Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Blockchain, όχι Cryptocurrency; Hedera, Hyperledger, Telegrams ’TON Defy the Claim

Ενώ οι έμποροι κρυπτογράφησης συνεχίζουν να καταπνίγουν για τα καλύτερα blockchain και crypto στον χώρο, οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας το διεισδύουν γρηγορότερα από ό, τι αντιλαμβάνεται η αγορά.

Εάν είστε νέοι σε αυτό το πεδίο, μπορείτε να διαβάσετε σχετικά τι είναι η τεχνολογία blockchain & Γνωρίστε τα βασικά που οδηγούν στην τεράστια ανάπτυξη του κλάδου στο σύνολό του.

Μετά το φούσκα της κρυπτογράφησης του 2017, οι ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο προσπάθησαν να θέσουν τέρμα στους ICO. ο SEC (Securities Exchange Commission) ακολούθησε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς ICO του 2017 όπως το Kik, το Veritaseum και ούτω καθεξής. Η μανία ICO θεωρείται νεκρή προς το παρόν.

Ωστόσο, ακόμη και όταν οι ICO είναι σχεδόν ανύπαρκτοι, νεότερα έργα blockchain εξακολουθούν να βρίσκουν το δρόμο τους στην αγορά. Αυτή τη φορά υποστηρίζεται από μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας ή επαγγελματίες επενδυτές.

Hedera, Hyperledger, Telegrams ’TON και άλλα

Σύμφωνα με πληροφορίες, Η Telegram θα ξεκινήσει τις δημόσιες δοκιμές της πλατφόρμας blockchain – TON (Telegram Network) την 1η Σεπτεμβρίου 2019. Η εταιρεία έχει επισπεύσει το σχέδιό της να τηρήσει την προθεσμία της 31ης Οκτωβρίου. Εάν το blockchain δεν έχει ξεκινήσει μέχρι τότε, σύμφωνα με το SAFT (Simple Agreement for Future Tokens), οι επενδυτές μπορούν να διεκδικήσουν τα χρήματά τους πίσω.

NYTimes πρόσφατα έχουν αναφερθεί ότι το πορτοφόλι κρυπτογράφησης GRAM θα ​​διατεθεί για τα 200-300 εκατομμύρια χρήστες του Telegram. Επιπλέον, τόνισε επίσης την αβεβαιότητα με μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση. Ωστόσο, υπάρχουν περισσότερα από αυτό που συναντά το μάτι.

Διαβάστε επίσης: Telegram ICO Tokens αξίας 1,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων που κυκλοφορούν στη Μαύρη Αγορά?

Το Telegram ακολουθεί προσεκτική προσέγγιση «εστιάζοντας στην προστασία της ιδιωτικής ζωής και όχι στους κανονισμούς», δήλωσε ο Mati Greenspan στο CoinGape σε ένα σχόλιο μέσω email. Πιστεύει ότι θα ξεκινήσει το έργο.

Πρόσφατα, Hedera Hashgraph ανακοίνωσε επίσης την κυκλοφορία beta για τον Σεπτέμβριο της πλατφόρμας blockchain. Υποστηρίζεται από IBM, Tata Communications, Nomura και ούτω καθεξής. Η χρησιμότητα, η διακυβέρνηση και το επενδυτικό μοντέλο των έργων είναι επίσης παρόμοια. Έχουν συνεργαστεί με διαπιστευμένους επενδυτές βάσει της συμφωνίας SAFT.

Το Hyperledger σημειώνει επίσης σημαντική πρόοδο στον καθορισμό ενός προτύπου για εφαρμογές blockchain. Πρόσφατα, οι εταιρείες πίσω από το Hyperledger ξεκίνησαν με ενσωματώσεις πελατών Ethereum.

Ως εκ τούτου, το έργο blockchain θα ξεκινήσει σύντομα. Μόνο, οι πληροφορίες σχετικά με τη βιωσιμότητα των διακριτικών κρυπτογράφησης στο χώρο πληρωμών δεν είναι σαφείς.

Είναι η ιδιωτική επένδυση της νέας τεχνικής?

