Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Καλύτερες πλατφόρμες συναλλαγών με εναλλακτικές πηγές εσόδων το 2020

Η επιλογή της σωστής πλατφόρμας συναλλαγών είναι αρκετά δύσκολη, αλλά η επιλογή της σωστής που διαθέτει επίσης εναλλακτικές ροές εσόδων, όπως προγράμματα παραπομπής ή προσφορές συνεργατών, είναι σαν να βρίσκετε μια βελόνα σε άχυρα.

Υπάρχουν δεκάδες πάνω από δεκάδες πλατφόρμες εκεί έξω, οπότε για να περιορίσετε καλύτερα την απαιτούμενη αναζήτηση και τον απαραίτητο χρόνο για να ανακαλύψετε όλα τα πιο σημαντικά οφέλη που προσφέρει κάθε πλατφόρμα, έχουμε συγκεντρώσει αυτήν τη λίστα με την καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών με εναλλακτικά έσοδα πηγές το 2020.

Κάθε πλατφόρμα που περιλαμβάνεται δεν είναι μόνο μια σταθερή πλατφόρμα συναλλαγών που προσφέρει μια αξιόπιστη εμπειρία, εργαλεία βιομηχανικού επιπέδου, μια ποικιλία μέσων και πολλά άλλα, μπορούν να προσφέρουν στους εμπόρους ακόμη περισσότερα έσοδα συνδυάζοντας τα κέρδη των συναλλαγών με τη ροή εσόδων που δημιουργούνται από τυχόν προγράμματα παραπομπής που παρέχονται από κάθε πλατφόρμα.

Ακολουθούν οι κορυφαίες πλατφόρμες με προγράμματα θυγατρικών ή παραπομπών το 2020, που μπορούν να οδηγήσουν σε επιπλέον ροές εσόδων πέρα ​​από τις συναλλαγές μόνοι τους.

Επιλογή IQ

Επιλογή IQ είναι μια πρωτοποριακή πλατφόρμα συναλλαγών για νομίσματα forex, μετοχές, εμπορεύματα και πολλά άλλα, η οποία είναι εξίσου γνωστή για την αξιόπιστη εμπειρία συναλλαγών της, όπως και για το πρόγραμμα παραπομπής της.

Υπάρχουν δύο μοναδικές προσφορές που μπορούν να επωφεληθούν από τους χρήστες. Η πρώτη προσφέρει προμήθειες έως και 50% σε όλους τους εμπόρους που αναφέρονται στην πλατφόρμα συλλογικά. Η δεύτερη προσφορά κερδίζει μόλις 40%, ωστόσο, καταρρέει κάθε έμπορο χωριστά, εμποδίζοντας τον συλλογικό μέσο όρο να εμποδίσει την αύξηση των εσόδων.

Και οι δύο επιλογές είναι γνωστό ότι δημιουργούν μια ξεχωριστή ροή εισοδήματος που δεν περιλαμβάνει την ίδια τη διαπραγμάτευση, καθιστώντας την πλατφόρμα πιο ενδιαφέρουσα από μια προοπτική κέρδους.

Κάθισμα 

Κάθισμα, μια δημοφιλής πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων που προσφέρει spot trading altcoins, Bitcoin futures, crypto margin trading και αυτό που αποκαλούν Kickback της Επιτροπής Φιλιών.

Οι χρήστες μπορούν να διαιρέσουν τυχόν κέρδη με αυτά που αναφέρονται. Αυτό επιτρέπει στους εμπόρους να ανταλλάσσουν και να προσφέρουν κίνητρο σε όσους βρίσκονται στο κοινωνικό τους δίκτυο και στον προσωπικό τους κύκλο να εγγραφούν στην πλατφόρμα.

Η ίδια η κατανομή κατανέμεται κατά 20%, κατανεμημένη σε 10/10 ή 15/5. Περαιτέρω αναπαραγωγή στο θέμα του φίλου, το Binance περιλαμβάνει διάφορους τρόπους για να μοιράζεστε εύκολα τον σύνδεσμο παραπομπής τους με φίλους, συμπεριλαμβανομένων κουμπιών κοινωνικού δικτύου και πολλά άλλα.

Το Binance επιβραβεύει περαιτέρω τους χρήστες που κατέχουν το διακριτικό τους, το Binance Coin. Όσοι κατέχουν πάνω από 500 BNB στο Binance θα λάβουν επιπλέον 20% για να μοιραστούν μεταξύ του φίλου τους, αυξάνοντας το σύνολο σε προμήθειες 40% και έως 20/20 split.

