Έργα ICO που επέζησαν και θα ευδοκιμήσουν το 2021

Για τους ένθερμους οπαδούς της κρυπτογράφησης, θυμόμαστε όλοι την τρέλα του ICO του 2017. Οι ICO ήταν στην πρώτη γραμμή όλων των κρυπτογράφησης εκείνο το έτος. Για να πάρουμε μια ιδέα για το πόσο μαζικές ήταν οι ICO το 2017, οι ICO συγκέντρωσαν μόλις 225 εκατομμύρια δολάρια το 2016. Αυτό είναι πολύ νάνο από το ποσό που συγκεντρώθηκε το 2017, το οποίο ήταν περίπου 6 δισεκατομμύρια δολάρια. Οι ICO είχαν μεγάλη επιρροή στην αλλαγή των αφηγήσεων κρυπτονομισμάτων όσον αφορά την υιοθέτηση και την προσέλκυση νέων επενδυτών στον τομέα.

Παρά την τεράστια εντύπωση που έχουν απομείνει οι ICO στον κόσμο της κρυπτογράφησης, δεν αποδείχθηκε επιτυχία κάθε έργο. Για παράδειγμα, τα επιτυχημένα έργα που βγήκαν από το ICO 2017 δεν ήταν μέχρι το ήμισυ του συνολικού αριθμού ICO. Πολλά έργα απέτυχαν και ακόμη και μερικά που απογειώθηκαν τελικά πέθαναν στην πορεία. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικά που ξεκίνησαν και θα ανθίσουν το 2021.

Μια πιο προσεκτική ματιά στο ICOs Bull Run του 2017

Οι ICO δεν ξεκίνησαν το 2017, αλλά εκείνη τη χρονιά άλλαξαν πολύ για τη βιομηχανία κρυπτογράφησης από την άποψη των αρχικών προσφορών νομισμάτων. Άλλαξε το πρόσωπο του crowdfunding με εγγενείς μάρκες παρέχοντας ένα νέο μέσο συγκέντρωσης χρημάτων μέσω fiat ή cryptos όπως το bitcoin και το ethereum. Οι ICO ήταν τρόποι με τους οποίους οι νεοσύστατες εταιρείες crypto προσέφεραν τη δική τους κρυπτογράφηση. Τα στατιστικά στοιχεία έδειξαν ότι αυτές οι νεοσύστατες εταιρείες μπόρεσαν να συγκεντρώσουν δισεκατομμύρια δολάρια όλο το 2017.

Η αγορά αυτών των κρυπτογράφησης δεν ήταν εγγύηση ότι αυτά τα έργα θα είναι επιτυχημένα ή ακόμη και θα συνεχιστούν καθώς οι αγοραστές δεν έχουν μεγάλη επιρροή στην κατεύθυνση που πήραν τα έργα. Εξάλλου, η έλλειψη κυβερνητικού οργάνου για την εποπτεία της αγοράς σημαίνει ότι αυτά τα έργα δεν μπορούν να θεωρηθούν υπόλογοι. Πολλοί ICO διευθύνονταν από απατεώνες που θέλουν να κάνουν ένα γρήγορο κέρδος με περισσότερο από 80% να τρέχουν από απατεώνες. Παρ ‘όλα αυτά, υπήρχαν ακόμη γνήσια έργα που διατηρήθηκαν με επιτυχία. Μελέτες αποκάλυψαν ότι το 70% της συγκέντρωσης χρημάτων μέσω πωλήσεων διακριτικών πήγε σε γνήσια έργα.

Πηγαίνοντας από Έκθεση Deadcoins, περισσότερα από χίλια νομίσματα έχουν κλωτσήσει τον κάδο. Αυτό επισημαίνει τον τεράστιο αριθμό έργων κρυπτογράφησης που δεν εκπλήρωσαν τις υποσχέσεις του ICO. Υπάρχουν επίσης γνήσια έργα που απέδωσαν ένα καλό προϊόν, αλλά τελικά απέτυχαν να προσφέρουν μια καλή απόδοση των επενδύσεων. Οι συνθήκες της αγοράς του επόμενου έτους 2018 δεν βοήθησαν επίσης το ζήτημα. Η αγορά του 2018 βοήθησε στην ομαλοποίηση της βιομηχανίας, η οποία τερμάτισε την τρέλα του ICO του 2017. Τα νομίσματα απάτης σταδιακά φιλτραρίστηκαν, έτσι ήταν έργα με κακή απόδοση. 

