Επισκόπηση CyberVein: Ένα αποκεντρωμένο δίκτυο διανομής δεδομένων

Διασύνδεση των δεδομένων που εκτελούν τον κόσμο!

Σε μια θάλασσα γεμάτη από έργα blockchain με επίκεντρο τα δεδομένα, το CyberVein πρέπει να κάνει κάτι σωστό για το token (CVT) να προσελκύει τόση προσοχή. Ακριβώς, ήταν ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα νομίσματα το 2020, κερδίζοντας συχνά αξία, ενώ παρόμοια μάρκα πέφτουν κατακόρυφα.

Σε αυτήν την κριτική, ωστόσο, δεν θα επικεντρωθούμε μόνο στο CyberVein Token. Αντ ‘αυτού, ρίχνουμε μια εις βάθος ματιά σε ολόκληρο το έργο CyberVein για να μάθουμε τι αφορά. Το πιο σημαντικό, εξερευνήστε τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες, καθιστώντας το ξεχωρίζει από δεκάδες παρόμοια έργα.

CyberVein: Μια επισκόπηση

CyberVein ξεκίνησε ως έργο από ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα με έδρα τη Σιγκαπούρη που ονομάζεται CV Technology Foundation το 2017. Στη συνέχεια, το Πανεπιστήμιο Zhejiang από την Κίνα ενδιαφέρθηκε και χρηματοδότησε το έργο για να βοηθήσει στη δημιουργία μιας λύσης διαχείρισης δεδομένων το 2018. Το πανεπιστήμιο ίδρυσε ένα ερευνητικό κέντρο με το CyberVein που ονομάζεται Zhejiang University-CyberVein R&D Κέντρο. Ωστόσο, το CyberVein είναι ένα έργο blockchain που επικεντρώνεται στην αποκέντρωση της αποθήκευσης δεδομένων τόσο για δημόσιες όσο και για ιδιωτικές επιχειρήσεις. Παρέχει μια πλατφόρμα όπου οι πληροφορίες μπορούν να αγοραστούν ή να κοινοποιηθούν ελεύθερα γρήγορα και με ασφάλεια.

Η CyberVein είναι σε αποστολή να κάνει τα δεδομένα αξιόπιστα με τον ίδιο τρόπο που οι Bitcoin έκαναν αξιόπιστες συναλλαγές ή πώς η Ethereum έκανε τους κωδικούς αξιόπιστους.

Απεριόριστες περιπτώσεις χρήσης

Μια πλατφόρμα που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται δεδομένα ιδιωτικά δεν είναι κάτι νέο στον κόσμο του blockchain. Ωστόσο, το CyberVein έχει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις χρήσης που θα μπορούσαν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος αλληλεπιδρά με δεδομένα:

 • Αμετάβλητες βάσεις δεδομένων

Χάρη στο blockchain, οι χρήστες μπορούν πλέον να μοιράζονται πληροφορίες με τρόπο που δεν μπορεί να αλλάξει. Το CyberVein δίνει έμφαση στο επίπεδο διαφάνειας στο σύστημά του, σημειώνοντας ότι ούτε η ομάδα της εταιρείας μπορεί να αλλάξει τις πληροφορίες.

Έχοντας υπόψη το αμετάβλητο, το δίκτυο ξεχωρίζει ως ένα από τα καλύτερα μέρη για τις επιχειρήσεις να ανταλλάσσουν δεδομένα με διαφάνεια. Ακριβώς, μια εταιρεία μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει προϊόντα γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει πιθανότητα παραβίασης.

 • Διασυνδεδεμένες βάσεις δεδομένων

Οι βάσεις δεδομένων στο CyberVein έχουν δημιουργηθεί ανεξάρτητα, αλλά είναι εύκολο να συνδεθούν από τη μία οντότητα στην άλλη. Με αυτόν τον τρόπο, είναι εύκολο στην αναφορά, στη δημιουργία εσόδων και στον έλεγχο ταυτότητας ανά πάσα στιγμή.

Η διασύνδεση είναι μια κρίσιμη πτυχή των συστημάτων βάσεων δεδομένων. Ωστόσο, οι περισσότερες επιχειρήσεις έχουν λίγους τρόπους για να μοιράζονται τις βάσεις δεδομένων τους με ασφάλεια, τουλάχιστον όχι έως ότου η CyberVein ήρθε μαζί με μια λύση.

