ICO Market Watch: Βασικοί κανονισμοί και χώρες που πρέπει να κοιτάξετε πριν ξεκινήσετε ένα ICO

ICO Market Watch- Εντάξει! Αποφασίσατε λοιπόν να ξεκινήσετε ένα ICO, αλλά ο πρόσφατος πανικός που δημιούργησε η SEC, η απαγόρευση στην Κίνα κ.λπ., σας κάνει δύσπιστους.

Λοιπόν αυτό το άρθρο αν για εσάς. Θα εξετάσουμε πρώτα τους βασικούς κανονισμούς που επιβάλλονται από την κυβέρνηση. και να δείτε απόψεις λίγων χωρών που έχουν δηλώσει δημόσια μια δημόσια δήλωση σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση των ICO’s.

Απλώς μια μικρή ανακεφαλαίωση των ICO για να φέρει όλους στην ίδια σελίδα!

Τι είναι το ICO’S- ICO Market Watch:

Αρχικές προσφορές νομισμάτων ή το ICO‘μικρό είναι παρόμοια με τα IPO ή crowdfunding να συγκεντρώσει τα χρήματα που χρειάζονται για να ξεκινήσει μια επιχείρηση. Όπως τα κρυπτονομίσματα, δεν ρυθμίζονται και διεξάγονται για να συγκεντρώσουν χρήματα για μια νέα επιχείρηση κρυπτογράφησης, όπως ακριβώς θα ξεκινήσετε μια οικογενειακή επιχείρηση και θα ζητήσετε από τους συγγενείς σας να συνεργαστούν με χρήματα σε αντάλλαγμα πιθανών μελλοντικών αποδόσεων. Σε μια τυπική εκστρατεία ICO, ένα ποσοστό του νέου κρυπτονομίσματος δίνεται στους πρώτους υποστηρικτές του έργου σε αντάλλαγμα χρημάτων ή άλλων κρυπτονομισμάτων, αλλά συνήθως για Bitcoin.

Γιατί ο επενδυτής επενδύει σε ICO’s?

Όσοι επενδύουν νωρίς στη λειτουργία έχουν κίνητρα να επενδύσουν στο νέο κρυπτογράφηση με την ελπίδα ότι το σχέδιο θα γίνει επιτυχημένο και κερδοφόρο αφού ξεκινήσει, το οποίο θα μπορούσε να μεταφράσει σε υψηλότερη αξία κρυπτογράφησης από ό, τι επένδυσαν σε αυτό κατά τη στιγμή της έναρξης του έργου. Ένα παράδειγμα ενός επιτυχημένου έργου ICO που ήταν κερδοφόρο για τους πρώτους επενδυτές είναι το Ethereum που έχει τα κέρματα του Ether. Το 2014, το Αιθέριο ξεκίνησε και ο ICO του συγκέντρωσε 18 εκατομμύρια δολάρια σε Bitcoin με ρυθμό 0,40 $ ανά Ether. Το έργο κυκλοφόρησε το 2015 και το 2016 είχε αξία αιθέρα που εκτιμήθηκε τόσο υψηλά όσο $ 14 με κεφαλαιοποίηση πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια, κάνοντας πολλούς εκατομμυριούχους.

Γιατί πρέπει να είστε προσεκτικοί?

  • Απάτη ICO’s

Παρόλο που υπήρξαν πολλά επιτυχημένα ICO και πρόκειται να είναι αποδιοργανωτικά εργαλεία καινοτομίας στις επόμενες εποχές, ορισμένες εκστρατείες ICO είναι δόλιες. Δεδομένου ότι αυτές οι εκστρατείες συγκέντρωσης κεφαλαίων δεν ρυθμίζονται από οικονομικούς κανονισμούς, τα χρήματα που χάνονται ως αποτέλεσμα αυτών των απάτων δεν ανακτώνται ποτέ.

  • Η ICO απαγορεύεται από την Κίνα και τη Νότια Κορέα

Μετά από λίγες τέτοιες περιπτώσεις δόλιων ICO, οι απόψεις έχουν σκληρυνθεί γι ‘αυτές λόγω των κινδύνων που ενέχονται σε αυτήν την επενδυτική ευκαιρία. Ενώ η τιμή του Bitcoin συνεχίζει να σπάει ρεκόρ καθώς ακούτε όλο και περισσότερους από τους φίλους σας να βάζουν χρήματα σε Bitcoin, η Κίνα και η Νότια Κορέα έχουν απαγορεύσει την άποψη της ICO και της Ιαπωνίας να αλλάξει γνώμη για αυτά τα altcoins, οδηγεί σε άλλες μεγάλες οικονομίες να παίρνουν επίσης επιθετική θέση προειδοποιώντας τους πολίτες τους να τους προστατεύσουν από τέτοιες αμφίβολες επενδύσεις.

