Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Οι ινδικές αρχές φόρου εισοδήματος εκδίδουν φορολογικές ειδοποιήσεις σε Crypto Traders

διαφήμιση Phemex

Μια ανεξάρτητη ομάδα blockchain από την Ινδία, IndiaBits, δημοσίευσε πρόσφατα επίσημα έγγραφα που εκδόθηκαν από τις ινδικές αρχές φόρου εισοδήματος. Αυτά τα έγγραφα είναι φορολογικές ειδοποιήσεις που αποστέλλονται σε επενδυτές και εμπόρους κρυπτογράφησης σε ολόκληρη τη χώρα. 

Το Ινδικό Τμήμα Πληροφορικής Στέλνει Ειδοποιήσεις σε Crypto Traders / Investors

Παρά το πρόσφατο προσχέδιο του νόμου περί κρυπτογράφησης, η ρυθμιστική στάση της Ινδίας σχετικά με την κρυπτογράφηση εξακολουθεί να είναι ασαφής. Ωστόσο, παρά την αβεβαιότητα που επικρατεί γύρω από την κατάσταση των κρυπτονομισμάτων, το ινδικό τμήμα φόρου εισοδήματος έχει στείλει φορολογικές ειδοποιήσεις σε εμπόρους και επενδυτές σε κρυπτονομίσματα. Οι ειδοποιήσεις, με ημερομηνία 22 Ιουλίου 2019, έχουν μια λίστα με είκοσι έξι ερωτήσεις σχετικά με το εισόδημα του παραλήπτη, τα κινητά και ακίνητα περιουσιακά στοιχεία και τη συμμετοχή του στο cryptocurrency και το bitcoin. Η πρώτη σελίδα των συνολικών ειδοποιήσεων τριών σελίδων διατάζει τους παραλήπτες να εμφανιστούν στο Γραφείο του Αναπληρωτή Διευθυντή του Φόρου Εισοδήματος σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία, να παρέχουν αποδεικτικά στοιχεία είτε με λογιστικό βιβλίο ή άλλα έγγραφα και «να μην αναχωρήσουν μέχρι να λάβουν άδεια αξιωματούχοι να το πράξουν ». Ενημερώνει περαιτέρω τον χρήστη σχετικά με το πιθανό πρόστιμο έως και 10.000 Rs εάν δεν παρευρεθεί και παρέχει τα απαιτούμενα αποδεικτικά στοιχεία.

Το τμήμα έχει ερωτηθείς συνολικά 26 ερωτήσεις που σχετίζονται με την ένωση των χρηστών στον κλάδο κρυπτογράφησης όπου η πρώτη ερώτηση είναι “Ποιες είναι οι πηγές εισοδήματος”. Επιπλέον, οι ερωτήσεις επικεντρώνονται στο πόσο καιρό έχει εμπλακεί ο χρήστης σε κρυπτονομίσματα και σε ποια συγκεκριμένα κρυπτονομίσματα είναι ο παραλήπτης που ασχολείται επί του παρόντος.

Η αρχή πληροφορικής έχει θέσει επίσης ερωτήσεις σχετικά με τις ανταλλαγές που χρησιμοποιούν οι χρήστες για συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα. Η ειδοποίηση απαιτεί να αναφερθεί το όνομα των ανταλλαγών κρυπτογράφησης της Ινδίας, εάν υπάρχουν.

Υποβάλετε τις λεπτομέρειες όλων των μοναδικών αναγνωριστικών πελάτη / Πορτοφολιών που ανήκουν σε εσάς και τα μέλη της οικογένειάς σας στο Bitcoin / Cryptocurrency Exchange στην Ινδία και στο εξωτερικό.

