Η κριτική του Goldman Sachs στο Bitcoin είναι στην πραγματικότητα Bullish News

Κάθε νέα και εξελισσόμενη εφεύρεση χρειάζεται έναν ανταγωνιστή. Και ο ανταγωνιστής του bitcoin για το 2020 ίσως μόλις έγινε γνωστός. Σε μια διαφάνεια PowerPoint που διέρρευσε, η Goldman Sachs επέκρινε ότι το bitcoin δεν είναι μια κατηγορία περιουσιακών στοιχείων και ότι οι πελάτες που δεν είναι επενδυτές με προσανατολισμό στην ορμή πρέπει να επανεξετάσουν την επένδυση σε αυτό. 

Ενώ μια τέτοια σκληρή κριτική που προέρχεται από τον οικονομικό γίγαντα Goldman Sachs μοιάζει με ένα αποθαρρυντικό σήμα, οι πιστοί κρυπτογράφησης παραμένουν θετικοί στην απόδοση του bitcoin ή των κρυπτονομισμάτων γενικά. Σύμφωνα με Στοιχεία του Santiment, η έκθεση του Goldman πυροδότησε ευρεία συζήτηση μεταξύ της κοινότητας κρυπτογράφησης, με το μεγαλύτερο μέρος της ανάρτησης να γελάει ή απλά να αγνοεί την κριτική της. Σε αντίθεση με την τεράστια πώληση πανικού που πιθανότατα προκλήθηκε από τον Satoshi Nakamoto, φαίνεται ότι αυτή τη φορά πολλοί άνθρωποι δεν θα αγοράσουν την ομιλία του Goldman και θα πετάξουν τα bitcoin τους. 

Πριν από τη Goldman Sachs, ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του bitcoin ήταν ο JP Morgan, του οποίου ο διευθύνων σύμβουλος Jamie Dimon θεώρησε το bitcoin “απάτη” και ότι “είναι χειρότερο από τους λαμπτήρες τουλιπών. Δεν θα τελειώσει καλά. Κάποιος πρόκειται να σκοτωθεί. ” Αλλά τώρα η μεγαλύτερη τράπεζα του έθνους πρόκειται να παρέχει τραπεζικές υπηρεσίες σε ανταλλαγές bitcoin Gemini και Coinbase. Λαμβάνοντας υπόψη αυτήν την κίνηση, οι κριτικοί πιστεύουν ότι η JP Morgan θα είναι σε θέση να κερδίσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του μεγαλύτερου ανταγωνιστή της Goldman. 

Για να γίνει πιο ανοιχτός στο bitcoin, το JP Morgan δεν είναι μόνο του. Ο Mike McGlone, ανώτερος στρατηγικός εμπορευμάτων του Bloomberg, υπέγραψε επίσης bullish για το bitcoin λέγοντας ότι είναι καλύτερη σύμφωνη γνώμη από το χρυσό: «Σε αντίθεση με το οιονεί νομίσματα, οι υψηλότερες τιμές δεν θα είναι κίνητρο για περισσότερη προσφορά.

Κατά κάποιο τρόπο, η στάση της Goldman εναντίον του bitcoin δεν είναι εντελώς κακό, καθώς έδειξε ότι το bitcoin έχει αποκτήσει μεγαλύτερη προσοχή μεταξύ των θεσμικών επενδυτών. Για ένα τόσο μοναδικό περιουσιακό στοιχείο όπως το bitcoin, η προσοχή, καθώς και η αναγνώριση, είναι αυτό που τη διατηρεί ισχυρή. 

Το Bitcoin κερδίζει δυναμική!

Οι θεσμικοί επενδυτές συρρέουν στο bitcoin. Η κλίμακα του γκρι έχει επιταχύνει την κίνησή της να συσσωρεύσει bitcoin αγοράζοντας πάνω από 1,5 φορές το συνολικό BTC που εξορύσσεται από το μισό. Ο διαχειριστής κεφαλαίων κεφαλαίων Paul Tudor Jones υποστηρίζει απόλυτα το bitcoin λέγοντας «Είναι μια μεγάλη κερδοσκοπία» και «λίγο περισσότερο από το 1% των περιουσιακών στοιχείων μου στο bitcoin. Ίσως είναι σχεδόν 2. Φαίνεται ότι είναι ο σωστός αριθμός αυτή τη στιγμή. “

Ακόμα και όταν το bitcoin έχασε το 9% της αξίας του στις 2 Ιουνίου, οι θεσμικοί επενδυτές παραμένουν αισιόδοξοι για τη μακροπρόθεσμη απόδοσή του. Ο Timothy Peterson, ο διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων της Cane Island Alternative Advisors έκανε ένα σχόλιο στο Twitter ότι «Αν διατηρηθεί η τάση προώθησης χαμηλότερης τιμής, ο Αύγουστος 2020 θα είναι η τελευταία φορά που θα βλέπουμε το #bitcoin κάτω από 10.000 $.»

