Επισκόπηση Bitcoin της Αμερικής: Αγοράστε bitcoin απευθείας από περισσότερες από 500 τοποθεσίες ATM στις ΗΠΑ

Το Bitcoin της Αμερικής είναι μια εικονική ανταλλαγή περιουσιακών στοιχείων που κατέχει και διαχειρίζεται ένα ευρύ δίκτυο ΑΤΜ Bitcoin σε όλες τις Η.Π.Α., προσφέροντας υψηλό επίπεδο συμμόρφωσης – σε συνεργασία με τις αρχές για να διασφαλίσουν τη συμμόρφωση με την KYC / AML.

Η παγκόσμια πανδημία COVID-19 και η διανομή του πακέτου CARE των ΗΠΑ έχει δει τους επενδυτές σε ολόκληρη τη χώρα να αναζητούν εναλλακτικά περιουσιακά στοιχεία για να επενδύσουν – Bitcoin και κρυπτονομίσματα που πρωτοπορούν. Είτε βρίσκετε ένα ATM Bitcoin στο τοπικό σας κατάστημα είτε θέλετε να αγοράσετε απευθείας στον ιστότοπό τους, το Bitcoin της Αμερικής προσφέρει στους χρήστες και τις δύο επιλογές για να ολοκληρώσουν ένα γρήγορο εμπόριο.

Στις επόμενες ενότητες του άρθρου εστιάζουμε στο Bitcoin της ιστορίας της Αμερικής, τα περιουσιακά στοιχεία και τους τρόπους πληρωμής που προσφέρονται στην πλατφόρμα, τα μέτρα συμμόρφωσης και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης της πλατφόρμας – τόσο σε τοπικό όσο και στο διαδίκτυο.

Επισκόπηση: Πλατφόρμα Bitcoin της Αμερικής

Bitcoin της Αμερικής είναι μια εταιρεία ανταλλαγής ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων με βάση τις ΗΠΑ και Bitcoin ATM που επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν και να πωλούν BTC και Litecoin (LTC) γρήγορα και με ασφάλεια χρησιμοποιώντας το fiat. Η πλατφόρμα με έδρα το Σικάγο που ξεκίνησε το 2015, φιλοξενεί σήμερα 15-50 υπαλλήλους, είναι εγγεγραμμένη επιχείρηση παροχής χρημάτων (MSB) στο Υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών (FinCEN).

Η πλατφόρμα είναι πλήρως συμβατή με τους κανόνες Γνωρίστε τον Πελάτη σας (KYC) και την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (AML), διατηρώντας υψηλά πρότυπα σε όλες τις επιχειρήσεις εικονικών περιουσιακών στοιχείων.

«Χρησιμοποιώντας ένα ισχυρό σύστημα παρακολούθησης συναλλαγών κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και ανώτερες φιλικές προς το χρήστη δυνατότητες πληρωμής, παρέχουμε γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές στις καλύτερες τιμές στην αγορά.»

Το Bitcoin της Αμερικής λειτουργεί απευθείας με τους πελάτες και το κοινό – είτε σε τοπικά ΑΤΜ είτε σε απευθείας σύνδεση – μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του, καταργώντας όλους τους μεσάζοντες. Μπορείτε να χρηματοδοτήσετε απευθείας Bitcoin και Litecoins στο εξωτερικό πορτοφόλι σας ή να επιλέξετε ένα κρυπτογραφημένο πορτοφόλι που παρέχεται από την εταιρεία.

Η επιχείρηση Bitcoin της Αμερικής BTM

Το Bitcoin της Αμερικής είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς χειριστές ATM Bitcoin με τεράστιο δίκτυο ATM crypto σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η εταιρεία έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στα τοπικά μηχανήματα κρυπτογράφησης, εγκαθιστώντας ΑΤΜ Bitcoin σε μεγάλες πόλεις και κωμοπόλεις σε περίπτερα, εμπορικά κέντρα και καταστήματα σε όλη τη χώρα.

Από το 2015, ο αριθμός των ΑΤΜ Bitcoin σε όλο τον κόσμο έχει αυξηθεί από 348 σε πάνω από 10.500 μηχανήματα σύμφωνα με τη Statista. Αυτοί οι αριθμοί δεν δείχνουν σημάδια επιβράδυνσης καθώς αυξάνεται το ενδιαφέρον των κρυπτονομισμάτων σε όλο τον κόσμο.

ΒΟΑΣΑύξηση αύξησης των ΑΤΜ Bitcoin σε όλο τον κόσμο (Εικόνα: Στατιστα)

Σύμφωνα με το Coin ATM Radar, μια πλατφόρμα αθροιστών, οι ΗΠΑ αντιπροσωπεύουν πάνω από το 80% των συνολικών ATM ATM στον κόσμο. Το Bitcoin της Αμερικής είναι ένα από τα μεγαλύτερα

Τοποθεσίες Bitcoin της Αμερικής BTM


Ακολουθεί μια λίστα με ορισμένες από τις πολιτείες και τις πόλεις στις οποίες βρίσκονται τα Bitcoin των Αμερικής BTM:

 • Καλιφόρνια
 • Λας Βέγκας
 • Αριζόνα
 • Τέξας – Χιούστον
 • Φλόριντα
 • Νέα Υόρκη
 • Ντένβερ
 • Αλαμπάμα
 • Λουιζιάνα
 • Νότια Καρολίνα
 • Βόρεια Καρολίνα
 • Ιντιάνα
 • Μισισιπής
 • Οχάιο
 • Τενεσί
 • Κεντάκι
 • Ντιτρόιτ
 • Οκλαχόμα
 • Ουάσιγκτον κ.λπ..

