Πώς χρησιμοποιεί το Tuk Tuk Pass η τεχνολογία Blockchain για να επιβραβεύει τους ταξιδιώτες

Το Blockchain είναι αναμφίβολα το νέο λέξη-κλειδί σήμερα, χρησιμοποιείται σχεδόν σε κάθε κλάδο για να υποδηλώσει πόσο καινοτόμο είναι μια εταιρεία. Αλλά το Tuk Tuk Pass (TTP) είδε περισσότερα στο blockchain παρά μια ευκαιρία να είναι μοντέρνα – η ομάδα πίσω από αυτήν την πλατφόρμα είδε την ευκαιρία να φέρει επανάσταση στην τουριστική βιομηχανία. Το Tuk Tuk Pass προσφέρει σε ξενοδοχεία και ταξιδιώτες πραγματικούς λόγους για να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία τους συνδυάζοντας βολικά εργαλεία κράτησης με προτάσεις και προτάσεις βάσει δεδομένων. Το καθιστούν προτεραιότητα να παρέχουν στους ταξιδιώτες τα κίνητρα που χρειάζονται για να μοιράζονται πληροφορίες μαζί με τους πόρους για να κρατούν τις ταξιδιωτικές τους υπηρεσίες μέσω της πλατφόρμας.

Το δίλημμα του ταξιδιού

Παρόλο που το 2017 είχε έσοδα 8,3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων σε ολόκληρο τον κόσμο, οι ταξιδιώτες εξακολουθούν να είναι επιρρεπείς στο να χρειαστεί να συμβουλευτούν πολλές πηγές για να προγραμματίσουν το ταξίδι τους. Με λίγη βοήθεια από το blockchain, το Tuk Tuk Pass δίνει στους ταξιδιώτες έναν νέο τρόπο για να εξορθολογίσουν τα σχέδιά τους, ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν στο να περάσουν καλά. Αυτή η εταιρεία με οράματα δημιουργεί μια πλατφόρμα κοινωνικών ταξιδιών που συνδυάζει τη μηχανική μάθηση και τις πληροφορίες που δημιουργούνται από χρήστες, ώστε οι ταξιδιώτες να μπορούν να κάνουν κράτηση για τα ταξιδιωτικά τους σχέδια και να μοιραστούν πώς αισθάνονται γι ‘αυτά. Ένας σταυρός μεταξύ του Online Travel Agent (OTA) και του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης, η πλατφόρμα τροφοδοτείται από ένα μοναδικό κρυπτογράφηση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για υπηρεσίες, πληροφορίες και ταξιδιωτικές συμβουλές.

Πώς λειτουργεί η εμπειρία

Φανταστείτε έναν ταξιδιώτη να επισκέπτεται μια τεράστια πόλη όπως η Μπανγκόκ. Έχει κάνει κάποια έρευνα, αλλά σίγουρα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποιες επιπλέον προτάσεις για μια ποιοτική πηγή για να καλύψει τυχόν κενά. Μπορεί να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Tuk Tuk Pass για όχι μόνο να λαμβάνει προτάσεις σχετικά με το πού να πάει και τι να φάει, αλλά και να έχει πρόσβαση στους χάρτες και τις κριτικές που χρειάζεται να κατευθυνθεί από τον ένα προορισμό στον άλλο χωρίς ραφή. Μόλις ολοκληρώσει την κράτηση (και πληρώνει) τις εκδρομές της, μπορεί να επιστρέψει στην εφαρμογή για να της δώσει σχόλια σχετικά με το πώς πήγαν τα πάντα. Για τον χρόνο και τις προσπάθειές της, λαμβάνει διακριτικά από την εφαρμογή που μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιήσει στο επόμενο ταξίδι της. Με αυτόν τον τρόπο, ανταμείβεται και κάθε άλλο άτομο στην εφαρμογή μπορεί να θέλει να πάει εκεί που πήγε.

