Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Κορυφαία 10 κρυπτονομίσματα

Τελευταία ενημέρωση τον Ιούλιο του 2018

Ο χρηματοοικονομικός κόσμος αλλάζει και ένα μεγάλο παιχνίδι αλλαγής είναι τα κρυπτονομίσματα. Φανταστείτε να στέλνετε χρήματα σε έναν φίλο στην άλλη πλευρά του κόσμου σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα, όπου η χρήση μιας τράπεζας θα σας πάρει περίπου τρεις έως πέντε ημέρες. Οι επιπτώσεις της τεχνολογίας blockchain στο παγκόσμιο εμπόριο είναι τεράστιες.

Όχι μόνο τα κρυπτονομίσματα επιτρέπουν γρήγορες μεταφορές χρημάτων, αλλά πολλά κρυπτονομίσματα έχουν αποφέρει εκθετική αύξηση των τιμών που ξεπέρασε τις πιο άγριες προσδοκίες.

Ενώ το Bitcoin ήταν το κρυπτογράφηση που ξεκίνησε τα πάντα, τώρα υπάρχουν πολλές άλλες καινοτόμες τεχνολογίες έτοιμες να προωθήσουν τη βιομηχανία. Εκτός από το ότι είναι ένας τρόπος μεταφοράς αξίας, πολλοί ενσωματώνουν συναρπαστικούς νέους τρόπους χρήσης της τεχνολογίας blockchain, που θα μπορούσαν πολύ να αλλάξουν τον τρόπο λειτουργίας του κόσμου.

Συνολικά, τα κρυπτονομίσματα έχουν υποχωρήσει από τα υψηλά του τέλους του 2017. Αλλά συνολικά, υπάρχουν πολλά που παρέχουν μερικές εξαιρετικές επενδυτικές ευκαιρίες, με βάση αυτά που μπορούν να προσφέρουν. Με πολλούς αναλυτές να συγκρίνουν την τρέχουσα αναδρομή με το 2014, όπου υπήρχε η ευκαιρία για καταλαβαίνους επενδυτές να αγοράσουν την πρώτη μεγάλη πτώση στο Bitcoin ήταν διαθέσιμη.

1. Κυματισμός (XRP)

Το διακριτικό XRP του Ripple εξακολουθεί να είναι ένα μακροπρόθεσμο αγαπημένο μας. Η τιμή μπορεί να είναι από τα υψηλά, αλλά εξακολουθεί να είναι διπλάσια από εκεί που ήμασταν το 2017. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό καθημερινό Ripple chart από το eToro, ένας εξαιρετικός μεσίτης κρυπτογράφησης (και κοινωνικός):

Ημερήσιο γράφημα XRP / USD

Ripple Daily Chart

Παρά το μεγάλο εύρος πωλήσεων σε κρυπτονομίσματα, το διακριτικό XRP του Ripple συνεχίζει να αυξάνεται σε δημοτικότητα.

Αυτή η σημαντική αύξηση των τιμών έχει καταστήσει την τρίτη μεγαλύτερη κρυπτογράφηση με κεφαλαιοποίηση της αγοράς (μετά το bitcoin και το ethereum).

Σχετικά μιλώντας, το Ripple είναι πραγματικά ισχυρό σε σύγκριση με άλλα μεγάλα κρυπτονομίσματα. Ιδιαίτερα Bitcoin που έχει πέσει από τα υψηλά του κατά σχεδόν τρία τέταρτα.

Άλλες θετικές πτυχές του Ripple (XRP) περιλαμβάνουν τις απίστευτα γρήγορες και φθηνές συναλλαγές του. Το δίκτυο Ripple είναι επίσης πολύ πιο σταθερό και αξιόπιστο από το Bitcoin και διαθέτει άψογη επεκτασιμότητα. Με το Ripple, δεν υπάρχουν εμπόδια συναλλαγών ή καθυστερήσεις στη διευθέτηση συναλλαγών.

Το Ripple δημιουργήθηκε για να δώσει τη δυνατότητα στις τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να πραγματοποιούν παγκόσμιες πληρωμές σε πραγματικό χρόνο και να παρέχουν την κατ ‘απαίτηση ρευστότητα που απαιτείται για την επίτευξη αυτού.

Βλέπουμε όλο και περισσότερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και πάροχοι πληρωμών να ενσωματώνουν την τεχνολογία της Ripple στις δικές τους πλατφόρμες.

