Κριτική Club Swan: Μια όμορφη εφαρμογή για αγορά, αποθήκευση και δαπάνη Crypto

Μέχρι τώρα, το crypto είναι αρκετά δημοφιλές παγκοσμίως. Από καφετέριες στις ΗΠΑ έως ιαπωνικά εστιατόρια, πανεπιστήμια της Βραζιλίας έως εμπορικά κέντρα σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν πολλά μέρη για να περάσετε την κρυπτογράφηση σας. 

Με τη βοήθεια του Club Swan, η δαπάνη του Bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων σας είναι πολύ πιο βολική. Το Club Swan διευκολύνει την ταχύτερη πρόσβαση στα χρήματά σας με διαδικασία εγγραφής 5 λεπτών ή λιγότερο, πορτοφόλια πολλαπλών νομισμάτων, κρυπτογράφηση σε μετρητά σε λεπτά και μια παγκοσμίως αποδεκτή κάρτα πληρωμής. 

Contents

Επισκόπηση Club Swan

Club Swan είναι ένας καινοτόμος πάροχος υπηρεσιών ιδιότητας μέλους που προσφέρει φιλικούς προς την κρυπτογράφηση λογαριασμούς, ταξιδιωτικές εκπτώσεις και άλλα οφέλη ιδιότητας μέλους που στοχεύουν στην αύξηση της ποιότητας ζωής και της οικονομικής κατάστασης των μελών. 

clubwan

Παρέχουν υψηλής ποιότητας πρότυπα υπηρεσιών στα μέλη τους σε όλο τον κόσμο. Η πλατφόρμα κάνει τις οικονομικές υπηρεσίες και τη ζωή πολύ πιο άνετη. Το Club Swan προσφέρει επίσης 24ωρη υπηρεσία θυρωρείου, παγκόσμιες υπηρεσίες αγορών, ταξίδια με έκπτωση και υποστηρίζει κρυπτογραφικά πορτοφόλια.

24/7 υποστήριξη πελατών 

Τα μέλη έχουν πρόσβαση σε μια βοηθητική ομάδα που λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο για να τους υποστηρίξει με τις ερωτήσεις και τις ανάγκες τους. Οι αντιπρόσωποι υποστήριξης πελατών είναι διαθέσιμοι σε πολλές γλώσσες. Η ομάδα μπορεί επίσης να προσεγγιστεί εύκολα μέσω της εφαρμογής Android ή iOS ή μέσω της πύλης μελών που είναι εύκολη στην πλοήγηση.  

Η ομάδα είναι διαθέσιμη για να υποστηρίξει το αίτημα μέλους καθώς και να υποστηρίξει τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την πλατφόρμα και τις διαδικασίες. Με εξειδικευμένο σε όλα τα θέματα, τα μέλη είναι σίγουροι ότι θα έχουν τις καλύτερες τιμές ταξιδιού και χαλάρωσης, υποστήριξη αγορών και αποστολής και πολλά άλλα. 

 Σε ράμπες

Club Swan Η ιδιότητα μέλους σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε περίπου οκτώ κρυπτονομίσματα, μεταξύ των οποίων είναι BTC, ETH, LTC, BCH και πολλά άλλα, όλα σε έναν λογαριασμό. Μπορείτε να μετατρέψετε γρήγορα και αποτελεσματικά το crypto σε fiat ή άλλες μορφές crypto σε απλά βήματα. 

Διευκολύνει τη μετατροπή crypto σε fiat, crypto σε crypto και fiat σε crypto. Με περισσότερα από 1 δισεκατομμύρια δολάρια εκκαθαρισμένα για τα μέλη τους, είναι εύκολο να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να ανταλλάξετε όλα τα κρυπτονομίσματα. Αυτό που την κάνει μοναδική από τους ανταγωνιστές της είναι η κάρτα πληρωμής που διευκολύνει τις πληρωμές παγκοσμίως.

Φυσική κάρτα

Τα μέλη λαμβάνουν μια κάρτα πληρωμής που μπορείτε να συμπληρώσετε με ένα Fiat της επιλογής σας. Η ομορφιά αυτής της δυνατότητας είναι ότι τα μέλη κατανοούν τη λειτουργία της κάρτας σε σύγκριση με το crypto διαπραγμάτευσης, το οποίο περιλαμβάνει μεγάλες κρυπτογραφημένες διευθύνσεις, οι οποίες μπορεί να αποδειχθούν λίγο περίπλοκες και εκφοβιστικές. 


