musk για το Reddit. Αυτή τη Δευτέρα, τη δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, η εταιρεία Tesla της Musk αγόρασε μια τεράστια αγορά Bitcoin αξίας 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων και αναμένει να αρχίσει να δέχεται αυτό το crypto ως μέθοδο πληρωμής. Αυτό ήταν σύμφωνα με ένα SEC αρχειοθέτηση επί του θέματος, με τον Tesla να λέει ότι:

“Επιπλέον, αναμένουμε να αρχίσουμε να αποδεχόμαστε το bitcoin ως μέθοδο πληρωμής για τα προϊόντα μας στο εγγύς μέλλον, με την επιφύλαξη των εφαρμοστέων νόμων και αρχικά σε περιορισμένη βάση, τα οποία ενδέχεται ή όχι να εκκαθαριστούν κατά την παραλαβή τους.”

Σήμερα το Bitcoin που έγινε μέλος έκανε μια ακόμη ισχυρή ανοδική κίνηση, καθώς οι αγοραστές προχώρησαν πάνω από τα υψηλά στις αρχές Ιανουαρίου. Αυτήν τη στιγμή, το Bitcoin διαπραγματεύεται στα 53.000 δολάρια αφού έσπασε τα 50.000 δολάρια πριν από λίγο και η ανοδική δυναμική αυξάνεται μόνο μακροπρόθεσμα, παρά την τελευταία υποχώρηση από τα υψηλά, η οποία έστειλε την τιμή κάτω από τα 50.000 $. Αυτό το καταφύγιο ήρθε μετά Τα σχόλια του Musk προτείνοντας αυτό Το Bitcoin δεν είναι ακριβώς φυσικό χρυσό, που έστειλε την τιμή πάνω από 15.000 $ για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά επέστρεψε πάνω από 50.000 $. διαπραγματεύεται στα 550,00 $ τώρα και πηγαίνετε σε νέα υψηλά καθώς τα cryptos αναπηδούν μετά την υποχώρηση τον Φεβρουάριο.

Το περασμένο έτος έφερε τεράστια αλλαγή στην αγορά κρυπτογράφησης. Τα κρυπτονομίσματα μετατράπηκαν από περιουσιακά στοιχεία κινδύνου σε ασφαλή καταφύγια μέσα σε λίγους μήνες, ανεβαίνοντας όπως ποτέ άλλοτε, με το Bitcoin να ηγείται του πακέτου. Αυτό το cryptocurrency διαπραγματεύτηκε περίπου 42.000 $ την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου 2021, σύμφωνα με τους περισσότερους μεσίτες Bitcoin. Στην προηγούμενη μακροπρόθεσμη πρόβλεψή μας για το Bitcoin τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, προβλέψαμε ότι η τιμή θα αυξηθεί, όπως υποδηλώνουν οι ενδείξεις. τώρα το Bitcoin έχει ξεπεράσει τις προβλέψεις μας. Με όλα όσα συνέβησαν πέρυσι, συμπεριλαμβανομένης της αβεβαιότητας για το μέλλον της παγκόσμιας οικονομίας και πολιτικής, όλα τα νομίσματα αυξήθηκαν τρομερά και τα κρυπτονομίσματα άρχισαν να προσελκύουν πολλή προσοχή, για κάποια ασφάλεια.

Η αγορά κρυπτονομισμάτων αυξήθηκε υψηλότερα, ιδιαίτερα τους τελευταίους τρεις μήνες του 2020 και μέχρι στιγμής, η δυναμική συνεχίζεται το 2021, γεγονός που υποδηλώνει περαιτέρω ανοδική δυναμική. Ωστόσο, ενώ το Bitcoin σημείωσε απότομη άνοδο, λίγα άλλα ψηφιακά νομίσματα έχουν σημειώσει υψηλά ρεκόρ που μπορούν να ταιριάξουν με την απόδοση του Bitcoin και υπάρχουν ακόμη και ορισμένα κρυπτογραφημένα προϊόντα που χάνουν εντελώς το κύμα. Έτσι, το Bitcoin συνεχίζει να είναι ο ηγέτης του πακέτου στην αγορά κρυπτογράφησης και προσελκύει μεγάλα χρήματα από μεγάλους επενδυτές, το οποίο το έχει μετατρέψει σε ένα αξιοσέβαστο επενδυτικό μέσο.  