Ένα σημαντικό στοιχείο για την επένδυση στο Ripple είναι η αξιοσημείωτη χρησιμότητά του στον τραπεζικό κλάδο που θα μπορούσε να έχει θετική επίδραση στην τιμή του για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, παραμένουν ερωτήματα σχετικά με το εάν το XRP θα χαρακτηριστεί ως ασφάλεια που θα έχει θεμελιώδη επίδραση στο μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον κυματισμό και γιατί έχει τόσες πολλές δυνατότητες, ρίξτε μια ματιά στο «Τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για επένδυση το 2018“.

2. ΝΕΟ

Από όλα τα κρυπτονομίσματα που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο, το NEO με έδρα την Κίνα έχει λάβει αρκετή προσοχή τα τελευταία χρόνια.

Το NEO συγκρίνεται συχνά με το Ether (ETH) και το δίκτυο Ethereum, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο προηγμένο από το Ethereum. Ενώ και τα δύο δίκτυα διευκολύνουν τις έξυπνες συμβάσεις, τα NEO είναι πολύ πιο ασφαλή, επεκτάσιμα και ευκολότερα στη χρήση.

Για να το κρατήσουμε απλό, ας πούμε ότι το NEO είναι ταχύτερο, πιο έξυπνο και πιο ευέλικτο από το δίκτυο Ethereum. Είναι επίσης ευκολότερο για τους προγραμματιστές να συνεργάζονται με το NEO παρά με το Ethereum, επειδή το NEO υποστηρίζει πολλές γλώσσες προγραμματισμού, ενώ το Ethereum λειτουργεί μόνο με το Solidity.

Το NEO κατατάσσεται επί του παρόντος ως το 13ο μεγαλύτερο νόμισμα κρυπτογράφησης, κάτω λίγο αλλά εξακολουθεί να είναι ισχυρό. Παρακολουθήστε αυτήν την ανώτερη κρυπτογράφηση!

3. Αιθέρας / Αιθέριο (ETH)

Ο Ether (Ethereum), ενώ εξακολουθεί να είναι μια νέα τεχνολογία, αισθάνεται σαν να είναι ένας από τους παλιούς σκηνοθέτες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλή επένδυση, επειδή η χρησιμότητα και η βάση χρηστών συνεχίζουν να επεκτείνονται. Το δίκτυο Ethereum έχει μεγαλύτερη χρησιμότητα από τα Bitcoin και διαθέτει ταχύτερο διακανονισμό συναλλαγών.

Όσον αφορά την επενδυτική αξία, ο Ether (Ethereum) φαίνεται να έχει περισσότερες δυνατότητες από το Bitcoin. Προσφέρει υψηλότερο όγκο συναλλαγών και μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση της αγοράς (η Ether είναι σήμερα η δεύτερη μεγαλύτερη κρυπτογράφηση από την άποψη της κεφαλαιοποίησης της αγοράς).

Ενώ πολλά από τα μικρότερα και νεότερα κρυπτονομίσματα έχουν επαναληφθεί, το Ethereum συνεχίζει να στέκεται ψηλά στον κλάδο. Μάθετε πώς να ανταλλάσσετε την Ether.

4. Litecoin (LTC)

Το Litecoin είναι μια σταθερή κρυπτογράφηση που συνεχίζει να διαπραγματεύεται παρόμοια επίπεδα με τα τέλη του 2017.

Η Litecoin ιδρύθηκε το 2011 και έκτοτε λειτουργεί καλά. Αυτή τη στιγμή είναι η έκτη μεγαλύτερη κρυπτογράφηση με κεφαλαιοποίηση της αγοράς και εξακολουθεί να ακολουθεί τα μεγάλα δύο (Bitcoin και Ethereum).

Η ταχύτητα επεξεργασίας συναλλαγών Litecoin είναι πολύ πιο γρήγορη από την Bitcoin όσον αφορά την ταχύτητα επεξεργασίας συναλλαγών και το δίκτυό της είναι προσανατολισμένη για υψηλή επεκτασιμότητα. Παρόλο που το Litecoin είναι πιο αργό από το Ripple, δεν έχει επίσης προβλήματα συμφόρησης με την επεξεργασία συναλλαγών.

Το Litecoin μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί σε συστήματα που χρησιμοποιούν Bitcoin, επειδή είναι συμβατό με το API του Bitcoin. Αυτό αυξάνει σημαντικά τη δημοτικότητα του Litecoin ως μια σταθερή και βολική εναλλακτική λύση έναντι του Bitcoin.

