Κερδίστε ένα παθητικό εισόδημα με κρυπτογράφηση

Όλοι θέλουν να κερδίσουν ένα παθητικό εισόδημα. Είναι εύκολα χρήματα και ας το παραδεχτούμε, ποιος πραγματικά θέλει να δουλέψει για τα μετρητά του, έτσι; Το μάρκετινγκ συνεργατών γίνεται από τόνους διαφορετικών εταιρειών για έναν κύριο λόγο: λειτουργεί. Ας χρησιμοποιήσουμε ένα παράδειγμα. Το Fortnite, το παγκόσμιο φαινόμενο, έχει αναλάβει τα παιδιά, τους εφήβους και τους νεαρούς ενήλικες. Είναι δωρεάν παιχνίδι και ορισμένοι από τους μεγαλύτερους δημιουργούς περιεχομένου στο διαδίκτυο / δημιουργούς περιεχομένου το χρησιμοποιούν για περιεχόμενο. Πίσω όταν δεν ήταν τόσο δημοφιλές όσο είναι σήμερα, η Epic Games, ο προγραμματιστής του Fortnite, έκανε χρήση του μάρκετινγκ συνεργατών παρέχοντας τους πιο δημοφιλείς συνδέσμους συνεργατών streamers για να βοηθήσει στην προώθηση του παιχνιδιού. Με αυτόν τον σύνδεσμο συνεργατών, οι θαυμαστές των ταινιών μπορούν να εγγραφούν δωρεάν χρησιμοποιώντας τον εν λόγω σύνδεσμο. Οι συνεργάτες (ή σε αυτήν την περίπτωση, οι ταινίες) θα αποζημιωθούν για την προώθηση του παιχνιδιού.

Είναι ένα αρκετά μοντέρνο παράδειγμα, αλλά ας δούμε τα τεχνικά πράγματα.

Τι είναι το μάρκετινγκ συνεργατών?

Εξ ορισμού, το μάρκετινγκ συνεργατών είναι «μια συμφωνία μάρκετινγκ με την οποία ένας διαδικτυακός έμπορος καταβάλλει προμήθεια σε έναν εξωτερικό ιστότοπο για επισκεψιμότητα ή πωλήσεις που δημιουργούνται από τις παραπομπές του.» Σε απλούς όρους, είναι μια στρατηγική όπου ένα άτομο συνεργάζεται με μια επιχείρηση προκειμένου να κάνει μια προμήθεια παραπέμποντας αναγνώστες ή επισκέπτες σε ένα συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία μιας επιχείρησης. Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο και μόλις δημιουργηθεί, μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα μεγάλο παθητικό εισόδημα. Παρόλο που φαίνεται αρκετά απλό, υπάρχουν πολλά περισσότερα.

Ακολουθεί ένα άλλο παράδειγμα, ας πούμε ότι είστε blogger και θέλετε να γίνετε συνεργάτης μιας συγκεκριμένης εταιρείας. Η δουλειά σας θα ήταν να τοποθετήσετε έναν σύνδεσμο, ένα κουμπί ή ένα banner σε μια ανάρτηση ιστολογίου, έτσι ώστε οι αναγνώστες σας να οδηγούνται στα προϊόντα ή τις υπηρεσίες αυτής της εταιρείας. Με αυτό που λέγεται, ένας καλός blogger και συνεργάτης θα χρησιμοποιήσει διάφορα κανάλια μάρκετινγκ για την προώθηση περιεχομένου.

Προγράμματα θυγατρικών και κρυπτογράφηση

Τώρα που γνωρίζετε λίγο πολύ τι είναι το μάρκετινγκ συνεργατών, πώς σχετίζεται με την κρυπτογράφηση; Λοιπόν, είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα. Οι μεγαλύτερες ανταλλαγές θα προσφέρουν στους χρήστες τους ένα ορισμένο ποσοστό προμήθειας για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται από συνεργάτες. Οι τιμές ποικίλλουν ανά ανταλλαγή, έτσι προφανώς, ορισμένες προσφορές είναι καλύτερες από άλλες.

Αυτά τα προγράμματα θυγατρικών έχουν σχεδιαστεί για να προσελκύσουν περισσότερα άτομα σε αυτές τις ανταλλαγές, βοηθώντας τους έτσι να αναπτυχθούν και να επεκτείνουν την επιχείρησή τους. Ακολουθούν ορισμένα από τα διαθέσιμα προγράμματα συνεργατών ή παραπομπών:

Paxful – Πρόγραμμα συνεργατών (ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ)

Η Paxful είναι μια από τις κορυφαίες αγορές bitcoin peer-to-peer στον κόσμο. Προσφέρουν εκατοντάδες τρόπους αγοράς και πώλησης bitcoin με περισσότερους από 300 διαθέσιμους τρόπους πληρωμής. ο Πρόγραμμα θυγατρικών Paxful είναι μακράν ένα από τα καλύτερα προγράμματα εκεί έξω, καθώς διατίθεται σε δύο επίπεδα. Οι συνεργάτες της κατηγορίας 1 είναι αυτοί που εγγράφονται στο Paxful απευθείας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο συνεργατών σας. Από συναλλαγές που πραγματοποιούνται από αυτούς τους συνεργάτες, θα λάβετε το 50% της αμοιβής εγγύησης που χρεώνεται στην Paxful. Οι συνεργάτες της κατηγορίας 2 είναι αυτοί που εγγράφονται στο Paxful χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο συνεργατών της κατηγορίας 1. Από συναλλαγές που πραγματοποιούνται από αυτούς τους συνεργάτες, θα λάβετε το 10% της αμοιβής εγγύησης που χρεώνεται στην Paxful.

