Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Οι κορυφαίες συνεργασίες που βοηθούν το Tuk Tuk να περάσει στον αγώνα πριν από τον διαγωνισμό

Πολλοί ιστότοποι σάς βοηθούν να κάνετε ταξιδιωτικά σχέδια – η κράτηση του ξενοδοχείου και της πτήσης σας είναι βολική και μπορεί να προσφέρει εξαιρετικές εκπτώσεις. Τι γίνεται όμως με κάθε άλλη πτυχή του ταξιδιού σας; Πώς κλείνετε αυτό που πραγματικά θέλετε να κάνετε μόλις φτάσετε στον προορισμό σας; Πώς ξέρετε ποια εστιατόρια αξίζουν τα χρήματα ή ποια αξιοθέατα πρέπει να επισκεφθείτε πρώτα; Ορισμένοι διαδικτυακοί ταξιδιωτικοί πράκτορες (OTA) παρέχουν κριτικές, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να ταξινομηθούν οι πραγματικές κριτικές από τα υπόλοιπα. Το Tuk Tuk Pass έχει τη λύση. είναι μια λύση ταξιδιωτικού πρακτορείου all-in-one με δυνατότητα blockchain και κοινωνικής δικτύωσης, που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν τα πάντα, από την κράτηση του ξενοδοχείου τους έως την εύρεση των καλύτερων εστιατορίων. Το Tuk Tuk Pass είναι σε θέση να κάνει περισσότερα από τα παραδοσιακά διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία και να αναθεωρήσει ιστότοπους μέσω της επαναστατικής τεχνολογίας του και της δύναμης των μοναδικών συνεργασιών τους.

Ένας εξειδικευμένος και έμπειρος συνεργάτης για κάθε ανάγκη

Το Tuk Tuk Pass είναι σε θέση να παρέχει μια ενοποιημένη, ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία μέσω κορυφαίων στρατηγικών συνεργασιών. Συνεργαζόμενος με ειδικούς παρόχους και τοπικές αρχές, το Tuk Tuk Pass είναι σε θέση να παρέχει τις πιο πολύτιμες πληροφορίες, υπηρεσίες και προϊόντα για τη βάση των πελατών του, βελτιώνοντας παράλληλα τη συνολική εμπειρία των πελατών.

Αλλά το Tuk Tuk Pass δεν είναι μόλις μια υπηρεσία ενοποίησης. Το Tuk Tuk Pass χρησιμοποιεί δύο επαναστατικές τεχνολογίες για να αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι κάνουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια: το blockchain και τη μηχανική μάθηση.

Μέσω της τεχνολογίας blockchain, το Tuk Tuk Pass είναι σε θέση να δημιουργήσει μια υπηρεσία peer-to-peer όπου οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν πιστώσεις δημοσιεύοντας κριτικές για άλλους χρήστες σχετικά με αγαθά, υπηρεσίες και καταλύματα που αγόρασαν κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους. Με αυτό το σύστημα πίστωσης ταξιδιού, το Tuk Tuk Pass είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα περιβάλλον στο οποίο οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν εύκολα για μεταφορά, διαμονή, δραστηριότητες και άλλες υπηρεσίες οπουδήποτε στον κόσμο. Στη συνέχεια, αφού σχεδιάσουν το ιδανικό ταξίδι τους, μπορούν να κάνουν κράτηση για όλα, από το Tuk Tuk Pass UI.

Η μηχανική εκμάθηση, από την άλλη πλευρά, χρησιμοποιείται για την παροχή ενός απαράμιλλη εμπειρία χρήστη. Αντί να παρουσιάζει στους χρήστες μια μη επεξεργασμένη λίστα επιλογών, το Tuk Tuk Pass είναι σε θέση να χρησιμοποιεί μεγάλα δεδομένα, σε συνδυασμό με αλγόριθμους μηχανικής εκμάθησης, για να προσδιορίσει την καλύτερη εφαρμογή για κάθε χρήστη. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να λειτουργήσουν ως ένα πλήρες, τεχνητά έξυπνο ταξιδιωτικό πράκτορα, μαθαίνοντας από τους χρήστες με βάση τις επιλογές τους και τις κοινωνικές τους αλληλεπιδράσεις..

