PrimeBit Review: Ένας νέος τρόπος ανταλλαγής Crypto

Η επίτευξη σημαντικών κερδών στην επιχείρηση επενδύσεων κρυπτογράφησης δεν εξαρτάται απαραίτητα από το εάν έχετε διαπραγματευτεί εδώ και χρόνια ή είναι η πρώτη σας συναλλαγή. Η επιλογή μιας αξιόπιστης πλατφόρμας ανταλλαγής κρυπτογράφησης και η σύνδεση με μια πηγή πληροφοριών που σας παρέχει έγκαιρες ενημερώσεις σχετικά με το τι είναι τάση στον κόσμο των κρυπτογράφησης επενδύσεων σας κρατά μπροστά από το κοπάδι.

PrimeBit είναι μια από αυτές τις ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες ανταλλαγής κρυπτογράφησης P2P που δίνει στους χρήστες μια πλατφόρμα για την ανταλλαγή διαρκών συμβάσεων. Έχοντας ξεκινήσει το 2019, η ανταλλαγή κερδίζει γρήγορα δημοτικότητα χάρη σε αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά:

 • Είναι μια πλατφόρμα φιλική για αρχάριους
 • Το ενσωματωμένο Metatrader 5
 • Σταθερή τιμή σημείου
 • Χαμηλά διαφανή τέλη

Διαδικασία εγγραφής PrimeBit

 PrimeBit επιτρέπει σε όλους να έχουν πρόσβαση και να κάνουν εμπόριο στην πλατφόρμα τους. Ο ιστότοπος φιλοξενεί επίσης ένα εύχρηστο περιβάλλον εργασίας χρήστη που είναι βολικό τόσο για νέους όσο και για έμπειρους χρήστες. Η δημιουργία λογαριασμού είναι εύκολη και γρήγορη. Ακολουθούν τα κύρια βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Βήμα 1

Παρά την ενσωμάτωση σύνθετων προγραμμάτων που βοηθούν τον ιστότοπο να λειτουργεί αποτελεσματικά, η διεπαφή είναι ένα από τα πιο φιλικά προς τον χρήστη που θα συναντήσετε ποτέ. Ένα μόνο κλικ στον σύνδεσμο “εγγραφή / σύνδεση” σάς κατευθύνει σε ένα μενού όπου θα ζητηθούν τα στοιχεία σας όπως το πλήρες όνομα, ο αριθμός τηλεφώνου, το email και ο κωδικός πρόσβασης.

Βήμα 2

Συμπληρώστε τον κωδικό παραπομπής σας εάν έχετε και, στη συνέχεια, περιμένετε να εγγραφείτε το email ενεργοποίησης που θα σας αποσταλεί. Αυτό θα διαρκέσει μόνο λίγα λεπτά.

Βήμα 3

Ελέγξτε και κάντε κλικ στο email ενεργοποίησης που σας έχει σταλεί. Θα σας σταλεί ένας εξαψήφιος κωδικός πρόσβασης. Θα σας ζητηθεί να το αλλάξετε και να ορίσετε τον κωδικό πρόσβασής σας που είναι εύκολο να θυμηθεί αλλά είναι δύσκολο να αντιγραφεί ο καθένας.

Τώρα, ο λογαριασμός σας PrimeBit είναι έτοιμος. Αλλά προτού μπείτε στον κόσμο των συναλλαγών κρυπτογράφησης, ακολουθούν μερικά πράγματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν για το PrimeBit που άλλοι ανταγωνιστές του κλάδου δεν έχουν ακόμη επιτύχει.

 • Λογισμικό 5
 • Πρόγραμμα συνεργατών
 • Υψηλή μόχλευση έως 200x
 • Επαγγελματικά διαγράμματα
 • Ευνοϊκές χρεώσεις

Ενημερωμένοι λογαριασμοί Web Trader και New Tether

Σε περίπτωση που το χάσατε, η PrimeBit διαθέτει μια πρόσφατα σχεδιασμένη εφαρμογή Web Trader που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε μεταβαίνοντας στο app.primebit.com και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τις υπάρχουσες λεπτομέρειες. 

Ωστόσο, η νέα πλατφόρμα είναι μια ασφαλέστερη, ταχύτερη και πιο εξοπλισμένη με προηγμένες δυνατότητες συναλλαγών. Μερικά από τα νέα εργαλεία είναι:

 • Προσαρμόσιμη διάταξη γραφήματος με δυνατότητα οθόνης
 • Μια δυνατότητα προεπισκόπησης για τον έλεγχο του βάθους της αγοράς 
 • Τελευταίες συναλλαγές
 • Ένα βιβλίο παραγγελιών για όλες τις συναλλαγές σας
 • Μια ολοκληρωμένη περιοχή πρόσβασης για όλες τις δυνατότητες του PrimeBit