Έργα που επέζησαν ICO και θα ευδοκιμήσουν το 2021

TRON (TRX)

Το TRON βγήκε δυνατά κατά τη διάρκεια της φάσης ICO, η οποία έλαβε χώρα στο Σεπτέμβριος 2017. Φτάνει γρήγορα το σκληρό της όριο των 70 εκατομμυρίων δολαρίων και αυτό σας λέει πόσο υψηλή βαθμολογία είναι με τους επενδυτές. Θα βοηθήσει να γνωρίζουμε ότι το ιδρυτής Justin Sun είναι το πρωτότυπο του Τζακ Μα. Το ίδιο το έργο προσφέρει αξία που οι επενδυτές θεωρούν ελκυστικό ως μια διεθνή αποκεντρωμένη πλατφόρμα ψηφιακού περιεχομένου που βασίζεται σε κατανεμημένη τεχνολογία αποθήκευσης. Δεδομένου ότι το εγγενές διακριτικό TRX ήταν διαθέσιμο προς πώληση, η αξία του διακριτικού αυξήθηκε από 0,001091 $ το 2017 σε 0,024252 $ το 2020, θα φτάσει στο υψηλό όλων των εποχών των 0,300363 $ το 2018.

Το TRON έχει σημειώσει ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και προβλέπεται να φτάσει το 0,03 $ στα τέλη του έτους ή στις αρχές του 2021. Μετά την αναφορά από εμπορικά θηρία, η πρόβλεψη για το TRON παραμένει υψηλή για το 2021.

Fusion (FSN)

Το έργο Fusion κυκλοφόρησε το ICO τον Φεβρουάριο του 2017 και θα συγκεντρώσει περίπου 42,2 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις διακριτικών μετά το ICO. Το έργο δημιουργήθηκε με γνώμονα τη διαλειτουργικότητα blockchain για να επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν συναλλαγές σε διαφορετικά blockchain. Αυτό επέτρεψε σε πολλά DApps να αξιοποιήσουν την ανάπτυξη της αλυσίδας Fusion. Εκτός από τις διασταυρούμενες συναλλαγές, η πλατφόρμα Fusion προσφέρει επίσης υπηρεσίες διασυνοριακής προέλευσης δεδομένων και διεργασίας μέσω της χρήσης έξυπνων συμβολαίων. Ένα από τα πράγματα που πιθανότατα προσέλκυσαν επενδυτές στο έργο είναι επίσης η ασφάλεια με την πλατφόρμα που χρησιμοποιεί το Κατανεμημένη διαχείριση σωστού ελέγχου (DCRM) για την ασφάλεια περιουσιακών στοιχείων.

Προβολές από εμπόριο θηρίων δείχνει θετική ανάπτυξη για το Fusion το 2021. Η τιμή αναμένεται να αυξηθεί από την τρέχουσα τιμή των 0,2390486 $ και να φθάσει τα 0,4761077 $ με μέσο όρο 0,3889518 $. Μια άλλη προβολή από ψηφιακά νομίσματα δείχνει ότι το Fusion μπορεί να φτάσει τα 0,60629471 $ το 2021. Και οι δύο προβολές δείχνουν ότι το FSN μπορεί να ανθίσει έρχεται το 2021 και θα μπορούσε να είναι μια αξιόλογη επένδυση που θα σας δώσει μια σημαντική απόδοση της επένδυσής σας. 