 • Εγγραφές Timeproof

Τα δεδομένα που κοινοποιούνται μέσω του CyberVein δεν έχουν ημερομηνία λήξης. Αυτό σημαίνει ότι οι εταιρείες μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα για πρόσβαση σε προηγούμενες καταστάσεις των δεδομένων τους όταν τη χρειάζονται. Ευτυχώς, είναι επίσης κατασκευασμένο έτσι ώστε η πρόσβαση στα δεδομένα να είναι γρήγορη και εύκολη.


 • Πρόληψη έκρηξης δεδομένων

Σύμφωνα με ειδικούς, οι περισσότερες εταιρείες σήμερα έχουν τόσα πολλά δεδομένα που δεν μπορούν να τα αντιμετωπίσουν. Ακόμη χειρότερα, συνεχίζουν να καταγράφουν περισσότερες πληροφορίες κάθε μέρα και αυτό αναμένεται να συνεχιστεί επ ‘αόριστον.

Το CyberVein, χάρη στην υποστήριξη της άπειρης επεκτασιμότητας, μπορεί να λύσει το πρόβλημα της έκρηξης δεδομένων για αναλυτικές εταιρείες και επιχειρήσεις. Και επειδή προσφέρει αεροστεγή ασφάλεια και γρήγορη πρόσβαση, αυτές οι εταιρείες δεν χρειάζεται να ανησυχούν πλέον για την αποθήκευση δεδομένων.

Για να είμαστε ακριβείς, το CyberVein βοηθά στην αποφυγή έκρηξης δεδομένων χρησιμοποιώντας αδρανούς χώρους αποθήκευσης δεδομένων. Ο χώρος στο δίσκο, φυσικά, προέρχεται από ανεξάρτητους συνεργάτες που μπορούν επίσης να μοιραστούν μέρος του εύρους ζώνης και της GPU τους.

 • Πληροφορίες κινήτρων

Το CyberVein διαθέτει μια αποκλειστική δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες και τα ιδρύματα να μοιράζονται δεδομένα για μάρκες CVT. Οι συνεισφέροντες δεδομένων πληρώνονται για το χώρο στο δίσκο τους, ενώ οι επιχειρήσεις και οι ερευνητές λαμβάνουν τεράστιους όγκους απαραίτητων πληροφοριών.

Η τεχνολογία που τροφοδοτεί το CyberVein

Η CyberVein αξιοποιεί τρεις τεχνολογίες για την παροχή της λύσης σχετικά με την αποθήκευση, τη διαχείριση και τη δημιουργία εσόδων δεδομένων: DAG, blockchain και Artificial Intelligence

Ορισμός DAG

Το DAG είναι συντομογραφία για κατευθυνόμενα ακυκλικά γραφήματα. Χρησιμοποιείται για τη δομή δεδομένων σε τοπολογική μορφή, αλλά χωρίς τους περιορισμούς του Bitcoin ή των προβλημάτων επεκτασιμότητας του Ethereum. Αποθηκεύει χρονολογικά δεδομένα, εξ ου και γιατί γίνεται δημοφιλές σε κλάδους που συλλέγουν, αναλύουν και αποθηκεύουν τεράστιους όγκους πληροφοριών.

Το καθολικό CyberVein

CyberVein εφαρμόζει το blockchain για να επιβάλει το αμετάβλητο και να ενισχύσει την ασφάλεια του συστήματός του. Προσφέρει διασυνδεόμενα έξυπνα συμβόλαια και συναλλαγές χωρίς εμπιστοσύνη.

Παρόμοια με όλα τα αποκεντρωμένα blockchains, το CyberVein χρησιμοποιεί ένα πλήρες δίκτυο κόμβων για να διατηρήσει την πλατφόρμα του σε λειτουργία. Όπου οι χρήστες πρέπει να αλλάξουν σειρές ή να δημιουργήσουν απαραίτητες στήλες, οι ενέργειές τους διαμεσολαβούνται από το blockchain.

