Πρόβλεψη τιμών μετρητών Bitcoin για το 2021: Η BCH εξακολουθεί να υστερεί στο Crypto Surge

Bitcoin Cash – Σύνοψη προβλέψεων

Πρόβλεψη μετρητών Bitcoin: H1 2021

Τιμή: 1.000 $ – 1.200 $

Παράγοντες τιμών: Ταμειακές ροές, Συναίσθημα αγοράς, COVID-19

Πρόβλεψη μετρητών Bitcoin: 1 έτος

Τιμή: 1.500 $ – 2.000 $

Οδηγοί τιμών: Κατάσταση ασφαλούς καταφυγίου, Δημοσίευση COVID-19, Παγκόσμια πολιτική

Πρόβλεψη μετρητών Bitcoin: 3 χρόνια

Τιμή: 5.000 $ / ισχυρή>

Προγραμματιστές τιμών: Κεντρικές τράπεζες της Χαβάης; Συναίσθημα αγοράς κρυπτογράφησης, κατάσταση ασφαλούς καταφυγίου, παγκόσμια οικονομία

 

Bitcoin μετρητά BCH ήταν ένα από τα τελευταία κρυπτονομίσματα που συμμετείχαν στην άνοδο της αγοράς κρυπτογράφησης, η οποία ξεκίνησε μόνο τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους για αυτό το altoin, ενώ για άλλα μεγάλα altcoins η αύξηση ξεκίνησε στις αρχές Νοεμβρίου 2021. Η BCH ανέκαμψε από περίπου 300 $ σε 620 $ μέχρι τον Ιανουάριο 10 και έως 775 $ για Bitcoin Cash έως τις 15 Φεβρουαρίου, αλλά αυτό απέχει πολύ από το ύψος των 4.000 δολαρίων το 2017-18. Εκτός αυτού, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς κρυπτογράφησης έχει ξεπεράσει το υψηλό του Ιανουαρίου τον Φεβρουάριο, το BCH / USD διαπραγματεύτηκε ακόμα κάτω από τα 600 $, πράγμα που έδειξε ότι η πίεση αγοράς δεν είναι τόσο ισχυρή, αλλά ανέβηκε περαιτέρω στα μέσα Φεβρουαρίου, όταν είδαμε το δεύτερο κύμα. Αν και, απέδωσε σχεδόν το 40% των κερδών στα τέλη Φεβρουαρίου. Όμως, η πίεση φαίνεται να αυξάνεται πάλι τον Μάρτιο.

Από τότε που ο κοροναϊός και η παγκόσμια οικονομική ύφεση, η οποία εξακολουθεί να συμβαίνει στην Ευρώπη, τα κρυπτονομίσματα έχουν αποκτήσει το καθεστώς των ασφαλών καταφυγίων. Όμως, το Bitcoin Cash δεν έχει ωφεληθεί πολύ από αυτήν την κατάσταση. Άρχισε να αυξάνεται τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, αλλά έχει αντιστραφεί προς τα πίσω, οπότε χάνει το μεγαλύτερο μέρος της δράσης. Η αγοράαφορμή ήταν θετική για την κρυπτογράφηση αγορά, αλλά όχι για το BCH προφανώς.

Οι συναλλαγές Bitcoin Cash είναι φθηνότερες από το Bitcoin, δεδομένου ότι το η επεκτασιμότητα είναι υψηλότερα, κάνοντας μικρές συναλλαγές φθηνότερες, που ήταν ο κύριος λόγος για τον οποίο το Bitcoin Cash αποκλίνει από το Bitcoin το 2017 και Η BCH σχεδιάζει να αυξήσει το μέγεθος του μπλοκ για να επιτρέψει γρηγορότερες συναλλαγές ενώ μείωση των τελών. ο ανταγωνισμός με το Bitcoin έχει πληγώσει BCH? Ωστόσο, ως μεγάλα ιδρύματα, όπως το Paypal, ενστερνίζομαι Bitcoin Cash, η τιμή θα πρέπει τελικά να ανέβει ξανά για να ενταχθεί στην υπόλοιπη αγορά κρυπτογράφησης.