Περίπτερο Blockchain TTP

Τα TTP Smart Concierge Kiosks παρέχουν στους ταξιδιώτες ένα μόνο μηχάνημα που μπορούν να συμβουλευτούν για σχεδόν όλα όσα σχετίζονται με το ταξίδι τους. Στην πρώτη φάση του επιχειρηματικού τους μοντέλου, το Tuk Tuk Pass θα τοποθετήσει τα περίπτερα σε τέσσερις διαφορετικές χώρες (Ταϊλάνδη, Κίνα, Σιγκαπούρη και Ιαπωνία) για να εξυπηρετήσει μόλις λιγότερα από 110 εκατομμύρια τουρίστες. Σκοπεύουν να χρησιμοποιηθούν αυτά τα μηχανήματα ως πύλη διαφήμισης για αγαθά και υπηρεσίες, καθώς και ως είδος φυσικής βιτρίνας όπου οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν κράτηση για εκδρομές, να κάνουν κράτηση για τραπέζι σε ένα εστιατόριο ή να κλείσουν ραντεβού με τοπικές υπηρεσίες. Το Tuk Tuk Pass Asset, ή το κρυπτογράφηση που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ταξιδιώτες για να ενεργοποιήσουν τους λογαριασμούς τους, εκτελείται στο blockchain Ethereum.

Οφέλη Ethereum Blockchain

Ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για τους οποίους η Ethereum έκανε μια τόσο μεγάλη βουτιά στον κόσμο της κρυπτογράφησης οφείλεται στην ικανότητά της να κλιμακώσει. Το Bitcoin μπορεί να ήταν το πρωτοποριακό νόμισμα, αλλά αποδείχθηκε αναποτελεσματικό εάν οι άνθρωποι ήθελαν να το χρησιμοποιήσουν ως γενικό, παγκόσμιο νόμισμα. Εάν το TTP πρόκειται να επιβραβεύσει τα εκατομμύρια των πελατών που σκοπεύει να προσεγγίσει, τότε η εφαρμογή χρειάζεται μια τεχνολογία που μπορεί να συμβαδίσει με δυνητικά εκατοντάδες συναλλαγές το δευτερόλεπτο. Λίγα πράγματα είναι χειρότερα για τους ταξιδιώτες από το να χάνουν δυσλειτουργίες όταν προσπαθούν να χαλαρώσουν. Η χρήση του blockchain από την TTP διασφαλίζει ότι οι ταξιδιώτες έχουν απρόσκοπτες συναλλαγές από την αρχή έως το τέλος. Επιπλέον, το blockchain είναι ο ασφαλέστερος τρόπος αποστολής χρημάτων – οπότε οι ταξιδιώτες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την κλοπή ή την παραβίαση της πιστωτικής τους κάρτας ενώ βρίσκονται στο εξωτερικό.

Σχέδια για το μέλλον

Το TTP θέλει να κάνει περισσότερα από απλά να κάνει τα πράγματα απλά για τους πελάτες στα μηχανήματά τους. ψάχνουν τρόπους για να μετατρέψουν το νόμισμά τους σε τοπικό νόμισμα. Αυτό θα το έκανε είτε με τη μορφή μετρητών είτε σε προπληρωμένες κάρτες που οι ταξιδιώτες θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν όπου κι αν πάνε. Όσο πιο απτές ανταμοιβές γίνονται στους πελάτες, τόσο πιο πιθανό είναι να το χρησιμοποιήσουν και να το προτείνουν σε άτομα που γνωρίζουν. Καθώς οι άνθρωποι προσθέτουν τις απόψεις και τις συμβουλές τους σε μια κεντρική εφαρμογή, το Tuk Tuk Pass θα γίνει ο κύριος πόρος για οποιονδήποτε ταξιδιώτη που δεν θέλει να χάσει το χρόνο του μετά από τρύπα κουνελιών μετά από τρύπα κουνελιών κάθε φορά που θέλει να δοκιμάσει ένα νέο εστιατόριο στο ταξίδι του.

Το Tuk Tuk Pass μεταφέρει τα παραδοσιακά ταξίδια σε έναν πολύ πιο μοντέρνο χώρο, ένα γεγονός που οι ταξιδιώτες περιμένουν εδώ και πολλά χρόνια. Παρά την ευκολία των συμβατικών Online Travel Agencies, οι ταξιδιώτες γνωρίζουν ότι πρέπει να υπάρχει καλύτερος τρόπος συντονισμού των σχεδίων τους. Τώρα, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν όλες τις πάπιές τους στη σειρά σε λίγα λεπτά αντί για ώρες και θα ανταμειφθούν με πραγματικό νόμισμα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για την επόμενη εκδρομή τους.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map