Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Εκπαιδευτικά άρθρα κρυπτονομισμάτων

ΑΡΘΡΑ ΚΡΥΠΤΟΚΟΥΡΝΗΣ

Τι είναι τα πιρούνια στα κρυπτονομίσματα?

Όταν ενεργά διαπραγματεύεστε κρυπτονομίσματα ή ως ενεργό μέλος του χώρου κρυπτογράφησης, πρέπει σίγουρα να έχετε σκοντάψει ήδη τον όρο “πιρούνι” πολλές φορές ήδη. Αλλά τι είναι τα διχάλα των κρυπτονομισμάτων? 

Οι διαφορές μεταξύ νομίσματος Fiat και κρυπτονομισμάτων

Οι πιθανότητες είναι μεγάλες που έχετε ήδη ακούσει τον όρο fiat πολλές φορές, αλλά ίσως αναρωτιέστε τι έχει να κάνει με το χρηματοοικονομικό μας σύστημα. Στην πραγματικότητα, όταν οι οικονομολόγοι και οι χρηματοοικονομικοί αναλυτές μιλούν για το fiat, σίγουρα δεν μιλούν για τον Ιταλό κατασκευαστή αυτοκινήτων αλλά για τα νομίσματα που χρησιμοποιούνται συνήθως σε όλο τον κόσμο. 

Τι είναι το ICO?

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σας όταν διαβάζετε τον όρο ICO; Πιθανότατα σκέφτεστε τους άπληστους επενδυτές που προσπαθούν να βγάλουν γρήγορα χρήματα, ή μπορείτε να το σκεφτείτε τι είναι πραγματικά: ένα νέο, απλό και εύκολο μοντέλο συγκέντρωσης χρημάτων. Στην πραγματικότητα, πολλοί ιδρυτές νεοσύστατων επιχειρήσεων με μεγάλες και καινοτόμες ιδέες που δεν έχουν το κεφάλαιο για να ξεκινήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα έκαναν σανό ενώ ο ήλιος λάμπει και χρησιμοποίησε ICO για να συγκεντρώσει χρήματα στην εταιρεία τους. Αλλά τι είναι ICO?

Τι είναι το Cryptocurrency?

Τα κρυπτονομίσματα έχουν αλλάξει τον τρόπο μετακίνησης των χρημάτων και ανοίγουν επίσης έναν ευμετάβλητο κόσμο αδιανόητων ευκαιριών συναλλαγών και επενδύσεων. Διαβάστε εδώ για την ιστορία, την τεχνολογία blockchain, τις επαναστατικές πληρωμές και πόσο βολικό είναι να ανταλλάσσετε τα κυριότερα κρυπτονομίσματα με μεσίτες forex.

Τι είναι το νόμισμα Bitcoin?

Τι είναι το νόμισμα bitcoin; Πολλοί άνθρωποι που ακούνε για bitcoin για πρώτη φορά δυσκολεύονται να κατανοήσουν τι είναι πραγματικά και πώς λειτουργεί ως νόμισμα. Αυτό είναι πολύ φυσιολογικό επειδή το bitcoin (BTC, XBT) δεν είναι καθόλου ένα κανονικό νόμισμα ή επενδυτικό μέσο. 

Σχετικά με τις πλατφόρμες Cryptocurrency

Τα κρυπτονομίσματα έχουν προκύψει από φαινομενικά πουθενά για να καταλάβουν επενδυτικό κεφάλαιο αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτή η δυναμική κατηγορία περιουσιακών στοιχείων προσφέρει μερικά εξαιρετικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα σε άτομα και επιχειρήσεις που ξέρουν πώς να το χρησιμοποιούν σωστά.

Ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων

Η αγορά κρυπτονομισμάτων ακμάζει και το ίδιο ισχύει και για τις ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων. Οι περισσότερες ανταλλαγές εκτελούν το σημαντικό καθήκον της μετατροπής νομισμάτων fiat σε κρυπτονομίσματα και το αντίστροφο, ενώ ορισμένα από αυτά χειρίζονται μόνο κρυπτονομίσματα. 

Trading Cryptocurrency: Αγορά και Κράτηση

Καμία άλλη κατηγορία περιουσιακών στοιχείων δεν έχει δει τα υπέροχα κέρδη που παρατηρήθηκαν πρόσφατα στα κρυπτονομίσματα. Το Bitcoin, το πιο σημαντικό κρυπτογράφηση, έχει επιστρέψει μερικά εκατομμύρια τοις εκατό από το 2010, όταν αποτιμήθηκε σε 0,008 $ σε ένα στάδιο. 

Trading Cryptocurrency: Δράση τιμών

Cryptocurrencies – ποιος θα πίστευε ότι αυτή η παράξενη κατηγορία περιουσιακών στοιχείων θα προσελκύσει τόση προσοχή και τόσο τεράστιο ποσό επενδυτικού κεφαλαίου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα; Δισεκατομμύρια δολάρια έχουν χυθεί στο εύρος των διαφορετικών κρυπτονομισμάτων τα τελευταία δύο χρόνια. 

Πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων

Η μεταφορά χρημάτων γίνεται φθηνότερη και ευκολότερη, ειδικά σε αυτήν την εποχή των κρυπτογραφικών ψηφιακών νομισμάτων, που αποκαλούνται απλά κρυπτονομίσματα. Λόγω της ψηφιακής φύσης των κρυπτονομισμάτων, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανένα πορτοφόλι για τον χειρισμό του. 

Το καλύτερο Cryptocurrency για επένδυση το 2018

Κρυπτονομίσματα Ποιος θα πίστευε ότι αυτή η μοναδική και ισχυρή κατηγορία περιουσιακών στοιχείων (χρησιμοποιώντας τεχνολογία blockchain) θα είχε τόσο κοσμικό αντίκτυπο στον σύγχρονο οικονομικό κόσμο; Από την πρώτη ημέρα που το Bitcoin άρχισε να διαπραγματεύεται, έχει αυξηθεί εκθετικά σε αξία και μερίδιο αγοράς. 

Το Bitcoin Bubble

Καθώς το Bitcoin έχει ανέβει από την αφάνεια, η τεράστια δυναμική του ανάγκασε τόσο τον χρηματοπιστωτικό κόσμο όσο και τα mainstream media να σηκωθούν και να σημειώσουν. Μόνο το 2017 η τιμή του Bitcoin (BTC) σημείωσε κέρδη άνω του 1700%. 

Κορυφαία 10 κρυπτονομίσματα

Ο χρηματοοικονομικός κόσμος αλλάζει και ένα μεγάλο παιχνίδι αλλαγής είναι τα κρυπτονομίσματα. Φανταστείτε να στέλνετε χρήματα σε έναν φίλο στην άλλη πλευρά του κόσμου σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα, όπου η χρήση μιας τράπεζας θα σας πάρει περίπου τρεις έως πέντε ημέρες. Οι επιπτώσεις της τεχνολογίας blockchain στο παγκόσμιο εμπόριο είναι τεράστιες. 

Οι καλύτεροι μεσίτες Bitcoin

Το Bitcoin, το πρώτο και μεγαλύτερο κρυπτογράφηση, είναι ένα εκπληκτικό μέσο συναλλαγών. Ωστόσο, παρόλο που είναι ιδανικός στόχος για ενεργούς εμπόρους, είναι σημαντικό να προσελκύσετε αυτές τις συναρπαστικές αγορές χρησιμοποιώντας μόνο τους καλύτερους μεσίτες bitcoin.

Πώς να ανταλλάσσετε Bitcoin – Οδηγός για αρχάριους

Τα κρυπτονομίσματα είναι εδώ για να μείνουν, αυτό είναι σίγουρο! Ακολουθεί ο αναλυτικός οδηγός μας σχετικά με τον τρόπο ανταλλαγής bitcoin, του πιο διακεκριμένου κρυπτονομίσματος στον κόσμο. 

Πώς να κάνετε εμπόριο Ethereum (Ether) – Οδηγός για αρχάριους

Η Ethereum (αιθέρας), η δεύτερη μεγαλύτερη κρυπτογράφηση στον κόσμο, αναπτύσσεται ραγδαία. Είτε είστε βετεράνος έμπορος είτε αρχάριος στις κεφαλαιαγορές, το ethereum trading προσφέρει μια ποικιλία πλεονεκτημάτων και ευκαιριών

Bitcoin (BTC) έναντι Bitcoin Cash (BCH)

Όταν το Blockchain κυκλοφόρησε για πρώτη φορά μέσω της Λευκής Βίβλου Bitcoin το 2009 από τον Satoshi Nakamoto, δεν υπήρξε συζήτηση όπως το Bitcoin έναντι του Bitcoin Cash και εάν ένα από αυτά είναι καλύτερο από το άλλο κρυπτογράφηση. 

Ένας πλήρης οδηγός για το Day Trading Bitcoin το 2019

Θέλετε να ξεκινήσετε την ανταλλαγή bitcoin αλλά δεν ξέρετε πώς; Είτε θέλετε να επενδύσετε σε Bitcoin αγοράζοντας Bitcoin, είτε απλά ενδιαφέρεστε για ημερήσιες συναλλαγές, αγοράζοντας και πουλώντας Bitcoin σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να αρχίσετε επιτέλους να διαπραγματεύεστε αυτό το κρυπτογράφηση.

Στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων

Τα κρυπτονομίσματα είναι μια καυτή κατηγορία στοιχείων ενεργητικού. Πολλά κρυπτογραφικά κέρδη έχουν επιτύχει απολύτως εκπληκτικές αποδόσεις τα τελευταία δύο χρόνια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me