Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Crypto Review: Μεταφέρετε το Bitcoin «Ανώνυμα» στο Blockchain χρησιμοποιώντας το BitcoinMixer.org

Μία από τις πιο φιλικές προς το χρήστη, οικονομικά αποδοτικές και πιο ασαφείς υπηρεσίες μίξερ στην αγορά σήμερα..

Όσον αφορά τους αναμίκτες Bitcoin, BitcoinMixer.org προσφέρει μια από τις πιο φιλικές προς το χρήστη, οικονομικά αποδοτικές και πιο ασαφείς υπηρεσίες στην αγορά σήμερα.

Το Bitcoin, το παλαιότερο κρυπτογράφηση στον κόσμο, υπόσχεται έναν γρήγορο τρόπο μεταφοράς αξίας από το ένα πορτοφόλι στο άλλο σε όλο τον κόσμο – ψευδώνυμα.

Ξέρω ότι οι περισσότεροι από εσάς μπορεί να αναρωτιέστε γιατί «ψευδώνυμο και όχι ανώνυμο» – όπως ίσως έχετε ακούσει στο παρελθόν. Λοιπόν, το Bitcoin δεν είναι τόσο ανώνυμο όσο κάποτε φημίστηκε σε ολόκληρη την κοινότητα. Στο παρελθόν, μια καλά επεξεργασμένη έρευνα για συναλλαγές Bitcoin σε συγκεκριμένα πορτοφόλια αποκάλυψε συνδέσμους μεταξύ των συναλλαγών σε ένα συγκεκριμένο πορτοφόλι και του πορτοφολιού που εντοπίστηκε στον ιδιοκτήτη – δείχνοντας αποτελεσματικά ένα είδος παραθυράκι στην υπόσχεση ανωνυμίας της BTC.

Αν και αυτό είναι καλό για τη διαφάνεια στο blockchain, οι ιδιωτικοί χρήστες προτιμούν να κάνουν ανώνυμες τις συναλλαγές τους.

Εξηγούνται οι προκλήσεις «Ψευδώνυμο» του Bitcoin, Boon ή Threat?

Το δημόσιο blockchain του Bitcoin επιτρέπει σε οποιονδήποτε να παρακολουθεί τις συναλλαγές σε ένα συγκεκριμένο πορτοφόλι, παίρνοντας κάθε λεπτομέρεια σχετικά με τις συναλλαγές, όπως εξηγήθηκε προηγουμένως. Ενώ ο δημόσιος χαρακτήρας διασφαλίζει την υπευθυνότητα στην αλυσίδα, δεν παρέχει την πλήρη ανωνυμία που υπόσχεται η λευκή βίβλος. Πολλοί από τους χρήστες ξεφεύγουν από το fiat και τα τραπεζικά συστήματα στο Bitcoin αναζητώντας το απόρρητο στο δίκτυο, με στόχο να κρατήσουν τις αγορές τους και τη δραστηριότητα του πορτοφολιού τους μακριά από τα μάτια των χάκερ και των κυβερνητικών αρχών επίσης.

Αυτή η αδυναμία στο Bitcoin έχει δει τους πρώτους υιοθετητές να αναζητούν ακραία ιδιωτικότητα σε άλλα ιδιωτικά κρυπτονομίσματα όπως το Monero (XMR), το Dash (DASH) και το Zcash (ZEC).

Ωστόσο, η ρευστότητα του Bitcoin και η συνολική κυριαρχία στις αγορές το καθιστούν πιο ελκυστικό για τους χρήστες που τους αναγκάζουν να χρησιμοποιούν το νόμισμα παρά τις αδυναμίες της ανωνυμίας. Τέτοιοι χρήστες μπορούν πλέον να πραγματοποιούν εύκολα συναλλαγές στα κέρματα BTC τους ιδιωτικά και ανώνυμα με μια μικρή χρέωση στους Bitcoin Mixers, οι οποίοι αποκρύπτουν το BTC των χρηστών, καθιστώντας τους «καθαρούς και ανώνυμους».

Bitcoinmixer.org- Αποστολή / λήψη του Bitcoin ανώνυμα

Όπως φαίνεται παραπάνω, η σύνδεση με το πορτοφόλι σας Bitcoin μπορεί εύκολα να αποκαλύψει την πραγματική ταυτότητα πίσω από μια συναλλαγή, αλλά η ανάμιξη του Bitcoin διασφαλίζει την ασάφεια των συναλλαγών. Πώς ακριβώς?