Περισσότερες τοποθεσίες στις ΗΠΑ είναι διαθέσιμες σε αυτόν τον σύνδεσμο εδώ.

Πώς να συνεργαστείτε με το Bitcoin της Αμερικής

Η σταδιακή ανάπτυξη του Bitcoin της Αμερικής BTM είναι δυνατή λόγω της ανάπτυξης στο δίκτυο συνεργασίας της εταιρείας με επιχειρήσεις σε ολόκληρη τη χώρα. Η υπηρεσία “Partner With Us” από το Bitcoin της Αμερικής επιτρέπει στις επιχειρήσεις να φιλοξενήσουν μια ανταλλαγή ψηφιακού νομίσματος στην επιχείρησή σας για να κερδίσουν παθητικό εισόδημα. Η συναυλία επιτρέπει στους εμπόρους, τις επιχειρήσεις, τα περίπτερα και τα καταστήματα να αποκτήσουν μια νέα ροή εσόδων και να παρακολουθήσουν την αυξημένη κίνηση στους πάγκους τους.

Το Bitcoin της Αμερικής θα επιβαρυνθεί με το κόστος εγκατάστασης και τυχόν λειτουργικά έξοδα – δεν μεταβιβάζεται κανένας κίνδυνος στην επιχείρηση.

«Μετά την καταχώριση της τοποθεσίας σας στο διαδίκτυο, τα άτομα στην περιοχή σας που αναζητούν Bitcoin θα επισκεφθούν την επιχείρησή σας. Αυτοί οι νέοι επισκέπτες συνήθως γίνονται τακτικοί πελάτες της τοποθεσίας σας και πραγματοποιούν άλλες αγορές. ” – Ιστοσελίδα Bitcoin της Αμερικής.

Εάν θέλετε να προσθέσετε ένα ATM Bitcoin στην επιχείρησή σας, ακολουθήστε αυτό Σύνδεσμος και έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε παθητικό εισόδημα έως και $ 500 κάθε μήνα.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα συναλλαγών Bitcoin της Αμερικής

Ενώ τα ATM ATM προσφέρουν τις γρηγορότερες και φθηνότερες επιλογές για την αγορά BTC και LTC από το Bitcoin της Αμερικής. Οι χρήστες που επιθυμούν να αγοράσουν τα στοιχεία τους από την άνεση του υπολογιστή ή του smartphone τους μπορούν να μεταβούν στον ιστότοπο της πλατφόρμας και να αγοράσουν απευθείας BTC ή LTC. Η πλατφόρμα δέχεται αγορά και πώληση κρυπτογράφησης από τραπεζικές μεταφορές, τραπεζικά εμβάσματα και προπληρωμένες χρεωστικές κάρτες.

Η επιλογή Bitcoin του America Tablet

Το Bitcoin της Αμερικής προσφέρει επίσης ένα άμεσο σημείο πώλησης Bitcoin από τους εμπόρους και τα περίπτερα. Επίσης γνωστό ως εξωχρηματιστηριακή επιλογή BTC, οι ταμίες / ταμπλέτες χρηματοδοτούν απευθείας το BTC στο πορτοφόλι σας με αντάλλαγμα μετρητά. Αυτό μειώνει τα λάθη που συμβαίνουν όταν αγοράζετε BTC στο διαδίκτυο, όπως εσφαλμένη διεύθυνση. Είναι σαν ένα ATM bitcoin, αλλά μικρότερο και φιλοξενείται από ταμείο.

συμπέρασμα

Η άνοδος της αγοράς κρυπτογράφησης ανοίγει μια πύλη για εταιρείες όπως το Bitcoin της Αμερικής για να προσφέρουν ταχύτερες και ασφαλέστερες επιλογές για την αγορά Bitcoin. Με μια ισχυρή δομή συμμόρφωσης και κανονιστικής ρύθμισης στην πλατφόρμα που περιλαμβάνει έντονες διαδικασίες KYC / AML, 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών και φθηνές επιλογές για την αγορά κρυπτογράφησης, το Bitcoin of America είναι ένας τρόπος να πάρετε για κατόχους κρυπτογράφησης στις ΗΠΑ.

Αποποίηση ευθυνών Το παρουσιαζόμενο περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει την προσωπική γνώμη του συγγραφέα και υπόκειται σε συνθήκες αγοράς. Κάντε την έρευνα αγοράς σας προτού επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Ο συγγραφέας ή η έκδοση δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσωπική σας οικονομική απώλεια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map