Trading Cryptocurrency: Δράση τιμών

Κρυπτονομίσματα – ποιος θα πίστευε ότι αυτή η παράξενη κατηγορία περιουσιακών στοιχείων θα προσελκύσει τόση προσοχή και τόσο μεγάλο ποσό επενδυτικού κεφαλαίου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα; Δισεκατομμύρια δολάρια έχουν χυθεί στο φάσμα των διαφορετικών κρυπτονομισμάτων τα τελευταία δύο χρόνια. Καθώς όλο και περισσότεροι επενδυτές και κερδοσκόποι συμμετέχουν σε αυτήν την εξαιρετική κατηγορία περιουσιακών στοιχείων, τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα συνεχίζουν να έχουν μετα-εκθετικά κέρδη και συχνά αστάθεια. Οι ευκαιρίες σε αυτήν την αγορά αφθονούν. Υπάρχει όμως μια εμπορική προσέγγιση που έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου; Και αυτή η εμπορική προσέγγιση θα αποφέρει αποτελέσματα με μια σχετικά νέα κατηγορία περιουσιακών στοιχείων όπως τα κρυπτονομίσματα?

Trading Cryptocurrency - Η Δράση Τιμής είναι το κλειδί! 1 (Άμπελος)

Οι σταθερές στρατηγικές διαπραγμάτευσης δράσης προσφέρουν καλές αποδόσεις σε διαφορετικές αγορές.

Θέματα κρυπτονομισμάτων

Περιορισμένα ιστορικά δεδομένα (θεμελιώδη και τεχνικά)

Τα κρυπτονομίσματα δεν ήταν μαζί μας για πολύ καιρό. Ενώ άλλες κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων όπως το forex και οι μετοχές έχουν πολλά ιστορικά δεδομένα (τόσο θεμελιώδη όσο και τεχνικά) για να αντλήσουν πολύτιμες πληροφορίες, το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς κρυπτογράφησης είναι μη διαχωρισμένη περιοχή. Το πρώτο και πιο σημαντικό κρυπτογράφηση, το bitcoin, υπήρξε μόνο από το 2009.

Έχοντας αυτό κατά νου, η στατιστική μοντελοποίηση και η δοκιμή στρατηγικής σε κρυπτονομίσματα έχουν περιορισμένη σημασία επειδή τα αποτελέσματα που προέρχονται από μικρά δείγματα δεδομένων είναι συχνά παραπλανητικά και αναξιόπιστα.

Δύσκολες και αβέβαιες βασικές αρχές

Με τις βασικές αρχές να περιστρέφονται γύρω από έννοιες που είναι γενικά δύσκολο να κατανοηθούν, η συμπεριφορά τιμών των κρυπτονομισμάτων είναι συχνά δύσκολο να συναχθεί ή να προβλεφθεί από θεμελιώδεις πτυχές. Πρέπει λοιπόν οι έμποροι να ξεχωρίσουν από αυτήν την εκπληκτική αγορά μόνο και μόνο επειδή τα βασικά της μπορεί να είναι δύσκολο να τα καταφέρεις; Σιγουρα οχι!

Η δύναμη της διαπραγμάτευσης δράσης τιμών

Υπάρχει μια ισχυρή «αλήθεια» στις παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές αγορές. Οι έμποροι συχνά αναμένουν ότι ορισμένοι θεμελιώδεις καταλύτες θα έχουν συγκεκριμένες επιπτώσεις στην τιμή ενός περιουσιακού στοιχείου. Αυτές οι προκαταλήψεις αποτρέπονται συχνά όταν η τιμή δεν κάνει τίποτα ή ακριβώς το αντίθετο από αυτό που αναμενόταν. Οι θεμελιώδεις κανόνες ενεργοποίησης συχνά «τιμολογούνται» από ενημερωμένους παράγοντες της αγοράς πολύ πριν δημοσιευτεί επίσημα, καθιστώντας το σε μεγάλο βαθμό αναποτελεσματικό από τη στιγμή που δημοσιεύεται.

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τις τιμές και τις τεχνικές στρατηγικές συναλλαγών.

Παρόλο που τα θεμελιώδη δεδομένα μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην αποτίμηση των περιουσιακών στοιχείων, η δράση ως προς την τιμή ενός περιουσιακού στοιχείου είναι το τελευταίο και το πιο σημαντικό ζήτημα που πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά τη λήψη αποφάσεων διαπραγμάτευσης. Όταν όλα έχουν ληφθεί υπόψη και όλα λαμβάνονται υπόψη, η τιμή είναι το τελευταίο βαρόμετρο και ο πιο αξιόπιστος οδηγός για το τι συμβαίνει πραγματικά με ένα στοιχείο. Ακόμη και όταν τα θεμελιώδη στοιχεία παρακάμπτουν τη δράση τιμών «προσδοκίες», η ίδια η τιμή θα προσαρμόζεται γρήγορα στη θεμελιώδη αλλαγή. Η τιμή ενός περιουσιακού στοιχείου είναι συχνά «μπροστά» από τα βασικά του.

Συναλλαγή κρυπτονομισμάτων - Η δράση είναι η τιμή 2 (βαρόμετρο)
Δράση τιμών – το μεγάλο βαρόμετρο αγοράς.

