SwC Poker – Ένα πραγματικό παιχνίδι πόκερ μόνο για Bitcoin

Ενώ τα cryptos προσπαθούν ακόμη να βρουν τα πόδια τους σε άλλους κλάδους, η διαδικτυακή βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών έχει αποδεχτεί τη νέα μορφή «χρήματος» και με τα δύο χέρια. Αυτό οδήγησε σε πολλούς υπάρχοντες και επερχόμενους ιστότοπους τζόγου να εισάγουν τα κρυπτονομίσματα ως μέθοδο κατάθεσης / ανάληψης, με μόνο κάποια απόδειξη εντελώς. Εδώ ξεχωρίζει το SwC Poker καθώς προσφέρει στους οπαδούς του πόκερ μια εμπλουτισμένη διαδικτυακή εμπειρία πόκερ – αλλά με το “No Banking, Only Bitcoin”.

Περίληψη πόκερ SwC

Πόκερ SwC είναι ένας καθαρός ιστότοπος πόκερ Bitcoin που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2015 μετά το ηθικό κλείσιμο του SealsWithClubs Διατηρήθηκαν ονόματα χρηστών και κριλ. Το ήθος του νέου ιστότοπου ήταν παρόμοιο με το παλιό, με έμφαση σε ανώνυμους λογαριασμούς, χαμηλή τσουγκράνα και γρήγορη εξαργύρωση. Ένας οργανισμός που βασίζεται στο Διαδίκτυο με γεωγραφικά κατανεμημένους διακομιστές και υπαλλήλους, το SwC Poker κερδίζει σιγά σιγά τη δημοτικότητά του μετά την επανέναρξη του “Bitcoin Poker 3.0” του Νοεμβρίου 2018. Από τότε που κυκλοφόρησε το αναβαθμισμένο λογισμικό, οι παίκτες έχουν απολαύσει μια σταθερή εμπειρία διαδικτυακού πόκερ σε 4 εκδόσεις πελατών: Windows, Mac, Android και HTML5. Το SwC Poker δέχεται παίκτες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων παικτών των ΗΠΑ σε όλες τις πολιτείες.

Νέο λογισμικό: Πείτε το Hello στο Bitcoin Poker 3.0

Επειδή οι προηγούμενες εκδόσεις του παιχνιδιού δεν προσέφεραν στους παίκτες τη σταθερή, premium διαδικτυακή εμπειρία πόκερ που ζήτησαν, η ομάδα της SwC αποφάσισε να ανανεώσει ολόκληρη την πλατφόρμα και να ονομάσει τη νέα έκδοση “Bitcoin Poker 3.0”. Το Bitcoin poker στο SwC μπορεί τώρα να παιχτεί κατεβάζοντας εγγενείς εφαρμογές για Android, Mac και Windows ή μπορεί να παιχτεί στο πρόγραμμα περιήγησης στον πελάτη HTML5, δίνοντας στους παίκτες έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για να ξεκινήσετε. Ενώ το παιχνίδι στο πρόγραμμα περιήγησης καταργεί την ταλαιπωρία της λήψης, η λήψη του πελάτη επιτρέπει στο χρήστη να έχει εξαιρετική διαχείριση πολλαπλών τραπεζιών σε διατάξεις πλακιδίων ή διαδοχικών διαδικασιών. Ενώ οι διεπαφές υπολογιστή και MAC είναι αρκετά καθαρές επιτρέποντας στους σοβαρούς παίκτες να παίξουν πολλά τραπέζια, ο σχεδιασμός εφαρμογών Android επιτρέπει μια εμπειρία εν κινήσει.

Εγγραφή

Για την παροχή μιας ανώνυμης εμπειρίας, η εγγραφή για έναν λογαριασμό SwC Poker είναι γρήγορη και εύκολη. Δεν ζητά προσωπικά στοιχεία για τη διαδικασία εγγραφής επιτρέποντας έτσι στους διαδικτυακούς παίκτες την ευκαιρία να απολαύσουν το παιχνίδι χωρίς να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους. Απαιτείται μόνο μια διεύθυνση email για εγγραφή.

Γκανιότα και εύρος πινάκων

Το SwC Poker έχει το χαμηλότερο rake στον κλάδο, που έγινε εφικτό μόνο με τη χρήση Bitcoin, επομένως δεν επιβαρύνει τραπεζικά έξοδα, τα οποία μπορεί να είναι πάνω από 30% σε κάθε κατάθεση για διαδικτυακούς ιστότοπους πόκερ με βάση το fiat. Προς το παρόν, το SwC Poker έχει rake 0% -2,5% των cash games με χαμηλό καπάκι και 2% -5% για τουρνουά με πιθανότητα 50% Rakeback μέσω του προγράμματος επιβράβευσης Krill. Αυτή η «άδικα φθηνή» γκανιότα κάνει την προσφορά που προσφέρεται στο SwC απαράμιλλη οπουδήποτε στον χώρο του online πόκερ. 

