MyCointainer Review: Η απόλυτη πλατφόρμα Staking και Masternode

Η έναρξη με τις συναλλαγές κρυπτογράφησης μπορεί να είναι λίγο δύσκολη, ειδικά αν δεν έχετε ιστορικό συναλλαγών από μετοχές ή αγορά συναλλάγματος. Η δημιουργία σημαντικών κερδών δεν είναι επίσης μια βόλτα στο πάρκο. Είτε είστε αρχάριος είτε ειδικός, μπορείτε εύκολα να ανατινάξετε τον λογαριασμό σας λόγω της υψηλής μεταβλητότητας που απεικονίζεται κρυπτονομισματα

Παρ ‘όλα αυτά, υπάρχουν και άλλοι έξυπνοι τρόποι για να αποκομίσετε σημαντικά κέρδη σε κρυπτογράφηση εκτός από το παραδοσιακό χαμηλό και το υψηλό των πωλήσεων. Ένας τέτοιος τρόπος για να κερδίσετε έξυπνα με το εμπόριο κρυπτογράφησης είναι μέσω Απόδειξη κερμάτων Stake, αναφέρεται επίσης ως κρυπτονομίσματα που πληρώνουν μερίσματα που διαπραγματεύονται σε πλατφόρμες POS όπως το MyCointainer. Σε αυτό το πλαίσιο, αυτή η κριτική θα ερευνήσει το MyCointainer αναλύοντας τις βασικές του έννοιες.   

Επισκόπηση του MyCointainer 

MyCointainer είναι online αυτόματα πλατφόρμα staking και masternode που δημιουργεί κέρδος για τους εμπόρους κρυπτογράφησης με τη μορφή «μεριδίων». Το MyCointainer πιστώνεται ότι είναι ο ευκολότερος και ασφαλέστερος τρόπος να ποντάρετε και να κερδίσετε κρυπτογράφηση Proof-of-Stake. Η πλατφόρμα είναι μια απλή πλατφόρμα all in one που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν τα κέρματά τους PoS και να λαμβάνουν στοιχήματα από πολλαπλά στοιχεία κρυπτογράφησης ταυτόχρονα. Η πλατφόρμα προσφέρει επίσης προηγμένο αυτόματο στοίχημα αλλά για επιλεγμένα altcoins. 

Τι είναι η απόδειξη των κερμάτων πονταρίσματος?   

Ας ξεκινήσουμε πρώτα ορίζοντας το Proof of Stake (PoS) σε κρυπτονομίσματα. PoS είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα που επιτρέπει σε ένα άτομο να εξορύξει ή να επικυρώσει μπλοκ συναλλαγές με βάση τα νομίσματα που κατέχει. Στην ουσία, αυτό σημαίνει απλώς ότι οι ανθρακωρύχοι που διαθέτουν περισσότερα νομίσματα κρυπτογράφησης έχουν περισσότερη δύναμη εξόρυξης. Το PoS δημιουργήθηκε ως εναλλακτική λύση στο Proof of Work (PoW), που ήταν ο αρχικός μηχανισμός συναίνεσης στο Bitcoin και ολόκληρη η τεχνολογία blockchain. 

Το πρόβλημα με το PoW είναι ότι απαιτεί από τους ανθρακωρύχους να έχουν τεράστιες δυνάμεις κατακερματισμού, οι οποίες μπορούν να επιτευχθούν μόνο με τεράστιες ποσότητες ενέργειας που μπορεί να είναι ακριβές μειώνοντας έτσι τα περιθώρια κέρδους. Το PoS είναι μια εξαιρετική λύση για την τεράστια κατανάλωση ενέργειας, καθώς δίνει εξορυκτική ισχύ βάσει του ποσοστού των κερμάτων που κατέχει ο ανθρακωρύχος. Επίσης, το Proof of Stake (PoS) είναι λιγότερο επιρρεπές σε επιθέσεις hacking, καθώς η δομή του δικτύου το καθιστά σχεδόν άνοσο σε επιθέσεις εξόρυξης. 

Η απόδειξη των κερμάτων Stake βασίζεται στον μηχανισμό συναίνεσης PoS. Το καλύτερο πράγμα για τα νομίσματα PoS είναι ότι παρέχει στους κατόχους κερμάτων βιωσιμότητα και πραγματική αξία χάρη στα μερίσματα που αποκτώνται μέσω της στοίβας των κερμάτων τους σε μια πλατφόρμα στοιχήματος και στο masternode pool όπως το MyCointainer.  

Πώς λειτουργεί το MyCointainer? 

