Darb Finance Review – ένα φιλόδοξο οικοσύστημα επενδύσεων Crypto

Η βιομηχανία κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει τεράστια επιτεύγματα τα τελευταία δέκα χρόνια. Παρ ‘όλα αυτά, είναι ακόμη πολύ περίπλοκο να επενδύσεις για εκατομμύρια ανθρώπους εκεί έξω. Είναι επίσης γεμάτο εμπόδια ασφαλείας που αποτρέπουν πολλά ιδρύματα να το πάρουν στα σοβαρά.

Ευτυχώς, όλα αυτά τα προβλήματα θα μπορούσαν σύντομα να τερματιστούν εάν η εκκίνηση του blockchain Darb Finance επιτύχει στην αποστολή της να απλοποιήσει τη διαδικασία επένδυσης κρυπτογράφησης για όλους. Η εταιρεία έχει ήδη εντοπίσει τα κύρια ζητήματα που μαστίζουν τη βιομηχανία κρυπτογράφησης ως εξής:

 • Ανεπαρκώς σχεδιασμένες ανταλλαγές κρυπτογράφησης
 • Αναποτελεσματική υποστήριξη πελατών σε εμπόρους
 • Κακή ασφάλεια ιστού
 • Εξαιρετικά μεγάλα πορτοφόλια κρυπτογράφησης
 • Πορτοφόλια ασυμβίβαστα με πολλά νομίσματα
 • Απότομες καμπύλες μάθησης με τα περισσότερα έργα κρυπτογράφησης
 • Περιορισμένη υποστήριξη γλώσσας

Darb Finance – Μια λύση μίας στάσης για Crypto Investments

Το Darb είναι ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα για οτιδήποτε σχετίζεται με τα κρυπτονομίσματα. Διαθέτει μια πλατφόρμα συναλλαγών altcoin, ένα πορτοφόλι πολλαπλών αλυσίδων και ένα διακριτικό μέσω του οποίου οι επενδυτές μπορούν να κερδίσουν παθητικό εισόδημα. Παρουσιάζει επίσης ένα launchpad όπου τα επερχόμενα προγράμματα crypto μπορούν να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους.

Παρά τις πολλές υπηρεσίες, η Darb Finance βλέπει τον εαυτό της ως πύλη στον κόσμο του blockchain. Επικεντρώνεται στις υπηρεσίες της στην απλοποίηση ολόκληρης της επενδυτικής διαδικασίας blockchain. Σχεδιάζει επίσης να αντιμετωπίσει ζωτικά ζητήματα όπως η ασφάλεια, η έλλειψη επεκτασιμότητας, οι αργές ταχύτητες και οι άχρηστες διεπαφές ιστού.

Για να δείξει τη δέσμευσή της, η Darb Finance χρησιμοποιεί μια μηχανή ταχείας αντιστοίχισης παραγγελιών που μπορεί να χειριστεί 3,7 εκατομμύρια παραγγελίες ανά δευτερόλεπτο. Αυτό το καθιστά έναν από τους ταχύτερους κινητήρες συναλλαγών εκεί έξω, γρηγορότερος από τις MasterCard, Visa και τα περισσότερα κρυπτογραφημένα χρηματιστήρια.

Το Darb είναι επίσης μια ασφαλής πλατφόρμα. Εκτός από την κατασκευή του με τα πιο σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας, ελέγχεται και ελέγχεται τακτικά για ευπάθειες. Για να διασφαλιστεί ότι οι επενδυτές θα παραμείνουν ασφαλείς, το δίκτυο σάς επιτρέπει να προστατεύετε τα δεδομένα και την κρυπτογράφηση σας μέσω πολλών ρυθμίσεων απορρήτου. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων
 • Επαλήθευση email
 • Κωδικοί πρόσβασης
 • Κωδικοί κατά του ηλεκτρονικού ψαρέματος
 • Σύνδεση με ένα πρόγραμμα περιήγησης
 • Απομνημόνευση ασφαλών διευθύνσεων IP

Η Λευκή Βίβλος DARB Finance

Κανένα έργο blockchain δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένο χωρίς λεπτομερή λευκή βίβλο για να συνοψίσουμε τις υπηρεσίες του. Το Darb Finance διαθέτει μια περίτεχνη λευκή βίβλο 29 σελίδων που παρέχει βασικές πληροφορίες σχετικά με τους δημιουργούς του έργου, τους στόχους του έργου και πώς θα επιτευχθούν.

