Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Ινδία: Ένα άλλο Crypto Exchange Koinex ανακοινώνει τον τερματισμό λειτουργίας. Εδώ είναι γιατί!

διαφήμιση Phemex

Ενώ η κοινότητα κρυπτογράφησης συζητά ακόμη #CoinbaseDown, η ινδική κοινότητα κρυπτογράφησης εκφράζει την ξαφνική ανακοίνωση «Τερματισμός» από την Koinex, ένα από τα παλαιότερα ανταλλακτικά κρυπτονομισμάτων.

Koinex που κλείνει

Στις 27 Ιουνίου 2019, το Koinex Indian crypto exchange ξεκίνησε μια νέα ανακοίνωση, με τίτλο «Ανακοίνωση τερματισμού Koinex – Τερματισμός υπηρεσιών ανταλλαγής», με λόγο επικαλούμενο τις κανονιστικές καθυστερήσεις & τραπεζική πίεση στον τραπεζικό λογαριασμό των εργαζομένων. Η Koinex κατάφερε να είναι μια από τις αξιόπιστες ανταλλαγές σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την κυκλοφορία της τον Αύγουστο του 2017 – αλλά για να ειπωθεί η αλήθεια, ο φόβος για το κλείσιμο της Koinex εμφανίστηκε στα κοινωνικά μέσα όταν διέγραψαν τα κουπόνια NEO, GAS και ACT αμέσως μετά την ανακοίνωση της διακοπής λειτουργίας της Coindelta τον Απρίλιο του 2019.

Μπορείτε να βρείτε 1000s άτομα που θα κρατούσαν $ neo για μια ζωή. Είναι κρίμα που δεν έχετε αρκετό όγκο.

– N Baramy (@ naseef36) 10 Απριλίου 2019

Στην πραγματικότητα, κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, οι χρήστες της Koinex φώναζαν στα κοινωνικά μέσα για την εκκρεμή αίτησή τους για απόσυρση στο Koinex exchange. Έχουμε φτάσει στο Nischal Shetty, Διευθύνων Σύμβουλος της ανταλλαγής Indian WazirX και ρώτησε ποιος θα ήταν ο πιθανός και βασικός λόγος εκτός από την απαγόρευση τραπεζών. Σύμφωνα με τον Mr.Shetty η απαγόρευση τραπεζών ήταν, φυσικά, ο μεγαλύτερος λόγος για όλες τις διακοπές λειτουργίας των ινδικών συναλλαγών μέχρι τώρα, προσθέτοντας ότι συνέχισε.

Ο όγκος τους είχε μειωθεί δραστικά και αυτό καθιστά δύσκολη τη διεξαγωγή ανταλλαγής, καθώς οι όγκοι αυξάνουν τα έσοδα. Αν είχαν καλές ποσότητες τώρα, είμαι σίγουρος ότι δεν θα είχαν κλείσει.

Τούτου λεχθέντος, το χρηματιστήριο ανακοίνωσε τελικά ότι θα κλείσει τη λειτουργία του στις 27 Ιουνίου και δήλωσε ότι η διαπραγμάτευση θα ανασταλεί στις 2:00 μ.μ. IST την Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019.

Ανακοίνωση κλεισίματος Koinex – Τερματισμός ανταλλαγής Οι υπηρεσίες συναλλαγών ψηφιακών στοιχείων θα απενεργοποιηθούν μόνιμα σε όλες τις πλατφόρμες μας στις 2.00 μ.μ. IST την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019. Όλες οι ανοιχτές παραγγελίες μετά από αυτήν την προθεσμία θα ακυρωθούν αυτόματα και τα χρήματα θα επιστραφούν στα αντίστοιχα πορτοφόλια. Οι χρήστες καλούνται να προγραμματίσουν την εμπορική τους δραστηριότητα προσεκτικά και να κλείσουν τις εμπορικές τους θέσεις.

Μα γιατί?