Αφού έδωσε μια νέα εμφάνιση στο WebTrader, το PrimeBit πρόσθεσε επίσης τον Tether στη λίστα των υποστηριζόμενων altcoins. Επιπλέον, μπορείτε να καταθέσετε και να αποσύρετε τα χρήματά σας χρησιμοποιώντας το Tether για να αποκτήσετε αυτά τα οφέλη:

 • Για να προστατεύσετε τα χρήματά σας από ασταθείς αγορές
 • Για ευκολία
 • Γρήγορες πληρωμές χρησιμοποιώντας πρωτόκολλα Omni και ERC-20 Tether

Μέχρι στιγμής, το PrimeBit έχει τρία ζεύγη συναλλαγών για το Tether: BTC, ETH και LTC. Θα συνεχίσει να ενημερώνει τη λίστα με το χρόνο. Εν τω μεταξύ, αυτά είναι ζευγάρια για χρήση.

PrimeBit Αξιοποίηση συναλλαγών

Εκτός από τα παραπάνω χαρακτηριστικά, το PrimeBit προσφέρει την πιο κερδοφόρα μόχλευση έως 200x. Αυτό σημαίνει ότι οι έμποροι μπορούν να αγοράσουν συμβόλαια αξίας έως και 200 ​​φορές περισσότερα από ένα κεφάλαιο. Αυτό σημαίνει απλώς ότι με το PrimeBit, είστε σίγουροι για την υψηλότερη έκθεση σε αύξηση ή μείωση της τιμής σε διάφορα κρυπτονομίσματα χωρίς να έχετε απαραίτητα τα απαιτούμενα στοιχεία.

Ασφάλεια Primebit

Η επιχείρηση επενδύσεων κρυπτογράφησης είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε θέματα ασφάλειας λόγω των κινδύνων που ενέχονται. Η PrimeBit προσφέρει μια ασφαλή και βολική πλατφόρμα που μέχρι στιγμής διατηρεί μια μακρά και καθαρή ιστορία συναλλαγών από την κυκλοφορία της.

Η PrimeBit χρησιμοποιεί ένα από τα πιο καινοτόμα συστήματα ασφαλείας που διατίθενται στην αγορά σήμερα. Για παράδειγμα, το 99% των καταθέσεων των χρηστών αποθηκεύονται σε ένα ψυχρό πορτοφόλι που είναι η πιο ασφαλής και ασφαλής μέθοδος σήμερα για την εξασφάλιση χρημάτων από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Το κρύο πορτοφόλι έχει αποδειχθεί ανθεκτικό στο hack, εκτός αν το online hack συμπληρώνεται με μια φυσική επίθεση, η οποία είναι σχεδόν αδύνατη.

Εκτός από αυτό, το PrimeBit ενσωματώνει έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων που προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι έμποροι PrimeBit αλλάζουν τις κύριες συσκευές τους ίσως από συσκευές Android σε συσκευές iPhone. Ο έλεγχος ταυτότητας 2 παραγόντων διασφαλίζει ότι ο λογαριασμός του εμπόρου παραμένει ασφαλής και κανείς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στον λογαριασμό χωρίς τις δύο λεπτομέρειες επαλήθευσης.

Τέλη και συμβάσεις PrimeBit

PrimeBit θεωρείται μάλλον γενναιόδωρο με τα τέλη του. Οι καταθέσεις στον ιστότοπο είναι εντελώς δωρεάν, ενώ οι αναλήψεις χρεώνονται με τυπικό κόστος 0,0001 BTC. Εκτός αυτού, το εμπόριο παραγώγων συνεπάγεται αμοιβές αγοραστή και κατασκευαστή.

Η χρέωση του κατασκευαστή– ο έμπορος που κάνει παραγγελία στο βιβλίο παραγγελιών αναφέρεται ως market maker. Δεδομένου ότι οι κατασκευαστές συμβάλλουν σε όλη τη ρευστότητα, η PrimeBit πληρώνει τους κατασκευαστές 0,025% για την πραγματοποίηση παραγγελιών που είναι διαθέσιμες στους αναδόχους.

Το τέλος λήψης– Οι αγοραστές είναι έμποροι που λαμβάνουν ρευστότητα από κατασκευαστές εκτός της αγοράς, πραγματοποιώντας παραγγελίες που ταιριάζουν με την τιμή ζήτησης που υποδεικνύεται από τον κατασκευαστή.

Μακριά από τα τέλη, τα συμβόλαια της PrimeBit δεν έχουν καθορισμένο χρονοδιάγραμμα λήξης που σημαίνει ότι οι έμποροι είναι ελεύθεροι να διατηρούν συμβόλαια για όσο χρονικό διάστημα επιθυμούν, αρκεί να μπορούν να πληρώσουν το τέλος χρηματοδότησης.

Πρόγραμμα συνεργατών PrimeBit

Η εταιρεία διαθέτει ένα προσοδοφόρο πρόγραμμα θυγατρικών που έχει ως κύριο στόχο να ανταμείψει τους πελάτες της με μερίδιο εσόδων 20% σε κάθε παραπομπή. Ακολουθεί μια ανάλυση του τρόπου λειτουργίας του προγράμματος.