Διακριτικό βασικής προσοχής (BAT)

Ο Brendan Eich, ο οποίος είναι επίσης συνιδρυτής του Firefox / Mozilla, δημιούργησε το Διακριτικό BAT. Ο στόχος είναι να μετατραπούν ψηφιακές διαφημίσεις μέσω blockchain δημιουργώντας μια αποκεντρωμένη αγορά για τη σύνδεση χρηστών, εκδοτών και διαφημιστών. Το BAT είναι ένα διακριτικό με βάση το ethereum και είναι το εγγενές διακριτικό για το Brave browser. Επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν έσοδα από την διαφημιστική τους εμπειρία και να εξαλείφουν τις περιττές δαπάνες διαφημίσεων. Όταν η BAT ξεκίνησε το ICO της το 2017, συγκέντρωσε ένα συγκλονιστικό 35 εκατομμύρια δολάρια σε μόλις 30 δευτερόλεπτα. Αυτό προκάλεσε κάποια διαμάχη ως προς τη διαδικασία του ICO, με 5 χρήστες να αγοράζουν το ήμισυ της προσφοράς του διακριτικού.

Η πρόβλεψη για το διακριτικό BAT είναι να περιμένετε να έχει ένα θετικό βλήμα για το 2021. Η τιμή του διακριτικού αναμένεται να αυξηθεί από την τρέχουσα τιμή των 0,1784180 $ και να φθάσει τα 0,3222797 $ μέχρι τον Νοέμβριο του επόμενου έτους. Η μέση τιμή του διακριτικού αναμένεται να διαμορφωθεί περίπου στα 0,2603704 $ το 2021.

EOS

Με παρόμοιο τρόπο με το Ethereum, το EOS είναι ένα blockchain που δημιουργήθηκε κεντρικός υπολογιστής DApps με την ικανότητα να φιλοξενεί χιλιάδες συναλλαγές κάθε δευτερόλεπτο μείον τα τέλη αλυσίδας για αυτές τις συναλλαγές. Το blockchain EOS επιτρέπει την οριζόντια και κάθετη κλιμάκωση των DApps. Το blockchain έχει το διακριτικό βοηθητικού προγράμματος EOS και το EOS.IO, τα οποία λειτουργούν παρόμοια με ένα λειτουργικό σύστημα υπολογιστή. Για να δημιουργήσετε DApps στο blockchain, ο προγραμματιστής πρέπει απλώς να κρατάει το διακριτικό EOS. Ο ICO για το διακριτικό ξεκίνησε στις 25 Ιουνίου 2017, λήγοντας τον επόμενο χρόνο στις 8 Ιουνίου. Περίπου 4.197.956.135 $ συγκεντρώθηκαν χρησιμοποιώντας αυτήν τη μοναδική μέθοδο ενός ετήσιου ICO.

Επί του παρόντος, το διακριτικό EOS διαπραγματεύεται περίπου 2,33 $ ανά διακριτικό και προβάλλεται να αυξηθεί κατά μέσο όρο στα 2,49 $ το 2021 με το υψηλότερο κέρδος να εκτιμάται σε περίπου 3,05 $. Το ROI είναι μικρό σε σύγκριση με τα άλλα νομίσματα που έχουμε συζητήσει μέχρι τώρα. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι μεταξύ των κερμάτων που αναμένεται να ευδοκιμήσουν το 2021.

0x (ZRX)

Το έργο 0x είναι ένα αποκεντρωμένη ανταλλαγή δημιουργήθηκε για να επιτρέπει την ανταλλαγή κερμάτων με βάση το αιθέριο. Το ίδιο το DEX βασίζεται σε αιθέριο και οι χρήστες μπορούν να ανταλλάσσουν διάφορους τύπους περιουσιακών στοιχείων όπως ακίνητα, μετοχές και πολλά άλλα χρησιμοποιώντας μάρκες. Το πρωτόκολλο στοχεύει στην ενθάρρυνση της διαλειτουργικότητας του DApps. Το διακριτικό για την πλατφόρμα 0x ονομάζεται ZRX και λειτουργεί με δύο βασικούς τρόπους. Η πρώτη βασική λειτουργία είναι να δοθεί στους χρήστες η εξουσία για τη διακυβέρνηση για την ανάπτυξη του πρωτοκόλλου. Το επίπεδο εξουσίας σας καθορίζεται από το ποσό των διακριτικών που διατηρείτε. Η δεύτερη συνάρτηση κλειδιού είναι η χρήση του διακριτικού για την πληρωμή των τελών διαπραγμάτευσης σε Relayers για την παροχή υπηρεσιών.

