Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Πού κατευθυνόμαστε με το Bitcoin το 2018;

Κατάσταση Bitcoin

Η αβέβαιη άνοδος του Bitcoin μοιάζει να αντικαταστήσω το χρυσό κάποια μέρα. Οι Ινδοί λατρεύουν το χρυσό όχι λόγω της λαμπερής φύσης, αλλά έχει εγγενείς ιδιότητες που το καθιστούν απόθεμα αξίας. Οι δανειστές χρησιμοποιούν το χρυσό ως εγγύηση για να εξασφαλίσουν τα χρήματά τους. Ακόμα μια άλλη πέτρινη ανθρώπινη αξία κατευθύνεται για να τη διατηρήσει για πάντα και να περάσει γενιές.

Ο χρυσός φυσικά δεν είναι λιγοστός, αλλά υπάρχει κόστος για την εξόρυξη που θέτει ανώτατο όριο στην προσφορά του. Το ίδιο ισχύει και για το bitcoin. Οι Ινδοί τείνουν να σκέφτονται και να συσχετίζουν το bitcoin ως νέο χρυσό. Το Bitcoin έρχεται με μοναδικές ιδιότητες που δεν μπορεί να έχει ο χρυσός

  1. Εύκολα μεταβιβάσιμο.
  2. Χωρίς κόστος συντήρησης.

Γιατί το Bitcoin ως χρυσό; Καλύτερη μορφή χρυσού ?

Ο χρυσός εξορύσσεται με μηχανήματα και στα ανθρακωρυχεία αυτά τα ορυχεία ανήκουν και ελέγχονται από την κυβέρνηση, όταν ο χρυσός φτάνει στην αγορά, συμπεριλαμβανομένου κάθε δυνατού κόστους για την παραγωγή του, επιτυγχάνει μια νέα τιμή για την αγορά.

Το Bitcoin λειτουργεί παρόμοια για να το καταλάβει, πρέπει να υποθέσουμε ότι η ύλη είναι ισοδύναμη και η ενέργεια. Η εκτέλεση εξόρυξης bitcoin απαιτεί τεράστια ποσότητα ενέργειας περίπου 37,15 ώρες TerraWatt.

Σύμφωνα με τον einstein e = mc2 μπορούμε απλά να υπολογίσουμε τη μάζα που παράγεται από την παραπάνω ενέργεια.

Μετατροπή 37,15 TWH σε joules που είναι 1,3374 × 1017 .

Τώρα ας διαιρέσουμε τον παραπάνω αριθμό με ταχύτητα φωτός που είναι 1,3347x 1017 / (3 x 108m / s) 2 που θα αποφέρει μάζα αξίας 1,5 Kg. Τώρα εφαρμόστε την ίδια εξίσωση στο bitcoin.

Αυτήν τη στιγμή κάθε 10 λεπτά έχετε 1 μπλοκ που περιέχει συγκεκριμένες συναλλαγές για κάθε χρόνο. Έχουμε 52.560 μπλοκ με επιβράβευση 12,5 BTC σε κάθε μπλοκ που εξορύσσεται συνολικά 657000 Bitcoin θα δημιουργούνται κάθε χρόνο. Στην τρέχουσα τιμή των 16.159 $ η συνολική αξία ετησίως είναι 10 δισεκατομμύρια (δηλαδή πολλά χρήματα) και όταν τη διαιρούμε με μάζα αξίας 1,5 κιλά θα έχουμε 7077642000 δολάρια ανά 30 γραμμάρια.

Οι Ινδοί θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν αυτό το είδος χρυσού, όχι μόνο είναι ακριβό, αλλά έχει το δικό του status quo.

Νομικό ανάστημα

Σύμφωνα με διάφορα άρθρα ειδήσεων, αναφέρεται ευρέως ότι οι ανταλλαγές υπόκεινται σε έλεγχο από τις κεντρικές τράπεζες, όσοι λειτουργούν στην Ινδία, τους ζητήθηκε να διατηρήσουν τη διαδικασία KYC και AML όσο το δυνατόν πιο αυστηρή και εάν οι ανταλλαγές βλέπουν κακόβουλη δραστηριότητα να παρατηρήσουν το RBI το συντομότερο δυνατόν.

Προς το παρόν δεν υπάρχει νομικό καθεστώς σχετικά με το bitcoin ή το κρυπτογράφηση ως έχει, αλλά σύμφωνα με πηγές, η έκθεση και το κανονιστικό πλαίσιο πρέπει να λήξουν έως τις 30 Δεκεμβρίου Κάποιος μπορεί να αναμένει ότι η RBI θα χάσει τη μεγάλη φορολογική ευκαιρία εάν κηρύξει το κρυπτογράφηση παράνομο.

Διάφορες ανταλλαγές εκτελούνται στην Ινδία, όπως το Koinex, το Unocoin, αν και αυτές οι ανταλλαγές είναι πρόωρες σε υπηρεσίες και αναφέρονται ως κακές στις υπηρεσίες πελατών. Οι Ινδοί πελάτες αγοράζουν bitcoin από ιστότοπους όπως τοπικά bitcoin που είναι ασφαλείς και έχουν καλή διάδοση τιμών.