 

Ρεύμα BTC / USD Τιμή: $


Πρόσφατες αλλαγές στην τιμή του Bitcoin

Περίοδος Αλλαγή ($) Αλλαγή %
3 μήνες +34,530 +178%
6 μήνες +41,430 +341%
1 χρόνος +44.075 +487%
3 χρόνια +42.700 +465%
5 χρόνια +52,665 +9,244%

Έτσι, η πρόβλεψη της τιμής του Bitcoin και η τεχνική ανάλυση, την οποία θα ρίξουμε μια πιο βαθιά ματιά σε αυτήν την πρόβλεψη, δείχνουν περαιτέρω ανοδική δυναμική για την κύρια κρυπτογράφηση, ενώ οι πρόσφατες εξελίξεις στο Bitcoin είναι επίσης θετικές μακροπρόθεσμα. Το συναίσθημα στην αγορά ψηφιακού νομίσματος ήταν εξαιρετικά θετικό τους τελευταίους μήνες και βελτιώνεται μόνο για τα altcoins, και αυτό ξεχειλίζει και το 2021, οπότε όλα δείχνουν για το Bitcoin στις αρχές αυτού του έτους, αν και η κατάσταση μπορεί να αλλάξει, όπως έκανε μετά την πρώτη «χρυσή βιασύνη», όταν κατέρρευσε το 2018, αλλά θα σας κρατήσουμε ενημερωμένους με ζωντανές προβλέψεις forex και κρυπτογράφησης.

Το Bitcoin, το οποίο θεωρείται το πιο σημαντικό κρυπτογράφηση, έχει ανταποκριθεί πλήρως στη φήμη του ως ηγέτη στην αγορά κρυπτογράφησης, το οποίο κέρδισε από τη σύλληψη του ιδρυτή Satoshi Nakamoto. Μετά την άνοδο που είδαμε στην αγορά κρυπτογράφησης στα τέλη του 2017, όταν το Bitcoin σχεδόν έφτασε τα 20.000 δολάρια, η τιμή έπεσε ξανά και διαπραγματεύτηκε εντός εύρους για δύο χρόνια, μέχρι τους τελευταίους τρεις μήνες του 2020, όταν το «χρυσό βιασύνη» για τα κρυπτονομίσματα επέστρεψαν ξανά και είδαμε το Bitcoin να ανεβαίνει κοντά στα 42.000 $.  

Προσεχείς εκδηλώσεις που επηρεάζουν την τιμή του Bitcoin

 

  • Φεβρουάριος, 20221 Τα σχέδια της Ινδίας για την απαγόρευση του Bitcoin     
  • Προσεχείς Tesla για αποδοχή του bitcoin ως πληρωμής
  • 4-5 Ιουνίου 20221    Bitcoin Μετακομίζει στο Μαϊάμι   

 

 

Ζωντανό διάγραμμα Bitcoin

 

