Πρόβλεψη τιμής Binance Coin (BNB) για το 2021: Θα συνεχίσει να αυξάνεται το BNB / USD το 2021; Εξηγούνται βασικοί παράγοντες!

Η τιμή του Binance αυξήθηκε απολύτως στα μέσα Φεβρουαρίου, καθώς αυξήθηκε από περίπου 50 $ σε 370 $. Ανέφερε τα μισά κέρδη την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου, αλλά φαίνεται ότι αρχίζει να αυξάνεται ξανά. Κέρμα Binance BNB ήταν ο πρώτος που σηματοδότησε το ράλι κρυπτογράφησης τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, όταν σημείωσε άνοδο από περίπου 18 $ στα 33 $ και κερδίζει τα περισσότερα αυτή τη στιγμή, τριπλασιάζοντας την τιμή από τα μέσα Δεκεμβρίου. Η υποχώρηση του Ιανουαρίου ήταν αδύναμη και βραχύβια, ενώ οι πρώτες δύο εβδομάδες του Φεβρουαρίου ήταν εξαιρετικές μέχρι στιγμής, με τον Binance σχεδόν διπλασιασμένο σε αξία, να αυξάνεται από περίπου 40 $ σε μόλις κάτω από 100 $ και στη συνέχεια να συνεχίζει πάνω από 145 $, ενώ η ανοδική η ορμή ενισχύεται μόνο. Αυτό έρχεται στη μέση μιας κίνησης ανάπτυξης προϊόντων που βλέπει την Binance να κυκλοφορεί πολλά νέα προϊόντα κρυπτογράφησης.

Το Binance είναι ένα ψηφιακό στοιχείο που κυκλοφόρησε από το Binance exchange. Οι χρήστες μπορούν να πληρώσουν τις χρεώσεις Binance στο BNB και λαμβάνουν εκπτώσεις ως αντάλλαγμα. Αυτές οι εκπτώσεις ισχύουν για τέσσερα χρόνια και έχουν στο ήμισυ αξία κάθε χρόνο: 50% το πρώτο έτος, 25% το δεύτερο, 12,5% το τρίτο και 6,25% κατά το τέταρτο. Ο πρωταρχικός σκοπός του Binance Coin είναι η καταβολή τελών, αν και μπορεί επίσης να δαπανηθεί σε διάφορα διαδικτυακά και φυσικά καταστήματα παγκοσμίως. Εκτός από αυτό, μπορεί κανείς να επενδύσει BNB in Initial Coin Offerings (ICOs) που ιδρύθηκαν ως μέρος του προγράμματος Launchpad της Binance.

Μέχρι στιγμής, η 10η μεγαλύτερη κρυπτογράφηση στον κόσμο, το Binance Coin (BNB), έχει κεφαλαιοποίηση αγοράς 4.378.824.720 $. Το Binance Coin (BNB) δημιουργήθηκε αρχικά στο δίκτυο Ethereum τον Ιούλιο του 2017, καθιστώντας το κρυπτογράφηση 3ης γενιάς και διακριτικό ERC-20. 

Το Binance Coin δημιουργήθηκε από το δημοφιλές κινεζικό χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων, Binance Ένα portmanteau των «δυαδικών» και «χρηματοοικονομικών», το Binance διαπραγματεύεται περίπου 5.184.160.910 $ σε μια τυπική περίοδο 24 ωρών και είναι το μεγαλύτερο κρυπτονομιστήριο στον κόσμο. Η επιτυχία του μπορεί να αποδοθεί στον εσωτερικό του μηχανισμό αντιστοίχισης που ταιριάζει με τους χρήστες που θέλουν να αγοράσουν και να πουλήσουν το ίδιο περιουσιακό στοιχείο. Με αυτόν τον τρόπο, το Binance είναι πιθανό να πάει από δύναμη σε δύναμη, αλλά τι γίνεται με το Binance Coin?

Πρόσφατες αλλαγές στην τιμή BNB / USD 

Περίοδος Αλλαγή ($) Αλλαγή %
30 μέρες +9,48 $ +21,39%
6 μήνες +21,18 $ +91,55%
1 χρόνος +25,07 $ +130,23%

 

 

BNB / USD – Σύνοψη προβλέψεων

Πρόβλεψη Binance: Q1 2021

Τιμή: 350 $ – 400 $

Προγράμματα οδήγησης τιμών: Double Top Breakout, Bullish MACD, 10 & 20 Υποστήριξη EMA

Πρόβλεψη Binance: Q2 2021

Τιμή: 500 $ – 600 $

Προγραμματιστές τιμών: Bearish διόρθωση, Fibonacci Retracement, κέρδος.