Τεχνητή νοημοσύνη

Οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις γνωρίζουν περισσότερο τα δικαιώματά τους στην προστασία της ιδιωτικής ζωής δεδομένων από ποτέ. Οι κυβερνήσεις παρεμβαίνουν επίσης για να διασφαλίσουν ότι οι εταιρείες λογοδοτούν κάθε φορά που συλλέγουν πληροφορίες από ανθρώπους.

Για να διασφαλίσει τη σωστή χρήση των δεδομένων, το CyberVein χρησιμοποιεί AI, ειδικά ομόσπονδη μάθηση, για:

 • Επιτρέψτε στην τοπική εκπαίδευση μοντέλων δεδομένων, όπου συνδυάζονται τα αποτελέσματα της εκπαίδευσης μοντέλου δεδομένων κάθε συμμετέχοντα, επιτυγχάνετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα για κάθε συμμετέχοντα.
 • Επιτρέψτε στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν προσβασιμότητα σε άλλα σύνολα δεδομένων και να βελτιώσουν τα αποτελέσματα μοντελοποίησης.
 • Επιτρέψτε στο δίκτυο να χρησιμοποιεί τα σχετικά δεδομένα χωρίς να διακυβεύεται ζητήματα απορρήτου και ασφάλειας δεδομένων.

Συμβατικά, οι εταιρείες συνδυάζουν τις βάσεις δεδομένων τους για να σχηματίσουν μια μεγάλη βάση δεδομένων και στη συνέχεια μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα για να εκπαιδεύσουν μοντέλα AI.

Η διαδικασία είναι επίπονη, χρονοβόρα και νομικά προκλητική. Με την ομοσπονδιακή μάθηση της CyberVein, οι εταιρείες δεδομένων δεν χρειάζεται να αποκαλύψουν τις πολύτιμες βάσεις δεδομένων τους. Αντ ‘αυτού, μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα σύστημα matrix με ετικέτα για την αποτελεσματική εκπαίδευση μοντέλων.

Βιομηχανίες που μπορούν να επωφεληθούν από το CyberVein

Φυσικά, οι περιπτώσεις χρήσης του CyberVein ισχύουν για πολλές επιχειρήσεις και ιδρύματα.

 • Διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας

Χρησιμοποιώντας τη λύση της CyberVein, οι συμμετέχοντες στην αλυσίδα εφοδιασμού μπορούν να έχουν πιστωτικές μονάδες σε αυτούς, όπου η βασική εταιρεία ή οι τράπεζες μπορούν να βοηθήσουν στη χρηματοδότηση των προμηθευτών. Με την αποκέντρωση της διαδικασίας, όχι μόνο εξοικονομούν χρόνο για όλα τα μέρη αλλά και βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα.

 • Ιατρικός

Για πολλά νοσοκομεία, τα δεδομένα τους συχνά δεν κοινοποιούνται σε κανέναν, γεγονός που εμποδίζει τη διαδικασία επίτευξης καλύτερων σχεδίων διάγνωσης ή θεραπείας. Η απόκτηση δεδομένων και η διαδικασία δομής δεδομένων είναι δαπανηρή και χρονοβόρα. Για την επίλυση αυτού του προβλήματος, η CyberVein προτείνει τη χρήση της ομοσπονδιακής της τεχνολογίας μάθησης για τη σωστή χρήση των δεδομένων από διαφορετικά νοσοκομεία χωρίς να διακυβεύονται ζητήματα απορρήτου δεδομένων.

 • Ερευνα

Και πάλι, τα ερευνητικά ιδρύματα απαιτούν μεγάλο αριθμό δεδομένων για τις έρευνές τους. Αυτά τα δεδομένα είναι συχνά απρόσιτα ή δαπανηρά για λήψη, γεγονός που περιόρισε την ταχύτητα των ερευνητικών διαδικασιών. Η λύση του CyberVein επιτρέπει στα ερευνητικά ιδρύματα να μπορούν να αξιοποιούν περισσότερες πηγές δεδομένων και σύνολα δεδομένων και βελτιώνουν τη διαδικασία έρευνας χρησιμοποιώντας τα μοντέλα που προκύπτουν από την ομοσπονδιακή μάθηση. Αυτό θα βοηθήσει πολύ τις εξελίξεις όπως η ανάπτυξη ιατρικών φαρμάκων ή η έρευνα για ασθένειες και άλλα είδη ερευνών.