Αρκετές ερωτήσεις στοχεύουν στην εξεύρεση τρόπων με τους οποίους οι Ινδοί χρησιμοποιούν για να επενδύουν ή να ανταλλάσσουν κρυπτονομίσματα παρά την αυστηρή τραπεζική απαγόρευση κάθε είδους συναλλαγών κρυπτονομισμάτων. Είναι ενδιαφέρον ότι η ειδοποίηση επισημαίνει ειδικά εάν ένας χρήστης χρησιμοποιεί το “localbitcoins.com”

Παρακαλώ, παρακαλώ, εάν αγοράζετε / πουλάτε Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα από το localbitcoins.com. Εάν ναι, ποιος ήταν ο τρόπος πληρωμής / λήψης της πληρωμής; Υποβάλετε τα στοιχεία.

⚠️ Ινδικό Τμήμα Φόρου Εισοδήματος και πάλι Αποστολή ειδοποιήσεων σε εμπόρους κρυπτονομισμάτων & Επενδυτές

ℹ️ Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Crypto χρειάζεται θετικούς κανονισμούς στην Ινδία. Οι ανυποψίαστοι έμποροι και επενδυτές παρασύρονται στις πολυπλοκότητες της εκτίμησης του φόρου εισοδήματος. pic.twitter.com/uXi6u3kzer

– IndiaBits (@ indiabits21) 30 Ιουλίου 2019

Όχι την πρώτη φορά

Αφενός, χώρες όπως το Ιράν ανακοίνωσαν επίσημα την έγκριση της εξόρυξης κρυπτονομισμάτων ως βιομηχανικές δραστηριότητες, από την άλλη πλευρά, χώρες όπως η Ινδία εξακολουθούν να εξετάζουν τις αρνητικές επιπτώσεις της εξόρυξης κρυπτονομισμάτων. Όσον αφορά την εξόρυξη, η αρχή ζήτησε επίσης από τους χρήστες να κοινοποιήσουν λεπτομέρειες «εάν έχουν επενδύσει στην εξόρυξη κρυπτογράφησης.

  • Είτε ασχολείστε με την εξόρυξη επενδύοντας σε δική σας φυσική εγκατάσταση
  • Είτε έχετε επένδυση κασσίτερου Cloud Mining, Hash Mining
  • Λεπτομέρειες για τη συνολική επένδυση στην εξόρυξη, οικονομικό έτος
  • Λεπτομέρειες σχετικά με τις αμοιβές ανταμοιβής που κερδίζονται από την εξόρυξη Bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων για το οικονομικό έτος
  • Λεπτομέρειες σχετικά με τις εταιρείες εξόρυξης στις οποίες έχετε επενδύσει μαζί με τις λεπτομέρειες αμοιβών ανταμοιβής που κερδίσατε κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους Παρέχετε το λεπτομερές καθολικό των κερδών που αποκτήθηκαν από την εξόρυξη Bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων

Η ειδοποίηση ολοκληρώθηκε με την ερώτηση που απαιτεί από τους χρήστες να μοιράζονται λεπτομέρειες εάν έχουν πληρώσει ποτέ φόρο επί του κέρδους που παρήγαγαν από συναλλαγές κρυπτογράφησης.

ΙΤ-Ινδία

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια ειδοποίηση κυκλοφόρησε μεταξύ των εμπόρων και των επενδυτών κρυπτογράφησης. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Blockchain, Varun Sethi, παρόμοιες ανακοινώσεις κυκλοφόρησαν και το 2018 επίσης. Ο Σέθη δήλωσε ότι;

Ωστόσο, ανεξάρτητα από τη νομική στάση της κυβέρνησης σχετικά με τα εικονικά νομίσματα, η εντολή που εκδίδεται ως αποτέλεσμα μιας τέτοιας φορολογικής ειδοποίησης επικυρώνει έμμεσα τη νομιμότητα των εικονικών νομισμάτων, όπου ο φορολογικός υπάλληλος ενδέχεται να πρέπει είτε να αντιμετωπίζει τα κέρδη από την εμπορία εικονικών νομισμάτων είτε ως επιχειρηματικό εισόδημα είτε ως κέρδος κεφαλαίου, παρέχοντας έτσι έμμεσα τη νομική ισχύ του.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me