 1. Λάβετε έναν σύνδεσμο παραπομπής

Κάθε έμπορος στο PrimeBit έχει πρόσβαση σε έναν σύνδεσμο παραπομπής που μπορεί να μοιραστεί με φίλους ή στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης για να προσελκύσει νέους εμπόρους.

2. Δημιουργήστε ένα δίκτυο

Προκειμένου ένας έμπορος να επωφεληθεί από το πρόγραμμα, πρέπει να δημιουργήσει ένα καλό δίκτυο νέων εμπόρων που κάποιος έχει ξεκινήσει στον ιστότοπο PrimeBit. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι μπορείτε να κερδίσετε έμμεσα από συνεργάτες που έχουν ξεκινήσει οι συνεργάτες σας στο PrimeBit. Η ανταμοιβή που κερδίζετε είναι 20% της αμοιβής συνεργατών. Αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότερα δημιουργούν οι συνεργάτες σας, τόσο περισσότερα έσοδα θα έχετε.

Υποστηριζόμενο νόμισμα

Η πλατφόρμα προσθέτει συνεχώς περισσότερα κρυπτονομίσματα στη λίστα των κρυπτονομισμάτων που είναι αποδεκτά στην πλατφόρμα. Επί του παρόντος, η πλατφόρμα δέχεται το Bitcoin ως τη μόνη επιλογή πληρωμής που θέτει τον ιστότοπο ως αποκλειστική πλατφόρμα συναλλαγών παραγώγων κρυπτογράφησης. Ωστόσο, η διαπραγμάτευση μπορεί να διεξαχθεί σε BTC / USD, LTC / USD και ETH / USD που διαπραγματεύονται ως διαρκή συμβόλαια.

Metatrader 5 (MT5)

PrimeBit ενσωματώνει την καινοτόμο τεχνολογία MT5 που χρησιμοποιείται συνήθως στις συναλλαγές forex. Το MT5 παρέχει μια εύχρηστη πλατφόρμα που τυποποιεί την πλατφόρμα σε επίπεδο παγκόσμιας κλάσης. Ορισμένες από τις προδιαγραφές που παρέχει η πλατφόρμα MT5 στους εμπόρους PrimeBit περιλαμβάνουν:

 • Η προσαρμοσμένη πλατφόρμα γραφημάτων παρέχει χρήσιμα εργαλεία που παρέχουν προηγμένη χαρτογράφηση. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι μπορείτε να προσαρμόσετε το χρονικό πλαίσιο και τον τύπο γραφήματος ώστε να ταιριάζει με τις προτιμήσεις του χρήστη. Αυτή είναι σίγουρα μια χρήσιμη εφαρμογή για εμπόρους κρυπτογράφησης.
 • Διατάξεις – για εμπόρους που μπορεί να θέλουν να προσαρμόσουν τις προοπτικές της διεπαφής τους, το MTF5 διαθέτει πολλές επιλογές. Για παράδειγμα, μπορεί κανείς να προσαρμόσει τα διαγράμματα για την αγορά στην οποία διαπραγματεύονται ώστε να είναι μεγαλύτερα από τα άλλα. Τα σύμβολα του πλαισίου πληροφοριών μπορούν επίσης να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν με τις προοπτικές που επιθυμεί ο χρήστης.
 • Τύποι παραγγελιών – με την πλατφόρμα MT5, μπορείτε να προσαρμόσετε τον τύπο παραγγελίας σας. Για αρχάριους, μπορείτε να ορίσετε τελικές παραγγελίες και να ορίσετε όρια. Το πλεονέκτημα του trailing είναι ότι εμποδίζει τις παραγγελίες που επιτρέπουν στους εμπόρους να αποκομίσουν κέρδη σε μια ταχέως κινούμενη αγορά.

Υποστήριξη πελατών

Η πλατφόρμα προσφέρει 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω email, twitter ή Facebook. Επικοινωνήστε με τους αντιπροσώπους υποστήριξης πελατών της PrimeBit για τυχόν απορίες. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε την ενότητα Συχνές ερωτήσεις στην πλατφόρμα για να λάβετε απαντήσεις σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε.

Επιπλέον πληροφορίες

PrimeBit προσφέρει βασικούς δείκτες που αποδεικνύονται χρήσιμοι για τεχνική ανάλυση. Τέτοιοι δείκτες περιλαμβάνουν κινούμενους μέσους όρους, ζώνες Bollinger και Ichimoku. Επιπλέον, η πλατφόρμα προσφέρει εργαλεία διαχείρισης κινδύνων που είναι χρήσιμα όσον αφορά τον περιορισμό των εμπορικών ζημιών. Τέτοια εργαλεία περιλαμβάνουν λήψη εντολών κέρδους και διακοπή ζημιών. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος έμπορος, τέτοια εργαλεία προειδοποιούν τους εμπόρους PrimeBit να κάνουν ακραίες απώλειες.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map