Ο κόσμος χρησιμοποιεί όλο και περισσότερο το Litecoin, ειδικά στην Ανατολή. Δύο μεγάλες ανταλλαγές κρυπτογράφησης στο Χονγκ Κονγκ και τη Νότια Κορέα ενσωματώνουν τη Litecoin στην προσφορά τους το 2018 και περισσότεροι έμποροι σε όλο τον κόσμο αρχίζουν να δέχονται πληρωμές Litecoin.

Το Χονγκ Κονγκ αναμένεται να αγοράσει περισσότερα Litecoin στο μέλλον.

Το FX Leaders προσφέρει ισχυρά σήματα συναλλαγών, όχι μόνο σε forex, εμπορεύματα και δείκτες, αλλά και σε κρυπτονομίσματα. Τα σήματα συναλλαγών του FX Leader είναι απλά και εύχρηστα. Ρίξτε μια ματιά στο δικό μας Αρχική σελίδα κρυπτονομισμάτων.

5. Παύλα

Το Dash είναι το 14ο μεγαλύτερο crypto με κεφαλαιοποίηση της αγοράς. Έχει διατηρηθεί σχετικά καλά, δεδομένης της ευρείας βάσης πωλήσεων.

Εκτός από την ισχυρή τάση bull στο παιχνίδι, άλλοι λόγοι για επένδυση στο Dash περιλαμβάνουν αυτό

Το Dash είναι πιο γρήγορο και φθηνότερο από το Bitcoin και ότι όλο και περισσότεροι έμποροι αρχίζουν να δέχονται πληρωμές Dash. Το Dash (DAS) έχει αποδειχθεί ότι είναι καλός δρομέας. Ας δούμε τι θα παράγει στο μέλλον!

6. Cardano

Από τότε που ξεκίνησε η διαπραγμάτευση στο Cardano στις αρχές Οκτωβρίου 2017, το Cardono εξακολουθεί να είναι περίπου 7 φορές υψηλότερο στα τρέχοντα επίπεδα. Προς το παρόν, αυτό το εξαιρετικά νέο νόμισμα είναι το όγδοο μεγαλύτερο crypto όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση της αγοράς.

Οι βασικές αρχές του Cardano παραμένουν σταθερές και δείχνουν δύναμη μακροπρόθεσμα.

7. NEM (XEM)

Κατατάχθηκε ως το 17ο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα με κεφαλαιοποίηση της αγοράς, το NEM είναι ένα από τα κρυπτονομίσματα που πρέπει να παρακολουθήσετε. Το NEM παραμένει από τα υψηλά επίπεδα στις αρχές του 2018, αλλά εξακολουθεί να έχει αρκετή κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης τα τελευταία χρόνια.

Το NEM είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από το Bitcoin, έχει περισσότερες χρήσεις από πολλά άλλα κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του Bitcoin και μπορεί να προσεγγιστεί από προγραμματιστές που δεν είναι απαραίτητα επαγγελματίες στο χώρο της κρυπτογράφησης.

8. Bitcoin (BTC)

Παρόλο που το bitcoin δεν είναι το νούμερο ένα crypto για το οποίο επενδύουμε αυτήν τη στιγμή, σίγουρα δεν πρέπει να αγνοηθεί. Το μεγάλο πλεονέκτημα του Bitcoin είναι ότι είναι γνωστό, ακόμη και σε άτομα που δεν γνωρίζουν πολλά για τα κρυπτονομίσματα. Πολλοί νεοεισερχόμενοι στην αγορά κρυπτογράφησης ξεκινούν την περιπέτειά τους αγοράζοντας Bitcoin, τον μεγάλο αδελφό όλων των κρυπτονομισμάτων.

Η τιμή έχει σημειώσει σημαντική διόρθωση, αλλά ένα από τα βασικά στοιχεία είναι ότι εξακολουθεί να υπάρχει περιορισμένη προσφορά με μόνο 21.000.000 μονάδες. Αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας που αναμένεται να ενθαρρύνει την αύξηση των τιμών για πολλά ακόμη χρόνια. Τι είναι το Bitcoin?

Το Bitcoin εξακολουθεί να είναι το νούμερο ένα crypto, όχι μόνο όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση της αγοράς αλλά και από άποψη τιμής. Ο όγκος συναλλαγών Bitcoin είναι επίσης τουλάχιστον διπλάσιος του ποσού οποιασδήποτε άλλης κρυπτογράφησης αυτήν τη στιγμή.