Το διακριτικό ICO ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2017 και έληξε τον ίδιο μήνα, αυξάνοντας 24 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις διακριτικών. ο ROI από το ICO ήταν 6,54x σε USD, 4,96x σε ETH και 2,01x σε BTC. Πηγαίνοντας από το πρόβλεψη από θηρία, η τιμή αναμένεται να αυξηθεί από την τρέχουσα τιμή των 0,3105097 $ και να φτάσει κατά μέσο όρο 0,4272899 $ έως το τέλος του 2021.

Σύνδεσμος αλυσίδας (LINK)

Το Chainlink είναι ένα δίκτυο oracle που βασίζεται σε blockchain εργασία με την παροχή ζωντανών δεδομένων σε έξυπνα συμβόλαια. Το αποκεντρωμένο δίκτυο oracle του Chainlink επικεντρώνεται στη διασφάλιση ότι τα δεδομένα που είναι διαθέσιμα στους κόμβους στο blockchain είναι σωστά και διασφαλίζοντας ότι αυτοί οι κόμβοι λειτουργούν σωστά. Το εγγενές διακριτικό Chainlink ονομάζεται LINK και είναι ο τρόπος πληρωμής που διατίθεται για την πληρωμή υπηρεσιών εντός του δικτύου. Το πρωτόκολλο οργάνωσε το ICO το 2017 και ώθησε το έργο στο κοινό να συγκεντρώσει ένα σημαντικό ποσό 32 εκατομμυρίων δολαρίων.

ο προβολή για το Chainlink για το 2021 φαίνεται πολλά υποσχόμενο με το διακριτικό που προβλέπεται να φτάσει κατά μέσο όρο 11.138 $ σε ένα χρόνο από την τρέχουσα τιμή των 10.160 $. Αναμένεται να φτάσει τα 14.137 $ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021.

Πουά

Αυτό το έργο θεωρείται ως το δίκτυο blockchain επόμενης γενιάς που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται μέσω πολλαπλών διαφορετικών blockchain μέσω ενός δικτύου. Έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τη διαλειτουργικότητα και να σπάσει τα μονοπώλια του Διαδικτύου, παρέχοντας παράλληλα βελτιωμένη επεκτασιμότητα, βελτιστοποίηση και αυτοδιακυβέρνηση. Το εγγενές διακριτικό του ονομάζεται DOT. Το διακριτικό ICO εξαντλήθηκε μέχρι την 3η ημέρα σε μια πολύ επιτυχημένη ICO που έφερε ένα επιβλητικό 144.630.000 $. Ωστόσο, αυτό δεν είναι χωρίς μερικές αντιπαραθέσεις καθώς το επενδυμένο ταμείο κλειδώθηκε για 2 χρόνια μετά τον ICO.

Μπορείτε να περιμένετε ότι το νόμισμα θα ευδοκιμήσει επίσης το 2021 με οι προβολές δείχνοντας ότι η τιμή του διακριτικού θα αυξηθεί από την τρέχουσα τιμή των 3,94000 $ και θα φθάσει τα 4,92857 $ έως τον Δεκέμβριο του επόμενου έτους.

συμπέρασμα

Η αγορά κρυπτογράφησης υπόκειται σε πολλές μετακινήσεις πάνω-κάτω και αυτές οι προβολές βασίζονται σε ιστορικά δεδομένα σε συνδυασμό με αλγόριθμους AI για να κάνουν προβλέψεις. Οι προβολές των τιμών δεν είναι βέβαιες, αλλά ένας δείκτης της πιθανής μεταβολής της τιμής των συμβόλων κατά το επόμενο έτος.

Σημείωση: Όλα τα οικονομικά και προγνωστικά δεδομένα σε αυτό το άρθρο είναι καθαρά ενημερωτικά και δεν μεταφράζονται σε χρηματοοικονομικές ή επενδυτικές συμβουλές. Ο συγγραφέας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για επενδυτικά αποτελέσματα βάσει του άρθρου.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map