Πρόβλεψη τιμών Bitcoin για τα επόμενα 5 χρόνια

Συναίσθημα Crypto Market

Το συναίσθημα στην αγορά κρυπτογράφησης συνέχισε να ανάβει και να απενεργοποιείται τα προηγούμενα χρόνια, μετατρέποντάς τα σε αισιόδοξα και στη συνέχεια πτωτικά, μέχρι τα τέλη του 2020. Ωστόσο, από τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, το συναίσθημα της αγοράς έχει γίνει αρκετά θετικό για την αγορά κρυπτογράφησης συνολικά δεν δείχνει σημάδια επιστροφής. Μετά την άνοδο που είδαμε σε αυτήν την αγορά στα τέλη του 2017, ακολουθούμενη από την αντιστροφή στις αρχές του 2018, το συναίσθημα στην αγορά κρυπτονομισμάτων ήταν ως επί το πλείστον ουδέτερο έως τις αρχές του 2020. Ως αποτέλεσμα, το μεγαλύτερο μέρος των κρυπτονομισμάτων διαπραγματεύτηκε ως επί το πλείστον πλαγίως μέχρι τις αρχές του 2020. Το συναίσθημα βελτιώθηκε στην αγορά κρυπτογράφησης στις αρχές του περασμένου έτους και άρχισαν να αυξάνονται ανοδικά τους δύο πρώτους μήνες, αλλά το ξέσπασμα του κοροναϊού στην Ευρώπη στα τέλη Φεβρουαρίου έκανε το συναίσθημα αρνητικό αρχικά , στέλνοντας altcoins να πέφτουν κάτω μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Όμως, είδαμε μια ξαφνική αντιστροφή τότε, και το συναίσθημα στην αγορά κρυπτογράφησης έχει βελτιωθεί από τότε, όπως μπορείτε να δείτε στο CryptoIndex 100 παρακάτω.

Δείκτης CIX 100

Αυτός ο δείκτης κρυπτογράφησης ξεκίνησε στα τέλη του 2018 και αρχικά, ανέβηκε πάνω-κάτω μεταξύ 0,20 και 1 έως το τέλος Οκτωβρίου 2020, όταν συνέβη το ξεμπλοκάρισμα. Η ανακοίνωση από την Paypal να υιοθετήσει κρυπτονομίσματα ως μέσο πληρωμής στην πλατφόρμα της βοήθησε το κλίμα να βελτιωθεί περαιτέρω τον Οκτώβριο, αλλά το ξεκίνημα έγινε τον Νοέμβριο και τον Ιανουάριο του 2020, ο δείκτης CIX 100 έφτασε τους 2,75 βαθμούς. Το Bitcoin έχει αξιοποιήσει στο έπακρο το θετικό κλίμα στην αγορά κρυπτογράφων τους τελευταίους μήνες, ενώ άλλα altcoins, όπως το Ripple ή το Litecoin, δεν έχουν ωφεληθεί πολύ. Το Ethereum πηγαίνει στα υψηλά στα 1.420 $.

Έχει γίνει το Bitcoin ο νέος χρυσός?

Στο τέλος του 2017, η προσοχή των χρηματοπιστωτικών αγορών και του ευρύτερου κοινού στράφηκε για πρώτη φορά στην αγορά κρυπτογράφησης, αναγνωρίζοντάς την ως ξεχωριστή και σημαντική αγορά. Όμως, με το 2020 να αποδεικνύεται μαζικά ανοδικά για τα κρυπτονομίσματα και το ανοδικό συναίσθημα να συνεχίζεται έως το 2021, το 2017 δεν φαίνεται πλέον τόσο δραματικό. Ίσως η συντριβή που ακολούθησε το 2018, μετά το κύμα στα τέλη του 2017, να ήταν δραματική, αλλά εδώ στο FXLeaders, δεν αναμένουμε άλλη μια τέτοια συντριβή στην κρυπτογράφηση, ειδικά όταν πρόκειται για το Bitcoin. Μπορεί να υπάρξει μια βαθιά απόσυρση, ας πούμε από 40.000 $, όπου διαπραγματεύτηκε στις 10 Ιανουαρίου, σε 20.000 $, που ήταν προηγουμένως η απόλυτη αντίσταση. Ωστόσο, δεν αναμένουμε αντιστροφή κάτω από 10.000 $.