Χιλιετηρίδα

Έχουν περάσει μέρες όταν ο μεγαλύτερος σας σας συμβουλεύει για αποταμίευση, η ινδική χιλιετία ηλικίας από 20 έως 30 μετακινείται στο bitcoin και σε άλλα κρυπτονομίσματα ως τρόπος εξοικονόμησης επειδή οι τράπεζες δεν παρέχουν τέτοιες αποδόσεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ένας άλλος λόγος θα μπορούσε να είναι η οικονομική αναταραχή που δημιουργήθηκαν από τράπεζες που δεν έχουν αφήσει ακόμη τα σημάδια στη μνήμη των νέων καθώς η Ινδία εισέρχεται σε χιλιετίες πληθυσμούς είναι πιθανό να είναι υψηλές ότι θα μετακινηθούμε στο κρυπτονομίσματα μόλις άλλα έθνη.

Εκκινήσεις

Υπάρχουν πολλές νεοσύστατες εταιρείες που εργάζονται σε κρυπτογράφηση, ανεξάρτητα από το νομικό καθεστώς των νομισμάτων στην Ινδία

  1. Κάλυψη είναι μια εκκίνηση με βάση το Δελχί που προσφέρει πλατφόρμα συναλλαγών bitcoin
  2. Zebpay, unocoin, koinex λειτουργεί ως πάροχος υπηρεσιών πορτοφολιού καθώς και ανταλλαγές.

Έχουν εμφανιστεί περισσότερες από 10 νεοσύστατες επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσίες πορτοφολιού και ανταλλαγής.

Εμβάσματα

Το Bitcoin υπόσχεται να στείλει χρήματα παγκοσμίως χωρίς να συμμετέχει κάποιος μεσάζων ή χωρίς να πάει σε τράπεζα. Πιστέψτε το ή όχι ότι το bitcoin είναι το επόμενο μετά τη δυτική ένωση όσον αφορά το κεφάλαιο της αγοράς και τον διακανονισμό.

Οι Ινδοί χρησιμοποιούν το bitcoin ως παγκόσμιο χρήμα, τώρα εάν θέλετε να κερδίσετε χρήματα στην κόρη ή τον γιο σας που ζει εκτός χώρας απλώς στείλτε το bitcoin χρησιμοποιώντας ένα πορτοφόλι χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Τα εμβάσματα εξακολουθούν να είναι ένα μεγάλο ζήτημα στην Ινδία, όπου η SWIFT διαρκεί λίγες ώρες στην ημέρα η συναλλαγή bitcoin μπορεί να συμβεί άμεσα ανάλογα με τις χρεώσεις.

Επίδραση του Δαιμονοποίηση

Όταν η κυβέρνηση modi αποφάσισε να επαναφέρει 500 και 1.000 προσφορές, καθώς η Ινδία είναι μια χώρα γνωστή για την εξοικονόμηση πόρων όπου οι άνθρωποι αναγκάστηκαν να βάλουν χρήματα σε τράπεζα, από την άλλη πλευρά ήταν η στιγμή που ο Ινδός άρχισε να αγοράζει bitcoin και κρυπτονομίσματα, οι όγκοι αυξήθηκαν και ότι ήταν η εποχή που το bitcoin κέρδισε την Ασία εμπιστοσύνη όσον αφορά την αποθήκευση της αξίας. Αυτό οδήγησε σε υψηλή αύξηση των τιμών bitcoin και περισσότεροι άνθρωποι προσελκύθηκαν να αγοράσουν bitcoin και να χρησιμοποιηθούν ως αποταμιεύσεις.

συμπέρασμα

Η ιδέα της κατοχής κρυπτονομίσματος στην Ινδία λειτουργεί όπως η συλλογή γραμματοσήμων ή πολύτιμων στοιχείων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως status quo που είναι ο χρυσός. Το Bitcoin είναι χρήματα του Διαδικτύου, αλλά είναι ασφαλές από κανόνες μαθηματικών και καμία οντότητα δεν διέπει. Απομακρύνοντας από τις παραδοσιακές πηγές αποταμίευσης και καταθέσεων, οι Ινδοί χρειάζονται χρόνο για να υιοθετήσουν το κρυπτογράφηση. Το καλύτερο νόμισμα για τους Ινδιάνους πρέπει να είναι το οποίο δεν ρίχνει τεχνικές ορολογίες εδώ και εκεί και είναι απλό στη χρήση.

Ενημερώστε μας για τις σκέψεις σας σχετικά με το bitcoin το 2018 στα παρακάτω σχόλια ή γράψτε μας στο [email protected]

Το περιεχόμενο που παρουσιάζεται μπορεί να περιλαμβάνει προσωπική γνώμη του συγγραφέα και υπόκειται σε συνθήκες αγοράς. Κάντε την έρευνα αγοράς σας προτού επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Ο συγγραφέας ή η έκδοση δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσωπική σας οικονομική απώλεια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me