CyberVein: CVT Token

Το CyberVein δεν επικεντρώνεται μόνο στην επίλυση των αναγκών αποθήκευσης δεδομένων. Έχει επίσης σχεδιαστεί για να βοηθά τους συνεργάτες να δημιουργούν έσοδα από τις πληροφορίες τους μέσω του διακριτικού CVT. Το CyberVein χρησιμοποιεί έξυπνα συμβόλαια για τη διευκόλυνση των συναλλαγών. Ως αποτέλεσμα, οι συνεισφέροντες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τη μη πληρωμή τους. Από την άλλη πλευρά, οι αγοραστές μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα λάβουν τις πληροφορίες που χρειάζονται στα κατάλληλα ποσά.

Εκτός από τις συναλλαγές, το CVT είναι επίσης το νόμισμα που χρησιμοποιείται για όλες τις άλλες συναλλαγές στο δίκτυο CyberVein. Για παράδειγμα, οι ερευνητικές εταιρείες που θέλουν να αξιοποιήσουν τον χώρο δίσκου GPU που παρέχεται από τους συνεισφέροντες θα πρέπει να πληρώσουν για αυτό χρησιμοποιώντας CVT. Με τη σειρά τους, οι πάροχοι πληρώνονται με βάση τον χώρο στο δίσκο που προσφέρουν.

Απόδειξη συνεισφοράς (POC)

Το CyberVein χρησιμοποιεί τον μηχανισμό συναίνεσης απόδειξης συμβολής για να παρακινήσει τους συμμετέχοντες. Το POC είναι μια πιο φιλική προς την ενέργεια, ταχύτερη εναλλακτική λύση στη συναίνεση του Proof of Work (POW) που χρησιμοποιούν ορισμένα έργα blockchain. Με το POC, οι κόμβοι επαληθεύουν συναλλαγές και ο συνεισφέρων θα λαμβάνει διακριτικό CVT ανάλογα με τους πόρους που συνεισέφεραν:

 • Οι μεταφορτωτές δεδομένων ανεβάζουν πληροφορίες αλλά πληρώνουν μια χρέωση με βάση τον αποθηκευτικό χώρο που χρησιμοποιείται, η χρέωση πηγαίνει στους συνεισφέροντες του χώρου αποθήκευσης.
 • Ο αποκτών δεδομένων μπορεί να ανταλλάξει τα δεδομένα που χρειάζεται, αποκτώντας άδεια από τον κάτοχο των δεδομένων και επίσης πληρώνει μια χρέωση χρησιμοποιώντας διακριτικά CVT.
 • Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν άλλοι πόροι όπως εύρος ζώνης και GPU, η χρέωση εξαρτάται από τον πόρο που χρησιμοποιείται και η χρέωση θα μεταβιβάζεται στους συνεισφέροντες των πόρων

συμπέρασμα

CyberVein είναι μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί για να ενοποιεί την αποθήκευση, τη διαχείριση και τη δημιουργία εσόδων των δεδομένων μέσω των τεχνολογιών blockchain, DAG και AI, που επιλύει τα ζητήματα με δυνατότητα κλιμάκωσης, ταχύτητας και απορρήτου.

Με τη βοήθεια έξυπνων συμβολαίων και των διακριτικών CVT, το CyberVein ελπίζει ότι το σύστημά του μπορεί να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τα δεδομένα. Ας κάνουμε τα δεδομένα αξιόπιστα!

Το CVT είναι προς το παρόν καταχωρημένο στα Bittrex Global, OKEx, HitBTC, ZG-Top και BitZ.

 Κελάδημα: https://twitter.com/CyberVeinGroup

Facebook: https://www.facebook.com/cyberveinteam/

Συνδεδεμένος: https://www.linkedin.com/company/13692190/

Reddit: https://www.reddit.com/r/CyberVeinOfficial/

Τηλεγράφημα: https://t.me/CyberVeinCommunity

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: [προστασία μέσω email]

Αποποίηση ευθυνών Το παρουσιαζόμενο περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει την προσωπική γνώμη του συγγραφέα και υπόκειται σε συνθήκες αγοράς. Κάντε την έρευνα αγοράς σας προτού επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Ο συγγραφέας ή η έκδοση δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσωπική σας οικονομική απώλεια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map