  • Κανονισμοί ICO

Οι ICO έχουν ξεκινήσει επίσης αυτορρύθμισης. Τα κύματα της πλατφόρμας Blockchain συνεργάστηκαν με παίκτες της αγοράς όπως η Deloitte, το κέντρο ικανοτήτων Ethereum και το ίδρυμα διοίκησης του ICO για να ξεκινήσουν την αυτορρύθμιση. Αυτή η αυτορρύθμιση θα καλύπτει νομιμότητα όπως η φορολογία, η λογιστική, θα γνωρίζει τον πελάτη σας ή την KYC και άλλες τέτοιες δέουσες επιμέλεια για τον μετριασμό της απάτης, οι ICO δεν είναι παρά κανονιστική λύση για την αναζήτηση χαμηλών ποσών από το κοινό χωρίς τους κανόνες και κανονισμούς ενός παραδοσιακού IPO.

  • Πώς αντιμετωπίζουν διαφορετικές χώρες οι ICO?

Η Ευρωπαϊκή Ένωση επιτρέπει στους ICO εάν συμμορφώνονται με την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, των πολιτικών KYC και άλλων επιχειρηματικών κανονισμών και αδειών ICO. Ο Καναδάς εξετάζει τις IPO κατά περίπτωση, η Κίνα και η Νότια Κορέα έχουν απαγορεύσει εντελώς την ICO με την Κίνα ζητώντας να επιστραφούν πλήρως όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τους ICO. Στην Αμερική, το Οι ICO πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι και να έχουν άδεια από την ομοσπονδιακή υπηρεσία SEC με τον ίδιο τρόπο σαν να μην ήταν ICO. Ορισμένες πολιτείες έχουν επιπρόσθετους περιορισμούς που περιλαμβάνουν ακόμη και να απαιτούν καταθέσεις ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από αυτές του ICO. Το ΗΒ έχει εκδώσει προειδοποιήσεις για επενδυτές κατά των ICO, αλλά τους επιτρέπει προς το παρόν. Η Ελβετία επιτρέπει στους ICO, αλλά η Εποπτική Αρχή Χρηματοοικονομικής Αγοράς της Ελβετίας ή η FANMA εξετάζει τους ICO για πιθανές παραβιάσεις οποιωνδήποτε νόμων.

Πηγή: https://www.linkedin.com/pulse/asiapacific-crypto-currency-ico-legislation-heatmap-xie/?articleId=6348357279833817088

Η Σιγκαπούρη επιτρέπει την ICO, αλλά είναι πιθανό να υπάρξουν μελλοντικοί περιορισμοί, αναφέρει ότι τυχόν προϊόντα της κεφαλαιαγοράς, συμπεριλαμβανομένων των altcoins, ενδέχεται να ρυθμίζονται βάσει της MAS. Η Ιαπωνία διαμορφώνει κανόνες για τη ρύθμισή τους και ήδη εκδίδει προειδοποιήσεις επενδυτών Το Ισραήλ επιτρέπει επίσης στους ICO, αλλά η Αρχή Κινητών Αξιών τους αποφασίζει εάν θα ρυθμίσει τις ICO ή όχι. Η Γερμανία επιτρέπει στους ICO αλλά προειδοποιεί τους επενδυτές για τον κίνδυνο που ενέχει, αναμένει επίσης από τους ICO να τηρούν τους υπάρχοντες κανόνες τραπεζικών, επενδυτικών και εμπορικών πράξεων. Η Ταϊλάνδη, το Χονγκ Κονγκ και οι Φιλιππίνες έχουν επίσης επιτρέψει στους ICO με την επιφύλαξη ότι ενδέχεται να ρυθμιστούν στο μέλλον Η Αυστραλία είναι η πρώτη χώρα που έχει ρυθμίσει επίσημα τους ICO. Απαιτούν από τους ICO να συμμορφώνονται με την εταιρική πράξη.


Καθώς η αγορά κρυπτονομισμάτων αυξάνεται, μην εκπλαγείτε εάν οι ICO είναι περιορισμένοι σχεδόν όπως οι IPO στις περισσότερες από τις μεγάλες οικονομίες.

Τι πιστεύετε για το μέλλον των ICO, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map