Όπως μπορείτε να δείτε, το Paxful επιτρέπει στους χρήστες του τη μεγαλύτερη ευκαιρία για τους χρήστες να κάνουν παθητικό εισόδημα που το καθιστά ένα από τα καλύτερα προγράμματα θυγατρικών εκεί έξω. Ακόμα, έχετε ερωτήσεις; Δείτε το εκπαιδευτικό βίντεο του προγράμματος Paxful Affiliate για να μάθετε περισσότερα.

Changelly – Πρόγραμμα συνεργατών


Το Changelly είναι μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων όπου οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν το fiat τους σε ένα ευρύ φάσμα κρυπτονομισμάτων. Ψάχνει για την καλύτερη συναλλαγματική ισοτιμία και μετά το αγοράζουν για εσάς σε αυτήν την τιμή. Το πρόγραμμα θυγατρικών τους προσφέρει στους συνεργάτες της ένα μερίδιο εσόδων 50% για τη ζωή του πελάτη στον οποίο αναφέρεται. Αυτό σημαίνει ότι λαμβάνετε προμήθεια 50% για τις προσφορές από τον αναφερόμενο χρήστη. Συνήθως επιτρέπουν την πληρωμή την επόμενη ημέρα από την πραγματοποίηση της συναλλαγής. Οι πληρωμές εκδίδονται σε bitcoin.

Coinbase – Πρόγραμμα παραπομπής

Το Coinbase είναι ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια bitcoin στον κόσμο, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι έχουν ένα πρόγραμμα παραπομπής. Παρόλο που το πρόγραμμα παραπομπής της Coinbase είναι διαφορετικό από ένα πρόγραμμα θυγατρικών, μπορεί να είναι κάτι που θέλετε να εξετάσετε. Το Coinbase προσφέρει 10 $ για κάθε άτομο που αναφέρετε ότι αγοράζει ή πουλά τουλάχιστον 100 $ ή περισσότερα εντός 180 ημερών από την εγγραφή. Τόσο εσείς όσο και η παραπομπή σας θα λάβετε 10 $ μετά την αγορά / πώληση. Δεν είναι τόσο επικερδές ή πρακτικό όσο ένα πρόγραμμα συνεργατών, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κερδίσετε λίγα επιπλέον χρήματα ενώ χρησιμοποιείτε ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια στον κόσμο.

Διαβάστε επίσης: Cryptocurrency Technologies: Πού, γιατί & Πώς μπορεί ένας μαθητής να εισέλθει στο Bitcoin Arena?

Coinmama – Πρόγραμμα συνεργατών

Το Coinmama είναι ανταλλαγή bitcoin και Ethereum. Προσφέρουν προμήθεια 15% για όλες τις παραπομπές σας που αγοράζουν από την πλατφόρμα τους χρησιμοποιώντας τον προσωπικό σας σύνδεσμο παραπομπής, συμπεριλαμβανομένων μελλοντικών αγορών διάρκειας ζωής. Προσφέρουν επίσης πανό που μπορείτε να τοποθετήσετε στον ιστότοπό σας. Το μειονέκτημα του προγράμματος θυγατρικών τους είναι ότι η πληρωμή τους είναι μηνιαία, προς το τέλος κάθε μήνα και πρέπει να έχετε τρεις επιτυχημένες παραγγελίες από τουλάχιστον τρεις χρήστες για να λάβετε μια πληρωμή..

Κερδίστε το παθητικό σας εισόδημα σήμερα!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κερδίσετε ένα παθητικό εισόδημα με κρυπτογράφηση, αλλά τα προγράμματα θυγατρικών είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε. Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα παραδείγματα που δίνονται και εξερευνήστε κάθε πλατφόρμα, ώστε να μπορείτε να βρείτε το καλύτερο για εσάς. Μόλις το κάνετε, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα με ένα πρόγραμμα συνεργατών!

Αυτή είναι μια πληρωμένη θέση. Κάνετε τη δική σας έρευνα σχετικά με την προωθούμενη εταιρεία ή οποιαδήποτε από τις θυγατρικές ή τις υπηρεσίες της που αναφέρονται στο δελτίο τύπου. Το Coingape.com δεν φέρει καμία ευθύνη για τη ζημιά ή την απώλεια σας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map