Έργα Blockchain όπου μπορείτε πραγματικά να κερδίσετε κρυπτονομίσματα; Κατανόηση της υιοθεσίας Blockchain

Έτσι, ο πλήρης κόσμος της κρυπτογράφησης πλημμυρίζεται από ειδήσεις και άρθρα που επικεντρώνονται συναλλαγές κρυπτονομισμάτων. Και γιατί όχι, η συναλλαγή κρυπτονομισμάτων έχει γεννήσει πολλούς εκατομμυριούχους τα τελευταία 3 χρόνια. Ωστόσο, οι σύμβουλοι δεν διατρέχουν κινδύνους και πολλοί έχουν επίσης χάσει τον πλούτο τους πέφτοντας θύματα απάτες και σκιερά προγράμματα κρυπτογράφησης. Μια ερώτηση που συχνά αγνοείται και έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις είναι «Πόσο μακριά είναι όταν μιλάμε για υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων;». Συνεχίσαμε λοιπόν την πρόκληση.

Γιατί αυτή η «πραγματική» υιοθέτηση blockchain είναι κρίσιμη?

Προκειμένου τα κρυπτονομίσματα να είναι πραγματικά mainstream, είναι πολύ απαραίτητο τα κρυπτονομίσματα να αποτελούν μέρος της καθημερινής οικονομίας και να αποτελούν αντικείμενο συναλλαγών για υπηρεσίες πραγματικού κόσμου. Με άλλα λόγια, αντί να αποκτήσουν κρυπτονομίσματα μέσω «αγοράς», θα πρέπει να κερδίζονται με αντάλλαγμα υπηρεσίες. Και έπειτα θα πρέπει να υπάρχει μια υποδομή που επιτρέπει να «ξοδεύουμε» κρυπτονομίσματα σε αντάλλαγμα για καθημερινά είδη ανάγκης.

Έτσι, εξετάζεται η ύπαρξη τρόπων για να κερδίσετε κρυπτογράφηση και να τα ξοδέψετε παράλληλα. Ακολουθεί μια σύντομη λίστα με μερικά δημοφιλή έργα blockchain όπου μπορείτε πραγματικά να κερδίσετε σημαντικά κρυπτονομίσματα.

Έργα Blockchain όπου μπορείτε να κερδίσετε κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας τις δεξιότητές σας

  1. Steemit

Στην κορυφή της λίστας είναι Steemit, αναμφίβολα υπάρχουν περιπτώσεις όπως παρακάτω όπου το steemit έχει αποδειχθεί άξιο για τους εκδότες. Με λίγα λόγια, το steemit είναι βασικά ένα δίκτυο δημοσίευσης περιεχομένου όπου οι χρήστες πληρώνονται για τις δραστηριότητές τους, όπως ψηφοφορίες,

Μια εξαιρετική περίπτωση υψηλού κέρδους από το Steemit

ο Steem blockchain δημιουργεί συνεχώς νέα κουπόνια STEEM και τα προσθέτει σε μια «ομάδα ανταμοιβών» κοινότητας. Στη συνέχεια, το STEEM απονέμεται στους χρήστες για τις συνεισφορές τους, με βάση τις ψήφους που λαμβάνει το περιεχόμενό τους. Δημιουργήστε πολύτιμο περιεχόμενο και κερδίστε ανταμοιβή, έτσι η θεωρία πηγαίνει.

Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις στο Steemit όπως ισχυρίζεται. Ένας συγγραφέας ανέφερε ότι:

«Από τα 230 άρθρα περίπου 5 είχαν αξιοσημείωτες αποδόσεις, κανένα από τα οποία δεν αντιστάθμισε το κόστος σύνταξής τους. Έχουν επίσης διάρκεια ζωής όσο ένα tweet […] Θα πρέπει να δώσω στο Steemit ένα «D» για δημιουργούς περιεχομένου. »

Ένα άρθρο ισχυρίζεται ότι η αρχική διαδικασία διανομής των κουπονιών ήταν πλαστή και ότι το Steem δεν είναι πραγματικά ένα αποκεντρωμένο δίκτυο.

  1. Οδηγός LBRY

LBRY είναι μια ανοιχτή πηγή και αποκεντρωμένη πλατφόρμα για κοινή χρήση περιεχομένου βίντεο που σας ανταμείβει για την κατανάλωση περιεχομένου. Ναι, το διάβασες σωστά. Όχι μόνο επιβραβεύεστε για τη δημιουργία περιεχομένου, αλλά και για την κατανάλωση περιεχομένου.

Μακροπρόθεσμα, η οικονομία του LBRY μπορεί να προσφέρει έναν μηχανισμό για την αμοιβή των δημιουργών περιεχομένου, συγκεκριμένα με συμβουλές από χρήστες περιεχομένου στο εγγενές διακριτικό LBC της εφαρμογής (συντομογραφία για LBRY Credit). Η εφαρμογή έρχεται με ένα ειδικό πορτοφόλι LBC. Άλλοι τρόποι απόκτησης LBC είναι οι συνεισφορές στο έργο LBRY και η εξόρυξη

Για να χρησιμοποιήσετε το LBRY πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή που είναι διαθέσιμη για linux, macOS και windows.