Η χρήση μιας φυσικής κάρτας που σας επιτρέπει να συμπληρώσετε το πορτοφόλι κρυπτογράφησης και να εκκαθαρίσετε μέσα σε λίγα λεπτά, γεφυρώνοντας εύκολα το χάσμα μεταξύ crypto και fiat. Τα μέλη θα έχουν πρόσβαση στα χρηματοοικονομικά περιουσιακά τους στοιχεία οποτεδήποτε και οπουδήποτε με την ευελιξία να πραγματοποιούν αγορές στο διαδίκτυο ή σε καταστήματα που δέχονται πληρωμές με κάρτα. Η κάρτα πληρωμής παραδίδεται εντός ημερών για τα επιλέξιμα μέλη.

Ταξιδιωτικές ρυθμίσεις

Το Club Swan είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα συνδρομής τρόπου ζωής και προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να ταξιδέψουν στον κόσμο. Με αποκλειστικά ταξιδιωτικά προνόμια, μπορείτε να λάβετε έκπτωση έως και 40% για κρατήσεις ταξιδιών χρησιμοποιώντας κάρτα μέλους στο Club Swan. 

Με το Club Swan, τα μέλη μπορούν να εξοικονομήσουν έως και $ 500 σε ένα ταξίδι, συμπεριλαμβανομένης της πληρωμής του ξενοδοχείου, της πτήσης και της μεταφοράς. Μπορείτε να κάνετε κράτηση στο ξενοδοχείο σας απευθείας μέσω της ομάδας εικονικής υποστήριξης του Club Swan 24/7 για να εξασφαλίσετε τις καλύτερες τιμές. 

Ένα μέλος μπορεί επίσης να επιλέξει να συνεργαστεί με την ομάδα ταξιδιωτικής υποστήριξης για εξαιρετικές προσφορές σε ακίνητα πολυτελείας και άνεσης. Αφήστε τον εξαιρετικά αξιόπιστο ειδικό υποστήριξης πελατών να χειριστεί κάθε λεπτομέρεια του ταξιδιού για εσάς και να εξοικονομήσετε επιπλέον χρήματα.

Προμήθειες & Μπόνους

Club Swan έχει ένα πολύ ελκυστικό πρόγραμμα παραπομπής που επιτρέπει στα μέλη του να προμηθεύονται και να μπόνους για παραπομπές που κάνουν. Λαμβάνετε προμήθεια για την παραπομπή οικογένειας, φίλου ή οποιασδήποτε επαφής εντός του δικτύου σας που γίνεται επιτυχώς μέλος. 

Η προμήθεια πληρώνεται εντός 14 ημερών αφότου η παραπομπή σας έχει ολοκληρώσει τις προϋποθέσεις ενεργοποίησης της ιδιότητας μέλους και η προμήθεια αποστέλλεται απευθείας στον λογαριασμό σας.

Υποστήριξη και βοήθεια αγορών

Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στα μέλη να αναλύουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που θέλουν και να τα πληρώνουν απευθείας από τον λογαριασμό τους στο Club Swan. Υπάρχει μια ομάδα που θα προμηθεύσει το αντικείμενο και έχει αποσταλεί σε οποιονδήποτε προορισμό σε όλο τον κόσμο. Ως αφοσιωμένη ομάδα, είναι και στη διάθεσή σας, κανένα αίτημα δεν είναι πολύ μικρό ή μεγάλο για να το χειριστεί η ομάδα υποστήριξης.

Ασφάλεια

Δεδομένου ότι τα κεφάλαια είναι ένα αρκετά ευαίσθητο θέμα που μπορεί να προκαλέσει υψηλά συναισθήματα, το Club Swan έχει εξετάσει την ασφάλεια των χρημάτων σας. Διαχειριστείτε εύκολα τα χρήματά σας σε πολλά νομίσματα fiat σε έναν ασφαλή λογαριασμό. 

Τα μέλη μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον λογαριασμό τους στο Club Swan για να κάνουν ασφαλείς ηλεκτρονικές πληρωμές σε επιχειρήσεις, φίλους και επαφές. Για τη βελτίωση της ασφάλειας, τα στοιχεία των μελών συγκεντρώνονται σε έναν αξιόπιστο, ασφαλή λογαριασμό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρήματα στο πορτοφόλι σας για να πληρώσετε για υπηρεσίες εντός της ασφαλούς εφαρμογής.

Ιδιότητα μέλους

Το Club Swan έχει μέλη σε περισσότερες από 80 χώρες και υπάρχουν τέσσερα επίπεδα συμμετοχής που επιτρέπουν στα μέλη να επιλέξουν την καλύτερη λύση που τους ταιριάζει. Κάθε επίπεδο συμμετοχής έχει το δικό του μοναδικό σύνολο πλεονεκτημάτων. 

