Οι κορυφαίοι έμποροι κρυπτογράφησης που θα ακολουθήσουν το 2020

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να μάθετε και να κερδίσετε με τον τρέχοντα γρήγορο ρυθμό αγορά κρυπτονομισμάτων είναι να αξιοποιήσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες των έμπειρων εμπόρων. Γνωστή για την εξαιρετική αστάθεια της, μια αγορά κρυπτογράφησης είναι ένα εξαιρετικό μέρος για έμπειρους εμπόρους να εκμεταλλευτούν τις κινήσεις της αγοράς. Αν ψάχνετε για “ενεργές πληροφορίες” που θα σας βοηθήσουν να λάβετε καλύτερες αποφάσεις, τότε η παρακολούθηση κορυφαίων εμπόρων κρυπτογράφησης είναι μια καλή μεθοδολογία για να ξεκινήσετε.

Με βάση το βάθος και την ακρίβεια των πληροφοριών και των αναλύσεων σχετικά με τα κρυπτονομίσματα, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τους κορυφαίους εμπόρους κρυπτογράφησης που θα ακολουθήσουν το 2020.

  1. Μια ισορροπημένη κατάσταση του μυαλού με τον κρυπτό μοναχό

Ξεκινώντας από τη λίστα είναι το “The Crypto Monk”, ένας έμπορος που αποπνέει ζεν και πειθαρχία. Η αντιπαραβολή μιας ισορροπημένης κατάστασης με μια αγορά κρυπτογράφησης υψηλής έντασης είναι ζωτικής σημασίας. Ο Crypto Monk το κάνει αυτό αβίαστα με τις τακτικές του γνώσεις για την αγορά κρυπτογράφησης, με μια γενική εστίαση στο Bitcoin και μια αξιοσέβαστη παρακολούθηση περίπου 70.000 ατόμων. Με μια δέσμη χρήσιμων πόρων που επικεντρώνονται στην τεχνική ανάλυση και τις γενικές προοπτικές της αγοράς, το Crypto Monk είναι ένας δημοφιλής πόρος που πρέπει να ακολουθήσετε, ειδικά εάν είστε νέοι στον κλάδο. Όχι μόνο αυτό, οι ιδέες για την αγορά πολύτιμων μετάλλων και εμπορευμάτων εμφανίζονται επίσης σε εξέχουσα θέση στο ρεύμα του, δείχνοντας την ικανότητα του για μια μεγάλη ποικιλία σφαιρών. Επιπλέον, το Crypto Monk φιλοξενεί ένα ευεργετικό blog σχετικά με την τεχνική ανάλυση τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους εμπόρους.

  1. Σκιά Trades με Crypto101

Ένα ανερχόμενο αστέρι στο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο κρυπτογράφησης, το eToro, είναι έμπορος με έδρα στις ΗΠΑ, Crypto101_Kevin. Ο Kevin έχει αποδείξει τον εαυτό του ως έξυπνο έμπορο με ένα καλό ποσό κερδών που μπορεί εύκολα να αναπαραχθεί από οποιονδήποτε νέο έμπορο στο eToro. Το eToro σάς επιτρέπει να σκιάζετε και αυτόματα αντιγράψτε εμπόρους κρυπτογράφησης με κορυφαία απόδοση με τη μοναδική πλατφόρμα CopyTrader του eToro. Ο Kevin είναι ενεργός από τις αρχές του 2020 και κατάφερε να συγκεντρώσει ένα αξιοσημείωτο ποσοστό νίκης 55% κερδοφόρων εβδομάδων. Μάλλον εντυπωσιακό είναι το ποσοστό κερδοφορίας του Kevin στο Bitcoin, όπου κατάφερε να επιτύχει ένα τέλειο ποσοστό επιτυχίας 100% σε όλες τις συναλλαγές που σχετίζονται με το Bitcoin. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι μόνο οι πολίτες των ΗΠΑ μπορούν να αντιγράψουν το εμπόριο του Kevin, δεδομένου ότι είναι πολίτης των ΗΠΑ.

  1. Superwoman Insights από τον NicTrades

Σε έναν κόσμο που κυριαρχείται από άνδρες, είναι αναζωογονητικό να ακούμε τις σκέψεις μιας γυναίκας που θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους εμπόρους που ακολουθεί στον χώρο κρυπτογράφησης. Με πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας κάτω από τη ζώνη της ⁠ – που βελτιώνει τις τεχνικές της δεξιότητες ανάλυσης, η NicTrades διαθέτει μεγάλο αριθμό περίπου 120.000 ατόμων στα κανάλια κοινωνικών μέσων. Μια μοναδική προσφορά της NicTrades είναι ότι φιλοξενεί συχνά μια ζωντανή συνεδρία συναλλαγών που μπορεί να μεταδοθεί στο κανάλι της στο Youtube. Στο Livestream, η Nictrades παρέχει την ανάλυσή της για μια σειρά κρυπτονομισμάτων στο χώρο με ορθολογικό και αντικειμενικό τρόπο.

