Αλήθεια πίσω από την πρόσφατη «ανάλυση τιμών Bitcoin»

Είναι διόρθωση bitcoin; Μήπως οι άνθρωποι αποκομίζουν κέρδη πριν από τα Χριστούγεννα; Ή είναι απλώς ένα σημάδι τέλους!

Κάποιος που ζει στον κόσμο της κρυπτογράφησης γνωρίζει ακριβώς ποιος οδηγεί την τρέχουσα αγορά κρυπτονομισμάτων. Υπήρξε μια εποχή που η τιμή του Bitcoin αυξήθηκε στα 1000 $ από 100 $ και έπεσε ή διορθώθηκε μετά από μέρες σε 200 $. Πτώση 80% από τότε που ο βασιλιάς του νομίσματος βρισκόταν στον αυτοκινητόδρομο, δεν σταματάει για μία φορά, μερικές φορές παίρνει διαλείμματα και μετά ένα άλλο υψηλό.

Το Bitcoin είναι αρκετά ασταθές, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Οι νέοι αγοραστές και η είσοδος σε ρυθμιζόμενες ανταλλαγές είναι μόνο η αρχή που βλέπουμε είναι η ανατολή του ηλίου και όχι το πρωί.

ανάλυση τιμών bitcoin

Όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω γράφημα, η bullish αγορά bitcoin δεν μπορούσε να αντέξει τις πωλήσεις από τον επενδυτή αναζητώντας κέρδη εκείνων που έχουν εισέλθει στα 10 $ K.

Η τιμή έχει μειωθεί έντονα για το Bitcoin 15,16% από το υψηλό του στα 20.000 μόλις πριν από 2 εβδομάδες. Τώρα βλέπουμε ένα ισχυρό μοτίβο τριγώνου συνέχισης που υποδηλώνει ότι η τιμή θα μπορούσε να μειωθεί ακόμη περισσότερο. Η κύρια υποστήριξη μας είναι στο 13434 (Fibonacci retracement, οριζόντια χαμηλή στήριξη, σχηματισμός τριγώνου) και ένα σπάσιμο αυτού του επιπέδου θα μπορούσε να ωθήσει την τιμή σε 11172 υποστήριξη (επέκταση Fibonacci, οριζόντια swing χαμηλή υποστήριξη). Το επόμενο σημαντικό επίπεδο αντίστασης είναι στα 14757 (Fibonacci retracement, οριζόντια ταλάντευση υψηλής αντίστασης).

Από την άλλη πλευρά, οι τιμές ανέβηκαν δημιουργώντας ένα ανοδικό μοτίβο που έσπασε την αντίσταση 13434 και τώρα είναι στα 15 $ K.

Μετά την έρευνά μας, ανακαλύψαμε ότι ακολουθούν πιθανές περιπτώσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε πρόσφατη βλάβη.

Μανία μετρητών Bitcoin

Όλοι γνωρίζουν τι είναι το bitcoin; αλλά οι περισσότεροι από τους μη-τεχνικούς χρήστες δεν έχουν καμία ιδέα ότι το νόμισμα Bitcoin που χρησιμοποιούν δεν είναι πια ίδιο. Το Bitcoin cash είναι η πραγματική οικονομία, όπως περιγράφεται από τον άγνωστο ιδρυτή “Satoshi Nakamoto”, όπως ισχυρίστηκε το Bitcoin cash ότι είναι πιο αξιόπιστα και λιγότερα τέλη στο δίκτυο, το οποίο ισχύει επίσης σε σύγκριση με τα μετρητά Bitcoin, οι μέσες χρεώσεις είναι περίπου 0,9 $. έως $ 10, αλλά σε περίπτωση bitcoin δεν μπορείτε να μετακινήσετε μικρότερα από 100 $.

Πρόσφατος πειρατεία των ανταλλαγών, του nicehash, του bitfinex και διάφορων μικρών ανταλλαγών έχουν παραβιαστεί λόγω της κεντρικής φύσης των υπηρεσιών που εκτελούν, κάποιος αποκτά πρόσβαση στους διακομιστές του μπορεί να καταλήξει να τρώει όλοι bitcoin.

Λίγο


στην αγορά μελλοντικών συμβολαίων ξεκίνησε πρόσφατα όπου τα μεγάλα ρυθμιζόμενα χρηματιστήρια συνεργάστηκαν για να παρέχουν ένα ασφαλές περιβάλλον για συναλλαγές με πραγματικούς και επαγγελματίες παίκτες της αγοράς που μπορεί να είναι άχρηστες για το bitcoin.