Η λευκή βίβλος περιγράφει τον Darb ως «επαγγελματική πλατφόρμα που θα είναι η πύλη στον κόσμο του blockchain για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο». Προχωράει για να περιγράψει την ομάδα στόχου του Darb ως όλοι που ενδιαφέρονται για την κρυπτογράφηση. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα περιορίσει τις προσπάθειές της στο μάρκετινγκ μόνο για επενδυτές που έχουν καταλάβει το blockchain.

Για να είμαστε πιο ακριβείς σχετικά με τις υπηρεσίες του δικτύου, αυτές είναι μερικές από τις υπηρεσίες που περιγράφονται στη Λευκή Βίβλο:

 • Ένα ενεργό χρηματιστήριο κρυπτογράφησης και FIAT
 • Ένα συνολικό πορτοφόλι για altcoin και μάρκες IEO / ICO
 • Μια πλατφόρμα διαχείρισης χαρτοφυλακίου
 • Το FIAT στο κρυπτογραφικό τερματικό για να βοηθήσει τους επενδυτές για πρώτη φορά να εισέλθουν στο crypto χωρίς κόπο
 • Λογαριασμοί κοινωνικών συναλλαγών για αρχάριους
 • Το κανάλι μέσων ενημερώνεται τακτικά με κρυπτογραφικά νέα και κοινωνικοοικονομικές τάσεις

Φυσικά, ορισμένες από τις υπηρεσίες που επισημαίνονται παραπάνω προσφέρονται από πολλές άλλες εταιρείες εκεί έξω. Η Darb Finance ξεχωρίζει παρέχοντας αυτά τα οφέλη στους πελάτες της:

 • Δυνατότητα κατάθεσης και ανάληψης μετρητών ή κρυπτογράφησης FIAT
 • Εκκίνηση IEO για την προώθηση επερχόμενων έργων κρυπτογράφησης
 • Πολύγλωσση υποστήριξη για πιο αποτελεσματική προσέγγιση στον κόσμο
 • Εντυπωσιακά χαμηλές χρεώσεις διαπραγμάτευσης: 0,05% για τους διαμορφωτές της αγοράς και 0,15% για τους αγοραστές
 • Ρυθμιζόμενη και άδεια για να προσφέρει ηρεμία στους εμπόρους
 • Διακριτικό Darb IEO ως επενδυτικό στοιχείο
 • Απόδειξη των συναλλαγών
 • Πρόγραμμα συνεργατών που επιτρέπει στους πελάτες να κερδίζουν χρήματα παραπέμποντας τους φίλους τους

Η ομάδα πίσω από την Darb Finance


Το DARB αποτελείται από 12 μέλη της ομάδας και λίγους συνεργάτες και συμβούλους. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι οι επαγγελματίες της είναι μια οικογένεια που όχι μόνο συνεργάζεται αλλά και παραμένει σε επαφή καθ ‘όλη τη διάρκεια. Παρακάτω είναι τα πιο εξέχοντα μέλη και σύμβουλοι:

Hubert Krawczyk– (Διευθύνων Σύμβουλος). Το Hubert προέρχεται από ένα υπόβαθρο διαχείρισης έργων, αλλά είναι επίσης εκπαιδευμένο σε τεχνικές και επιχειρηματικές αναλύσεις. Έχει συμμετάσχει σε πολλά προγράμματα κρυπτογράφησης, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης εταιρείας επιστήμης δεδομένων με έδρα την Πολωνία.

Λούκας Μίλερ– (CTO). Ένας προγραμματιστής ιστού πλήρους στοίβας και ένας αναλυτής επιχειρηματικού συστήματος, ο Miller επιβλέπει όλα τα τεχνικά έργα του Darb. Έχει προηγουμένως ξεκινήσει εφαρμογές βασισμένες στο Διαδίκτυο, και έτσι κατέχει την απαραίτητη εμπειρία για να βοηθήσει τον Darb να δημιουργήσει σταθερές πλατφόρμες.