Ο λόγος για αυτό είναι ότι η κατάσταση της αγοράς κρυπτογράφησης φαίνεται να έχει αλλάξει. Τα ψηφιακά νομίσματα θεωρήθηκαν αγορά με υψηλό κίνδυνο, όπου οι έμποροι θα επενδύσουν σε περιόδους θετικού κινδύνου, λαμβάνοντας υπόψη την υψηλή μεταβλητότητα και τα μεγάλα spread. Τώρα, οι έμποροι στρέφονται σε κρυπτονομίσματα σε στιγμές που η αβεβαιότητα είναι υψηλή, γεγονός που τα καθιστά ασφαλή καταφύγια – και ακόμη περισσότερο από τα παραδοσιακά, όπως το JPY ή το Gold, ειδικά από τότε που ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Shinzo Abe έδωσε την παραίτηση τον Αύγουστο 2020. Η αβεβαιότητα ήταν πραγματικά υψηλή το 2020, λόγω του κοροναϊού, της οικονομικής κατάρρευσης, της πολιτικής των ΗΠΑ κ.λπ. Όλα έγιναν πολύ επικίνδυνα για αγορά, εκτός από τα χρηματιστήρια ίσως, τα οποία επωφελήθηκαν από όλα τα προγράμματα τόνωσης από κυβερνήσεις και κεντρικές τράπεζες γύρω από το κόσμος.

Η αγορά κρυπτονομισμάτων είχε μια μαζικά ανοδική χρονιά, απολύτως με δική της αξία. Με τον κίνδυνο να γίνει πολύ υψηλό για τα κανονικά νομίσματα, οι έμποροι και οι επενδυτές στράφηκαν στην αγορά κρυπτογράφησης, δίνοντάς της έτσι την κατάσταση ασφαλούς καταφυγίου. Η ανοδική τάση του χρυσού και του αργύρου έληξε τον Αύγουστο του 2020, ενώ τα κρυπτονομίσματα και το Bitcoin ειδικότερα, σημείωσαν θετική άνοδο. Αυτό έχει προσελκύσει μεγάλους επενδυτές     

Το Bitcoin, ο ηγέτης της αγοράς στα κρυπτονομίσματα 

Όπως εξηγήσαμε παραπάνω, η αγορά ψηφιακού νομίσματος έγινε εξαιρετικά ανοδική τους τελευταίους μήνες του 2020, και μέχρι στιγμής, η τάση συνεχίστηκε τις πρώτες εβδομάδες του 2021. Η αγορά κρυπτογράφησης επιτέλους έφτασε στο 1 τρισεκατομμύριο δολάρια, η οποία φάνηκε πολύ μακριά στις αρχές του 2020. Ακόμα και πριν από λίγους μήνες, τον Οκτώβριο του 2020, το συνολικό ανώτατο όριο αγοράς για ολόκληρη την αγορά κρυπτογράφησης ήταν μόνο περίπου 330 δισεκατομμύρια δολάρια, το οποίο ήταν μόλις το ένα τρίτο της αξίας τρεις μήνες αργότερα. Η κεφαλαιοποίηση της αγοράς Bitcoin από τις 10 Ιανουαρίου 2021 είναι ένα επιβλητικό 726 δισεκατομμύρια δολάρια, το οποίο αντιπροσωπεύει το μερίδιο του λέοντος σε ολόκληρη την αγορά, στο 70% περίπου.   

Το Bitcoin είναι ο ηγέτης στην αγορά κρυπτογράφησης από την αρχή, καθώς ήταν το πρώτο ψηφιακό νόμισμα που κυκλοφόρησε ζωντανά. Υπήρξαν πολλά σκαμπανεβάσματα, με νέα νομίσματα να βγαίνουν από τα σκληρά πιρούνια του Bitcoin, και σκάνδαλα κ.λπ., αλλά το Bitcoin έχει διατηρήσει την ιδιότητά του ως ηγέτη σε αυτήν τη νέα αγορά, και στην πραγματικότητα, έχει ενισχύσει την κατάστασή του με την τελευταία αύξηση, αυξάνοντας τη διαφορά στην αξία και το όριο αγοράς σε σύγκριση με άλλα κρυπτονομίσματα. Πράγματι, ήταν το Bitcoin, που ξεκίνησε την άνοδο το 2017 και πάλι το 2020. Ως ηγέτης στην αγορά κρυπτογράφησης, το Bitcoin προσελκύει επίσης τις μεγαλύτερες επενδύσεις.