Πηγαίνετε με την τάση 

Bexplus είναι μια κορυφαία πλατφόρμα κρυπτογραφικών παραγώγων που προσφέρει 100x μόχλευση σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης BTC, ETH, EOS, LTC και XRP. Χωρίς KYC, χωρίς προμήθεια κατάθεσης, οι έμποροι μπορούν να λάβουν τις πιο προσεκτικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της εξυπηρέτησης πελατών 24/7. Η Bexplus προσφέρει υπηρεσίες παγκοσμίως, όπως οι ΗΠΑ, η Ιαπωνία, το Ιράν, η Σιγκαπούρη και το Σουδάν. 

  • Κάντε περισσότερα BTC με μεταβλητότητα

Η μεταβλητότητα είναι καλό πράγμα, ίσως το καλύτερο πράγμα του bitcoin για τους περισσότερους μελλοντικούς εμπόρους. Υποθέτοντας τις κινήσεις της αγοράς και χρησιμοποιώντας μόχλευση, οι έμποροι μπορούν να κάνουν ένα όμορφο χρηματικό ποσό με ένα μικρό αρχικό κεφάλαιο. 

Για παράδειγμα, το 100x μοχλό που παρέχεται από το Bexplus σάς επιτρέπει να ανοίξετε μια θέση 100 φορές περισσότερο από την αρχική σας επένδυση. Ο ελάχιστος όγκος συναλλαγών για BTC / USD στο Bexplus είναι 0,1 BTC, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να επενδύσετε μόνο 0,001 BTC ως περιθώριο. Εάν δημιουργήσετε κέρδος 10%, θα κερδίσετε 0,01 BTC, κάνοντας την απόδοση επένδυσης 1000% με μόλις 0,001 BTC επένδυση.


  • Ζητήστε το 100% μπόνους σας

Διπλές καταθέσεις, διπλά κέρδη. Οι χρήστες μπορούν να πάρουν ένα 100% μπόνους κατάθεσης για κάθε κατάθεση στο Bexplus. Εάν καταθέσετε 1 BTC, 2 BTC θα πιστωθούν στον λογαριασμό σας και τα κέρδη που αποκτήθηκαν με το μπόνους μπορούν να αποσυρθούν. Κάθε χρήστης μπορεί να συμμετάσχει στην προσφορά και να λάβει έως και 10 BTC μπόνους. Τώρα οι ενεργοί χρήστες μπορούν να λάβουν έκπτωση 10% από το τέλος συναλλαγής τους.  

  • Μάθετε να κάνετε συναλλαγές χωρίς να διατρέχετε κανένα κίνδυνο

Ακόμα κι αν είστε αρχάριος, μπορείτε ακόμα να κερδίσετε κέρδη όπως και άλλοι βετεράνοι! Για να βοηθήσει τους αρχάριους να συνηθίσουν καλύτερα τη μόχλευση συναλλαγών, το Bexplus παρέχει σε κάθε χρήστη ένα δοκιμαστικός λογαριασμός κατά την εγγραφή. Υπάρχουν 10 αναπληρώσιμα BTC στον λογαριασμό επίδειξης για τους εμπόρους να εξασκούν όσο θέλουν. Μπορείτε επίσης να μάθετε να αναλύετε την αγορά και να χρησιμοποιείτε το κιτ εργαλείων με τον λογαριασμό επίδειξης. 

bexplus

  • Ελέγξτε την Αγορά ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε θέλετε

Bexplus Κατάταξη εφαρμογών για κινητά στο Top 5 των αποτελεσμάτων αναζήτησης λέξεων-κλειδιών που σχετίζονται με συναλλαγές bitcoin σε 56 χώρες στην εφαρμογή Annie. Αυτή η εφαρμογή με πλήρεις δυνατότητες σάς παρέχει την ίδια εμπειρία όταν χρησιμοποιείτε υπολογιστή, πολύ πιο βολικό. 

Μπορείτε να ελέγξετε την αγορά, να εισαγάγετε ή να κλείσετε μια συναλλαγή ή να καταθέσετε τα χρήματά σας στο τοκοφόρο πορτοφόλι όπου θέλετε. Η εφαρμογή Bexplus για κινητές συσκευές διαθέτει ειδοποίηση αγοράς 24/7 για να σας ενημερώνει για κάθε τεράστια κίνηση στην αγορά.  

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα και τα περιουσιακά στοιχεία μέσω όλων των ειδών συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Macbook, τηλεφώνων Android, iPhone και tablet. Η εφαρμογή Bexplus είναι διαθέσιμη στις Apple App Store και Google Play.

Ακολουθήστε το Bexplus στο:

Δικτυακός τόπος: https://www.bexplus.com/

Τηλεγράφημα: https://t.me/bexplusexchange

Apple App Store: https://itunes.apple.com/app/id1442189260?mt=8

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lingxi.bexplus

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map