Πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων

Η μεταφορά χρημάτων γίνεται φθηνότερη και ευκολότερη, ειδικά σε αυτήν την εποχή των κρυπτογραφικών ψηφιακών νομισμάτων, που αποκαλούνται απλά κρυπτονομίσματα. Λόγω της ψηφιακής φύσης των κρυπτονομισμάτων, ωστόσο, κανένα πορτοφόλι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον χειρισμό του. 

Αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε πορτοφόλια κρυπτογράφησης και ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι πορτοφολιών κρυπτογράφησης; Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε…

Κρυπτογραφημένα πορτοφόλια και νομίσματα
Εικόνες και πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων

 Οι FX Leaders δεσμεύονται να παρέχουν ακριβείς και αμερόληπτες πληροφορίες σχετικά με τους διάφορους παρόχους υπηρεσιών στον κλάδο κρυπτονομισμάτων. Όπως και με τις ανταλλαγές κρυπτογράφησης και τις πλατφόρμες κρυπτογράφησης, η επιλογή των καταλληλότερων πορτοφολιών κρυπτογράφησης είναι σημαντική για τη διασφάλιση αποτελεσματικής συναλλαγής και ασφάλειας χρημάτων.

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι πορτοφολιών κρυπτογράφησης. Ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης είναι «ζεστό» ή «κρύο». Ένα κρύο πορτοφόλι είναι απομονωμένο από το Διαδίκτυο (εκτός σύνδεσης) και ένα ζεστό πορτοφόλι είναι συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο (online).

Εκτός από αυτές τις δύο μεγάλες κατηγορίες, τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης διατίθενται στις ακόλουθες μορφές:

 • Πορτοφόλια επιτραπέζιων υπολογιστών / Πορτοφόλια λογισμικού (Hot Wallets)
 • Πορτοφόλια για κινητά (Hot Wallets)
 • Πορτοφόλια υλικού (Ψυχρά πορτοφόλια)
 • Χαρτί / Φυσικά Πορτοφόλια (Ψυχρά Πορτοφόλια)
 • Πορτοφόλια στο Διαδίκτυο / Πορτοφόλια που βασίζονται στον Ιστό (Hot Wallets)

Μερικές επισημάνσεις σχετικά με τα καλύτερα διαθέσιμα πορτοφόλια κρυπτογράφησης:

Πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων Οφέλη Διαθέσιμα κρυπτονομίσματα Τύπος πορτοφολιού / Τύπος αποθήκευσης Αποκτήστε ένα πορτοφόλι Crypto τώραλογότυπο keepkey

 • Ανταλλάξτε διαφορετικά στοιχεία στη συσκευή.
 • Υποστηρίζεται από διαφορετικούς πελάτες κρυπτογράφησης.
 • Συμβατό με διαφορετικά λειτουργικά συστήματα.
 • Πλήρης έλεγχος των ιδιωτικών κλειδιών.

Bitcoin

Παύλα

Αιθέρας (Ethereum)

Litecoin (LTC)

Dogecoin

Πορτοφόλι πολλαπλών στοιχείων NamecoinHardware /


Ψυχρή αποθήκευσηΠαραγγείλετε ένα KeepKey

Πορτοφόλι τώρα!Λογότυπο Έξοδος

 • Το Shapeshift είναι ενσωματωμένο στην Έξοδο.
 • Εύκολη στη χρήση διεπαφή.
 • Ιδανικό για αρχάριους.
 • Φιλικό για αρχάριους
 • Πολλά διαθέσιμα cryptos.
 • Κρυπτογραφημένα ιδιωτικά κλειδιά που ελέγχονται από πελάτες.

Αραγονία

Μαντεύω

Funfair

Bitcoin & Bitcoin μετρητά (BCH)

Παύλα

Αιθέρας (Ethereum)

Ethereum Classic (ETC)

Πορτοφόλι πολλαπλών στοιχείων Litecoin (LTC)

Ζεστή αποθήκευσηΚατεβάστε το Έξοδος

Πορτοφόλι τώρα!Λογότυπο Trezor

 • Πλήρης έλεγχος των ιδιωτικών κλειδιών.
 • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων.
 • Αυξημένη ασφάλεια ιδιωτικού κλειδιού.
 • Υποστηρίζει μια ποικιλία κρυπτογράφησης.