Το Bitcoin έχει ξεπεράσει τις υπόλοιπες αγορές

Εκτός του ότι αποτελεί επενδυτικό στόχο για εμπόρους που επιθυμούν να επενδύσουν σε επικίνδυνα περιουσιακά στοιχεία, το 4ο τρίμηνο του 2020, το Bitcoin προσέλκυσε μεγάλα κεφάλαια από μεγάλες επενδυτικές εταιρείες και ιδιώτες και δημόσιους θεσμικούς επενδυτές, κάνοντας τα θεμέλια του ακόμη πιο σταθερά. Στην πραγματικότητα, το ράλι των τελευταίων μηνών οδήγησε κυρίως από μεγάλους θεσμικούς επενδυτές, όπως η MassMutual, η οποία αγόρασε $ 100 εκατομμύρια Bitcoin τον Δεκέμβριο του 2020, η Skybridge Capital που επένδυσε 182 εκατομμύρια δολάρια, επίσης το Δεκέμβριο και η Guggenheim, η οποία κατέθεσε να επενδύσει έως 500 δισεκατομμύρια δολάρια ή έως και 10% του μακροοικονομικού ταμείου 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο Bitcoin. Αυτό υποδηλώνει ότι δεν θα δούμε μια συντριβή όπως αυτή που είδαμε στις αρχές του 2018, καθώς πρόκειται για μεγάλα χρήματα, τα οποία έχουν επενδύσει μακροπρόθεσμα.

Πιθανά μειονεκτήματα στο Bitcoin Surge

Ενώ η απόδοση των κρυπτονομισμάτων ήταν μεγάλη κατά τη διάρκεια του 2020, υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που ενδέχεται να περιορίσουν ή να επιβραδύνουν περαιτέρω κέρδη για το Bitcoin. Εκτός από την κατάσταση ασφαλούς καταφυγίου που έχει αποκτήσει το Bitcoin τον περασμένο χρόνο, ένας από τους κύριους λόγους για την αύξηση ήταν το γεγονός ότι το νόμισμα fiat ρέει εκτενώς. Οι κυβερνήσεις και οι κεντρικές τράπεζες ρίχνουν μετρητά μέσω των προγραμμάτων νομισματικής και δημοσιονομικής τόνωσης και ένα μέρος αυτών των μετρητών ρέει στην αγορά κρυπτογράφησης. Ωστόσο, ενώ οι τράπεζες και οι κυβερνήσεις δεν θα απενεργοποιήσουν το 2021, δεν είναι πιθανό να αυξήσουν περαιτέρω τα πακέτα, από αυτά που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής. Αλλά ίσως υπαινίσσονται να αρχίσουν να τερματίζουν αυτά τα προγράμματα έως το 2022, τα οποία θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη ζήτηση κρυπτογράφησης.

