Πρόβλεψη τιμής XYO: Ένα λαμπρό μέλλον στο Offing για το XYO, Δωρεάν πτώση σε 0,000010 $ έως το 2025;

  • Το XYO Foundation συνεχίζει να φέρνει επανάσταση στον κόσμο των ταξιδιών συνδέοντας αυτοκίνητα, προγράμματα οδήγησης και smartphone με ακριβή γεωχωρικά δεδομένα τοποθεσίας.
  • Το XYO θα μπορούσε να κερδίσει μαζικά αξία τα επόμενα δέκα χρόνια, αλλά οι προβλέψεις έως το 2025 υποδηλώνουν μια συνεχιζόμενη πτωτική τάση.

Εισαγωγή:

Το XYO είναι το δίκτυο του οποίου ο μοναδικός σκοπός είναι να κάνει την οδηγική σας εμπειρία οπουδήποτε σε ολόκληρο τον κόσμο αξέχαστη. Το αποκεντρωμένο δίκτυο διέπεται από το YXO Foundation. Μέσα από τα μέλη της κοινότητας, ιδιώτες, προγραμματιστές, καθώς και επιχειρήσεις, μπορούν να μάθουν για τις “δυνατότητες ενός δικτύου δεδομένων βάσει τοποθεσίας που βασίζεται σε κοινά κίνητρα.”

Ενημέρωση αγοράς XYO

Το XYO είναι ένα από τα κρυπτονομίσματα στο πράσινο κατά τη στιγμή της γραφής. Η κρυπτογράφηση αυξήθηκε κατά περισσότερο από 6% έναντι του δολαρίου ΗΠΑ τις τελευταίες 24 ώρες. Σύμφωνα με τα δεδομένα της CoinMarketCap, το XYO διαπραγματεύεται 4,90% υψηλότερα έναντι του Bitcoin (BTC) και 5,57% υψηλότερο έναντι του Ethereum (ETH). Με τα χρόνια, η XYO μπόρεσε να αναπτυχθεί σε κεφαλαιοποίηση 3,4 εκατομμυρίων δολαρίων και κατέχει την 598η θέση στην αγορά. Επιπλέον, η XYO κατάφερε να προσελκύσει όγκο συναλλαγών 13.112 $ τις τελευταίες 24 ώρες. CoinMarketCap δείχνει ότι οι έμποροι μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν XYO σε χρηματιστήρια όπως KuCoin, IDEX και YoBit.

Διάγραμμα τιμών XYO / USDΔιάγραμμα τιμών XYO / USD κατά CoinMarketCap

Τι είναι το XYO?

Το XYO είναι μια αποκεντρωμένη κρυπτογράφηση που έγινε δεκτή το 2017. Με την πάροδο των ετών, η κοινότητα που περιβάλλει αυτό το κρυπτονόμισμα αναπτύχθηκε απίστευτα, βασισμένη σε μία τεχνολογία, το XY Oracle. Ο κύριος στόχος είναι να παράσχει υποστήριξη σε προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο και να τους βοηθήσει να κατανοήσουν τα οφέλη που αποκτούν οι αποκεντρωμένες τεχνολογίες χρησιμοποιώντας “πρωτόκολλο δεδομένων τοποθεσίας με άπειρη κλίμακα.” Το δίκτυο είναι σε θέση να χρηματοδοτήσει τις δραστηριότητές του μέσω συνεισφορών που προέρχονται από μέρη που διατηρούν την έρευνά τους με μεγάλη προσοχή. Οι δωρεές γίνονται δεκτές σε νομίσματα fiat και κρυπτονομίσματα.

Από την άλλη πλευρά, το XYO είναι ένα διακριτικό με βάση το Ethereum, ακριβώς το τυπικό διακριτικό ERC-20. Το δίκτυο λειτουργεί με δύο αρχές: την κρυπτογράφηση και την αποκέντρωση. Ο άλλος βασικός παράγοντας του XYO είναι η κοινότητα καθώς και οι συνεισφορές τους.

Το μέλλον του XYO

Ο κόσμος αντιμετωπίζει μια πανδημία που δεν έχει αντιμετωπιστεί ποτέ πριν. Οι οικονομίες σε όλο τον κόσμο βρίσκονται στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Η κοινωνική ζωή έχει σταματήσει σε όλο τον κόσμο. Οι βιομηχανίες που έχουν διατηρηθεί ζωντανές είναι αυτές που παρέχουν βασικές υπηρεσίες όπως τρόφιμα, ιατρικά εφόδια και ασφάλεια. Η όλη κατάσταση του COVID-19 ανάγκασε τις περισσότερες κυβερνήσεις να σκεφτούν έξω από το κουτί. Για παράδειγμα, οι εταιρείες έχουν επιτρέψει στους υπαλλήλους να εργάζονται από το σπίτι, προσφέροντας παράλληλα μια ευέλικτη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και επαγγελματικής ζωής.