Szymon Kot— (Marketing Executive). Έχοντας οδηγήσει αρκετές άλλες εταιρείες στην επιτυχία μάρκετινγκ, ο Kot έχει τις γνώσεις και την εμπειρία που απαιτείται για την προώθηση του Darb στον κόσμο. Υπηρέτησε επίσης ως υπεύθυνος έργου ως εμπειρογνώμονας ανάπτυξης επιχειρήσεων για μια τηλεοπτική εκπομπή.

Piotr Galka-(Δικηγόρος). Η Piotr είναι ο κύριος νομικός σύμβουλος του Darb για τρόπους ρύθμισης των εταιρειών, επενδύσεων, ενσωμάτωσης και λειτουργίας υπηρεσιών κρυπτογράφησης. Είναι μια εξαιρετική προσθήκη στην ομάδα της εταιρείας, τώρα που παρέχει μια εκτενή λίστα υπηρεσιών.

Η Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Μάλτας (MFSA)) – Το MFSA είναι ένας διάσημος ρυθμιστής στην Ευρώπη. Ρυθμίζει τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες της DARB για να διασφαλίσει ότι παραμένει επαγγελματική και ακολουθεί αυστηρές οδηγίες οικονομικής και διαχείρισης δεδομένων.

Επιχειρηματικό μοντέλο: Διακριτικά DARB

Το διακριτικό Darb είναι ένα νόμισμα που ενοποιεί ολόκληρο το οικοσύστημα Darb Finance. Είναι ένα διακριτικό ERC23 από τη σχεδίαση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βασικό νόμισμα στο χρηματιστήριο συναλλαγών Darb. Οι επενδυτές μπορούν επίσης να το αγοράσουν και να το πουλήσουν ως επένδυση ή συναλλαγή στο Darb και να το λάβουν ως ανταμοιβή.

Ως διακριτικό ERC23, ο Darb έχει πρόσβαση στα έξυπνα συμβόλαια της Ethereum. Το δίκτυο χρησιμοποιεί αυτά τα συμβόλαια για να καθορίσει πόσα διακριτικά θα δώσει τόσο στους κατασκευαστές όσο και στους αγοραστές. Οι κατασκευαστές λαμβάνουν το 65% των προσφορών που προσφέρονται, ενώ οι λήπτες λαμβάνουν το υπόλοιπο 35%.

Στην ετοιμότητα για τον πληθωρισμό της αγοράς, ο Darb λέει ότι δεν θα προσφέρει πάντα το ίδιο μέρος των μαρκών στους εμπόρους. Αντ ‘αυτού, θα μοιράζονται τα διακριτικά σε στάδια χωρισμένα σε ποσοστά, καθώς οι άνθρωποι δίνουν τα κουπόνια. Με το πρώτο 10%, η εταιρεία θα απονέμει το 35% των ημερήσιων εσόδων της σε εμπόρους. Στη συνέχεια θα αυξηθεί σε 40%, 45% και 50% στα τελικά στάδια της εξόρυξης των μαρκών του.

Παρόλα αυτά, σε μάρκες DARB, παρέχουν πολλές χρήσιμες υπηρεσίες. Χρησιμοποιούνται για:

 • Κατανομή των εσόδων: αυτός είναι ο πρωταρχικός σκοπός του διακριτικού. Θα χρησιμοποιηθούν για την απονομή καθημερινών εμπόρων.
 • Δικαίωμα συμμετοχής σε δημοσκοπήσεις: Ο Darb πραγματοποιεί τακτικές έρευνες για να λαμβάνει προτάσεις και ιδέες από εμπόρους. Ωστόσο, μόνο αυτές που διαθέτουν μάρκες Darb μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτές τις δημοσκοπήσεις.
 • Γίνετε μέλος του συμβουλευτικού συμβουλίου: εάν αγοράσετε αρκετά κουπόνια για να φτάσετε στους κορυφαίους 50 επενδυτές του Darb, θα λάβετε θέση στο συμβουλευτικό συμβούλιο της εταιρείας. Στη συνέχεια, μπορείτε να μοιραστείτε τις προτάσεις σας σχετικά με τον τρόπο βελτίωσης της εταιρείας για ένα μήνα.
 • Προτεραιότητα στην υποστήριξη πελατών και επαλήθευση KYC: οι κάτοχοι διακριτικών θα λάβουν αποκλειστική υποστήριξη πελατών και θα δοθεί προτεραιότητα στην επαλήθευση KYC. Αυτό προορίζεται να ενθαρρύνει περισσότερα άτομα να αγοράσουν μάρκες Darb.
 • Προνόμιο να κερδίσετε από συναλλαγές αντιγράφων: εάν αγοράσετε μάρκες DARB, θα μπορείτε να μάθετε από τους καλύτερους εμπόρους και ακόμη και να αντιγράψετε τις κινήσεις τους.