Πρόσφατες αλλαγές στην τιμή μετρητών Bitcoin

Περίοδος Αλλαγή ($) Αλλαγή %
3 μήνες +143 +57,9%
6 μήνες +125 +43,6%
1 χρόνος +36 +9,6%
3 χρόνια -1.150 -73,7%
4 χρόνια +110 +9.800%

Παράγοντες που επηρεάζουν τα μετρητά Bitcoin

Αμέσως πριν από την άνοδο του 4ου τριμήνου του 2017, το Bitcoin Cash αποκλίνει από το Bitcoin, το οποίο ήταν ο τέλειος χρόνος, στην αρχική τιμή των 300 $. Αυξήθηκε στα 1.000 $ σχεδόν αμέσως και μέχρι το τέλος του 2017 είχε φτάσει τα 4.000 $. Η πτώση που ακολούθησε στην αγορά κρυπτογράφησης ήταν βάναυση και το επόμενο έτος, και σε κάποια σημεία το Bitcoin Cash κατέληξε κάτω από τα 50 $. Όπως αναφέραμε, ο ανταγωνισμός με το Bitcoin έπληξε την BCH και οι επιθέσεις από την κοινότητα του Bitcoin για το split έπληξαν το φήμη. Αυτή η οικογενειακή διαμάχη βλάπτει τη φήμη του BCH, που είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους αυτό το κρυπτονομίσμα παρέμεινε πίσω από άλλα μεγάλα κρυπτονομίσματα, παρά το ότι είναι μεταξύ των 5 κορυφαίων κρυπτογράφησης όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση της αγοράς.

Από το 2018, η τάση ήταν ελαφρώς ανοδική συνολικά και είδαμε μια άνοδο νωρίτερα αυτό το μήνα, κάτι που ήταν ενθαρρυντικό για τους αγοραστές, οι οποίοι ήλπιζαν ότι το Bitcoin Cash θα ενταχθεί στην υπόλοιπη αγορά κρυπτογράφησης, αφού έσπασε το μακροπρόθεσμο αντίσταση στα 500 $. Αλλά αυτό δεν συνέβη, και η τιμή επέστρεψε πίσω στο εύρος, αν και αυτή η κίνηση είναι ένα σημάδι ότι η BCH είναι ζωντανή και έχει κάνει πραγματικά αξιοπρεπή κέρδη, διπλασιασμένη αξία σε αρκετούς μήνες.

Διάγραμμα Bitcoin Cash Live

Πρόβλεψη τιμών μετρητών Bitcoin για τα επόμενα 5 χρόνια


Το Bitcoin Cash ξεκίνησε ως μια σκληρή μορφή του Bitcoin BTC το 2017, αφού ορισμένοι χρήστες του BTC εξέφρασαν την ανησυχία τους ότι το Bitcoin αποκλίνει από τους στόχους της Λευκής Βίβλου του Satoshi Nakamoto για το Bitcoin. Από τότε, η BCH ανταγωνίζεται τη Bitcoin ως αποτέλεσμα και αυτό έπληξε τη φήμη του. Όπως γνωρίζουμε, το Bitcoin έχει κάποια προβλήματα επεκτασιμότητας, ειδικά μετά τα πρόσφατα κέρδη στην τιμή, που το έφτασαν στα 40.000 $ κάποια στιγμή. Το Bitcoin αποφάσισε να αναπτύξει το Segregated Witness, SegWit2x, για την επίλυση των προβλημάτων συναλλαγών, αλλά ορισμένοι κάτοχοι Bitcoin δεν πίστευαν ότι αυτό θα τακτοποιούσε το ζήτημα, οπότε δημιούργησαν το Bitcoin Cash και διακλάδισαν μόνοι τους, αυξάνοντας το μπλοκ μέγεθος έως 8 MB από τα προηγούμενα 1 MB, και υπόσχεται να τηρήσετε τους στόχους της Λευκής Βίβλου του Satoshi Nakamoto.

Ωστόσο, αυτό δεν λειτούργησε καλά για το BCH, μετά την άνοδο πάνω από 4.000 $ στο τέλος του 2017, το οποίο ήταν αποτέλεσμα της «χρυσής βιασύνης» στα cryptos, η οποία αύξησε και το BCH υψηλότερα. Έκτοτε, ο ανταγωνισμός με το Bitcoin έπληξε το Bitcoin Cash. Η BCH χρησιμοποιείται επίσης ως μέσο πληρωμής από ορισμένες εταιρείες, όπως η Sequoia Holdings, σύμφωνα με τον Roger Ver, η οποία δίνει στους υπαλλήλους της την επιλογή να λαμβάνουν μέρος του μισθού τους σε κρυπτογράφηση – μια ένδειξη ότι η BCH είναι δημοφιλής στο προσωπικό. Αλλά η ομάδα BCH θα πρέπει να συνεχίσει να αυξάνει την επεκτασιμότητα και οι συναλλαγές θα πρέπει να παραμείνουν φθηνότερες για να κάνουν το BCH ακόμη πιο δημοφιλές για μικρές συναλλαγές. Αυτό σημαίνει ότι το κύριο στοιχείο της πιθανότητας επιτυχίας του Bitcoin Cash θα είναι αν οι χρήστες αποφασίζουν ότι η άμεση αύξηση του μεγέθους του μπλοκ είναι πιο αποτελεσματική από το SegWit. Στις 11.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο (TPS), η ταχύτητα συναλλαγής της BCH είναι ταχύτερη και θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο, καθώς το Bitcoin Cash στοχεύει να αυξήσει το μέγεθος του μπλοκ στα 32 MB.