Μέχρι στιγμής, υπάρχουν πολλά ινδικά χρηματιστήρια που έκλεισαν τη λειτουργία των συναλλαγών τους στην Ινδία – συμπεριλαμβανομένων των Zebpay, Coindelta, Coinome – και ο πολύ συνηθισμένος λόγος που κάθε ανταλλαγή έχει αναλύσει στα ιστολόγιά τους είναι – Ρυθμιστική αβεβαιότητα σχετικά με την κρυπτογράφηση εντός της χώρας. Στη συνέχεια, η ανταλλαγή Koinex έγραψε μια ανάρτηση ιστολογίου, προσθέτοντας έναν λόγο για το κλείσιμο είναι «Πολλαπλές καθυστερήσεις από τις κυβερνητικές υπηρεσίες στην αποσαφήνιση του κανονιστικού πλαισίου για τα κρυπτονομίσματα». Εκτός από τη ρυθμιστική πτυχή, η Koinex ανέφερε επίσης τη δυσκολία που αντιμετώπιζαν από τις τράπεζες και τις πύλες πληρωμής. Ανέφερε ότι?

Αντιμετωπίζουμε συνεχώς αρνήσεις στις υπηρεσίες πληρωμών από πύλες πληρωμών, πρόσθεσε η Koinex. Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που πρέπει να χειριστείτε είναι να εξηγήσετε στα μέλη της ομάδας μας γιατί λαμβάνουν μια κλήση από την τράπεζά τους κάθε μήνα κατά τη διάρκεια της πίστωσης μισθού.

Επιπλέον, ζητήσαμε από τους ιδρυτές άλλων υπαρχουσών ανταλλαγών να διαχειρίζονται τον μισθό των υπαλλήλων τους, αλλά το ερώτημα παραμένει αναπάντητο μέχρι τη στιγμή της αναφοράς.

Και τώρα τι?

Επιπλέον, απευθυνόμενος στους χρήστες του, η Koinex προσθέτει ότι μέσα στις επόμενες 5 εβδομάδες, έγραψαν.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων 5 εβδομάδων, θα προσπαθήσουμε να αποδεσμεύσουμε όλες τις καταθέσεις χρηστών στους εγγεγραμμένους τραπεζικούς λογαριασμούς τους μετά την επιβολή τέλους ευκολίας (μεταξύ 10 INR και 2000 INR, ανάλογα με το υπόλοιπο του πορτοφολιού INR). Τα ψηφιακά πορτοφόλια περιουσιακών στοιχείων θα συνεχίσουν να λειτουργούν και οι χρήστες θα πρέπει να αποσύρουν όλα τα χρήματα από την πλατφόρμα πριν από τις 9 μ.μ. IST στις 15 Ιουλίου 2019

Η ανακοίνωση του Koinex αποδείχθηκε η πιθανή ευκαιρία για ανταλλαγές όπως το WazirX, ο οποίος σημειώνει γρήγορα ότι «καλωσορίζει όλους τους χρήστες του Koinex». Ο κ. Shetty για περαιτέρω συζήτηση με τον Coingape δήλωσε:

Δεν χρειάζεται να πανικοβληθείτε. Η Koinex έδωσε αρκετό χρόνο για να μετακινήσει τα κρυπτογραφικά σας στοιχεία και το WazirX καλωσορίζει όλους από την Koinex.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανταλλαγή έλαβε νωρίτερα χρηματοδότηση από VC, η οποία ξεκινά ένα νέο ερώτημα για το γιατί να μην ανταλλάξει το γραφείο της να είναι εγγεγραμμένο εκτός Ινδίας – Ακριβώς όπως άλλες υπάρχουσες ανταλλαγές ανακοίνωσαν το προηγμένο σχέδιό τους – εάν σε κάθε περίπτωση οι ρυθμιστικές αρχές επιβάλλουν αυστηρή απαγόρευση.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me