Το MyCointainer βασικά λειτουργεί από stakes και masternode. Στον πυρήνα του MyCointainer είναι το στοίχημα στοιχήματος, που είναι η υποδομή ανταμοιβής που ωφελεί κάθε χρήστη που έχει στοιχηματίσει τα κέρματά του, ακόμη και εκείνους με μικρό αριθμό κερμάτων. Η πλατφόρμα είναι σε θέση να δημιουργεί αυτόματα πρόσβαση σε κοινόχρηστους κύριους κόμβους με κάθε ανταμοιβή να διοχετεύεται σε στοίβες που υπόκεινται σε σύνθετο ενδιαφέρον. Κανονικά, οι αποδόσεις βασίζονται σε κάθε κανόνα συναίνεσης νομισμάτων και συνήθως κυμαίνεται από 1% έως 149%. Ενώ οι περισσότερες επενδύσεις δεν έχουν αμοιβές ανταμοιβής, μερικές λαμβάνουν επιβράβευση έως και 9%. Όλες οι χρεώσεις είναι συνήθως διαφανείς και οι χρήστες μπορούν να τις βλέπουν στους πίνακες ελέγχου τους. 

Αυτό που κάνει το MyCointainer να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες πλατφόρμες στοιχήματος και masternode είναι ότι κάθε χρήστης ωφελεί ακόμη και αυτούς με περιορισμένο αριθμό κερμάτων. Επίσης, κάθε ανταμοιβή υπόκειται σε σύνθετο ενδιαφέρον, επομένως όσο περισσότερο ποντάρετε τα κέρματά σας, τόσο περισσότερες ανταμοιβές κερδίζετε. Με ένα τέτοιο σύστημα, οι κάτοχοι ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων μπορούν εύκολα και αποτελεσματικά να αυξήσουν τα κέρδη τους χωρίς πολύ ταλαιπωρία – απλώς να συμμετέχουν σε μια κοινότητα.  

Το MyCointainer αυτήν τη στιγμή υποστηρίζει πάνω από 40 διαφορετικά ψηφιακά στοιχεία με τον αριθμό να αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες. Μερικά από τα υποστηριζόμενα περιουσιακά στοιχεία περιλαμβάνουν τα Divi Coin, Energi, Rupaya, Polis, BitBay, Monetary Unit Neblio, μεταξύ άλλων. Η πλατφόρμα ενσωματώνει επίσης την κοινή τεχνολογία βασικών κόμβων, η οποία ομαδοποιεί τους ανθρώπους σε ένα τμήμα έτσι ώστε να μπορούν εύκολα να επενδύσουν μαζί για το ποσό της ασφάλειας.    

Πώς να κερδίσετε ανταμοιβές με το MyCointainer? 


Η απόκτηση ανταμοιβών στο MyCointainer είναι απλή. Αρχικά, ξεκινάτε καταθέτοντας ένα νόμισμα κρυπτογράφησης της επιλογής σας στη διεύθυνση στοιχήματος MyCointainer. Το στοίχημα ξεκινά αυτόματα μετά την κατάθεση του νομίσματος. Με την επένδυση να γίνεται αυτόματα, οι μελλοντικές ανταμοιβές πιστώνονται και προστίθενται στο υπόλοιπό σας. 

Η όλη διαδικασία του παθητικά κερδίζει μέσω του MyCointainer είναι επεκτάσιμο, διαφανές και επαληθεύσιμο. Σε κάθε συμμετέχοντα στο στοίχημα στοιχήματος παρέχεται ένα σαφές αντίγραφο όλων των στοιχημάτων – συναλλαγές ταυτότητας και ανταμοιβές. Οι προγραμματιστές προσπαθούν επίσης να ξεκινήσουν μια λύση που θα μπορούσε να βοηθήσει τους επενδυτές να διαχωρίσουν τις ανταμοιβές τους με βάση αυτές που προέρχονται από το στοίχημα και αυτές που προέρχονται από το Masternodes.

Πλεονέκτημα του MyCointainer 

Το MyCointainer αξιοποιεί την τεχνολογία Proof of Stake για να επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν από τα κέρδη. Οι χρήστες στοιχηματίζουν τα νομίσματά τους ως επικυρωτές στην πλατφόρμα και, με τη σειρά τους, λαμβάνουν ανταμοιβές για την επένδυσή τους. Η πλατφόρμα έχει πολλά οφέλη που περιγράφονται παρακάτω: 

  • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή – Το MyCointainer διαθέτει μια ενστικτώδη, φιλική προς το χρήστη διεπαφή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από τους αρχάριους όσο και από έμπειρους εμπόρους κρυπτογράφησης. Δεν χρειάζεται μεγάλη εμπειρία για τη διαχείριση κερμάτων ή την επένδυση χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα 
  • FIAT to Crypto gateway – Οι χρήστες μπορούν εύκολα να αγοράσουν crypto με το FIAT στο MyCointainer.
  • Πρόσβαση σε κοινόχρηστο Masternodes – Οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε κοινόχρηστα στοιχήματα masternodes με μεγάλη ποικιλία κερμάτων. Κάθε ανταμοιβή υπόκειται επίσης σε σύνθετο ενδιαφέρον. Ως εκ τούτου, οι χρήστες έχουν μια εξαιρετική ευκαιρία να βελτιώσουν τα κέρδη τους.    
  • Άμεσο ενδιαφέρον – Το MyCointainer προσφέρει επίσης άμεσο ενδιαφέρον για τις ανταμοιβές που επιτρέπουν στους χρήστες να αποκομίσουν περισσότερα κέρδη.  
  • Οι χρεώσεις που χρεώνονται για τη χρήση της πλατφόρμας εφαρμόζονται μόνο σε δημιουργημένες ανταμοιβές, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να κάνουν περισσότερα κέρδη. 
  • Ισχύς MyCointainer – Υπηρεσίες βάσει συνδρομής για έξυπνους φορείς που θέλουν να παραιτηθούν από την αμοιβή τους βάσει μηνιαίας συνδρομής.
  • Αυτοματοποιημένη στοίβαξη – Με το MyCointainer, δεν κάνετε τίποτα και μπορείτε να ξεχάσετε τις στρατηγικές συναλλαγών ή τη διεξαγωγή ανάλυσης αγοράς. Το μόνο που χρειάζεται είναι να καταθέσετε την επένδυσή σας, να κρατήσετε και να πραγματοποιήσετε ανάληψη. Οτιδήποτε άλλο θα αντιμετωπιστεί αυτόματα από την πλατφόρμα. Καθίστε και παρακολουθήστε το υπόλοιπό σας να αυξάνεται. 
  • Ρυθμιζόμενη – Η πλατφόρμα ρυθμίζεται από τη μονάδα χρηματοοικονομικών πληροφοριών (FIU) και διαθέτει άδεια (No. FVR000557 και FRK000469) για την παροχή υπηρεσιών ανταλλαγής εικονικού νομίσματος έναντι της διαχείρισης Fiat και πορτοφολιών. Αυτό εξασφαλίζει στους χρήστες την ασφάλεια των νομισμάτων τους. 
  • Οφέλη για μέλη της κοινότητας που βοηθούν στην ανάπτυξη του MyCointainer.
  • Θα λάβετε το 20% κάθε ανταμοιβής που έχει η παραπομπή σας στο σύστημα “Refer a Friend”.  

Είναι τα χρήματά σας SAFU?

Το MyContainer διασφαλίζει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας χρημάτων που κατατίθενται από τους χρήστες μέσω μιας δομής συμμόρφωσης KYC / AML. Οι επαληθευμένοι χρήστες μπορούν να καταθέσουν, να αποσύρουν και να ποντάρουν οποιοδήποτε αποδεκτό διακριτικό στην πλατφόρμα παρέχοντας ένα ασφαλές περιβάλλον για χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο. Το MyContainer εξασφαλίζει επίσης το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για τους χρήστες μέσω του συστήματος διπλού ελέγχου σε όλες τις συναλλαγές που έχουν ολοκληρωθεί στην πλατφόρμα. 

Τα ψηφιακά στοιχεία αποθηκεύονται σε πορτοφόλια ψυχρής αποθήκευσης για την ελαχιστοποίηση τυχόν απειλών από χάκερ και τα κέρματα μεταφέρονται μόνο κατά τη διάρκεια συναλλαγών. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, οι χρήστες του MyContainer προστατεύονται από το ταμείο SAFU, το Secure Asset Fund for Users.

συμπέρασμα

Η αποστολή του MyCointainer είναι να αναπτύξει μια κοινότητα ενθουσιωδών κρυπτογράφησης για να εξουσιοδοτήσει τα μέλη να κερδίζουν παθητικά ένα σταθερό εισόδημα χωρίς πολλή ταλαιπωρία ή συναλλαγές. Κάθε ανταμοιβή υπόκειται επίσης σε σύνθετο ενδιαφέρον. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν ακόμη περισσότερα έσοδα σε σύγκριση με το εάν μπορούσαν να στοιχηματίσουν αποκλειστικά. MyCointainer είναι η καλύτερη επιλογή για τους εμπόρους κρυπτογράφησης που θέλουν να κερδίσουν παθητικά εισόδημα ή να αναπτύξουν τα ψηφιακά τους περιουσιακά στοιχεία χωρίς πολύ κίνδυνο. Εγγραφείτε σήμερα και αφήστε τα χρήματά σας να λειτουργήσουν για εσάς.    

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map