Η δυσκολία εξόρυξης έχει αυξηθεί μαζί με την αύξηση της τιμής

Ένας άλλος παράγοντας που θα μπορούσε να επηρεάσει την ανοδική δυναμική του Bitcoin τους επόμενους μήνες είναι η δυσκολία στην εξόρυξη. Καθώς το Bitcoin γίνεται πιο ακριβό, τα έσοδα από τα ορυχεία έχουν αυξηθεί, τριπλασιάστηκαν από τον Αύγουστο. Όμως, αυτό έχει προσελκύσει πολλούς περισσότερους ανθρακωρύχους στο παιχνίδι, ειδικά θεσμικές επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας, όπως εταιρείες εξόρυξης όπως η Riot Blockchain (RIOT) και η Marathon Patent Group (MARA), η οποία υπέβαλε παρόμοιες προπαραγγελίες για 31.000 και 90.000 μηχανήματα αντίστοιχα το 2020 Οι κατασκευαστές μηχανών εξόρυξης δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν στη ζήτηση, η οποία συνέβαλε στην αύξηση της δυσκολίας στην εξόρυξη. Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει ότι καθώς το Bitcoin έφτασε τα 40.000 δολάρια, η δυσκολία αυξήθηκε σε πάνω από 20 τρισεκατομμύρια και θα συνεχίσει να αυξάνεται, κάτι που θα είναι βάρος για το Bitcoin, όσον αφορά τη διατήρηση του ρυθμού της αύξησης μακροπρόθεσμα. Ωστόσο, η πρόβλεψη των τιμών Bitcoin για τα επόμενα τρίμηνα παραμένει ανοδική. 

Τεχνική ανάλυση

Το επίπεδο των $ 40.000 έχει σπάσει τώρα

Κοιτάζοντας το μηνιαίο διάγραμμα Bitcoin, βλέπουμε ότι η τιμή διαπραγματεύονταν σε πολύ στενό εύρος για αρκετά χρόνια, μέχρι τις αρχές του 2017, εκτός από το άλμα στα τέλη του 2013, το οποίο ψύχθηκε αρκετά γρήγορα. Αυτό δείχνει ότι η προσοχή στα ψηφιακά νομίσματα ήταν χαμηλή έως ότου αυξήθηκε το 2017. Οι κινητοί μέσοι όροι παρείχαν υποστήριξη, αλλά έχασαν την επαφή με την τιμή το 2017, αν και μετά την αντιστροφή το 2018, το 50 SMA ανέλαβε ξανά αυτή τη δουλειά και σταμάτησε πτώση. Εφαρμόστηκε ένα κατώτατο σημείο για το Bitcoin πάνω από 3.000 $ και είδαμε μια ανάκαμψη στα 13.847 $ το 2019. Ωστόσο, η ανάκαμψη δεν κράτησε και για το επόμενο έτος, η τάση έγινε πτωτική για άλλη μια φορά, καθώς το Bitcoin έφτασε τα 3.000 $ , μετά το αρχικό σφάλμα του coronavirus Όμως, οι κινούμενοι μέσοι όροι διατηρήθηκαν, παρά τη διάτρηση, και η μεγάλη αναπήδηση ξεκίνησε, αν και η άνοδος ήταν επίσημη μετά το σπάσιμο του υψηλού 2017, μόλις κάτω από 20.000 $.

Το 10 SMA επιτέλους πέτυχε την τιμή στο ημερήσιο γράφημα

Bitcoin Live Rate 

Στο εβδομαδιαίο γράφημα στην κορυφή αυτού του άρθρου, το 200 SMA (μωβ) ήταν η απόλυτη υποστήριξη για το Bitcoin, παρόλο που οι κινητοί μέσοι όροι και τα προηγούμενα επίπεδα υποστήριξης και αντίστασης έχουν χάσει τη σημασία τους τώρα, καθώς οι αγοραστές δεν περιμένουν να καλύψουν τα κέρδη τους, προτιμώντας να ανταλλάξουμε καθαρά συναισθήματα. Στο ημερήσιο γράφημα, το 20 SMA διατηρήθηκε ως υποστήριξη τον Νοέμβριο του 2020, μετά την πρώτη αύξηση τον Οκτώβριο και μετά το σπάσιμο του επιπέδου των 20.000 δολαρίων τον Δεκέμβριο, το Bitcoin δεν κοίταξε πίσω και το 20 SMA δεν ήταν σε θέση προλαβαίνω. Έτσι, τα διαγράμματα παραμένουν αρκετά ανοδικά τον Ιανουάριο και η πρόβλεψη τιμών Bitcoin δεν υποδηλώνει μια πτωτική αντιστροφή όπως είδαμε το 2018. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map