Ας υποθέσουμε ότι έχετε κάποια bitcoin σε μια ανταλλαγή συμβατή με το KYC, επομένως τα στοιχεία σας συνδέονται με τον λογαριασμό. Κάποια ανάλυση στη διεύθυνση του πορτοφολιού σας θα αποκαλύψει τις πληροφορίες σας. Δεδομένης της συγγένειας σας με το νόμισμα, αποφασίζετε να “καθαρίσετε” τα νομίσματα μέσω ενός μίξερ – προσθέτοντας ένα επίπεδο ανωνυμίας.

Μόλις σταλούν στο μίξερ, τα κέρματα θα αναμειχθούν με χιλιάδες άλλες συναλλαγές, διαλύοντας τη συναλλαγή σας σε ένα μεγάλο σύνολο. Μόλις αναμιχθεί, η ομάδα επιστρέφει ολόκληρο το ποσό BTC (μείον μια μικρή χρέωση) στο πορτοφόλι που προτιμάτε (τώρα αποσυνδεδεμένο).

«Παίρνουμε κέρματα από όλους τους πελάτες μας, τα συνδυάζουμε και στέλνουμε εντελώς νέα νομίσματα στο πορτοφόλι της επιλογής σας». – Bitcoinmixer.org δικτυακός τόπος

Ωστόσο, σε σύγκριση με άλλους αναμεικτήρες, το Bitcoinmixer.org προσφέρει στους χρήστες πολλαπλές επιλογές σε ποια ομάδα θα θέλατε να στείλετε τα κέρματά σας BTC. Θυμάστε τη σκληρή ανάλυση που έγινε στο blockchain για να αποκαλύψετε αληθινές ταυτότητες; Εάν γίνει αυτή η ανάλυση, το μόνο που θα δείτε είναι η συναλλαγή σας σε μια διεύθυνση και πολλές διαφορετικές συναλλαγές που αποστέλλονται από αυτήν τη διεύθυνση. Η συναλλαγή και το BTC σας είναι πλέον κρυμμένα δίνοντάς σας το πολύ απαραίτητο απόρρητο στα οικονομικά σας αρχεία.

Σημείωση: Θυμηθείτε, εάν κρατάτε τα κέρματά σας σε μια κεντρική διεύθυνση πορτοφολιού, μειώνετε τις πιθανότητές σας να διατηρήσετε τις συναλλαγές σας ανώνυμες.

Γιατί το Bitcoinmixer.org?

 • Μεγάλες / Πολλές πισίνες για να επιλέξετε: Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές ενός μίκτη Bitcoin, είναι η διαθεσιμότητα πολλαπλών συναλλαγών που εισέρχονται και εξέρχονται από την ομάδα για να αποκρύψουν τις συναλλαγές. Το Bitcoinmixer.org προσφέρει στους χρήστες πέντε διευθύνσεις για να στείλουν το BTC τους.
 • Χαρακτηριστικό καθυστέρησης: Ο αναμίκτης επιτρέπει επίσης στους χρήστες είτε να στείλουν αμέσως τη συναλλαγή (χρησιμοποιώντας το κουμπί “Γρήγορη”) είτε να ορίσουν μια καθυστέρηση από μερικά λεπτά έως ώρες πριν από την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Η δυνατότητα καθυστέρησης μεταξύ της προθεσμίας κατάθεσης και της ανάληψης αυξάνει επίσης την ανωνυμία της συναλλαγής.
 • Βελτιωμένοι ιστότοποι απορρήτου: Για χρήστες που θα ήθελαν να κάνουν ακόμη πιο ασφαλείς τις συναλλαγές τους, το Bitcoinmixer.org προσφέρει έναν ιστότοπο του προγράμματος περιήγησης Tor. Μπορείτε να το βρείτε εδώ>> btcmixnqyq7kljrr.onion.
 • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής: Ανησυχείτε ότι το FBI ή άλλες κυβερνητικές αρχές ενδέχεται να έρθουν να γκρεμίσουν τις πόρτες του Bitcoinmixer.org ζητώντας τα αρχεία; Λοιπόν, η εταιρεία εφαρμόζει μια πολιτική μη καταγραφής που διαγράφει αυτόματα κάθε αρχείο καταγραφής συναλλαγών την προηγούμενη εβδομάδα. Θέλετε πιο γρήγορα; Η πλατφόρμα προσφέρει επίσης μια λειτουργία μη αυτόματης διαγραφής αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής.
 • Ανώτερη λειτουργικότητα χρήστη: Η πλατφόρμα προσφέρει επίσης μια φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα για οποιονδήποτε να αναμιγνύει εύκολα τα Bitcoin τους γρήγορα και με ασφάλεια.