Η υιοθέτηση του BCH αυξάνεται επίσης. η ομάδα στο Bit.com, μια ασφαλής ανταλλαγή παραγώγων κρυπτονομισμάτων «υψηλής απόδοσης», σύμφωνα με πληροφορίες, θα προσφέρει διαρκή ανταλλαγή και επιλογές Bitcoin Cash (BCH). Η K.IM Dotcom υιοθετεί επίσης BCH για πληρωμές. Η ομάδα είπε ότι ενώ το Bitcoin (BTC) είναι ιδανικό για αποθήκευση στοιχείων, το Bitcoin Cash είναι ιδανικό για πληρωμές για υπηρεσίες όπως το K.IM. Ωστόσο, ο ανταγωνισμός με το Bitcoin οδήγησε σε επιθέσεις στο Bitcoin Cash, οι οποίες έπληξαν τη φήμη του. Όπως αναφέραμε παραπάνω, αυτός ήταν ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους η BCH δεν επωφελήθηκε όσο θα έπρεπε από την πρόσφατη αύξηση της αγοράς κρυπτογράφησης το δεύτερο εξάμηνο του 2017.

Τεχνική Ανάλυση Bitcoin Cash – Θα συνεχιστεί η ανάκαμψη του SMA 50 για BCH / USD?

Το Bitcoin Cash σέβεται τη ζώνη αντίστασης περίπου 500 $ για μερικά χρόνια, αντιστρέφοντας χαμηλότερα μόλις φτάσει σε αυτήν την περιοχή. Όμως, σύμφωνα με τον μεσίτη συναλλάγματος μου, στις αρχές Ιανουαρίου, εντάχθηκε στην ανοδική πορεία στην αγορά κρυπτογράφησης και αυξήθηκε στα 630 δολάρια. Ωστόσο, η τιμή αντιστράφηκε από εκεί και ο BCH / USD βρήκε υποστήριξη στο SMA 20 (γκρίζο) ημερήσιο γράφημα για περισσότερο από μία εβδομάδα. Ωστόσο, δεν υπήρξε αναπήδηση αυτού του κινούμενου μέσου όρου, και μετά από ένα ανάποδο κηροπήγιο, το SMA 20 τελικά έσπασε και η πτώση συνεχίστηκε, αν και η πτώση φαίνεται να έχει σταματήσει χαμηλότερα στο 50 SMA (κίτρινο). Υπάρχει όμως μια σαφής αναπήδηση και η τιμή αυξήθηκε περίπου στα 40 $, δείχνοντας ότι οι αγοραστές είναι ακόμα εδώ, αν και θα δούμε αν η ανάκαμψη θα συνεχιστεί περαιτέρω και η ανοδική τάση θα συνεχιστεί ξανά. 

 Η αναπήδηση έχει ξεκινήσει, αλλά θα δούμε αν θα συνεχιστεί 

Στο μηνιαίο διάγραμμα, το BCH / USD διαπραγματεύεται πλαγίως τα τελευταία δύο χρόνια. Όπως φαίνεται παραπάνω, το Bitcoin Cash ήρθε σε μεγάλη στιγμή, λίγο πριν ξεκινήσει η μεγάλη αύξηση των κρυπτονομισμάτων στα τέλη του 2017. Αυξήθηκε στα 4.147 δολάρια μέχρι τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, από την αρχική τιμή των 300 $, αν και μειώθηκε σημαντικά αρχές του 2018. Μετά από μια βραχύβια προσπάθεια αντιστροφής της τιμής τον Απρίλιο / Μάιο 2018, η τιμή είχε πέσει στα 75 $ στα τέλη του ίδιου έτους. Το 2019, είδαμε μια ανάκαμψη, αλλά η άνοδος σταμάτησε γύρω στα επίπεδα των $ 500, η ​​οποία κράτησε για δεύτερη φορά τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους. Τελικά, το 20 SMA (γκρι) μπήκε επίσης στην τιμή στο μηνιαίο γράφημα και από τότε έχει δώσει αντίσταση για το BCH / USD. Αν και έσπασε τον Ιανουάριο του 2021, όταν η αντίσταση διατρήθηκε. Αλλά η τιμή έπεσε ξανά κάτω από τα 500 $, οπότε απομένει να δούμε αν οι αγοραστές θα πάρουν τον έλεγχο ξανά τώρα.

Το Bitcoin Cash απέδωσε τα περισσότερα από τα κέρδη του Ιανουαρίου

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map