Ενώ η μηχανική εκμάθηση βοηθά το Tuk Tuk Pass να κάνει τις καλύτερες προτάσεις για τους χρήστες του, χρειάζεται ακόμα μια βάση δεδομένων με προϊόντα και υπηρεσίες για να αντλήσει. Και εκεί έρχονται οι στρατηγικές συνεργασίες που έχουν δημιουργήσει. Με συνεργασίες ανώτερου επιπέδου, το Tuk Tuk Pass μπορεί να προσφέρει στους χρήστες του μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για την κράτηση των ιδανικών διακοπών τους.

Γνωρίστε τους Συνεργάτες του Tuk Tuk Pass

  • Booking.com–Οι χρήστες του Tuk Tuk Pass θα μπορούν να κάνουν κράτηση με περισσότερα από 1,7 εκατομμύρια ξενοδοχεία μέσω των αποδεδειγμένων υπηρεσιών της Booking.com. Το Booking.com παρέχει ένα πλήρες API μέσω του οποίου μπορείτε να κάνετε κράτηση για διάφορες παροχές, δραστηριότητες, χώρους και υπηρεσίες, όπως πτήσεις και ενοικιάσεις αυτοκινήτων..
  • Rentalcars.com–Με ενοικιάσεις διαθέσιμες σε 160 χώρες, το Rentalcars.com θα παρέχει στους πελάτες πρόσβαση σε μεταφορές όπου κι αν θέλουν να πάνε. Το Tuk Tuk Pass επιδιώκει περαιτέρω πρόσθετες επιλογές, από τοπικές πτήσεις έως αμαξοστοιχίες.
  • Επαγγελματικοί Σύλλογοι Ξεναγών– Μέσω επαγγελματικών οργανώσεων ξεναγών – όπως η Thai Professional Tour Guide Association – το Tuk Tuk Pass παρέχει πρόσβαση σε σχεδόν απεριόριστο αριθμό τοπικών δραστηριοτήτων. Οι τοπικοί σύλλογοι ξεναγών γνωρίζουν τα πλεονεκτήματα της περιοχής τους και είναι σε θέση να προσφέρουν μια πολύ ανώτερη εμπειρία από πολλές εθνικές ή διεθνείς αλυσίδες.
  • Κάρτα καλωδίων–Ειδικός στην επεξεργασία πληρωμών, η Wirecard παρέχει παγκόσμιες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, διευκολύνοντας τους πελάτες να πραγματοποιούν πληρωμές σε πολλά διαφορετικά νομίσματα μέσω μιας ασφαλούς και βολικής πύλης.
  • Τοπικά εστιατόρια– Οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν κράτηση με τοπικά εστιατόρια, να βλέπουν κριτικές και να αλληλεπιδρούν μαζί τους, όλα μέσα στο κοινωνικό δίκτυο και το οικοσύστημα blockchain. Κουπόνια, εκπτώσεις και άλλες προσφορές θα είναι επίσης διαθέσιμες.
  • Υπηρεσίες ευεξίας και σπα– Τα πακέτα υγείας και ομορφιάς θα βρείτε εύκολα στην πλατφόρμα Tuk Tuk Pass, η οποία θα συνεργαστεί με υπηρεσίες όπως το πρόγραμμα του Υπουργείου Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης για να διευκολύνετε την πρόσβαση σε τοπικές αίθουσες μασάζ, ιαματικά λουτρά και σαλόνια.

Το Tuk Tuk Pass είναι μια υπηρεσία all-inclusive με γνώμονα την κοινότητα που θα διευκολύνει τους ταξιδιώτες να δημιουργήσουν τα τέλεια ταξιδιωτικά τους σχέδια. Με υπηρεσίες peer-to-peer, δικτύωση κοινωνικών μέσων και πολλές απίστευτες συνεργασίες, το Tuk Tuk Pass προσφέρει ένα ισχυρό, ευέλικτο, οικοσύστημα που βασίζεται σε blockchain για τις ταξιδιωτικές ανάγκες όλων. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το Λευκό Βιβλίο Tuk Tuk Pass.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me