Πρόβλεψη Binance: 1 Έτος

Τιμή: 1.000 $

Προγράμματα οδήγησης τιμών: 50 υποστήριξη EMA, ολοκλήρωση προτύπου ABCD

 

BNB / USD – Παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή του Binance Coin:


Οι παρακάτω παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή του Binance Coin θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε την αγορά και να προβλέψετε περιόδους ανάπτυξης ή πτώσης, με βάση τα τρέχοντα γεγονότα. Οι προβλέψεις βασίζονται συνήθως στις αρχές της τεχνικής ανάλυσης. Παρ ‘όλα αυτά, όλοι πρέπει να κατανοήσουμε διαφορετικούς παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την τιμή ενός συγκεκριμένου περιουσιακού στοιχείου, το οποίο με τη σειρά του μας επιτρέπει να λαμβάνουμε λογικές επενδυτικές αποφάσεις, με βάση τα μεταβαλλόμενα γεγονότα.

Πολλά κρυπτονομίσματα δεν υπόκεινται σε κανέναν έλεγχο από κυβερνήσεις και κεντρικές τράπεζες. Ωστόσο, εάν επρόκειτο να γίνουν αλλαγές τα επόμενα χρόνια, αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει την αξία του Binance Coin. Ας ρίξουμε μια ματιά στους τρεις πιο ζωτικούς παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την τιμή του Binance Coin:

Προσφορά και ζήτηση:

Η σχέση μεταξύ προσφοράς και ζήτησης θα μπορούσε να θεωρηθεί παράγοντας «catch-all» που θα επηρεάζει πάντα την τιμή του Binance Coin. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η σχέση μεταξύ προσφοράς και ζήτησης εξαρτάται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες. Με απλά λόγια, η τιμή ενός περιουσιακού στοιχείου θα μειωθεί εάν η προσφορά υπερβαίνει τη ζήτηση και με τη σειρά της, θα αυξηθεί εάν η ζήτηση είναι μεγαλύτερη από την προσφορά. 

Προμήθεια νομίσματος Binance:

Το Binance μειώνει κατά το ήμισυ τα νομίσματά του και αυτό το γεγονός συμβαίνει περίπου μία φορά το χρόνο. Μειώνει το μισό για την εξόρυξη νέων μπλοκ στο μισό. Όπως το Bitcoin, υπάρχει μια μέγιστη συνολική προσφορά του Binance Coin. Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, η συνολική προσφορά ήταν περίπου 200 εκατομμύρια. Ωστόσο, η ανταλλαγή Binance καταστρέφει σκόπιμα τα κουπόνια Binance Coin με την πάροδο του χρόνου.

 Αυτό γίνεται συνήθως για τον έλεγχο της προσφοράς του κρυπτονομίσματος, το οποίο βοηθά τις τιμές νομισμάτων Binance να παραμείνουν σταθερές. Με απλά λόγια, το Binance μπορεί να διαχειριστεί τη σχέση μεταξύ προσφοράς και ζήτησης μειώνοντας τη συνολική προσφορά, η οποία έχει θετικό αντίκτυπο στην τιμή του Binance Coin. 

Η επιτυχία των ICO:

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει τις τιμές του Binance Coin είναι η επιτυχία των ICO που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Launchpad της Binance. Εάν το Binance υποστηρίζει την έναρξη μιας σειράς νέων δημοφιλών κρυπτονομισμάτων, αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες του Binance Coin έχουν περισσότερες επιλογές για την ανταλλαγή των διακριτικών τους. Αυτό, με τη σειρά του, στηρίζει τη ζήτηση για Binance Coin, καθώς δημιουργεί περισσότερους λόγους για συναλλαγές στην πλατφόρμα Binance και ως εκ τούτου να κατέχει BNB. 

Αμερικάνικο δολλάριο & Κέρμα Binance:

Η επικρατούσα αύξηση του Binance Coin θα μπορούσε επίσης να αποδοθεί στο ασθενέστερο δολάριο ΗΠΑ, που προκλήθηκε από την πρόοδο προς την κατεύθυνση της συμφωνίας για τον επόμενο γύρο δημοσιονομικής τόνωσης των ΗΠΑ, η οποία έχει υπονομεύσει τη ζήτηση για περιουσιακά στοιχεία ασφαλούς καταφυγίου όπως το δολάριο ΗΠΑ και συνέβαλε στα κέρδη στο Binance Coin.

Γιατί να αγοράσετε το Binance Coin; Οι ιδιότητες του BNB:

Ας μιλήσουμε για μερικούς εξαιρετικούς λόγους για να αγοράσουμε το Binance (BNB) Coin.