  1. Κοινωνικός-επενδυτής στο eToro

Με εκατομμύρια χρήστες που εκτείνονται σε 140 χώρες, το eToro υπήρξε το σπίτι πολλών σημαντικών εμπόρων που ασχολούνται με τον χώρο κρυπτογράφησης. Ένας από τους πιο σημαντικούς εμπόρους στον κόσμο κορυφαίο δίκτυο κοινωνικών συναλλαγών είναι Social-Investor (ή JS Media GmbH). Σχεδόν 3.000 άτομα έχουν αναπαραγάγει τις στρατηγικές συναλλαγών του Social-Investor με αθροιστική αξία άνω των 2 εκατομμυρίων δολαρίων, με αρκετές χιλιάδες ακόμη να ακολουθούν τη ροή του στο eToro. Από τις 403 συναλλαγές σε μετοχές και κρυπτονομίσματα, κατάφερε να εξασφαλίσει ένα επιβλητικό ποσοστό κερδοφορίας 71% κατά την περίοδο ενός έτους. Ο Κοινωνικός-Επενδυτής αντιπροσωπεύει ένα καλό σημείο εκκίνησης για τους εμπόρους κρυπτογράφησης που επιθυμούν να διαφοροποιηθούν, καθώς οι χορηγήσεις του επικεντρώνονται σε δύο κύριες κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων: μετοχές και ψηφιακά στοιχεία. Το Social-Investor κατατάσσεται ως παγκόσμιος έμπορος και ως εκ τούτου οποιοσδήποτε στον κόσμο – εκτός των κατοίκων στις ΗΠΑ – μπορεί να αντιγράψει τις συναλλαγές του στο eToro.

  1. Professional Insights από τον Βετεράνο Trader Peter Brandt

Οι βασικές αρχές της διαπραγμάτευσης μπορούν να εφαρμοστούν σε όλες τις δημόσιες αγορές σε διάφορες κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς κρυπτογράφησης. Με πάνω από τέσσερις δεκαετίες εμπειρίας στο εμπόριο, ο Peter Brandt είναι ένας διάσημος έμπορος, ο οποίος διαπραγματεύεται από τις πρώτες μέρες του συναλλαγές μελλοντικής εκπλήρωσης στο Chicago Mercantile Exchange (CME). Δημοσίευσε επίσης ένα best-seller που ονομάζεται Ημερολόγιο ενός επαγγελματία εμπόρου εμπορευμάτων. Ο Brandt είναι επομένως ένας πολύ αξιόπιστος πόρος για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους παραδοσιακούς μηχανισμούς συναλλαγών. Πιστεύοντας στο Bitcoin, ο Brandt έχει υποστηρίξει τις μακροπρόθεσμες δυνατότητές του και έχει δημιουργήσει πολλά βίντεο ειδικά για κρυπτονομίσματα σχετικά με τις συναλλαγές Bitcoin και τις γενικές κινήσεις της αγοράς.

Αντιγράψτε τις συναλλαγές για να αυτοματοποιήσετε το χαρτοφυλάκιό σας

Μια ακόμη ευκολότερη εναλλακτική λύση για τη μόχλευση των κορυφαίων εμπόρων κρυπτογράφησης είναι να εγγραφείτε για να αντιγράψετε πλατφόρμες συναλλαγών που επιτρέπουν στους νέους εμπόρους να αποφέρουν κέρδη χωρίς να χρειάζεται να εκτελούν συναλλαγές που βασίζονται στη σχετική απειρία τους. Η αντιγραφή μέσω συναλλαγών επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν τις ενέργειες των έμπειρων και έμπειρων εμπόρων σε πραγματικό χρόνο και να εκτελούν αυτόματα στρατηγικές διαπραγμάτευσης ανάλογα με το ποιοι ακολουθούν. Η αξιοποίηση της εμπειρίας των ειδικευμένων εμπόρων επιτρέπει στους χρήστες να εκτίθενται σε πολύπλοκες στρατηγικές που κανονικά θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν μόνοι τους, αυξάνοντας έτσι σημαντικά την πιθανότητά τους να αποκομίσουν οικονομικό κέρδος.

Μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων είναι το CopyTrader του eToro, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να αναπαράγουν αυτόματα το χαρτοφυλάκιο ειδικευμένων εμπόρων της επιλογής τους. Χωρίς αμοιβές διαχείρισης ή κρυφά κόστη που εμπλέκονται στη διαδικασία, το CopyTrader είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε κρυπτονομίσματα, αξιοποιώντας εξουσιοδοτημένους εμπόρους που διαθέτουν αποδεδειγμένο ρεκόρ να κερδίζουν χρήματα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map