Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Crypto vs RBI – Ο Σύμβουλος παρουσιάζει μια ισχυρή υπόθεση ενάντια στο Crypto Ban της RBI

διαφήμιση Phemex

Σε μια προηγούμενη ακρόαση που πραγματοποιήθηκε στις 14 Αυγούστου, η κοινότητα κρυπτογράφησης γνώρισε το Διαδίκτυο & Η στάση Mobile Association of India (IAMAI) σχετικά με την κρυπτογράφηση που προέτρεψε την κυβέρνηση να δημιουργήσει κανονισμούς σχετικά με τα κρυπτονομίσματα αντί να τις απαγορεύσει. Η σημερινή ακρόαση επικεντρώθηκε περισσότερο στο γιατί η απαγόρευση κρυπτογράφησης της RBI είναι άδικη και δεν εξυπηρετούσε κανένα σκοπό.

Σύμφωνα με τις ζωντανές ενημερώσεις κοινόχρηστο από την Crypto Kanoon, μια ινδική πλατφόρμα κρυπτογράφησης που παρέχει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση των κρυπτονομισμάτων στη χώρα. Ο Ashim Sood, σύμβουλος του IAMAI, συνέχισε τα επιχειρήματά του υπέρ της ρύθμισης των κρυπτονομισμάτων. Η μακρά ακρόαση επικεντρώθηκε στο πώς άλλες χώρες ρυθμίζουν τα κρυπτονομίσματα και πώς η RBI τις απαγόρευσε εσφαλμένα μεταξύ άλλων θεμάτων. Το επιχείρημα δεν έχει τελειώσει ακόμη και θα συνεχιστεί αύριο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επιχείρημα που έγινε κατά την προηγούμενη ακρόαση, στις 14 Αυγούστου – ΕΔΩ

Σύμβουλος IAMAI – Το Crypto Cant δεν μπορεί να αποκλειστεί απλώς επειδή συνεπάγεται κίνδυνο

Όσον αφορά τη σημερινή ακρόαση, ο Sood προέτρεψε ότι το διάταγμα της RBI είναι «ενάντια στο δόγμα της Αναλογικότητας», που σημαίνει ότι η εγκύκλιος του RBI για την απαγόρευση της κρυπτογράφησης του 2018 ήταν πολύ σκληρή. Δεν ήταν ανάλογο με το πρόβλημα που παρουσιάζουν τα κρυπτονομίσματα. Ο σύμβουλος παρουσίασε τις διάφορες προσεγγίσεις για την κρυπτογράφηση που ακολουθούν οι ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο στο Ανώτατο Δικαστήριο, συμπεριλαμβανομένου του Ουαϊόμινγκ, των νόμων των ΗΠΑ σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης και τις υπηρεσίες θεματοφυλακής, τις απαιτήσεις αδειοδότησης που χρησιμοποιούνται στη Νέα Υόρκη και τις οδηγίες των χωρών της G20 για τη ρύθμιση της κρυπτογράφησης.

Μοιράζοντας την ταξινόμηση των διακριτικών στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο σύμβουλος συνέκρινε την απαγόρευση του RBI με την προσέγγιση που έλαβαν οι βρετανικές ρυθμιστικές αρχές. Η Crypto Kanoon ανέφερε:

Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ένα παράδειγμα που είχε τους ίδιους κινδύνους όπως αναγνωρίστηκε από την Ινδία. Οι ρυθμιστικές αρχές άσκησαν τις εξουσίες τους έξυπνα και μελέτησαν την τεχνολογία. Το Ηνωμένο Βασίλειο συνειδητοποίησε ότι δεν μπορείτε να αποτρέψετε κανέναν να διαχειριστεί τις υποθέσεις του με την Crypto. Ενώ το RBI δεν έχει εφαρμογή.