Η ομάδα στο XYO δεν διαφέρει, σύμφωνα με την έκθεση του πρώτου τριμήνου για το 2020. Εργάζονται σε μια λύση που θα χρησιμοποιηθεί ανακριβής ανίχνευση επαφών σε συνεργασία με την UCSDInnovation. Αυτή η πλατφόρμα θα ενσωματώσει τη χρήση λογισμικού, κοινωνικών καινοτόμων καθώς και δημιουργικότητας. Ο στόχος δεν είναι μόνο να δημιουργηθεί μια πλατφόρμα για τις τρέχουσες πανδημίες, αλλά και άλλες μελλοντικές πανδημίες και κρίσεις. Αυτή η πρόκληση δείχνει πόσο προνοητική είναι η ομάδα ανάπτυξης στο XYO και δίνει μια ματιά στο πόσο σχετική θα είναι στο μέλλον.

Καινοτομία

Στην τριμηνιαία έκθεση, η ομάδα ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εφαρμογής COIN. Εκτός αυτού, η ομάδα σε αυτήν την πλατφόρμα συνεχίζει να διαθέτει «συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά», εντυπωσιακά στατιστικά στοιχεία και καλύτερη εμπειρία χρήστη.


Ενημέρωση τιμής XYO: XYO / BTC

Τη στιγμή της γραφής, η XYO διαπραγματεύεται έναντι της BTC στο επίπεδο τιμών των 0,0000000287. Αυτό ακολουθεί την ανάκαμψη από τη σημαντική υποστήριξη το 2020 στα 0,0000000200. Τον Φεβρουάριο, το XYO / BTC αυξήθηκε μαζικά στα ετήσια υψηλά των 0,0000000700. Ωστόσο, οι πτωτικές αγορές σε γενικές γραμμές που προκλήθηκαν κυρίως από την πανδημία Coronavirus είδαν το cryptoasset να ξεκινάει προς τα κάτω. Τη στιγμή της σύνταξης, το crypto έχει διορθώσει πάνω από μια γραμμή τάσης στο γράφημα τεσσάρων ωρών. Ωστόσο, συνεχίζει να αντιμετωπίζει αυξανόμενη αντίσταση στα 0.0000000300.

Διάγραμμα τιμών XYO / USDΔιάγραμμα τιμών XYO / USD κατά Tradingview

Πρόβλεψη τιμής XYO

Η μελλοντική τιμή αυτού του έργου εξαρτάται κυρίως από την ικανότητα υιοθέτησης στην αγορά. Η γεωγραφική τοποθεσία και η πλοήγηση είναι ένα συναρπαστικό πεδίο, επομένως θα μπορούσε να είναι ευκολότερο να κερδίσετε έλξη. Ακολουθούν προβλέψεις από διάφορες δημοσιεύσεις:

WalletInvestor

WalletInvestor λέει ότι η XYO δεν κάνει περικοπή για μακροπρόθεσμες επενδύσεις (ένα έτος και άνω). Το Σύστημα Πρόβλεψης τους υποδηλώνει ότι θα μπορούσε να υπάρξει πτώση της τιμής στα 0,000010 USD. Η εκτιμώμενη τιμή του σε πέντε χρόνια (2025) είναι 0,00171 $.

Τιμή DigitalCoinPrice

ο πλατφόρμα είναι αισιόδοξος στο XYO λέγοντας ότι έχει την ικανότητα να ανέλθει σε περίπου 0,0004 $ τον επόμενο χρόνο. Το 2025, το XYO εκτιμάται ότι έχει αξία 0,00083 $.

Συχνές ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει το XYO?

Τη στιγμή της γραφής, το XYO ανταλλάσσει χέρια στα 0,000259 $.

Είναι το XYO μια καλή επένδυση?

Αν ψάχνετε για μια μακροπρόθεσμη επένδυση, το XYO αποτυγχάνει να κάνει την περικοπή. Ωστόσο, από την άποψη της τεχνολογίας, το δίκτυο συνεχίζει να ηγείται της τάσης ειδικά όταν πρόκειται για δεδομένα τοποθεσίας και πλοήγησης.

Πού μπορώ να αγοράσω το XYO?

Θα πρέπει να εγγραφείτε για ανταλλαγή όπως το Coinbase και να αγοράσετε είτε BTC είτε ETH. Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να μετακινήσετε το BTC ή το ETH σε ένα χρηματιστήριο που υποστηρίζει το XYO για να αγοράσετε τα κουπόνια.

Θα ανεβεί το XYO?

Το δίκτυο επικεντρώνεται σε μια πολύ βασική βιομηχανία. Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αναζητούν όλο και περισσότερο τρόπους για να αξιοποιήσουν δεδομένα που σχετίζονται με τοποθεσίες. Τα αυτοκίνητα θα αλλάζουν συνεχώς για να κάνουν τον οδηγό μια καλύτερη εμπειρία. Η υιοθέτηση του XYO είναι το κλειδί για την αύξηση των τιμών. Επομένως, το XYO είναι πιθανό να αυξηθεί σε αξία στο μέλλον.

Τι είναι η εφαρμογή νομισμάτων?

Πρόκειται για μια πλατφόρμα που ξεκίνησε το 2019 για να επιτρέπει σε άτομα να κερδίζουν ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία για την επικύρωση δεδομένων γεωχωρικής τοποθεσίας ενώ ταξιδεύουν και κινούνται σε όλο τον κόσμο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map