Προσιτότητα – Σε σύγκριση με άλλα νομίσματα, όπως το Bitcoin, η BNB είναι ευνοϊκή από την άποψη της αγοράς, καθώς είναι αρκετά προσιτή. Μπορείτε εύκολα να ανταλλάξετε κέρματα BNB στην πλατφόρμα Binance.

Προσφορά και ζήτηση – Η προσφορά και η ζήτηση καθορίζουν την αύξηση της αξίας ενός νομίσματος σε μια ψηφιακή ανταλλαγή. Το Bitcoin αυξήθηκε σε αξία, χάρη στο όριο προσφοράς των 21 εκατομμυρίων. Εν τω μεταξύ, 99 εκατομμύρια κέρματα BNB βρίσκονται ήδη στην αγορά, και καθώς η φήμη του εξαπλώνεται, η προσφορά θα μειωθεί, η οποία με τη σειρά της ασκεί θετική επίδραση στις τιμές.

 Κοινοτική εμπιστοσύνη – Το Binance Coin θεωρείται ένα από τα πιο αξιόπιστα νομίσματα στην αγορά, χάρη στην ευκολία λειτουργίας και το υψηλό όριο ανάληψης των 30.000 $. Οι επενδυτές κερδίζουν περισσότερη εμπιστοσύνη στην BNB, λόγω του χαμηλού επιπέδου των ζητημάτων ασφάλειας. 

 Ανάπτυξη – Καθώς η πλατφόρμα Binance αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου, το νόμισμα BNB αυξάνεται με τον ίδιο ρυθμό. Η υποδομή είναι τόσο ισχυρή όσο το πρωτόκολλο του Bitcoin.

Τεχνική Ανάλυση – Μπορούμε να Αναμένουμε Συνέχιση της Bullish Trend – BNB / USD;? 

Στην τεχνική πλευρά της αγοράς, η Binance διαπραγματεύεται με σταθερή ανοδική τάση, έχοντας φτάσει στα επίπεδα των 92,55 δολαρίων. Στο εβδομαδιαίο χρονικό πλαίσιο, η Binance παραβίασε το επίπεδο αντίστασης διπλής κορυφής των 33,66 $, και διασχίζει επίσης την επόμενη περιοχή αντίστασης των 47 $. Το κλείσιμο των κεριών με έντονη κατάρρευση στο εβδομαδιαίο χρονοδιάγραμμα υποδηλώνει μεγάλες πιθανότητες περαιτέρω αγοράς στο Binance. 

Ρίξτε μια ματιά στη μακροπρόθεσμη πρόβλεψη για το Binance, το ζεύγος κρυπτογράφησης προτείνει μια ισχυρή ανοδική τάση. Στην υψηλότερη πλευρά, η Binance μπορεί να βρει την επόμενη αντίστασή της γύρω στα 103 και 125,100 $, η οποία επεκτείνεται κατά μηνιαία επίπεδα αντίστασης pivot point. 

BNB / USD Bullish Engulfing, RSI και MACD – Όλα προτείνουν αγορά

Στο ημερήσιο γράφημα, οι 10 & 20 περιόδους Οι εκθετικοί κινούμενοι μέσοι όροι υποστηρίζουν επίσης μια ισχυρή ανοδική τάση, αλλά ταυτόχρονα, αυτό υποδηλώνει επίσης σημαντικές πιθανότητες για μια bearish διόρθωση, καθώς η αξία παραμένει σε επίπεδο που απέχει πολύ από την τρέχουσα τιμή αγοράς των 94 $ BNB.

Στην κάτω πλευρά, το BNB / USD μπορεί να βρει υποστήριξη στα επίπεδα $ 88,10 και 79,44, το οποίο επεκτείνεται κατά 23,60% και 38,20% επίπεδα Fibonacci retracement. Το MACD παρουσιάζει bullish crossover και έχει αρχίσει να κλείνει ιστογράμματα πάνω από 0, υποστηρίζοντας μια bullish προκατάληψη μεταξύ των εμπόρων. Μπορούμε να περιμένουμε μια μικρή διόρθωση στο BNB έως τα 79,44 δολάρια μόλις το ζεύγος είναι εξαιρετικά υπεραγορές και οι ταύροι φαίνεται να έχουν εξαντληθεί. Αυτή η ενημέρωση εξέτασε πολλές εκπληκτικές προβολές και ιδέες από μερικούς κορυφαίους ειδικούς στο χώρο της κρυπτογράφησης. Καθένας από αυτούς έχει ένα μεγάλο επιχείρημα, καθιστώντας ακόμη πιο ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε τι πρόκειται να ξετυλίξει στις αρχές του 2021. Καλή τύχη!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map