Τα επιχειρήματα του κ. Sood συνεχίστηκαν σχετικά με το πώς η εγκύκλιος RBI δεν αποκαλύπτει κανένα σκοπό και δείχνει ότι δεν πραγματοποιήθηκε μελέτη πριν από την εφαρμογή της απαγόρευσης. Τονίζει ότι οι ινδικές ρυθμιστικές αρχές προτείνουν την απαγόρευση της κρυπτογράφησης απλώς και μόνο επειδή συνεπάγεται κίνδυνο, αλλά ακόμη και τα χρηματιστήρια συνεπάγονται κίνδυνο. Οι άνθρωποι έχουν μετακινηθεί από τα κεντρικά κρυπτονομίσματα στο P2P crypto exchange και επομένως, παρά την απαγόρευση των τραπεζών στις αρχές του 2018, το RBI δεν πέτυχε τίποτα.

Η RBI φέρεται να αναλαμβάνει δράση για την προστασία των καταναλωτών, την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας κ.λπ..

Δεδομένου ότι η Ινδία έχει ήδη θεσπίσει νόμους για την προστασία των καταναλωτών, ο Sood είπε ότι θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στην κρυπτογράφηση ενώ άλλες / ειδικές διατάξεις θα μπορούσαν επίσης να διαμορφωθούν για την αντιμετώπιση ιδιαίτερων καταστάσεων.

Judge – Αναφορά φαίνεται να οδηγεί μόνο την τεχνολογία και όχι το Crypto

Μετά από ένα μακρύ επιχείρημα του Mr.Sood, Ld. Ο ανώτερος δικηγόρος, ο κ. Nakul Dewan, ο οποίος εκπροσώπησε την αναφορά ανταλλαγής, εξήγησε τι σημαίνει χρήματα και τι σημαίνει crypto έναντι fiat. Παρουσίασε πώς η Ινδία και το Ιράν είχαν την επιλογή συναλλαγών από ομοτίμους για πρόσβαση σε καύσιμα όταν οι ΗΠΑ αντιτάχθηκαν. Επίσης, οι έξι κρίσιμες ανησυχίες του RBI διατυπώθηκαν με αντίθετα επιχειρήματα.

rbiΠηγή: Twitter

Λαμβάνοντας υπόψη τα γεγονότα που παρουσιάζονται λεπτομερώς μαζί με την έκθεση της Διυπουργικής Επιτροπής (IMC), ο δικαστής απάντησε επιτέλους λέγοντας, «αυτή η έκθεση φαίνεται να καθοδηγεί μόνο την πτυχή του τρόπου με τον οποίο η τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις ενδοτραπεζικές μεταφορές. Και όχι Crypto ».

RBI – Το Bitcoin και το Crypto είναι ένα σχήμα Ponzi, φούσκα τιμών

Το δικαστήριο επανέλαβε την ακρόαση μετά το μεσημεριανό γεύμα και το επιχείρημα άρχισε υπέρ της δράσης της RBI. Περιγράφει πώς η κρυπτογράφηση με λίγα νομισματικά χαρακτηριστικά είχε άμεσο αντίκτυπο στο νομισματικό και το σύστημα πληρωμών.

Εάν όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνεχίζουν να τα υιοθετούν ως μέσα πληρωμής, τότε μπορεί να θέσει σε κίνδυνο το νομισματικό μας σύστημα. Έχει επίσης τη δυνατότητα διασυνοριακών συναλλαγών. Εκεί βρίσκεται το πρόβλημα.

Ο σύμβουλος επεσήμανε επίσης μια έκθεση του πρώην υπουργού Οικονομικών Arun Jaitely, ο οποίος έδωσε μια έγκριση για την τεχνολογία Blockchain, αλλά αρνήθηκε να εξετάσει κρυπτονομίσματα. Η ακρόαση υπογράμμισε επίσης μια μεγαλύτερη ανησυχία της RBI όσον αφορά τα κρυπτονομίσματα – τη χρήση της ως τρόπου πληρωμής για παράνομες δραστηριότητες.

Δεν προέκυψε οριστική απόφαση από την ακρόαση σήμερα, αλλά η συνεδρία θα συνεχιστεί αύριο.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me