Ενώ τα τσουγκράνα είναι χαμηλά, δεν μειώνει την εμπειρία παιχνιδιού καθώς ο ιστότοπος παρέχει μια πλήρη γκάμα τύπων παιχνιδιών που περιλαμβάνουν:

  • Hold’em: Χωρίς όριο, σταθερό όριο και όριο ποτ.
  • Όριο ποτ Omaha: Υψηλό / χαμηλό, 5 φύλλα και 5 φύλλα υψηλό / χαμηλό.
  • Stud: Σταθερό όριο.
  • Κινεζικό πόκερ, συμπεριλαμβανομένων των OFC και OFC 2-7.
  • Ισοπαλία: Σταθερό όριο.
  • Short Deck: Χωρίς όριο.
  • Mixed: HORSE, 8-Game, 11-Game και Lowball.

Τουρνουά, 24/7 Freerolls, & Παρουσιάστηκε το τζακ ποτ Bad Beat

Ο ιστότοπος προσπαθεί να παρέχει φιλικές προς τον παίκτη δυνατότητες και προσφορές. Πρόσφατα εισήγαγε το Τζάκποτ Bad Beat, το οποίο είναι τραπέζια παιχνιδιού μετρητών χωρίς όρια που δημιουργούν ένα τζάκποτ χωρίς να χρεώνει επιπλέον rake πάνω από το κανονικό ποσό. Το προκριματικό για να κερδίσετε το BBJ στο SwC Poker είναι άσους γεμάτοι δεκάδες ή καλύτερο ρυθμό, με τους δύο παίκτες να χρησιμοποιούν και τα δύο φύλλα τρύπας. Αυτό κάνει συχνές επιτυχίες BBJ, κατά μέσο όρο 1 στα 50.000 χέρια.

Για τους παίκτες του τουρνουά, το BIG BTC είναι το κορυφαίο τουρνουά του ιστότοπου και υπάρχουν συχνά δωρεάν ή φθηνοί τρόποι για να αποκτήσετε είσοδο. Αν κάποιος ελέγξει το λόμπι του τουρνουά θα βρει όλους τους διαφορετικούς τρόπους για να μπει. 10.000 μάρκες ή 0,01 bitcoin είναι το buy-in και το έπαθλο των βραβείων ξεκινά από 1.000.000 μάρκες ή 1 bitcoin.


Ο ιστότοπος παρέχει επίσης τουρνουά Freeroll που εκτελούνται 24/7/365. Υπάρχει πάντα ένα freeroll σε καθυστερημένη εγγραφή ή ανενεργή εγγραφή εντός 30 λεπτών από την έναρξη, οπότε οι νέοι παίκτες μπορούν να δοκιμάσουν το λογισμικό χωρίς να κάνουν κατάθεση ή απλά να παίξουν δωρεάν όποτε θέλουν. Όταν ένας παίκτης freeroll κερδίσει έναν μικρό αριθμό μαρκών, τότε έχει ένα buy-in για τα τραπέζια “No rake micro stakes” που παίρνουν 0 rakes. Αυτά τα τραπέζια μικροκλίματος προσφέρουν στους παίκτες με το χαμηλότερο όριο ένα φανταστικό περιβάλλον για να δοκιμάσουν στρατηγικές ή να παίξουν πόκερ με σχεδόν κανένα κίνδυνο. Ένας κύριος στόχος του SwC είναι να δημιουργήσει μια υγιή οικονομία πόκερ από τα χαμηλότερα έως τα υψηλότερα στοιχήματα. 

Απόρρητο, εξυπηρέτηση πελατών και ασφάλεια

Ενώ ο ιστότοπος λειτουργεί με πλήρη ανωνυμία, ο ιστότοπος προσφέρει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για σημαντικές ενέργειες λογαριασμού, όπως σύνδεση ή ανάληψη χρημάτων. Εκτός από αυτό όταν πρόκειται για την εξασφάλιση bitcoin, η SwC χρησιμοποιεί ένα σύστημα που χωρίζει τα χρήματα όλων των παικτών σε διάφορα πορτοφόλια με διαφορετική προσβασιμότητα. Οι παίκτες είναι επίσης εγγυημένοι ότι δεν θα εξαπατηθούν από τους αντιπάλους τους. Η αναβάθμιση του Bitcoin Poker 3.0 συνοδεύεται από βελτιωμένα εργαλεία ανίχνευσης σύγκρουσης.

Για την εξυπηρέτηση πελατών, ο ιστότοπος έχει αναπτύξει Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι το επίσημο κανάλι υποστήριξης, αλλά οι χρήστες μπορούν να λάβουν βασική βοήθεια στο πλαίσιο συνομιλίας και το Twitter σε ολόκληρο τον ιστότοπο. Η ταχύτητα των απαντήσεων είναι συνήθως μερικές ώρες και η ακρίβεια είναι σχεδόν τέλεια.

συμπέρασμα

Όντας μόνο για Bitcoin, το SwC πόκερ προσφέρει μια υπέροχη και ταυτόχρονα επαγγελματική εμπειρία κρυπτογράφησης πόκερ. Η τριάδα του ισχυρού λογισμικού, τα χαμηλά τσουγκράνα και ο μεγαλύτερος ιστότοπος πόκερ Bitcoin το καθιστά ένα από τα καλύτερα στον κλάδο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map