Κριτική πώλησης διακριτικών E-RADIX

Σχετικά με το Radix 

Η Radix πιστεύει ότι η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τον κόσμο. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά προβλήματα με το DeFi. Εδώ μπαίνει το Radix. Ο αλγόριθμος συναίνεσης του Radix έχει σχεδιαστεί ειδικά με γνώμονα το DeFi. 

Radix τρέχει με τον αλγόριθμο συναίνεσης Cerberus. Παρέχει τα θεμέλια για την παράδοση ενός δημόσιου δικτύου μέσω γραμμικής επεκτασιμότητας. Η γραμμική επεκτασιμότητα σημαίνει ότι ένα δημόσιο καθολικό μπορεί να κλιμακωθεί χωρίς ραφή, επιτρέποντάς του να κλιμακώσει έως και χιλιάδες κόμβους και δισεκατομμύρια χρήστες. Μόλις ετοιμαστεί, αυτό μπορεί να λύσει προβλήματα συμφόρησης δικτύου που αντιμετωπίζουν άλλοι όπως το Ethereum. 

Διακριτικό E-Radix 

Η πρώιμη και ευρεία διάδοση των διακριτικών είναι σημαντική. Εξασφαλίζει επαρκή αποκέντρωση του δημόσιου δικτύου. Παρέχει επίσης άτομα στο δίκτυο κίνητρα το συντομότερο δυνατό από τη στιγμή της δημιουργίας. 

Η πώληση των διακριτικών E-Radix σκοπεύει να προωθήσει τη διανομή του Stake. Ελπίζει επίσης να εξασφαλίσει ένα υψηλό επίπεδο αποκέντρωσης πριν από την κυκλοφορία του Radix mainnet. 

Τα διακριτικά ERC20 είναι από τους πιο διαδεδομένους τύπους διακριτικών. Μπορούν επίσης να διευκολύνουν την ταχύτερη ενσωμάτωση στο υπάρχον οικοσύστημα DeFi, όπως ανταλλαγές και πορτοφόλια. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη κατανεμημένων μεριδίων. 

Πώληση διακριτικών E-Radix 

Υπήρξε σημαντικό ενδιαφέρον μεταξύ των ανθρώπων να αγοράσουν μάρκες Radix. Για να απλοποιήσει τα πράγματα, η Radix δημιούργησε μια απλή πύλη διακριτικών μέσω της οποίας μπορούν να ζητηθούν κατανομές βάσει χρημάτων πρώτης αποστολής. 

Radix

Η πώληση διακριτικών Radix θα ξεκινήσει στις 8 Οκτωβρίου 2020 στις 18:00 UTC. Η πώληση θα συνεχιστεί έως ότου εξαντληθούν όλα τα διακριτικά ή έως τις 10 Νοεμβρίου 2020 στις 18:00 UTC. 

Θα διατίθενται έως 642 εκατομμύρια μάρκες E-Radix για αγορά, με τιμή 0,039 $ ανά διακριτικό. Οι κατανομές διακριτικών θα κρατηθούν με βάση τα χρήματα από την πρώτη αποστολή. Όλες οι αγορές υπόκεινται σε ελάχιστο μέγεθος αγοράς 5000 $ και μέγιστο μέγεθος αγοράς 2.000.000 $. Η αγορά πρέπει να γίνει σε USDC ή ETH. 

Άτομα που επιθυμούν να αγοράσουν τα διακριτικά E-Radix θα πρέπει να εκκαθαρίσουν το ALM / KYC με το Altcoinomy, το οποίο είναι ο ρυθμιζόμενος πάροχος AML / KYC. Οι έλεγχοι AML / KYC θα χρειαστούν αποδεικτικά ταυτότητας, αποδεικτικά κατοικίας και πηγή χρημάτων. Οι λεπτομέρειες θα επαληθευτούν μέσω βιντεοκλήσης.  

Οι χρήστες που επιθυμούν να στείλουν χρήματα για την αγορά διακριτικών E-Radix μπορούν να το κάνουν μόνο μέσω της πύλης διακριτικών Radix. Τα χρήματα πρέπει επίσης να σταλούν από ένα προσωπικό πορτοφόλι. Εάν στέλνετε χρήματα από ένα πορτοφόλι ανταλλαγής, ενδέχεται να μην έχετε πρόσβαση στο E-Radix. 


Μπορείτε να βρείτε τις πλήρεις λεπτομέρειες της πώλησης διακριτικών Radix εδώ

Ξεκλείδωμα διακριτικού E-Radix 

Για να επιτευχθεί ισορροπία μεταξύ της προσφοράς και της ζήτησης των διακριτικών E-Radix, ο αριθμός των διακριτικών που ξεκλειδώνονται εξαρτάται από την τιμή αγοράς του διακριτικού. Μόνο τα διακριτικά που έχουν ξεκλειδωθεί θα είναι διαθέσιμα για στοίχημα και για άλλους σκοπούς. 

Ο μηχανισμός ξεκλειδώματος θα ξεκινήσει στις 17 Νοεμβρίου 2020 και θα συνεχιστεί στο καθολικό Radix μόλις τεθεί σε λειτουργία. 

Κίνητρα ρευστότητας 

Η Radix σχεδιάζει να δημιουργήσει αρχική ρευστότητα για τα διακριτικά E-Radix εισάγοντας το στο οικοσύστημα Ethereum DeFi. Αυτό θα επιτρέψει στην κοινότητα Radix να παρέχει ρευστότητα απευθείας. Θα τους δώσει επίσης ευκαιρίες να χτίσουν εκμεταλλεύσεις, ενώ θα υποστηρίζουν επίσης το διακριτικό. Η εκκίνηση στο οικοσύστημα Ethereum DeFi θα βοηθήσει επίσης το Radix να αποκτήσει ευαισθητοποίηση στο οικοσύστημα DeFi. 

Έχει δεσμευτεί η κατανομή των διακριτικών. Αυτό θα ενθαρρύνει τις προβλέψεις ρευστότητας που είναι απαραίτητες για τη διανομή των διακριτικών Radix. Αυτά τα κίνητρα είναι κρίσιμα για τους μακροπρόθεσμους στόχους των κατόχων διακριτικών Radix και Radix. 

συμπέρασμα 

Η πλατφόρμα Radix ελπίζει να επιτύχει μια ευρεία διανομή του διακριτικού της. Αυτό είναι απαραίτητο, ώστε να μπορεί να πραγματοποιηθεί επαρκής αποκέντρωση. Η πώληση token ελπίζει να επιτύχει ένα βαθμό αποκέντρωσης πριν από την κυκλοφορία του Radix mainnet. Με την παρουσίαση του Radix Ledger, το διακριτικό E-Radix μπορεί να ανταλλαχθεί με μάρκες Radix. Τα χρήματα που λαμβάνονται από την πώληση των διακριτικών θα χρησιμοποιηθούν σε τεχνολογία, μάρκετινγκ και ειδικά έργα. 

Αποποίηση ευθυνών Το παρουσιαζόμενο περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει την προσωπική γνώμη του συγγραφέα και υπόκειται σε συνθήκες αγοράς. Κάντε την έρευνα αγοράς σας προτού επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Ο συγγραφέας ή η έκδοση δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσωπική σας οικονομική απώλεια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map