Bitcoin

Litecoin

Παύλα

Αιθέρας (Ethereum)

Ethereum Classic (ETC)

Zcash

Dogecoin

Πορτοφόλι πολλαπλών στοιχείων NamecoinHardware /

Ψυχρή αποθήκευσηΠαραγγείλετε ένα Trezor

Πορτοφόλι τώρα!Λογότυπο καθολικού

 • Συμβατό με πολλά κρυπτονομίσματα.
 • Πολύ αυξημένη ασφάλεια, ακόμη και όταν διακυβεύεται η ασφάλεια του υπολογιστή.
 • Πλήρης έλεγχος των ιδιωτικών κλειδιών.
 • Επιλέξτε μεταξύ Ledger Blue και Ledger Nano S.

Κομόντο

Bitcoin & Bitcoin χρυσό

Κυματισμός

Bitcoin μετρητά (BCH)

Αιθέρας (Ethereum)

Litecoin

Πορτοφόλι DashHardware /

Ψυχρή αποθήκευσηΠαραγγείλετε ένα καθολικό

Πορτοφόλι τώρα!Λογότυπο Jaxx

 • Ιεραρχικό ντετερμινιστικό πορτοφόλι.
 • Πλήρης έλεγχος των ιδιωτικών κλειδιών.
 • Εξαιρετική διεπαφή χρήστη.
 • Το Shapeshift επιτρέπει την ανταλλαγή μεταξύ πολλών κρυπτογράφησης.

Bitcoin & Bitcoin μετρητά (BCH)

Αιθέρας (Ethereum)

Παύλα

Zcash (ZEC)

Ethereum Classic (ETC) Επιτραπέζιο και κινητό πορτοφόλι /

Ζεστή αποθήκευσηΚατεβάστε το Jaxx

Πορτοφόλι τώρα!

Περισσότερα για τα Πορτοφόλια Cryptocurrency

Τι αποθηκεύεται σε ένα Crypto Wallet?

Τα πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων στην πραγματικότητα δεν περιέχουν κρυπτονομίσματα, αλλά μάλλον ιδιωτικά κλειδιά κρυπτογράφησης που αντιστοιχούν σε συγκεκριμένα δημόσια κλειδιά.

Τα ιδιωτικά κλειδιά είναι απαραίτητα για το ξεκλείδωμα της κρυπτογράφησης και για τη δαπάνη ή τη μεταφορά τους. Όταν χάνονται ή κλέβονται ιδιωτικά κλειδιά, δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο αντίστοιχο κρυπτογράφηση. Τα ιδιωτικά κλειδιά, επομένως, πρέπει να προστατεύονται ανά πάσα στιγμή.

 

Διαφορετικά πορτοφόλια για διαφορετικές εφαρμογές – Ζεστό και κρύο

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης είναι είτε ζεστά είτε κρύα. Τα ζεστά πορτοφόλια είναι λιγότερο ασφαλή από τα κρύα πορτοφόλια επειδή είναι συνδεδεμένα στο Διαδίκτυο.

Ένα καλό παράδειγμα ενός καυτού πορτοφολιού είναι η Έξοδος. Το Exodus από μόνο του είναι πραγματικά αξιόπιστο και κρυπτογραφεί με ασφάλεια και προστατεύει τα περιουσιακά στοιχεία blockchain των πελατών της με κωδικούς πρόσβασης. Ο κίνδυνος δεν έγκειται στην έξοδο σε αυτήν την περίπτωση, αλλά στον υπολογιστή στον οποίο είναι αποθηκευμένο το πορτοφόλι Exodus.

Πυροσβέστες
Τα ζεστά πορτοφόλια είναι πραγματικά βολικά στη χρήση, αλλά πρέπει να ληφθούν κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για να τα ασφαλίσετε.

Εάν η ασφάλεια του υπολογιστή διακυβεύεται με κάποιο τρόπο, τα στοιχεία του χρήστη ενδέχεται να βρίσκονται σε κίνδυνο. Αυτό είναι δυνατό εάν, για παράδειγμα, ιοί ή κακόβουλα προγράμματα που περιέχουν keyloggers ή spyware διεισδύσουν στον υπολογιστή του πελάτη.

Ωστόσο, ένα ζεστό πορτοφόλι είναι ένα βολικό εργαλείο και οι κίνδυνοι του μπορούν να μετριαστούν αποτελεσματικά μειώνοντας το ποσό της κρυπτογράφησης που διατηρείται σε αυτό. Το Exodus συνιστά τη χρήση του πορτοφολιού τους σε συνδυασμό με ένα πορτοφόλι πολλαπλών υπογραφών, ένα πορτοφόλι υλικού (όπως KeepKeyή ακόμα και ένα πορτοφόλι χαρτιού εκτός σύνδεσης.