Εδώ είναι τα επίπεδα συμμετοχής:

∙ Μίζα

∙ Πρεμιέρα 

∙ VIP

∙ Πρόεδρος

Όφελος χρηματοοικονομικής υπηρεσίας

Με αυτήν τη συνδρομή, κάποιος έχει πρόσβαση σε μια παγκοσμίως αποδεκτή κάρτα πληρωμής που εκδίδεται σε USD, GBP ή EUR, η οποία μπορεί να φορτώνεται καθημερινά και υποστηρίζει καθημερινές αναλήψεις ATM, αν και με μέγιστο ημερήσιο όριο. 

Αυτό το επίπεδο συνδρομής σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε πληρωμές σε όλο τον κόσμο με τη βοήθεια της 24/7 Global Support της ομάδας που λειτουργεί σε πολλές γλώσσες. Οι κάρτες πληρωμής αποστέλλονται από την DHL.   

Πορτοφόλια Crypto

Η εφαρμογή υποστηρίζει πολλά κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των BTC, ETH, BCH και XRP.

Εκκαθάριση

Τα μέλη μπορούν να ρευστοποιήσουν άμεσα τα κρυπτονομίσματα τους σε fiat και αντίστροφα με λογικό τέλος εκκαθάρισης.

Προσωπικά οφέλη και τρόπος ζωής

Αυτό το επίπεδο συμμετοχής σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε τα ακόλουθα οφέλη:

∙ Προσωπικά ψώνια

∙ VIP δείπνο

∙ Προμήθεια προϊόντων πολυτελείας

Access Πρόσβαση σε εκδηλώσεις

∙ Πολυγλωσσική βοήθεια

∙ Ιδιωτικά πάρτι 

Con 24/7 ομάδα θυρωρείου

∙ Υποστήριξη αποκλειστικής τηλεφωνικής γραμμής τηλεφώνου

Αποκλειστικά οφέλη ταξιδιού

Τα μέλη είναι εγγυημένα χαμηλές τιμές με έως και 40% εκπτώσεις ταξιδιού. Άλλα προσβάσιμα οφέλη σε αυτό το επίπεδο συμμετοχής είναι:

∙ Ενοικίαση εξωτικών αυτοκινήτων

∙ Εταιρικός ειδικός ταξιδιού ομίλου

∙ Ιδιωτικό σκάφος και αεροπορία, και

∙ Μεταφορά αεροδρομίου Black Car

Να συμπεράνω

Το Club Swan είναι μια συνδρομή φιλική προς την Crypto που έχει σχεδιαστεί για την επίλυση της πρωταρχικής πρόκλησης του crypto: πραγματική χρηστικότητα. Επιλύει το πρόβλημα μέσω ενός προγράμματος συμμετοχής στο οποίο καταθέτετε το crypto σας και λαμβάνετε τα μετρητά που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για να ψωνίσετε, να κάνετε κράτηση πτήσεων ή να αγοράσετε οτιδήποτε άλλο. 

Αποποίηση ευθυνών: 
Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Επίσκεψη www.clubswan.com για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις απαιτήσεις επιλεξιμότητας. 
∙       Οι υπηρεσίες ηλεκτρονικού χρήματος και καρτών παρέχονται αποκλειστικά από την Nvayo Limited, με έδρα την Αγγλία (No. 06035209) με καταχωρημένη διεύθυνση στο 1 King William Street, London EC4N 7AF, Ηνωμένο Βασίλειο. Η Nvayo Limited έχει εγκριθεί από την FCA σύμφωνα με τους κανονισμούς για το ηλεκτρονικό χρήμα 2011 (αρ. 900005). Η Nvayo Limited δεν υποστηρίζει δραστηριότητες κρυπτονομισμάτων ή κρυπτονομισμάτων. Τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία που λαμβάνονται σε σχέση με συναλλαγές κρυπτογράφησης δεν θα προστατεύονται σύμφωνα με τους κανονισμούς του Ηνωμένου Βασιλείου για το ηλεκτρονικό χρήμα 2011.
∙       Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες τρόπου ζωής και κρυπτογράφησης παρέχονται από την AU Card Limited, με έδρα την Αγγλία (No. 09037718), με εγγεγραμμένη διεύθυνση στο 1 King William Street, London EC4N 7AF, Ηνωμένο Βασίλειο. Η Υπηρεσία Χρηματοοικονομικού Διαμεσολαβητή ή το Σύστημα Αποζημίωσης Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών δεν ισχύουν για τις δραστηριότητες κρυπτογράφησης που πραγματοποιούνται από την AU Card Limited (dba Club Swan).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map