Συμπεριφορά καθολικής τιμής σε διαφορετικές κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων

Ψυχολογία της αγοράς

Γιατί η δράση τιμών σε πολλά διαφορετικά στοιχεία και κατηγορίες στοιχείων μοιάζει συχνά με παρόμοια μοτίβα; Οι περισσότερες αγορές λειτουργούν γενικά με τον ίδιο τρόπο λόγω των κοινών χαρακτηριστικών και των διαδικασιών σκέψης των ατόμων που συμμετέχουν σε αυτές τις αγορές. Με την πάροδο του χρόνου, διαφορετικοί συμμετέχοντες στην αγορά αντιδρούν σε ορισμένες συνθήκες της αγοράς με τον ίδιο τρόπο. Αυτό δίνει στις μεταβολές των τιμών μια επαναλαμβανόμενη φύση λόγω της ψυχολογίας της αγοράς που εμπλέκεται.

Μηχανική προσφοράς, ζήτησης και κοινής αγοράς

Ένας άλλος λόγος για την ομοιομορφία μεταξύ διαφορετικών αγορών είναι ο τρόπος με τον οποίο η προσφορά και η ζήτηση διαμορφώνουν τις αγορές. Ένα απλό παράδειγμα είναι το ακόλουθο: στις έντονες ανοδικές τάσεις, υπάρχει έλλειψη πωλητών. Οι μεγάλοι επενδυτές και οι κερδοσκόποι που διαπραγματεύονται με την τάση συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη λήψη μεγάλων παραγγελιών αγοράς σε λογικές τιμές. Κατά συνέπεια, όταν αυτοί οι μεγάλοι συμμετέχοντες στην αγορά αντιμετωπίζουν οπισθοδρόμηση έναντι της ανοδικής τάσης, τους προσφέρει ευκαιρίες να γεμίσουν τις μεγάλες παραγγελίες τους σε σχετικά καλές τιμές. Επίσης, όταν η τιμή υποχωρήσει, είναι μια ορατή ένδειξη ότι εισέρχεται στην αγορά περισσότερη ρευστότητα, κάτι που μπορεί να οδηγήσει τα «μεγάλα αγόρια» να συνεχίσουν να συσσωρεύουν θέσεις αγοράς επειδή μια μεγαλύτερη προσφορά αυτού του περιουσιακού στοιχείου εισέρχεται στην αγορά. Αυτό, και άλλοι παράγοντες της αγοράς, προκαλούν συχνά την τάση των τιμών στις πιο ελεύθερα διαπραγματεύσιμες χρηματοοικονομικές πράξεις να κινηθούν παρορμητικά ακολουθούμενο από διορθωτικά Ακολουθίες κυμάτων Elliot (παρορμητικός, διορθωτικός, παρορμητικός, διορθωτικός κ.λπ.). Φυσικά, το παρορμητικό / διορθωτικό μοτίβο είναι μόνο ένα από τα πολλά κοινά χαρακτηριστικά που προκαλούνται από την κανονική λειτουργία της αγοράς.


Trading Cryptocurrency - Η Δράση Τιμής είναι το κλειδί! 3 (γρανάζια)
Όλα τα ελεύθερα εμπορεύσιμα περιουσιακά στοιχεία έχουν ορισμένες κοινές λειτουργίες δράσης για την τιμή (προσφορά, ζήτηση, ρευστότητα, ανθρώπινη ψυχολογία κ.λπ.).

Τρέχουσες και μελλοντικές ομοιότητες (Cryptos vs. Περισσότερες καθιερωμένες αγορές)

Ενώ υπάρχουν πολλά περισσότερα να ειπωθούν σχετικά με το πώς οι έμποροι σκέφτονται και ενεργούν γενικά όταν πρόκειται για διαπραγμάτευση, το σημαντικό σημείο είναι ότι η αγορά κρυπτονομισμάτων έχει ήδη εμφανίσει τα ίδια «βασικά» χαρακτηριστικά δράσης τιμών που βρίσκονται συνήθως σε άλλες χρηματοπιστωτικές αγορές. Η αγορά κρυπτογράφησης αναμένεται επίσης να συνεχίσει να κάνει κινήσεις που θα μοιάζουν με τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς των παραδοσιακών χρηματοοικονομικών μέσων.

Επομένως, μπορούμε να ανταλλάσσουμε κρυπτονομίσματα με «παραδοσιακή» τεχνική ανάλυση / τεχνικές δράσης τιμών, ειδικά επειδή τα περιορισμένα τεχνικά και θεμελιώδη δεδομένα της αγοράς κρυπτονομισμάτων προσφέρουν στους εμπόρους λίγη ουσία για να δημιουργήσουν στρατηγικές για κρυπτογράφηση.

Δοκιμάστε τις συναλλαγές κρυπτογράφησης «buy-and-hold»

Αυτές οι παραδοσιακές τεχνικές διαπραγμάτευσης ενεργειών τιμών θα πρέπει να προσαρμοστούν στα μεμονωμένα κρυπτονομίσματα, φυσικά, αλλά η μεγάλη υποκείμενη ισχύς των κατάλληλων μεθόδων δράσης τιμών σε συνδυασμό με τη συνετή διαχείριση κινδύνου είναι ουσιαστικά εγγυημένη για την επιτυχία.

Συμπερασματικά

Η δράση τιμών είναι πολύ ευαίσθητη και αποκαλύπτει μια απίστευτη ποσότητα πληροφοριών για οποιοδήποτε χρηματοοικονομικό μέσο. Οι πονηρές τεχνικές δράσης και οι τεχνικές αναλύσεις προορίζονται να αποδώσουν καλά στην αγορά κρυπτογράφησης, όπως σε οποιαδήποτε άλλη αγορά. Ακόμη και απουσία εκτεταμένων ιστορικών δεδομένων κρυπτογράφησης, η διαπραγμάτευση ενεργειών τιμών προσφέρει υψηλή πιθανότητα επιτυχίας λόγω των καθολικών χαρακτηριστικών των χρηματοπιστωτικών αγορών.

Ξεκινήστε με τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων σήμερα!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map