Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Crypto Review: Ξεκινήστε την Crypto Trading σήμερα σε λεπτά ως αρχάριος χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα State Of The Art της WhaleTank

Η ημερήσια διαπραγμάτευση στην αγορά κρυπτογράφησης δεν είναι για όλους, βάζοντας ώρες εργασίας μπροστά στην οθόνη, αναλύοντας και παρακολουθώντας κινήσεις μπαρ και προσπαθώντας να λάβουμε αποφάσεις αγοράς ή πώλησης μπορεί να είναι πολύ απογοητευμένοι και ακόμη και να επιτύχουν ανεπιτυχή αποτελέσματα, γι ‘αυτό εμείς μπορεί να δει έναν αυξανόμενο αριθμό παρόχων σήματος σε διάφορες πλατφόρμες όπως το Telegram, Discard, Reddit και άλλα.

Αφού αναζητήσαμε και δοκιμάσαμε πολλές από αυτές τις υπηρεσίες, βρήκαμε αυτήν που μας προσέφερε περισσότερο – Whaletank.

Η επανεξέταση του ιστότοπού τους αποκαλύπτει μια επαγγελματικά σχεδιασμένη και ασφαλή πλατφόρμα. Ενσωματωμένο με το Telegram, οι χρήστες μπορούν εύκολα να εγγραφούν με τα smartphone τους σε λίγα δευτερόλεπτα και να αρχίσουν να απολαμβάνουν όλες τις υπηρεσίες τους που περιλαμβάνουν, βραχυπρόθεσμα σήματα, κρατήσεις χαρτοφυλακίου, πληροφορίες για νομίσματα, νέα σε πραγματικό χρόνο και τα πιο πρόσφατα, αυτόματη κλήση σε Action API, το οποίο με απλά λόγια, τα καθιστά hedge fund.

Σε αυτήν την κριτική, θα εξετάσουμε μερικά από τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους και θα προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε την υποκείμενη τεχνολογία. Με απλή είσοδο στον λογαριασμό, θα εμφανιστεί ένα μενού στην αριστερή πλευρά, αποκαλύπτοντας όλες τις τρέχουσες δυνατότητες:

Αυτόματη διαπραγμάτευση:

Μια πλήρως αυτοματοποιημένη λύση για σήματα Binance. Με τη νέα τους υπηρεσία αυτόματης διαπραγμάτευσης, τα premium μέλη μπορούν να βάλουν όλα τα σήματα Binance σε μια αυτοματοποιημένη εκτέλεση σε λίγα απλά βήματα. Η υπηρεσία λειτουργεί τους τελευταίους δύο μήνες και τα αποτελέσματα μπορούν να ελεγχθούν στο φύλλο αποτελεσμάτων τους στο Google.

Φαλαινοφυλάκιο:

Μια μακροχρόνια υπηρεσία κατοχής, σας δίνει έναν απλό τρόπο εισαγωγής του ποσού που θέλετε να επενδύσετε και θα υπολογίσει αυτόματα το ποσό για κάθε μέσο που πρέπει να συμπεριληφθεί στο χαρτοφυλάκιο χαρτοφυλακίου. Ένας απλός στη χρήση πίνακας εργαλείων χωρισμένος σε 3 μέρη που σας δείχνει το σημείο εισόδου για το ποσό, την προβολή συμμετοχών από κάθε όργανο και τις εντολές εκτέλεσης, όλο το πίσω μέρος του συστήματος συνδέεται με ανταλλαγές και παρέχει τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.

Ταμπλό

θα συνοψίσει όλες τις τρέχουσες πληροφορίες σχετικά με τις εκμεταλλεύσεις σας, χωρισμένες μεταξύ των ημερήσιων σημάτων και των μακροπρόθεσμων κρατήσεων.

Portfolionews

Αυτή η ενότητα ακολουθεί τη δυνατότητα Whalefolio, σας δίνει τις ειδήσεις που σχετίζονται μόνο με τα μέσα που περιέχει.

Σήματα

Αυτή η ενότητα συνοψίζει και δείχνει όλα τα σήματα, μπορούμε να δούμε την ομοιότητα μεταξύ τους και τα μακροπρόθεσμα σήματα στο Whalefolio που δημιουργήθηκαν απλά για τη γρήγορη προσαρμογή.