Νωρίτερα φέτος τον Μάιο, η Bitfinex ολοκλήρωσε μια ιδιωτική πώληση του διακριτικού LEO UNUS LED με την ανταλλαγή. Καθώς αντιμετώπιζε ήδη σημαντικά προβλήματα με τον Γενικό Εισαγγελέα της Νέας Υόρκης, αυτό το έργο φαινόταν σαν απαγόρευση στην αρχή. Ωστόσο, η ιδιωτική πώληση έφερε περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια, η οποία σύντομα ξεκίνησε τις συναλλαγές της σε λιγότερο από δέκα ημέρες.

Οι Hedera και Telegram έχουν επίσης σχεδιάσει μια παρόμοια ενότητα. Αντί να διεξάγουν ICO που θα μπορούσε να εμπίπτει στο πεδίο της μη εγγεγραμμένης ασφάλειας, αναπτύσσουν το δίκτυο χρησιμοποιώντας την επένδυση από επαγγελματίες. Μάτι Γκρίνσπαν σημείωσε για το δίκτυο TON για την αντιμετώπιση κανονιστικών εμποδίων. Λέει ότι δεν θα τους συναντήσει, γιατί,

Το πρώτο είναι ότι δεν προσέφεραν το ICO τους στο κοινό. Ήταν μόνο για διαπιστευμένους και επαγγελματίες επενδυτές. Αυτό τους δίνει πολλά περιθώρια, καθώς οι περισσότερες ρυθμιστικές αρχές επικεντρώνονται στην προστασία των εμπόρων λιανικής και οι επαγγελματίες έχουν πολύ περισσότερη ελευθερία να κάνουν τη δική τους έρευνα.

Blockchain, όχι Bitcoin ή Cryptocurrencies – Ξυστό

Τα έργα που προτείνει η Telegram και η Hedera περιλαμβάνουν ένα στοιχείο κρυπτογράφησης σε αυτό – Grams και Hbar, αντίστοιχα. Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την κριτική της χρησιμότητας των κρυπτονομισμάτων. Για ένα δημόσιο, δίκτυο χωρίς άδεια, η εφεύρεση για «καλή συμπεριφορά» είναι μια ζωτική πτυχή που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Η διανομή κρυπτονομισμάτων του blockchain για το Hedera αναμένεται να διαρκέσει για 15 χρόνια. Η Telegram έχει επίσης προγραμματίσει μια μακροπρόθεσμη διανομή των Gram Tokens της.

Επιπλέον, και οι δύο αυτοί οργανισμοί δημιουργούν αποτελεσματικά μια πλατφόρμα για έξυπνα συμβόλαια και Dapps. Πλατφόρμες όπως το Ethereum, το EOS, το Cardano (ADA), το Tron και άλλα οδηγούν ήδη την υιοθέτηση στο χώρο. Ωστόσο, οι περισσότερες από αυτές τις πλατφόρμες ξεκίνησαν μέσω ICO.

ICO ή SAFT (Απλή Συμφωνία για Μελλοντικά Κουπόνια), οι περισσότερες από αυτές τις πλατφόρμες δεν είναι πλήρως αποκεντρωμένες αυτήν τη στιγμή. Το πώς θα τις βλέπουν οι ρυθμιστικές αρχές στο μέλλον δεν είναι ακόμη σαφές.

Μοιάζουν με χρηματοοικονομικούς τίτλους προς το παρόν. Η μετάβασή τους στο νόμισμα και η έγκριση από τις αρχές ενδέχεται να διαρκέσει περισσότερο.

Η χρήση του διακριτικού Grams με 200-300 εκατομμύρια παγκοσμίως θα δημιουργήσει επίσης ερωτήματα με τους νόμους ασφαλείας. Επιπλέον, η πτυχή των πληρωμών του TON θα μπορούσε να αντιμετωπίσει μια αντίδραση παρόμοια με αυτή του Facebook ΖΥΓΟΣ. Αλλά αυτό είναι για το μέλλον, δεδομένου ότι η διαδικασία διανομής διακριτικών διαδίδεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ποια από αυτά τα έργα blockchain θα είναι σε θέση να λειτουργούν ένα παγκόσμιο εγκεκριμένο νόμισμα; Μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me