Κατά κάποιο τρόπο, η κατοχή του ίδιου του Binance Coin μπορεί να αποφέρει κέρδη στους εμπόρους εάν η αξία αυξηθεί, ωστόσο, η αξία της μπορεί επίσης να μειωθεί.

PrimeXBT

Κατασκευασμένο από την αρχή για κέρδη, Πρόγραμμα παραπομπής της PrimeXBT και οι προσφορές CPA είναι σχεδόν τόσο επικερδείς όσο τα εργαλεία διαπραγμάτευσης που προσφέρονται από την πλατφόρμα που απευθύνονται σε ενεργούς εμπόρους.

Οι έμποροι θα κερδίσουν 20% σε προμήθειες για άμεσες παραπομπές. Ωστόσο, οποιοσδήποτε νέος χρήστης παραπέμπει στο μέλλον, θα κερδίσει επίσης τα αρχικά πρόσθετα κέρδη προμήθειας, μετατρέποντας μερικές αρχικές εγγραφές σε ένα τεράστιο δίκτυο δημιουργίας εισοδήματος. Οι κορυφαίοι κερδισμένοι έχουν ήδη πάνω από 50 BTC για να δείξουν για τις προσπάθειές τους, σύμφωνα με έναν κορυφαίο πίνακα στον ιστότοπο.

Ένα πρόγραμμα CPA προσφέρεται επίσης για επαγγελματίες εμπόρους, όπως ιδιοκτήτες ιστοτόπων, επηρεαστές και άλλα. Η προσφορά CPA παρέχει πληρωμές από 40 $ για καταθέσεις για πρώτη φορά, έως 1.250 $ για ενεργούς εμπόρους.

Εξατομικευμένες τιμές προσφέρονται επίσης στους πιο προχωρημένους συνεργάτες, που κυμαίνονται από 60 $ το καθένα για συνεργάτη που έχει εγγραφεί πάνω από 100+ πρώτες καταθέσεις, έως 80 $ για συνεργάτες με πάνω από 200+ πρώτες καταθέσεις.

Επιπλέον, προσφέρεται ένα μοντέλο κατανομής εσόδων στην επαγγελματική κοινότητα συναλλαγών, επιτρέποντας στους συνεργάτες να κερδίζουν παθητικό εισόδημα με προμήθειες μεταξύ 40% και 70% για τη διάρκεια ζωής των λογαριασμών τους.

Huobi Global

Huobi Global  είναι ένας ακόμη μεγάλος παίκτης στον παγκόσμιο χώρο κρυπτογράφησης με ισχυρή φήμη και ποικιλία προϊόντων διαπραγμάτευσης. 

Το πρόγραμμα παραπομπής είναι μια εξαιρετικά απλή προσφορά: έως 30% λάκτισμα σε όλες τις συναλλαγές για τη ζωή του εμπόρου, που πληρώνεται μέσω κουπονιών Huobi ή USDT.

Ενώ η απλότητα είναι ευπρόσδεκτη, η πλατφόρμα στερείται πρόσθετων επιπέδων προμήθειας για συνεργάτες με κορυφαία απόδοση.

Bitfinex

Bitfinex προσφέρει προμήθειες έως και 38% όταν οι χρήστες συμπληρώνουν μια ποικιλία προϋποθέσεων. Ο πρώτος βαθμός κερδίζει χρήστες 18%, ενώ το δεύτερο και το τρίτο ξεκλειδώνουν επιπλέον 6% και 2% αντίστοιχα.

Οι πολλαπλασιαστές μπορούν να ενισχύσουν περαιτέρω τα κέρδη και προστίθενται όταν οι χρήστες περνούν κάθε επίπεδο επαλήθευσης KYC, συνδέουν τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή έχουν λογαριασμό στην πλατφόρμα με κατοχή UNES SED LEO, το διακριτικό χρησιμότητας της πλατφόρμας. Ωστόσο, όσοι εκτιμούν το απόρρητό τους μπορεί να θέλουν να το αποφύγουν.

Όπως το Binance, το ίδιο το διακριτικό μπορεί να φέρει κέρδη, ωστόσο, η απόρριψη είναι επίσης δυνατή και πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά την κατοχή του περιουσιακού στοιχείου.

eToro

Αφού διαβάσετε τη συγκεχυμένη δομή προμηθειών του Bitfinex, την απλότητα του eToro μπορεί να έρθει ως μια ανάσα καθαρού αέρα.

Το eToro προσφέρει μια προμήθεια 50 $ για κάθε εγγραφή στην πλατφόρμα. Όχι μόνο αυτό, αλλά η πλατφόρμα θα προσφέρει επίσης $ 50 στον νέο χρήστη, επιτρέποντας στον αρχικό χρήστη να προωθήσει τα δωρεάν $ 50 σε φίλους και συγγενείς για να τους παροτρύνει να εγγραφούν.