Απλά βήματα για τη χρήση του μίξερ

 1. Παω σε Bitcoinmixer.org αρχική σελίδα, ξεκινήστε ένα νέο μείγμα

 1. Στη σελίδα που προκύπτει, εισαγάγετε τη διεύθυνση πορτοφολιού λήψης (όπου θέλετε να σταλεί το BTC).
 2. Στο αναπτυσσόμενο μενού στα δεξιά του πλαισίου “διεύθυνση”, επιλέξτε εάν θέλετε συναλλαγή “Γρήγορη” ή “Καθυστέρηση”.

Σημείωση: Η συνάρτηση καθυστέρησης προσφέρει μεγαλύτερη ανωνυμία στη συναλλαγή. Μπορείτε να ορίσετε οποιαδήποτε καθυστερημένη περίοδο από 1 ώρα έως 12 ώρες.

 1. Εισαγάγετε τον κωδικό Captcha και πατήστε Συνέχεια.
 2. Στην επόμενη σελίδα, αντιγράψτε το αναγνωριστικό μίξης. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θα πρέπει να αντιγράψετε το αναγνωριστικό μίξης πριν στείλετε οποιοδήποτε BTC στο Bitcoinmixer.
 3. Στείλτε το BTC που θέλετε να αναμίξετε στη διεύθυνση κατάθεσης. (Να θυμάστε ότι δεν είναι δυνατή η αντιστροφή λανθασμένης εισαγωγής διευθύνσεων πορτοφολιού και μη έγκυρων διευθύνσεων, ελέγξτε τις διευθύνσεις πορτοφολιού σας δύο φορές πριν από την αποστολή.)
 4. Έχετε συνδυάσει επιτυχώς το BTC σας.

Εάν στείλετε μια γρήγορη συναλλαγή, το BTC θα σταλεί στην επιλεγμένη διεύθυνση μέσα σε λίγα λεπτά. Για καθυστερημένες συναλλαγές, ελέγξτε για το BTC σας στη διεύθυνση πορτοφολιού εισαγωγής μετά την πάροδο του χρονικού διαστήματος.

Συχνές ερωτήσεις (Συχνές ερωτήσεις)

· Για ποιο είναι το Αναγνωριστικό μίξης?

Χρησιμοποιήστε το αναγνωριστικό μείξής σας για να ελέγξετε την κατάσταση του μείγματος ή για να επαναφέρετε τη μίξη σας, εάν το πρόγραμμα περιήγησής σας διακοπεί μετά την αποστολή της κατάθεσής σας. Αποθηκεύετε πάντα το αναγνωριστικό μίξης σας έως ότου ολοκληρωθεί η μίξη σας και λάβετε τα νέα σας bitcoin.

· Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα BTC που μπορώ να συνδυάσω?

Η μικρότερη ποσότητα BTC Bitcoinmixer.org που επιτρέπει αυτήν τη στιγμή στο μίξερ είναι 0,0002 BTC. Οποιοδήποτε ποσό μικρότερο από αυτό αντιμετωπίζεται ως δωρεά.

· Τα τέλη ανάμειξης?

Το Bitcoinmixer.org χρεώνει τέλος υπηρεσίας 0,25% συν μια χρέωση συναλλαγής για κάθε συναλλαγή και επιπλέον 0,000001 BTC ανά διεύθυνση πληρωμής.

συμπέρασμα

Το Bitcoin δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους ανθρώπους τον έλεγχο των δικών τους χρημάτων, διατηρώντας υπό έλεγχο τις ανισορροπημένες πρακτικές των χρηματοοικονομικών αρχών, των κυβερνήσεων και των εταιρειών. Επιπλέον, το δικαίωμα στην οικονομική προστασία της ιδιωτικής ζωής είναι μια άλλη μεγάλη υπόσχεση από το blockchain και οι Bitcoin mixers πιέζουν να το κάνουν αυτό πραγματικότητα.

Όπως καταλήγουμε, ερωτήσεις σχετικά με το αν η ανάμειξη BTC ενεργοποιείται Bitcoinmixer.org παράνομα έχουν προκύψει στο παρελθόν. Η σύντομη απάντηση σε αυτήν την ερώτηση είναι όχι. Αν όμως αναμίξετε BTC παράνομα, ή σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το BTC για παράνομους σκοπούς, τότε θα παραβιάσετε το νόμο.

Αποποίηση ευθυνών Το παρουσιαζόμενο περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει την προσωπική γνώμη του συγγραφέα και υπόκειται σε συνθήκες αγοράς. Κάντε την έρευνα αγοράς σας προτού επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Ο συγγραφέας ή η έκδοση δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσωπική σας οικονομική απώλεια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me