Τέλη συναλλαγών

Η χρηματοδότηση DARB δεν επιβάλλει τέλη για καταθέσεις. Για διαπραγμάτευση, η εταιρεία προσαρμόζει τις χρεώσεις της ανάλογα με τον μηνιαίο όγκο συναλλαγών σας. Ως εκ τούτου, θα μπορούσατε να κάνετε συναλλαγές με χρέωση 0,05% αυτόν τον μήνα και 0,015% τον επόμενο μήνα. Ακολουθεί μια περιγραφή των χρεώσεων.

Επίπεδο Ποσό (BTC) Κατασκευαστής (%) Λήψη (%)
Γενικός <100 0,05 0.2
VIP Ι 100-500 0,045 0.2
VIP II 501-4499 0,04 0.15
VIP III 4500-9999 0,035 0.14
VIP IV 10Κ-19,999 0,03 0.12
VIP V 20Κ-39,999 0,035 0.1
VIP VI 40Κ-79,999 0,020 0,08
VIP VII 80Κ-149,999 0,015 0,06
VIP VIII 150 χιλ- 0,01 0,04

Για αναλήψεις, το τέλος και το ελάχιστο όριο ανάληψης ποικίλλουν από το ένα crypto στο άλλο. Το Bitcoin, για παράδειγμα, προσελκύει χρέωση 0,001BTC και όριο 0,002BTC. Μπορείτε να αποσύρετε τουλάχιστον ένα διακριτικό DARB, 0,02 ETH και ένα XRP. Αν επιλέξετε μετρητά Fiat, μπορείτε να κάνετε ανάληψη μόλις 5 € ή 1 $ χωρίς χρέωση.

Αποδοχή κοινότητας

Η χρηματοδότηση DARB εκτιμά τα δίκτυα κοινωνικών μέσων και έχει λογαριασμούς σε όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες. Η εταιρεία έχει περισσότερους από 5.000 ακόλουθους Instagram, τον λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης με την καλύτερη απόδοση. Η ομάδα του δικτύου είναι επίσης ενεργή στο Twitter, το Facebook, το Medium και το Reddit.

Μια σημείωση για τους επενδυτές

Το DARB Finance είναι ένα φιλόδοξο έργο. Αλλά όπως λένε, η φιλοδοξία είναι ανεκτίμητη. Εάν η ομάδα DARB εργάζεται σκληρά για να προσφέρει μια εξαιρετική πλατφόρμα συναλλαγών, ένα ασφαλές πορτοφόλι και να παραμείνει πιστός στις υποσχέσεις της – σίγουρα θα μπορούσε να πετάξει στο φεγγάρι και πίσω.

Η εταιρεία παρέχει έναν εκτενή κατάλογο υπηρεσιών. Αλλά το πιο σημαντικό, είναι αποφασισμένο να παρέχει μια πύλη για τους ανθρώπους να επενδύουν σε κρυπτογράφηση γρήγορα και χωρίς προβλήματα. Εάν το πετύχει αυτό, η Darb Finance θα μπορούσε να κερδίσει μια απίστευτα τεράστια βάση θαυμαστών σε όλο τον κόσμο.

Τα τέλη συναλλαγών του είναι γελοία χαμηλά, που σημαίνει ότι οι έμποροι έχουν έναν λόγο να κάνουν συναλλαγές στην πλατφόρμα. Επίσης ανταμείβει τους κατασκευαστές και τους αγοραστές της αγοράς, επιτρέποντάς τους να βγάλουν λεφτά είτε αγοράζουν είτε πωλούν κρυπτογράφηση. Επιπλέον, η ομάδα του Darb Finance είναι ζεστή και διαθέσιμη για να βοηθήσει τους εμπόρους 24 ώρες το 24ωρο, κάτι που θα μπορούσε να κάνει πολύ να κάνει όλους να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι στο δίκτυο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map