Whalenews

Αυτή η λειτουργία έχει σχεδιαστεί για τη συλλογή δεδομένων από περισσότερες από 100 πηγές, μεταξύ των οποίων είναι τα μεγαλύτερα χρηματοοικονομικά μέσα όπως τα Forbes, WSJ, Bloomberg, The Telegraph κ.λπ. Ακολουθεί επίσης ρυθμιστικές οντότητες όπως SEC, IMF, FCA. Και σημαντικοί χαρακτήρες όπως ο Donald Trump, ο Warren Buffet, ο Bill Gates και πολλές άλλες οικονομικές επιρροές. Ακόμη και τράπεζες και οι διευθύνων σύμβουλοί τους. Τίποτα σημαντικό δεν θα απομακρυνθεί από εσάς εφ ‘όσον ακολουθείτε αυτό το καταπληκτικό χαρακτηριστικό σε πραγματικό χρόνο.

Wikicoin

Τα νομίσματα Wikipedia, σε αυτήν την ενότητα θα βρείτε τις πληροφορίες για κάθε νόμισμα. Η λίστα ενημερώνεται κάθε εβδομάδα με νέα νομίσματα.

Με την εξέταση της κοινότητας και της πλατφόρμας της Whaletank αποκαλύπτεται μια πολύ επαγγελματική υπηρεσία, ακόμα και όταν η αγορά κρυπτογράφησης παρουσιάζει ασταθείς σκαμπανεβάσματα συνεχίζουν να παρέχουν ακριβή σήματα αποφεύγοντας επικίνδυνες ενέργειες και επομένως, παρέχοντας στους πελάτες τους ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Whaletank ROI Φύλλο Google http://bit.ly/whaletanksignals

Ιστότοπος Whaletank: http://www.whaletank.trade

Τι κάνει αυτό το κανάλι μοναδικό:

1. Η προσφορά:

Χρυσός – (0,05 BTC) – δίμηνη συνδρομή Platinum – (0,01 BTC) – εξάμηνη συνδρομή Diamond – (0,2 BTC) – 24μηνη συνδρομή

2. Τα σήματα: σήματα περιθωρίου – Στο Bybit

Κανονικά σήματα – είναι η συμμόρφωση με τις περισσότερες ανταλλαγές (προτιμούμε το Binance).

3. Τα πρόσθετα και τα ειδικά χαρακτηριστικά: 1. Η Whaletank ανέπτυξε έναν ειδικό υπολογισμό κινδύνου για τη διαχείριση του κινδύνου (για διαπραγμάτευση περιθωρίου και τακτική)

2. Από εκπαιδευτικής άποψης, η Whaletank παρέχει ενημερώσεις αγοράς και γραφήματα με περιγραφή για σχεδόν κάθε απόφαση που λαμβάνουν.

4. Υποστήριξη:

Πολύ γρήγορα και εύκολα προσβάσιμα μέσω τηλεγραφήματος, χρησιμοποιώντας επίσης την πλατφόρμα τους, η υποστήριξη είναι διαθέσιμη σε οποιαδήποτε σελίδα στην επάνω δεξιά γωνία.

5. Τα αποτελέσματα: Η Whaletank δημοσιεύει όλα τα αποτελέσματά της στο Google Drive. σύνδεσμος: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1v1j51bispZzZhv8ST62QU3in9xhsEE1YPZLI6eWKOQ/edit?us p = drivesdk

6. Η Waletank είναι ένα μοναδικό και επαγγελματικό οικοσύστημα που συνδυάζει μια ανθρώπινη ανάλυση και ένα ευρύ φάσμα τεχνολογικών εργαλείων σε πραγματικό χρόνο, για αυτό η Whaletank μπορεί να διατηρήσει την απόδοσή της στην κορυφή με τις ραγδαίες αλλαγές στην αγορά κρυπτογράφησης. Επιπλέον, τα αποτελέσματα και η διαφάνεια τους βοηθούν να κλιμακωθούν πολύ γρήγορα και ανέπτυξαν μια πολύ ισχυρή κοινότητα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me