Πόσα μπορείτε να κάνετε χρησιμοποιώντας το LBRY; Ακολουθεί μια εξήγηση που βρήκαμε στον ιστότοπο LBRY:


«Με τη δημιουργία εσόδων από το YouTube, οι δημιουργοί κερδίζουν ένα μεταβλητό ποσό βάσει της αφοσίωσης των θεατών με τις διαφημίσεις. Δεν υπάρχει καθορισμένος τύπος, αλλά έχουμε βρει μια λογική εκτίμηση επισκεπτών περίπου 2 $ ανά χίλιες προβολές. Αυτό επιτυγχάνεται σε μια πένα για 5 προβολές. Έτσι, στο LBRY, εάν χρεώνετε μόνο μια δεκάρα ανά προβολή (τιμή που θα πληρώσει οποιοσδήποτε θεατής χωρίς δεύτερη σκέψη), μπορείτε να λάβετε 5 φορές τα κέρδη ανά προβολή που θα λάβετε από το YouTube αμέσως! “

Επίσης, διαβάστε: Κορυφαία πρόβλεψη τιμών Bitcoin που δείχνει υψηλή ανάπτυξη για το Bitcoin Το 2018

  1. Δ. Σωλήνας

Το D.tube είναι ένα άλλο έργο που είναι χτισμένο στην κορυφή του steemit blockchain. Αν και δεν είναι τόσο δημοφιλές όπως το steemit, αλλά ακόμα το έργο έχει αποκτήσει δυναμική τον περασμένο χρόνο.

Το έργο D.tube χρησιμοποιεί το ίδιο blockchain και τους βασικούς οικονομικούς μηχανισμούς με το steemit. Με λίγα λόγια, D.tube, μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα βίντεο που βασίζεται στο πρωτόκολλο InterPlanetary File System. Το D.tube είναι το YouTube χωρίς διαφημίσεις (και βάση χρηστών) – αντ ‘αυτού, χρησιμοποιεί το ενσωματωμένο νόμισμα Steem για να επιβραβεύσει τους παραγωγούς περιεχομένου. Δ. Ήχος είναι ένα άλλο παράδειγμα, σε αυτήν την περίπτωση για ροή ήχου.

  1. Αλυσίδα SMS

Τι γίνεται αν μια εφαρμογή σας ανταμείβει για τη μοναδική σας ύπαρξη – κάτι που δεν γίνεται συνήθως εκτός από τη μητέρα σας, σωστά; Η εφαρμογή που κάνει ακριβώς αυτό ονομάζεται Αλυσίδα SMS. Οι ιδρυτές του καλούν SMSChain μια αποκεντρωμένη πύλη SMS, και αυτό είναι ουσιαστικά αυτό που είναι.

Όποιος αγοράζει ένα διακριτικό SMSCHAIN ​​και εγκαθιστά την εφαρμογή μπορεί να κερδίσει χρήματα αυτόματα, πωλώντας τα νέα μηνύματα SMS. Οι χρήστες του προγράμματος μπορούν να ρυθμίσουν τον συνολικό αριθμό των μηνυμάτων που αποστέλλονται καθημερινά από το SMSCHAIN, εκτός από τον τύπο του περιεχομένου που θα στείλει (παράδειγμα: μηνύματα συναλλαγών από Google, Facebook, WhatsApp κ.λπ.).

Υποστηρίζεται ότι μπορείτε να αρχίσετε να πωλείτε τα μηνύματα SMS που δεν έχετε χρησιμοποιήσει για μια οικονομική επιβράβευση και πιθανώς να κερδίσετε περίπου 6.000 $ / μήνα από την κινητή συσκευή σας αυτόματα μετά τη δημιουργία του λογαριασμού σας! Εάν δεν έχετε ουσιαστικά αχρησιμοποίητα SMS ή δεν θέλετε να πουλήσετε πολλά μηνύματα, μπορείτε ακόμα να κάνετε εύκολα μερικές εκατοντάδες μήνες χρησιμοποιώντας την εφαρμογή.

  1.  Φυσικά, αγοράστε και “hodl”

Αυτό είναι ίσως το πιο απλό μέσο συμμετοχής στην ανάπτυξη κρυπτογράφησης χωρίς να χρειάζεται να είστε πολύ δραστήριοι γι ‘αυτό. Εάν παρακολουθείτε το τιμή του Bitcoin, έχει αναπτυχθεί σημαντικά σε σχεδόν μια δεκαετία ύπαρξης. Έτσι, οι άνθρωποι που έχουν αγοράσει και διατηρήσουν την κρυπτογράφηση τους βλέπουν τους εαυτούς τους να αποκομίζουν τα οφέλη από μια άνοδο της αξίας.

συμπέρασμα

Το «αίμα» του Ιανουαρίου 2018, οδήγησε στην κατάρρευση πολλών έργων blockchain. Αν και η αγορά κρυπτογράφησης εξακολουθεί να απέχει πολύ από αυτό που μπορεί να ονομαστεί «υιοθέτηση» ή «mainstream». Ωστόσο, οι πρόσφατες διαμάχες σχετικά με το Facebook και την απαγόρευση των κρυπτογραφικών διαφημίσεων από μεγάλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης καθώς και από την Google έχουν ανοίξει πόρτες σε ευκαιρίες.

Οι χρήστες θα έχουν την τάση να αναζητούν εναλλακτικές λύσεις καθώς η μονοπωλιακή συμπεριφορά αυτών των γιγάντων αυξάνεται συνεχώς. ο μέλλον του blockchain είναι φωτεινή και η αυξανόμενη ζήτηση σίγουρα θα δημιουργήσει πιο αξιόλογα έργα.

Χάσαμε κάποια σημαντικά έργα blockchain που χρησιμοποιήσατε για να κερδίσετε κρυπτογράφηση? Παρακαλώ αναφέρετε στα παρακάτω σχόλια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map