Στιγμιότυπο οθόνης KeepKey
Το πορτοφόλι KeepKey επιτρέπει την υπερσύγχρονη αποθήκευση, ανταλλαγή και μεταφορά κρυπτογράφησης.

Διατηρώντας την πλειονότητα των περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης σε κρύο χώρο αποθήκευσης, ο κίνδυνος να καεί από κρυπτογράφηση (που είναι απίθανο) μειώνεται σημαντικά. Ένας πλούσιος άνθρωπος δεν θα περπατούσε μαζί του με όλα τα μετρητά του, αλλά διατηρεί το μεγαλύτερο μέρος των κεφαλαίων του σε χρηματοκιβώτιο ή στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Ομοίως, οι κάτοχοι κρυπτογραφικών στοιχείων θα πρέπει να διατηρούν την πλειονότητα των κρυπτονομισμάτων σε ψυχρό χώρο αποθήκευσης και να στέλνουν την απαραίτητη κρυπτογράφηση μόνο σε ζεστά πορτοφόλια όταν πρέπει να την ανταλλάξουν ή να τη μεταφέρουν.

Διατηρώντας τον έλεγχο των ιδιωτικών κλειδιών σας

Ίσως έχετε παρατηρήσει στον παραπάνω πίνακα πορτοφολιών, ότι οι χρήστες των Keepkey, Exodus, Jaxx, Trezor και Ledger παραμένουν στον έλεγχο των ιδιωτικών τους κλειδιών. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας. Όποια και αν είναι η επιλογή πορτοφολιού σας, βεβαιωθείτε ότι μόνο έχετε πρόσβαση στα ιδιωτικά σας κλειδιά.

 

Πορτοφόλια πολλαπλών νομισμάτων

Εκτός από το bitcoin, υπάρχουν εκατοντάδες άλλα κρυπτονομίσματα εκεί έξω. Τα καλά νέα είναι ότι πολλά από αυτά είναι προσβάσιμα μέσω ενός ενιαίου πορτοφολιού πολλαπλών νομισμάτων.

Τα καυτά πορτοφόλια Exodus και Jaxx παρέχουν πρόσβαση σε μια ποικιλία κρυπτονομισμάτων και επιτρέπουν στους χρήστες τους να ανταλλάσσουν πολλά νομίσματα μεταξύ τους μέσω της ενσωμάτωσής τους στην υπηρεσία ανταλλαγής Shapeshift.

Στιγμιότυπο του Πορτοφολιού Έξοδος
Το Genesis διαθέτει μια ενσωματωμένη ανταλλαγή κρυπτογράφησης που είναι πραγματικά εύκολο στη χρήση, ακόμη και για αρχάριους.

 

Φυσικά, όπως έχετε δει στον παραπάνω πίνακα, τα πορτοφόλια υλικού KeepKey, Trezor και Ledger είναι επίσης συμβατά με πολλά κρυπτονομίσματα.

 

Cryptos – A Booming Asset Class

Με όλο και περισσότερα ιδρύματα, εμπόρους λιανικής και άτομα που χρησιμοποιούν κρυπτονομίσματα, ο χρηματοοικονομικός κόσμος αλλάζει ραγδαία. Χιλιάδες νέοι συμμετέχοντες εισέρχονται καθημερινά στην αγορά κρυπτογράφησης για διαφορετικούς λόγους, όπως διεθνείς και τοπικές μεταφορές χρημάτων, επενδύσεις και άλλους κερδοσκοπικούς σκοπούς, δραστηριότητες εξόρυξης κρυπτογράφησης κ.λπ..

Τι είναι το νόμισμα Bitcoin?

 

Συμμετοχή στην αγορά κρυπτονομισμάτων

Η συμμετοχή στην αγορά κρυπτογράφησης δεν είναι πραγματικά περίπλοκη, ειδικά με πορτοφόλια φιλικά για αρχάριους KeepKey, Genesis και Jaxx όπου τα άτομα μπορούν επίσης να ανταλλάξουν διαφορετικά νομίσματα κρυπτογράφησης μεταξύ τους.

Ωστόσο, τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης δεν είναι το μόνο μέσο συμμετοχής σε δραστηριότητες κρυπτογράφησης. Τα κρυπτονομίσματα μπορούν να ανταλλάσσονται με CFD σε πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτονομισμάτων.

Στη συνέχεια, φυσικά, υπάρχουν ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων όπου μπορούν να ανταλλάσσονται fiat και cryptos. Ορισμένες από αυτές τις ανταλλαγές προσφέρουν συναλλαγές περιθωρίου με τον ίδιο τρόπο που κάνουν οι πλατφόρμες συναλλαγών forex / crypto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map