Εκτός από αυτά τα σημεία, το Bitcoin γίνεται αποδεκτό από χιλιάδες εταιρείες και εμπόρους σε όλο τον κόσμο και έχει ένα συμβόλαιο με δυνατότητα διαπραγμάτευσης μελλοντικής εκπλήρωσης. Μάθετε πώς να ανταλλάσσετε Bitcoin.

9. Stellar (XLM, Stellar Lumens)

Το Stellar Lumens είχε πολύ καλή απόδοση το 2018 σε σχετική βάση. Το ανώτατο όριο αγοράς της έχει εξελιχθεί για να γίνει το 7ο μεγαλύτερο crypto αυτή τη στιγμή. Από 10η πέρυσι. Όπως το Ripple (XRP), είναι σε θέση να επιταχύνει σημαντικά τις διασυνοριακές πληρωμές.

Η Stellar έχει ήδη εγγραφεί σε μερικούς μεγάλους πελάτες, όπως η IBM, οι οποίοι θα επωφεληθούν από ταχύτερες και φθηνότερες διεθνείς πληρωμές. Η XLM έχει ήδη αποδώσει εξαιρετικά καλά και αναμένεται να συνεχίσει να το κάνει, ειδικά εάν το σύστημα Stellar πρόκειται να χρησιμοποιηθεί από περισσότερους θεσμικούς παίκτες για τη βελτιστοποίηση των πληρωμών τους.

10. OmiseGo (OMG)

Το OmiseGo είναι ένα σύστημα ή κανάλι πληρωμών με βάση το Ethereum μέσω του οποίου οι καταναλωτές μπορούν να πληρώνουν εμπόρους σε πολλά διαφορετικά fiat και κρυπτονομίσματα. Ο έμπορος λαμβάνει τις πληρωμές στο νόμισμα που προτιμά και δεν γνωρίζει καν με ποιο νόμισμα πληρώνουν οι πελάτες του. Η OmiseGo συνεργάζεται επί του παρόντος με την McDonald’s στην Ταϊλάνδη για τον εξορθολογισμό των διαδικασιών πληρωμής της.

Το έργο OmiseGo στοχεύει στην πραγματοποίηση φθηνών και εύκολα προσβάσιμων πληρωμών για άτομα που δεν διαθέτουν πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, ειδικά στη Νοτιοανατολική Ασία.

Η αξία του διακριτικού OMG έχει αυξηθεί από την έναρξή του και εξακολουθεί να αυξάνεται από το 2017, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ισχυρή σε σχετική βάση, σε σύγκριση με τα ευρύτερα κρυπτονομίσματα. Παραμένει λίγο πιο κερδοσκοπικό, δεδομένου ότι κατατάσσεται στην 20η θέση με το όριο της αγοράς, αλλά η εφαρμογή του συνεχίζει να επεκτείνεται.

συμπέρασμα

Η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι ευμετάβλητη και γεμάτη ευκαιρίες. Τεράστια ποσά κεφαλαίου χύνονται σε αυτήν την κατηγορία περιουσιακών στοιχείων κάθε μέρα που διατηρεί τη συνολική μακροπρόθεσμη ανοδική δυναμική.

Τα άτομα που θέλουν να επενδύσουν σε κρυπτονομίσματα έχουν μεγάλες ευκαιρίες, αλλά πρέπει να ασκούν σωστή διαχείριση κινδύνων προκειμένου να διατηρήσουν το κεφάλαιό τους.

Μια καλή στρατηγική για όσους πιστεύουν ότι τα κρυπτονομίσματα είναι το κύμα του μέλλοντος είναι προσέγγιση αγοράς και κράτησης. Εάν δεν ξέρετε ποια είναι η καλύτερη κρυπτογράφηση για να επενδύσετε, ίσως θελήσετε να διαδώσετε τον κίνδυνο και να αγοράσετε ένα χαρτοφυλάκιο ορισμένων κρυπτονομισμάτων. Παρόμοιο με έναν επενδυτή με ποικίλο χαρτοφυλάκιο μετοχών.

Για να ξεκινήσετε με τις συναλλαγές κρυπτογράφησης σήμερα, ρίξτε μια ματιά σε αυτούς τους κορυφαίους μεσίτες κρυπτογράφησης. Η επένδυση σε κρυπτονομίσματα είναι πραγματικά συναρπαστική! Πάρτε μέρος στην αγορά κρυπτογράφησης σήμερα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me