Νομισματική βάση

Η Coinbase που εισήγαγε τον θεωρητικό μετρητών Bitcoin υποδηλώνει ότι όταν εισήχθησαν τα μετρητά bitcoin υπήρξαν αυξήσεις στις τιμές και κάποιος από το εσωτερικό διέρρευσε τις πληροφορίες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα των συναλλαγών. Η Coinbase κατηγορείται τώρα για τη βοήθεια μετρητών bitcoin για να κερδίσει αντλία στην αγορά.

Ένας άλλος σημαντικός λόγος για να ακολουθήσετε το Bitcoin αμοιβές αυξάνονται έως και $ 100 έως $ 1000 για συναλλαγές, οι έμποροι μετακινούνται τώρα σε μετρητά Bitcoin, τα οποία είναι φθηνότερα στη χρήση και λιγότερα τέλη.

Bitfinex να γίνει το επόμενο Όρος Gox. Οι άνθρωποι αρχίζουν να φωνάζουν γι ‘αυτό.

Άντληση και άδικο παιχνίδι

Η τεχνητή άντληση της αγοράς μπορεί θεμελιωδώς να αλλάξει τις τιμές μαζί, μπορεί να αποσταθεροποιήσει την αγορά. Όποιος είναι εξοικειωμένος με την οικονομική κρίση 2007-2009 γνωρίζει καλά τις διασώσεις. Τρισεκατομμύρια εκτυπώθηκαν από λεπτό αέρα για τη στήριξη της οικονομίας των ΗΠΑ. Το BTC υποστηρίζεται από τον Tether ;. Είναι το 6% έως 17% + του ημερήσιου όγκου συναλλαγών BTC αρκετά για να μετακινήσει την τιμή του; Αυτή η ανάρτηση δεν αφορά το BTC να είναι – ή όχι – να υποστηρίζεται από τον Tether. Πρόκειται αποκλειστικά για ψεύτικα χρήματα που χρησιμοποιούνται για την αγορά νόμιμων πολύτιμων κρυπτονομισμάτων, τα οποία μπορούν να μετατραπούν σε δολάρια ΗΠΑ ή να χρησιμοποιηθούν για την αγορά πραγματικών αγαθών και υπηρεσιών.

Σκληρά πιρούνια

Είτε το πιστεύετε είτε όχι φέτος σχεδόν όλοι κάνουν το δικό τους σκληρό πιρούνι που είναι καλό για τη δημιουργία ανταγωνισμού, αλλά δείχνει έλλειψη ακεραιότητας στην κοινότητα του Bitcoin. Υπήρχαν τόσα πολλά πιρούνια κάποια αποτυχημένα, λίγα αποδείχτηκαν απάτες και μερικά υστερούν. Ο νέος χρήστης έρχεται σε σύγχυση με ποιο νόμισμα να συνεργαστεί.

Πειραματικός κίνδυνος

Οι προγραμματιστές Bitcoin προωθούν ότι το bitcoin βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης και δεν κυκλοφορεί καν η έκδοση 1. Αυτό το είδος δοκιμών beta έχει σταματήσει.

Η λεγόμενη διόρθωση!

Το Bitcoin είναι τώρα ευμετάβλητο και εξακολουθεί να είναι μια καλή επένδυση που μπορείτε να κάνετε. Το Bitcoin είναι ένα λογισμικό που έχει υπερτιμηθεί στην ανθρώπινη ιστορία, ο άγνωστος ιδρυτής του Bitcoin ήθελε όλοι να χρησιμοποιούν το bitcoin για μικρο συναλλαγές. Επαναλαμβάνεται η αγορά, η ψυχολογία είναι απλή ώθηση προς τα κάτω, έτσι ώστε να μπορούν να αγοράσουν περισσότεροι που είναι γνωστοί ως διόρθωση.

Κρατήστε το HODL!

Πείτε μας τη γνώμη σας στα παρακάτω σχόλια ή γράψτε μας στο [προστασία μέσω email]

Αυτή είναι μόνο η γνώμη του συγγραφέα και υπόκειται σε συνθήκες αγοράς. Κάντε την έρευνα αγοράς σας προτού επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Ο συγγραφέας ή η έκδοση δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσωπική σας οικονομική απώλεια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map