Αυτό καθιστά εύκολη την πώληση εσόδων στο eToro επειδή μπορείτε απλά να προσφέρετε δωρεάν 50 $ σε οποιονδήποτε και σε όλους όσους ενδιαφέρονται, μαζί με τον σύνδεσμο παραπομπής σας. Θα κερδίσετε 50 $ και έτσι θα κερδίσουν.

Εντάξει

Το eToro είναι μια εύκολη πώληση, αλλά Εντάξει, όχι τόσο πολύ. Εάν έχετε ένα εκτεταμένο δίκτυο εμπόρων υψηλού πλούτου, τότε μπορείτε να κερδίσετε μια περιουσία με το πρόγραμμα παραπομπής της πλατφόρμας, αλλά διαφορετικά, μπορεί να είναι ένας αγώνας για να ξεκινήσετε να κερδίζετε.

Το OKEx έχει δύο διαφορετικά επίπεδα, με το δεύτερο να ξεκλειδώνεται αφού πληροί ορισμένες προϋποθέσεις.

Το πρώτο επίπεδο απαιτεί τυχόν παραπομπές για να περάσει η διαδικασία KYC και να πραγματοποιήσει συναλλαγές αξίας άνω των 16.000 $ εντός 180 ημερών από την εγγραφή. Αφού ο αναφερόμενος χρήστης ολοκληρώσει τα απαιτούμενα βήματα, ο παραπομπής κερδίζει 10 $ σε USDT.

Το δεύτερο επίπεδο ξεκλειδώνεται μόνο μετά την ολοκλήρωση δέκα στο επίπεδο 1. Η νέα εγκατάσταση πληρώνει προμήθειες 30% για κάθε παραπομπή. Οι παραπομπές πρέπει να πληρούν τις ίδιες προϋποθέσεις με το επίπεδο 1 για να μετρηθούν. Το πλεονέκτημα είναι ότι τα κέρδη περιορίζονται στα 100 $ την εβδομάδα, κάτι που δεν είναι πολύ για να φέρει πάνω από 160.000 $ στην πλατφόρμα τους πρώτους έξι μήνες μετά την εγγραφή.

BitMEX

Όπως το eToro, BitMEX  είναι συχνά μια εύκολη πώληση, επειδή επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν με άλλους με μια δική τους προσφορά: έκπτωση 10% για ολόκληρους τους πρώτους έξι μήνες συναλλαγών εκεί μετά την εγγραφή μέσω συνδέσμου παραπομπής.

Συνδυάστε το με τη δημοτικότητα της πλατφόρμας και έχετε τη συνταγή για γρήγορες εγγραφές. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι αναφερόμενοι χρήστες θα πρέπει να εγγραφούν βιαστικά, καθώς η παραπομπή δεν μετράει εκτός εάν εγγραφούν εντός των πρώτων επτά ημερών από το κλικ στον σύνδεσμο.

Οι τιμές ανεβαίνουν έως και 20% και απαιτούν πάνω από 10.000 BTC στον κύκλο εργασιών για επίτευξη. Ένα πιο λογικό 1.000 BTC έως 10.000 BTC είναι μόνο 15% και το χαμηλότερο επίπεδο προσφέρει προμήθειες μόλις 10% για οτιδήποτε κάτω από 1.000 BTC.

Συνοψίζοντας όλα: Ποια πλατφόρμα προσφέρει το μεγαλύτερο δυναμικό εσόδων?

Η καλύτερη πλατφόρμα για την αύξηση των συνολικών εσόδων είναι επίσης η πλατφόρμα συναλλαγών που προσφέρει τα καλύτερα εργαλεία, την πιο αξιόπιστη εμπειρία, τα περισσότερα περιουσιακά στοιχεία και τις καλύτερες δυνατότητες – με τις πιο ελκυστικές δυνατότητες να είναι εναλλακτικές ροές εσόδων μέσω προγραμμάτων παραπομπής και προσφορών CPA.

Αυτή η λίστα περιγράφει μια ποικιλία προσφορών που διατίθενται στους εμπόρους και παρέχει κάποια κατεύθυνση σχετικά με την οποία μπορεί να είναι κατάλληλη για εσάς. Στο τέλος, η επιλογή της πλατφόρμας που ταιριάζει καλύτερα στις μοναδικές σας ατομικές ανάγκες είναι αυτό που θα σας κάνει την πιο επιτυχημένη.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me